Primele 30 de zile cu hamsterul dvs. De companie

Pet Hamster în cușcă

Primele 30 de zile cu hamsterul dvs. este un moment mare de tranziție pentru micul dvs. animal de companie. Pentru a minimiza stresul și a le ajuta să se stabilească mai confortabil, există pași practici pe care le puteți prelua la sosirea lor și în această primă lună. Să aruncăm o privire la primele 30 de zile, ce să vă așteptăm și ce puteți face pentru a vă ajuta să vă simțiți acasă.

Este un hamster animalul potrivit pentru tine?

Înainte de a vă aduce hamsterul acasă

Cu o planificare avansată, veți fi gata să aveți grijă de hamsterul dvs. calea cea bună de la început.

În primul rând, asigurați-vă că aveți un loc potrivit în casa dvs. pentru a trăi hamsterul dvs. În timp ce nu doriți ca ei să se închidă într-o cameră fără nici o companie, este la fel de important ca cuscaria hamsterului dvs. să nu fie chiar în mijlocul acțiunii. Hamsterii sunt creaturi nocturne, așa că timpul zilei este în cea mai mare parte NAP-Time. Este bine ca hamsterul dvs. să fie o parte a familiei, dar prea multă zgomot și agitație pot crea un animal stresat.

Asigurați-vă că ați cumpărat toate Echipamentul necesar și că totul este stabilit înainte de sosirea lor. Nu vreți să vă întârziați să vă luați hamsterul în spațiul lor nou sau să vă bucurați de lucruri în timp ce sunt în ea în ziua întâi - vor fi deja stresați suficient

Veți avea nevoie de A cușcă de dimensiuni adecvate care este echipat cu toate consumabilele necesare, inclusiv hamster de înaltă calitate, lenjerie de pat, zone de cuibărit, zone de exerciții, Jucării de hamster, și mestecați sigură

Te-ai gândit la Numele pentru hamsterul dvs? În timp ce nu este necesar înainte de a aduce noua dvs. casă de companie, aceasta este o activitate distractivă pentru a păstra copiii implicați în acest proces

S-ar putea să doriți să cercetați și veterinarii locali și serviciul de ședere pentru animale de companie în acest timp.

Prima zi

Când primești prima dată hamster, familia va fi fără îndoială dornică să interacționeze și să le bată cu ei. Cu toate acestea, este mai bine să vă lăsați hamsterul singur în primele câteva zile. Amintiți-vă, au fost doar luați de la confortul și zonele sigure, astfel încât probabil vor fi nervoase.

Poate fi chiar mai bine să acoperiți cușca cu o foaie subțire în acest timp. Acest lucru va ajuta la evitarea suprasolicitării hamsterii.

După primele câteva zile, vă puteți aborda periodic cusca și discutați cu hamsterul dvs. într-o voce liniștită, bună. Acest lucru vă va ajuta animalul să vă obișnuiți cu prezența dvs.

Dacă este posibil, furnizați hamsterul dvs. cu aceleași alimente pe care le-au mâncat. Dacă intenționați să schimbați dieta hamsterului, faceți acest lucru încet și treptat. Pornirea lor pe aceleași alimente sunt aclimatizate pentru a minimiza șansa de a provoca tulburări de stomac.

Ziua 10

Până acum, hamsterul dvs. se va face probabil acasă în cușcă și, de asemenea, să fie mai confortabil cu împrejurimile și activitățile casei tale. Dacă ați comutat dieta hamsterului, acestea ar trebui să fie complet ajustate la noua lor mâncare până acum.

În acest moment, puteți începe să vă concentrați pe manipularea și cunoașterea cu hamsterul dvs. Primul și cel mai important pas în Îmbrăcați-vă hamsterul este de a construi încredere. Fiți răbdători și nu fiți descurajați dacă durează mai mult decât se aștepta ca hamsterul dvs. dorească să se aventureze la mâna dvs. sau din cușcă care a devenit locul lor sigur.

Începeți prin plasarea mâinii în partea de jos a cuștii, cu palma și degetele se relaxau. Dă-ți hamsterul posibilitatea de a veni și să te scoți afară. Pot ușor nibbi degetele Ca parte a explorarii sale - asigurați-vă că nu vă înlăturați brusc mâna înapoi sau strigați, care vă poate lăsa hamsterul. Ia în considerare oferta tratează de la palma mâinii dvs. pentru a le încuraja și a construi asociații pozitive.

În timp, hamsterul dvs. vă va vedea mâna ca o prezență prietenoasă în mediul lor. Când încep să treacă pe mâna ta, progresează să pun ambele mâini în cușcă cu palmele în sus. Apoi scoateți ușor hamsterul pentru a le ține. Doar vizează un minut sau două la început și să mențină sesiunile de manipulare scurte și pozitive. Dacă hamsterul tău scârțâie sau devine anxios, întoarce-le în spațiul lor sigur.

Evitați apucarea sau forțarea hamsterii dvs. pentru a ieși, deoarece acest lucru va rupe încrederea.

Ziua 30

În ziua 30, veți înțelege mai bine rutina, personalitatea și preferințele hamsterului tău. Cu răbdare și diligență, veți putea câștiga încrederea hamsterului. Puteți avea chiar și un hamster care sare de bună voie în mâna ta! Cu toate acestea, nu fi prea descurajat dacă nu ați ajuns la acest punct. Amintiți-vă, hamsterii sunt animale mici, vulnerabile. În sălbăticie, trebuie să fie foarte prudenți, deci este doar natural pentru ca ei să fie prudent în jurul tău.

Acum că vă cunoașteți mai bine hamsterul, puteți alege mai bine activitățile și tratează că știți că hamsterul dvs. se va bucura. Poate că hamsterul tău îi place să conducă un maraton pe ei roată. Sau poate ei le place să se rostogolească în jurul casei într-o minge de hamster.

Cu o mică pregătire și precizie, vă puteți ajuta să faceți primele 30 de zile cu noul dvs. hamster ca fiind fără stres și cu succes posibil. Rețineți că fiecare hamster este diferit, deci poate dura o perioadă mai scurtă sau mai lungă decât cea pusă aici înainte ca hamsterul dvs. să fie confortabil în noile lor împrejurimi. A fi răbdător și lucrul cu hamsterul dvs. merită răsplata legăturii cu noul dvs. prieten de blană!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Primele 30 de zile cu hamsterul dvs. De companie