8 Sfaturi despre cum să treci peste o teamă de câini

Cum să treci peste o teamă de câini

Câinii pot fi intimidante, mai ales la cineva care are o experiență proastă cu o canină în trecut. Majoritatea oamenilor nu se tem de un câine decât dacă face gesturi amenințătoare sau sunete. Vorbind despre sunete inutile, ai avut timp să-mi citești coloana săptămâna trecută Cum să-ți faci câinele să-l oprească pe urlă?

Urlă nu este neapărat un sunet amenințător, dar ar putea îngrozi pe cineva care se teme de câini. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, sunteți în locul potrivit. În această săptămână o să împărtășesc câteva informații trecând peste teama de câini.

Zoofobia este o teamă de animale. Unul dintre subtipurile acestei fobii este Cynophobia - Frica de câini. Evident, nu mă tem de câini, dar mulți oameni sunt și poate fi o frică foarte debilitantă. Câinii sunt peste tot acum o zi și o teamă de ele vă poate împiedica să vă bucurați de lumea din jurul vostru și să socializați cu oamenii pe care îi pasă.

Numărul câinilor de animale de companie domesticite este în continuă creștere, iar cineva care suferă de cynofobie se poate simți inconfortabil intrarea într-o casă dacă familia are un câine. O persoană cynofobică nu vrea să intre în Parcuri publice sau pe trasee de mers pe jos unde câinii sunt bineveniți. Frica lor le poate ține înapoi de la savurarea mediului, a familiei și a prietenilor lor.

Citiți și: 6 motive bune pentru a nu obține un câine

8 sfaturi despre cum să treci peste o teamă de câini
(Cele mai bune sfaturi din partea experților pe animale)

Cynophobia - Cum să treci peste o teamă de câini

Dacă aveți o teamă de câini, nu sunteți singuri. Dacă vă simțiți că fobia vă ține înapoi, trebuie să faceți un efort pentru a trata problema. Trecerea peste teama dvs. de câini nu va fi ușoară, dar va merita!

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să înțelegeți când o frică devine o problemă. Fiind nervos în jurul câinilor și a fi speriat de ele sunt două lucruri foarte diferite. Frica este o emoție naturală, dar când devine excelentă până la punctul în care este hiperactiv și cauzează anxietate, nu mai este răspunsul natural al corpului.

1. Dr. Nate Eliason

Dr. Nate Eliason a scris acest lucru Blogul oaspeților discutarea modului de a cuceri temerile. Nu se concentrează în mod specific asupra cynofobiei, dar multe dintre opțiunile de tratament pe care le menționează vor funcționa pentru orice tip de frică. Am fost impresionat de discuția despre ceea ce face o problemă o problemă, deoarece mulți dintre noi nu înțeleg acest concept.

  • Frica este neapărat neplăcută pentru că "scopul" este de a ne ajuta să rămânem în siguranță prin evitarea situațiilor periculoase. Cu toate acestea, atunci când devine hiperactiv, întreaga noastră viață poate fi neplăcută. Terapia de expunere în mod deliberat "ne expune să ne temem pentru a ne ajuta să învățăm cum să o aducem sub control și să o experimentați în mod normal.

2. Blogul Doggy

Dacă încă interesează dacă suferiți de cynofobie sau nu, Blogul Doggy poate să vă ajute. Acest articol discută despre simptomele fobiei. Dacă nu aveți niciunul dintre aceste simptome, atunci cote sunt doar nervoase în jurul câinilor și nu vă este frică de ei.

Simptomele unei cynofobie sunt destul de mult cum era de așteptat. Când pacientul vine în imediata apropiere a unui câine sau în câteva cazuri chiar și atunci când persoana vede o fotografie sau se gândește la câine, un atac de panică poate fi declanșat. Aceasta poate include câteva sau toate simptomele următoare:
  • Tremurând
  • Palpitații
  • Transpiraţie
  • Greaţă
  • Respiratie dificila
  • Creșterea ratei inimii
  • Nevoia de a scăpa
  • Ameţeală
  • Slăbiciune
  • Gura uscată sau o senzație de sufocare
  • Stres emotional
  • Headness lumina
  • Atacuri de panica

3. CalmClinic.COM

Conform CalmClinic.COM, Ca și cele mai specifice temeri, cynofobia se dezvoltă în mod obișnuit în timpul copilăriei - de obicei între vârstele de 10 și 13 ani. am găsit Acest articol Pe site-ul care explică cele trei cauze cele mai frecvente ale cynophobiei: o întâlnire personală negativă cu un câine, văzând pe altcineva o întâlnire negativă cu un câine sau învățarea comportamentului de la un părinte cynofobic sau îngrijitor.

Desigur, există unii oameni care sunt doar sacre de câini. Nu au avut niciodată o experiență proastă sau nu au asistat la cineva să se obțină un pic de o canină. Membrii lor de familie pot chiar să iubească câinii, dar din anumite motive, persoana este încă cynofobă. Răspunsul la această apariție poate fi găsit și în acest articol.

  • Psihologia evolutivă deține că o teamă de câini a evoluat la om ca un mecanism de supraviețuire. Învățarea de a se teme și de a evita prădătorii mari ar fi fost de folos pentru oameni în zilele în care animalele sălbatice, periculoase și foame erau obișnuite. Această ramură a psihologiei sugerează că cynofobia este o combinație de factori genetici și experimentali.

4. Fobia Frica de eliberare

fobie-frică de frică.com explică într-un mod foarte ușor de citit ceea ce poate face oamenii pentru a-și trata fobiile specifice. Ei au un articol foarte interesant dedicat cynophobiei. Acest articol este scris într-o manieră foarte optimă și pozitivă.

