Femeia are o întâlnire fundamentală cu un câine care a renunțat cu ani înainte

O femeie a avut o întâlnire întâmplătoare cu câinele că părinții ei au renunțat la 11 ani înainte, dar a trebuit să-și ia rămas bun din nou.

Peste 24 de ani Kate Griffin mergea peste strada acum 3 săptămâni, când a văzut un câine care traversează același drum. Într-o clipă, Griffin știa că știa acest câine.

De către un miracol, a fost Cami, câinele de companie părinții ei au dat 11 ani înainte.

Recunoașterea

Griffin a spus că a recunoscut câinele prin culoarea ei unică, spunând că Cami are același păr de culoare ca ea.

Femeia are o întâlnire fateră cu câinele care au renunțat la câțiva ani înainte
Cami când a trăit cu Griffin. Imagine: Kate Griffin

Ea a spus când a văzut puiul, ea a primit imediat sentimentul intestinului pe care-l obișnuiau să ia de fiecare dată când va veni acasă de la școală pentru a fi întâmpinat de Cami. Potrivit lui Griffin, nu există alt câine din lume care ar putea să-i dea sentimentul de a vedea un membru al familiei sale.

Reuniunea ulterioară a avut loc în orașul natal al lui Griffin din Park Ridge, Illinois.

LEGATE DE: Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal

Memoriile

Griffin spune că Cami a fost cel mai bun lucru care trebuie să se întâmple vreodată ca un copil.

Ea a reamintit cum ea și sora ei i-au rugat părinții pentru un cățeluș și, în cele din urmă, și-au dorit dorința. Griffin își amintește Cami ca aduce prietenos, energic și mic.

Femeia are o întâlnire fateră cu câinele care au renunțat la câțiva ani înainte
Cami ca un catelus. Imagine: Kate Griffin

Timp de cinci ani, Cami și Griffin erau cei mai buni prieteni.

Din păcate, acum unsprezece ani, părinții lui Griffin au divorț. Dorind să elimine toată durerea de a împărtăși câinele între două gospodării, un babysitter de familie a ajutat la Rehome Cami în schimb.

De atunci, Griffin nu a avut niciodată un alt câine. Nu a uitat niciodată Cami.

Reuniunea

Văzându-i din nou a fost cel mai mare dar pe care l-aș fi putut obține în această viață.& # 8221;

Când s-au întâlnit pe stradă, Cami a recunoscut Griffin. Ea a mers și a lins fața fetei, care nu este ceva câin de a face oamenilor nefamiliare.

Griffin nu a așteptat niciodată să vadă Cami și a fost șocat.

Griffin povestește detaliile întâlnirii. În timp ce mergeam acasă de la cafenea, ea a văzut că doi câini au mers. Unul a fost mare și negru, dar celălalt câine blond mic a fost familiar instantaneu cu Griffin.

În timp ce Griffin a recunoscut imediat iubitul său însoțitor, trebuia să se certe cu ea însăși despre a se apropia sau nu. În cele din urmă, a decis că a trebuit.

Griffin a explicat proprietarului pe care ea a fost și că a recunoscut câinele mic ca pui din copilărie. Proprietarul a introdus-o la celălalt câine, Riley și a explicat că Cami de 15 ani a fost iubito.

Femeia are o întâlnire fateră cu câinele care au renunțat la câțiva ani înainte
Imagine: Kate Griffin

După ce Griffin stătea pe stradă și a luat un sărut de la Cami, ea a mers cu proprietarul casei lor.

Ea a bătut puțin mai mult cu Cami, și apoi a trebuit să spună rămas bun - de data aceasta, pentru totdeauna. Din păcate, familia lui Cami se mișcă la Chicago.

Deși Griffin a fost trist să-i spună la revedere lui Cami încă din nou, ea a descris această întâlnire ca fiind cel mai bun cadou pe care l-ar putea primi vreodată în această viață.

Văzându-l din toate părțile

Din moment ce povestea lui Griffin a câștigat popularitate, părinții ei au primit o mulțime de critici pentru că au renunțat la câinele lor. Dar Griffin dorește oamenii ar avea mai multă înțelegere.

Ea a spus că această perioadă a vieții ei a fost foarte copleșitoare și că a fost confuză având două gospodării să trăiască între tot timpul. Ea a spus că nu și-a putut imagina să treacă prin asta ca un câine.

Părinții lui Griffin au făcut chestia responsabilă. În loc să-i dai câinele într-un adăpost, fără să știe ce ar deveni de ea, au ales să găsească o casă iubitoare pentru totdeauna pentru ea. Au făcut ceea ce trebuie.

Cami a primit în mod clar o șansă minunată la viață. Poate că aceasta a fost că Griffinul de închidere trebuia să știe că totul era bine cu situația, iar ea poate fi în pace cunoașterea lui Cami este cu adevărat fericită.

Citiți următorul: Câinele pierdut în Florida se întoarce în New York - Ajutor necesar pentru a-i întoarce acasă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia are o întâlnire fundamentală cu un câine care a renunțat cu ani înainte