Cum să antrenezi un dihor pentru a nu mușca

Cum să antrenezi un dihor pentru a nu mușca

Fiind mușcat este un aspect neplăcut de a fi un iubitor de animale. Uneori, învățăm doar să punem cu ea, mai ales dacă atacurile animalului dvs. încep să se diminueze în mod natural când cresc mai bine atașate de tine. Cu toate acestea, unele animale sunt mai predispuse la mușcători decât alții și poate deveni important să le pregătiți de la ea cât mai curând posibil dacă doriți să aveți oaspeți peste sau să trăiți cu copii.

Ferret mușcă mâna

Face bluetele de ferret

din pacate, Ferrets sunt unul dintre animalele care sunt bideruri destul de frecvente. Este un comportament cunoscut ca un suport și, spre deosebire de multe alte animale de companie, fiorul tău tânăr nu poate să renunțe la auto-apărare. Este obișnuit ca dioxitele să se ciocnească ca parte a jocului, deoarece este un aspect frecvent al jocului între frații Ferretului. Dacă este ceva, este un semn de legare și afecțiune. Cu toate acestea, acest lucru nu face un comportament acceptabil și este important să privim cum puteți să-l antrenați din ele.

De ce mușcătura dvs. de ferret

Primul pas pentru a rezolva o problemă de nipping este de a găsi cauza mușcăturii, deoarece poate fi ceva ce puteți face pentru a descuraja comportamentul. În timp ce dișește să muște o mare varietate de motive, nu toate sunt nerezonabile. Ei ar putea să încerce să-ți spună ceva, și întotdeauna merită să-ți asculți animalele de companie. Deci, iată câteva sfaturi pentru a înțelege de ce feritul tău ar putea să te mușcă:

  • Întotdeauna să fiți conștienți de faptul că ființele tinere se comportă diferit față de dihorii adulți.

Kiturile și firele adulte pot fi foarte diferite, mai ales dacă ferretul adult a avut o pregătire anterioară și de succes. La fel ca și copiii, kiturile sunt adesea mai excitabile și predispuse la mușcături pentru că nu știu mai bine. În mod crucial, ar trebui să fiți conștienți de faptul că ferreturile adulte devin mai încăpățânate, astfel încât să poată dura mult mai mult pentru a instrui un ferret adult decât un kit.

  • Ferretele pot fi mușcate ca o formă de comunicare

Bitingul este o formă comună de comunicare între dihor. Ei își pot mușca frații să spună ceva de la "Să jucăm" să "scăpați de mine". De multe ori ei extind acest lucru pentru a comunica cu tine. Trebuie să vă asigurați că le ascultați, dar trebuie să le învățați și cum o modalitate mai bună de a comunica cu dvs.

  • Cel mai frecvent, Ferrets mușcă să vă spună să le puneți jos

Cel mai adesea, mesajul dvs. Ferretul dvs. încearcă să vă trimită când vă mușcă că sunteți "Puneți-mă jos". Nu vă faceți griji, nu este neapărat un semn că îi rănești, Ferretele sunt la fel de susceptibile de a spune "să mă duc la mine pentru că mă plictisesc și vreau să mă joc cu fratele meu". Formarea Acest tip de comunicare din ele este important pentru a vă asigura că puteți înțelege mai bine când sunt mușcate, deoarece cu adevărat speriate sau răniți.

  • Ferretele adulte vă pot mușca, deoarece nu au o experiență bună cu oamenii

Dacă ați adoptat un ferret adulți care încă mușcă, este foarte probabil ca proprietarii lor anteriori să nu-i antreneze corect când erau tineri. Poate chiar să fie că ferretul tău a crescut pentru a nu-i place oamenilor din cauza neglijării, sau mai rău. Aceste firme pot fi mușcate, deoarece sunt biciclete de frică, iar acest lucru necesită o pregătire complet diferită. Folosirea metodelor disciplinare pe o teamă Biter poate duce la o anxietate și frică.

