Salvarea vieții canine nu arăta niciodată atât de înfricoșătoare

Salvarea vieții canine nu arăta niciodată atât de înfricoșătoare

Marvelii tehnologiei au crescut încă o dată la noi, deși și # 8220; înfricoșător și # 8221; Înălțimile cu invenția unei cadavru complet sintetic. Alberta Canina înfiorătoare se află cu răbdare și liniștită, în timp ce studenții veterinari practicau intervenții chirurgicale pe el / ea.

Acest pacient fără păr și oarecum, pacientul este făcut complet din polimeri sintetici care constau dintr-o rețetă de apă, sare, fibre și alți compuși. Această combinație de viață poate simula o gamă largă de țesuturi din grăsimi, mușchi, organe, venele, pielea și oasele. Și chiar sângele!

Dr. Christopher Sakezles, este fondatorul Syndaver Labs unde sunt făcute aceste câini de stand-la. El simte invenția lui de un pacient fals este mult mai valoros decât utilizarea câinilor eutanasiați, nu numai pentru că animalul era odată în viață, ci pentru că cadavrele trebuie să fie înghețate pentru a păstra corpul. Odată ce acest lucru se întâmplă, el spune că țesuturile nu se simt la fel, nici corpul nu funcționează în același mod.

LEGATE DE: Interviu - Acluri ACL la câini

Sapazles este, de asemenea, responsabil pentru a face cadavrele umane din același proces, deci de ce să nu luați formula și să o puneți în câmpul veterinar? Cu toate acestea, procesul nu este ieftin. Pentru a face doar o dogmy Doggy, costă aproximativ 28.000 de dolari!

Pentru a ridica capitala, avea nevoie pentru a obține aceste și # 8220; Pacienții & # 8221; în producție, plasele au făcut o apariție pe Bazin cu rechini serial de televiziune.

Salvarea vieții canine nu arăta niciodată atât de înfricoșătoare

Aici a atras cu succes unul dintre investitori să-i dea 3 milioane de dolari în schimbul a 25% din companie. Din păcate, afacerea a căzut de atunci, dar Sakezles a reușit să ridice 10 milioane de dolari pe cont propriu. Că încă nu sunt suficienți bani și încă mai caută încă 24 de milioane de dolari într-o campanie de crowsfunding.

Articol conex: Op-Ed: Genetică Canine - Cum să faci un câine

Invenția acestor cadavere este cu adevărat o experiență de învățare valoroasă pentru toți cei care sunt suficient de privilegii pentru a lucra la unul. Canina falsă nu numai că simulează un corp de funcționare, complet cu un bătăi de inimă, un sistem circulator și plămâni care se umflă și se deflicează, dar pielea este rece și organele sunt scumpe la atingere.

în plus, De asemenea, pot adăuga în anumite boli la corpurile false și chiar incidențele, cum ar fi marmura în intestine sau o șosete înghițite blocate în stomac. Aceste manechine de dimensiuni mari pot fi operate pe de la 35 la 40 de ori și pot fi înlocuite sau echipate cu afecțiuni noi și interesante.

Colegiul de Medicină Veterinară din Florida din Florida a plasat deja o comandă pentru 25 de canini și compania știe că acest lucru va fi doar o comandă într-o listă lungă pentru a veni. Odată ce acești canini sintetizați devin profitabili, acacadele planifică să facă o pisică în același mod.

Acesta este cu adevărat un pas uriaș pentru practica veterinară. Păstrarea animalelor din lumea experimentală este ceea ce am luptat activiștii de animale pentru toți acești ani. Este frumos să vezi că tehnologia și tot ce a fost învățat de-a lungul anilor pot fi acum puse în salvarea vieților prietenilor noștri blânde, nu doar pentru a le arunca în numele științei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Salvarea vieții canine nu arăta niciodată atât de înfricoșătoare