Consider că foarte important, având în vedere oamenii care citesc, este probabil frustrat cu fobia lor sau cu temerile iraționale ale cuiva foarte aproape de ei. Adăugarea unei rotiri pozitive într-o situație stresantă și frustrantă poate face ca cititorul să se simtă mai bine despre situația lor.

Amintiți-vă, nu sunteți singuri care se confruntă cu cynofobia și nu sunteți singura persoană care dorește să vă depășească teama de câini.

  • Imaginați-vă ce va fi viața voastră atunci când știți că nu sunteți "defecțiuni și # 8221;. Cand Puteți fi încrezători și în largul său În situațiile în care ați simțit cynofobia. Și când puteți vorbi despre fostele dvs. simptome de cynophobie ca și cum descrieți un film în care personajul este altcineva, nu tu.

Deci, care sunt unele dintre modalitățile specifice de a vă depăși frica de câini? Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să ajungeți la un terapeut instruit care se ocupă în mod specific cu ajutorul oamenilor să-și depășească temerile. Ei vor putea recomanda cel mai bun plan de tratament bazat pe gradul de cynofobie si dorintele si nevoile dumneavoastra specifice.

5. Despre fobii

După cum veți citi Acest articol pe Despre sănătate, Tratamentele pot fi, de asemenea, asociate cu medicamente dacă profesionistul cu care lucrați este considerat că poate fi benefic. De obicei, medicamentul este folosit numai pentru a trata o stare de bază ca anxietatea.

  • Dacă fobia dvs. este severă, medicamentele pot fi utilizate împreună cu terapia. Anumite medicamente vă pot reduce semnificativ anxietatea, permițându-vă să vă concentrați asupra tehnicilor terapeutice. Deși cynofobia poate fi devastatoare, este extrem de tratabilă. Cu un pic de muncă, nu există niciun motiv pentru care trebuie să continuați să suferiți.

6. Frica de.net

Frica de.net intră în detaliu despre unele dintre cele mai comune tratamente specifice pentru cynofobie. Unul dintre aceste tratamente este cunoscut sub numele de Desensibilizarea sistematică. Puteți citi mai multe despre această opțiune de tratament în Acest articol.

  • Cea mai populară și mai eficientă tehnică de tratare a fobiilor este tehnica sistematică de desensibilizare dezvoltată de Joseph Wolpe în 1958. Aceasta implică faptul că pacientul își imaginează că este în aceeași cameră cu un câine, folosind în același timp tehnici specifice de respirație și relaxare pentru a reduce anxietatea cuiva.

7. Andrea Arden

Antrenor profesionist de câini Andrea Arden a scris un minunat postare pe blog pe site-ul ei despre a ajuta o femeie numită Karen să-și depășească frica de câini. Arden și echipa ei au înscris ajutorul unui terapeut calificat, ajutându-l pe Karen, și ea documentează întregul proces în acest post.

  • În prima noastră întâlnire cu ea, ea a explicat lui Kathy cum sunt fobiile comune, în special cynofobia. Ea a spus că, în plus față de expunerea repetitivă la câini prietenoși, bine manierați, Kathy ar trebui să aleagă o mantra să se concentreze asupra acestor întâlniri. În acest fel, ea ar putea să se concentreze asupra a ceea ce sperăm să se simtă automat în viitor (că este în siguranță) atunci când se confruntă cu câinii, mai degrabă decât să practice monologul său intern despre cât de speriată a fost și cât de periculoasă a fost periculoasă situația. Ea a sugerat, de asemenea, câteva moduri de a se liniști din punct de vedere fizic. Respirația profundă și relaxarea umerii ei făceau parte din plan. Acest lucru ar ajuta, sperăm să vă ajute la ameliorarea sentimentului de etanșeitate a lui Kathy în piept, inima ei lovind și tremurarea ei.

8. Universitatea Berkley

Dacă citiți această recaptare în speranța de a ajuta un copil în viața voastră, cucerirea frica de câini, am găsit a Marea resursă Pentru asta, de asemenea. Acesta este mai mult un post de forum care este condus de părinți în zona Berkeley, California. Există câteva informații minunate despre a ajuta copiii să-și depășească frica de câini.

  • Am avut un copil venind în casa noastră odată ce a avut o teamă de câini și avem 2 laboratoare prea prietenoase și excitabile. Ei au venit în timpul unei petreceri pe care am găzduit-o, iar părinții lui au cerut să vină din nou când nu era o petrecere și lucrează doar cu băiatul și câinii noștri. Am fost de acord. Am vrut să împărtășesc doar cu dvs. strategia noastră, care poate sau nu poate funcționa pentru dvs., dar ar putea ajuta.

Am păstrat mai întâi câinii în cutie. Am comandat pizza și toată lumea a mâncat în timp ce câinii erau în cutii (la capătul bucătăriei atât de departe de masă, dar la o vedere simplă) și i-am amintit că câinii sunt în cutii și nu pot ieși. Am început lucrul la zona sa de confort cu a fi aproape de câini.

Dacă nu sunteți confortabil încercând să vă depășiți frica pe cont propriu, înscrieți-vă ajutorul unui prieten de încredere sau al unui membru al familiei. Nu uitați să consultați un terapeut instruit înainte de a încerca ceva pe cont propriu. Ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți un atac de panică / anxietate în jurul unui câine cu care nu sunteți familiarizat.

Citiți următorul: Cum să depășiți frica de câini - cynofobia la adulți și copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre cum să treci peste o teamă de câini