  • În timp ce sunt mai frecvente cu kiturile, toate dihortele pot mușca ca parte a jocului

Nu vă puteți presupune că un ferret adult este speriat, totuși, deoarece toate dihorii neinstruiți sunt predispuși la mușcături pentru joc. Când vine vorba de instruirea difuzorului dvs. pentru a opri mușcătura în timpul jocului, este esențială o abordare strictă de toleranță zero. Cu încăpățânarea lui Ferrets va profita de orice mesaj comunică sau mixt pentru a scăpa de ceea ce doresc.

În cele din urmă, în timp ce motivațiile lor individuale pot fi mai nuanțe, ați putea spune că există trei motive cheie pentru un dihor pentru a vă mușca și fiecare necesită metode diferite:

  • Frica care necesită mai multă răbdare și confort.
  • Joc care necesită mai multă disciplină.
  • Comunicare care necesită redirecționare.

Ferret mușcături

Formarea unui dihor de a mușca când este speriat sau nervos

Trebuie să construiți încredere între un dihor înspăimântător și pe tine însuți. Sesiunile de instruire ar trebui să înceapă scurte și să se dezvolte treptat în lungime. Întotdeauna să le puneți pe un succes și să nu le împingeți prea departe. Acest lucru poate însemna chiar că încetați să încercați să vă ocupați și să luați ceva timp pentru a le învăța să fie mai confortabil în jurul vostru. Cu toate acestea, cu atât mai devreme introduceți contactul cu pielea la blănuri, cu atât va fi mai ușor tranziția.

Dacă aveți un dihor care nu poate fi atins încă, începeți prin hrănirea difuzorului direct din mâna dvs. pentru a le aclimatiza să vă apropiați și să vă atingeți. Odată ce sunt confortabil cu asta, puteți încerca să le trageți din nou. Amintiți-vă să recompensați comportamentul calm cu tratamentele, dar evitați pedepsele pe care le prezentăm mai jos, deoarece o frică Biter va vedea doar pedeapsa ca o consolidare pe care oamenii sunt răi.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Ferret Food

Formarea unui dihor nu mușcă când joci

Un ferret care mușcă ca parte a jocului are nevoie de o disciplină strictă. Cheia acestui lucru este de a acționa decisiv și de a vă asigura că întăriți mesajul că mușcătura este rea. Puteți face acest lucru cel mai bine prin sfârșitul jocului de joc ori de câte ori apare o mușcătură. Puneți-le calm și plecați. Ignorarea difuzabilă a acestora este cea mai bună modalitate de a le arăta ceea ce este un comportament inacceptabil, dar ar trebui, de asemenea, să recompenseze comportamentul calm cu tratează și laudă pentru a arăta ce comportament este preferat.

Formarea unui dihor nu musca ca o formă de comunicare

Există doi pași largi pentru a face față unui bid de comunicare. În primul rând, trebuie să faceți efortul de a învăța ceea ce încearcă să vă spună. Ocazional, Ferretul te-a mușcat doar pentru că ați ignorat atât de multe dintre celelalte semnale. Odată ce acest lucru se întâmplă de câteva ori, ei află că mușcătura este cea mai rapidă modalitate de a vă atrage atenția, iar comportamentul bastoanele. Cea mai bună modalitate de a opri mușcătura este să o împiedicați în primul rând, acordând atenție comunicării feritului dvs. și atent înainte de a vă mușca.

Odată ce au luat obiceiul rău, trebuie să-i recalificați și să le redirecționați folosind metode similare, după cum puteți utiliza pentru un redă. Nu răsplătiți mușcătura lor făcând ceea ce doresc, deci acest lucru înseamnă să nu le acorde atenție și să nu le puneți imediat după ce vă mușcă. Puteți să le disciplați în schimb și să faceți un efort mai mare pentru a recompensa când sunt calm și folosiți alte metode pentru a vă atrage atenția.

