Cum să vă opriți cățelușul de la sărituri

Cum să vă opriți cățelușul de la sărituri

Cel mai important motiv pentru care oamenii cum ar fi un câine ca un animal de companie este de a se bucura de dragostea și loialitatea necondiționată pe care Canina ta se dezvoltă spre tine și familia ta. După o zi lungă de stres, întoarcerea acasă la puii dvs. este o bucurie că numai a Proprietarul câinilor poate înțelege. Sentimentul de a fi dorit de fapt acționează ca un rapel de energie atunci când câinele tău sare pe tine pentru a arăta cât de înclinat este să te întorci acasă.

Cu toate acestea, acest sentiment de căldură ar putea transforma cu ușurință în acea groază atunci când devine incontrolabilă.

Câine sărind în sus

De ce un salt de câine?

Fiind animale sociale, câinii se miște de obicei reciproc ca o modalitate de a-și exprima dragostea și afecțiunea. Prin urmare, este destul de evident că, cu ființele umane, ei încearcă să ajungă în sus, sărind în ordine da un picior și căutați atenție. Este un comportament foarte comun pe care Caninii se adaptează pentru a-și saluta familia și prietenii lor mult mai înalți. De fapt, puii sunt mai zeloși despre sărituri pe oameni într-o încercare de a acoperi diferența de înălțime.

Este o problemă de îngrijorare?

Ei bine, un răspuns cinstit ar fi, da uneori. Un pui de catelus este un gest adorabil pe care toată lumea îl poate bucura. Când vine vorba de un câine complet cultivat, spuneți despre un câine care cântărește 60 de lire sterline sau mai mult, este posibil să nu fie la fel de de dorit. Mai ales pentru copiii și persoanele în vârstă, un câine mare sărituri în jurul valorii de ar putea fi puțin înfricoșător sau deranjant. Câinele tău este dragă pentru tine, dar s-ar putea să nu fie pentru persoana pe care o sări. Nu toată lumea este confortabilă cu un câine, mai ales dacă este una dintre rasele mai mari. Deci, având în vedere modul în care vizitatorii dvs. simt, trebuie să vă opriți câinele să săriți în sus.

Nu există, de obicei, un motiv de bază sau fiziologic în spatele câinilor sărind. Singura posibilitate, în afară de a spune salut, ar putea fi că câinele dvs. nu obține suficient exercițiu și are ceva în plus pe care trebuie să-l lase. Este al tau Canina lui de a căuta atenție, și odată ce reușește, acest comportament devine o rutină pentru puii tăi.

Cum să descurajați câinele să săriți

Pentru a împiedica sărituri câinele dvs., atenția că este recompensată ar trebui luată. Nu ignorați comportamentul, dar în același timp nu permiteți câinelui să solicite atenție sărind. Câinii tind să caute aprobarea de la maeștrii lor, pentru aproape totul și dacă nu aprobați, în curând va învăța să se oprească.

Evitați contactul vizual cu câinele când este sărituri. Cea mai bună modalitate de a ignora este să vă întoarceți de la animalul dvs. de companie. Câinii sunt suficient de inteligenți pentru a vă simți dispreț și nu au răspuns, câinele dvs. va înțelege că săriturile nu sunt apreciate. Odată ce animalul dvs. de companie este pe toate patru, dați-i un pat calm prietenos și câteva cuvinte de laudă și afecțiune vor calma Canina altfel excitat. Să vă expirați să vă exprimați entuziasmul, deoarece vă va face animalul de companie să lucreze din nou peste tot.

Instruirea câinelui dvs. să nu sară în sus

Câinii care sunt familiarizați cu comanda "Sit" sunt ușor de manevrat în timp ce instruiți. Pentru a încorpora această comandă în timp ce Instruirea câinelui, Pasiți înapoi și utilizați-vă mâna pentru a vă ordona canina să stea și să se abțină de la sărituri. Pentru a vă mulțumi, prietenul tău blând este sigur că urmează comenzi.

Dacă animalul dvs. de companie este prea încântat să urmeze comanda dvs., un mod alternativ de a-l distrage de la sărituri este să-l cereți să ia jucării IT. Recompensați-vă animalul de companie odată ce lucrarea este făcută.

Puteți folosi întotdeauna ușa ca un scut. Când câinele tău sare la tine, poți să te întorci în fața ușii și să aștepți ca canina să se calmeze. S-ar putea să nu aveți succes prima dată, dar după ce ați făcut același lucru o dată sau de două ori, animalul dvs. va primi în cele din urmă mesajul. Când găsiți că animalul dvs. de companie a trecut, intra și apreciază comportamentul său bun.

Străinii sau vizitatorii sunt întâmpinați cu același GUSTO dacă acestea arată cea mai mică admirație față de câinele dvs. Nu ridicați vocea dacă doriți ca câinele să se abțină de la sărituri. Vor fi progrese și regresie în procesul de instruire și nu va fi ușor să vă atingeți obiectivul. Nu vă pierdeți temperamentul în a vă ocupa de cel mai bun prieten de patru picioare. Face ca canina să-și dea seama că cel mai bun mod de a saluta nu este sărind, ci prin salutul persoanei dintr-o poziție de ședere.

Cuvintele finale

Un câine calm, politicos bine manierat este întotdeauna apreciat. Încet și constant este calea de a merge și trebuie să aveți răbdare cu animalul dvs. de companie în timpul antrenamentului. Rezultatul poate dura mult, dar cu siguranță nu este imposibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți cățelușul de la sărituri