Disciplinând furtul tău

În primul rând, înainte de a începe să pregătiți un dihor, trebuie să fiți conștienți de cât de încăpățânați sunt. Dacă sunteți un proprietar de ferret pentru prima dată, este posibil să fiți surprins cât de mult este nevoie pentru a instrui un dihor decât celelalte animale. Ferretele adulte vor dura mai mult. Presupunând că executați antrenamentul cu puțin fără greșeli, ca un ghid general vă puteți aștepta să instruiți un kit în câteva săptămâni, în timp ce un ferret adult va dura mai multe luni.

În funcție de personalitatea firească a firetului dvs. și de experiența anterioară cu formarea sau oamenii, acest lucru ar putea dura mult mai mult sau chiar să fie un pic mai rapid. Pentru a vă ajuta să vă oferiți peretului dvs. cea mai eficientă pregătire împotriva mușcăturii, iată câteva greșeli de formare comună pentru a evita:

  • Nu-ți rănești difuzorul

Chiar și accidentele pot stabili o pregătire înapoi mult timp, deoarece își vor aminti și reține un incident negativ de mult timp. Asigurați-vă că dvs. și a difuzorului dvs. aveți o legătură de încredere pentru orice și toate sesiunile de instruire.

  • Nu țipați la dihor

În mod similar, strigătul este o experiență foarte negativă pentru un dihor și îi va face să nu mai aibă încredere în tine sau chiar să vă temeți. Sperându-ți cavaletul să-i facă să înceapă să vă mușcă mai mult ca niciodată, așa că rămâneți calm și răbdător.

  • Consistența este totul

În timp ce un diher Ferret poate dura mai mult timp decât un dihor care vă încredințează, toate difuzoarele au nevoie de stabilitate pentru a lucra, astfel încât să nu trimiteți niciodată mesaje mixte și că difuzoarele dvs. au o rutină foarte stabilă.

Ferret de culoare standard

Cu aceste îndrumări în minte, vă puteți gândi că disciplinarea unui dihor ar putea deveni foarte dificil. Acest lucru nu este cazul, există o mulțime de modalități de a vă disciplina dioagherea care nu riscă să rănească sau să strige la ei. Ei nu vor lucra peste noapte, dar cu un pic de răbdare, ei vor învăța fermierul că mușcătura este un comportament rău.

  • Scruțând un dihor

Similar cu pisicile, Puteți ține fermerul folosind pielea liberă pe spatele gâtului fără să le rănești. Dacă apucați această zonă și țineți-le în sus, veți fi capabili să le țineți din mușcăminte pentru a le spune o firmă, calmă "nu" când vă mușcați.

  • Oferindu-i un ferept un timp

De asemenea, le puteți disciplina prin punerea lor într-o cușcă separată timp de cinci minute. Acest lucru ar trebui să le spună că comportamentul lor trecut a fost greșit, dar nu le puteți lăsa acolo mai mult de 5 minute, deoarece se vor face confortabil și pot fi adormiți, ceea ce va crea o asociere pozitivă între mușcătura și timpul de somn.

  • Spray-uri de degustare amare

Sunt disponibile spray-uri și paste de măr și de var, pe care le puteți folosi pentru a descuraja difuzorul dvs. de a vă mușca. Acest lucru nu trebuie să fie folosit ca o pedeapsă reactivă și nu ar trebui să pulverizați fermorul cu ea, ci mai degrabă acoperirea zonelor cu ea, ei ar putea mușca în mod obișnuit, cum ar fi cablurile, mâinile sau gleznele.

  • Distrageri

Ultimul dintre toate, puteți încerca să redirecționați mușcările către lucruri mai acceptabile. Pentru a face acest lucru, va trebui să obțineți jucăriile Ferret concepute pentru a fi mușcate. Apoi este pur și simplu un caz de a vă îndepărta ca o jucărie când vă mușcă și le dau jucării de mestecat în schimb.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un dihor pentru a nu mușca