Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Nu există multe lucruri care sunt mai mici decât un catelus mic nou-născut, și să fie capabil să-l urmărească să se nască și să crească pentru a fi independent este pur și simplu uimitor. Dacă sunteți tipul de persoană care îi place să fie în jurul câinilor și Puppies, atunci poate ar trebui să vă gândiți să vă uitați la începerea propriei operațiuni de reproducere a câinilor. Cheltuielile de pornire sunt relativ mici și mulți oameni fac o viață destul de decentă din a fi un crescător responsabil.

Câinii de reproducere iau multe know-how, și oricine dorește să facă acest tip de afacere trebuie să fie foarte educat și informat despre rasa ei vor vinde. De asemenea, va trebui să fiți un expert în procesul de naștere canin și modalitatea corectă de a avea grijă de mamă și pui.

Poate că în afara determinării care se va vinde, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când începeți o operațiune de reproducere a câinilor este de a face un bun plan de afaceri și lipiți-o când ați început afacerea. Știu ce te gândești și # 8230;

Cât de greu poate fi un crescător de câini? De ce am nevoie de un plan de afaceri pentru o astfel de afacere simplă?& # 8221;

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Dacă credeți că deținerea și operarea oricărui tip de afacere este simplă, gândiți-vă din nou! S-ar putea să fiți un expert pe rasa dvs. și puteți avea tone de experiență cu procesul de naștere canin, dar veți avea nevoie de un plan de afaceri. Rularea unei afaceri de reproducere a câinilor este mult mai mult decât sănușezi puii.

Planul dvs. de afaceri nu este doar despre modul în care veți conduce operațiunile de zi cu zi ale afacerii. Va explica cum veți obține finanțare, cum veți obține afacerea în sus și derulați, cum îl veți face publicitate și, cel mai important, veți continua să vă păstrați afacerea de reproducere a câinilor timp de ani de zile.

Pentru mai multe informații despre începerea unei afaceri de reproducere a câinilor, verificați coloana noastră Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor. Veți citi despre tot ce va trebui să vă pregătiți înainte de a vă decide să vă ocupați de sarcina de a deveni un crescător de câini. Odată ce ați decis că această afacere de afaceri este pentru dvs., va trebui să începeți să scrieți planul de afaceri pentru câini.

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Înainte de a începe orice plan de afaceri, trebuie mai întâi să evaluați necesitatea afacerii dvs. în zona dvs. locală. Nu veți vinde câinele dvs. oamenilor din vecinătatea dvs., astfel încât să vă puteți extinde punctul de vedere un pic. Doriți să faceți reproducerea dvs. într-o zonă sau o regiune care are o cerere pentru tipul de rasă pe care îl veți ridica. Nici o afacere nu poate supraviețui fără cerere.

Creșterea câinilor este unică în această zonă. Indiferent de tipul de pui pe care îl decideți să vindeți, cu siguranță va fi o piață pentru ei undeva. Trebuie doar să decideți cât de departe sunteți dispus să călătorie sau navă Puppiesele tale. Domeniul de aplicare al afacerii dvs. va defini toate deciziile dvs. de aici pe afară, deci asigurați-vă că acordați acest gând atent. Indiferent dacă alegeți să comercializați într-o zonă mare sau mică, fiți conștienți de concurența dvs. și asigurați-vă că există suficientă cerere pentru ca afacerea dvs. să reușească.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

De asemenea, trebuie să verificați și să îndepliniți cerințele de intrare în câmpul de reproducere. Există de obicei legile de zonare pentru locurile în care pot fi păstrate câinii și nu puteți uita de certificatele și cunoștințele specializate care vor fi necesare. Acestea trebuie să fie realizabile sau nu există niciun motiv pentru a merge mai departe cu planificarea afacerii dvs.

Afișați obiectivele inițiale și lungi ale afacerii dvs. de reproducere a câinilor

Cea mai importantă parte a oricărui plan de afaceri, nu doar pentru creșterea câinilor, este de a declara obiectivele inițiale și pe termen lung ale afacerii. Acest lucru va contribui la concentrarea focului pentru întregul plan de afaceri. Amintiți-vă că acesta este primul lucru pe care investitorii îl vor vedea, așa că faceți-o scurt și la punct. Lăsați-i să știe ce sunt obiectivele dvs. specifice și apoi să explicați detaliile mai târziu în planul dvs. de afaceri.

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Iată un exemplu al obiectivelor pentru un plan de afaceri de reproducere a câinilor: Voi începe o afacere de reproducere a câinelui pe ferma mea. Vom ridica prejudecăți de labrador negru și vom începe cu un bărbat bine pedigreed și de papere și patru câini de sex feminin. Dacă afacerea merge bine, există loc de expansiune pe proprietate pentru a dubla Afaceri dimensiune sau mai mult.

Puteți face declarația așa cum doriți; Cu cât planul de afaceri este mai detaliat, cu atât este mai ușor de planul de afaceri. Ține minte Această schiță nu este setată în piatră; Este doar o orientare a lucrurilor importante de a acoperi în orice plan de afaceri de reproducere a câinilor. Poate fi dificil să păstrați lucrurile concise în timp ce încă mai sunt detaliate, dar nu uitați să vă concentrați asupra obiectivelor principale ale afacerii dvs. de reproducere a câinilor dvs.

Care este clientela dvs. țintă și cum vă veți comercializa puii?

Trebuie să definiți în mod clar cine doriți să vindeți câinii pe care îi creați. Va trebui să faceți o mulțime de cercetări pentru a finaliza această parte a planului dvs. de afaceri. Cu cât mai multe cercetări de piață pe care le faceți acum, cu atât mai rapid afacerea dvs. va deveni un succes. Știți că piața dvs. țintă este potențialul proprietarilor de animale de companie care sunt interesați de rasa dvs., dar nu este destul de simplu.

Va exista ceva special cu privire la rasa ta care face ca oamenii doresc sa calatoreasca o distanta mare pentru a plăti un premiu premium pentru ei sau vor fi doar câini de rasă de rasă pe care vă veți deplasa la un preț corect pentru oricine are un interes în rasă? Cum rămâne cu calificările pe care le veți cere părinților dvs. de câini adoptivi să aibă? Fiind cât mai specific posibil în această parte a planului dvs. de afaceri vă va ajuta foarte mult atunci când vine de fapt timp pentru a vă comercializa afacerea în viitor.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri excelente pentru petreneur

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Vorbind despre marketingul afacerii dvs., va trebui să explicați exact cum veți face acest lucru în această secțiune. Probabil că va trebui să faceți astfel de lucruri precum construirea unui site internet indiferent de clientela dvs. țintă și dacă intenționați să vindeți într-o regiune mare, va trebui să știți cum să conduceți traficul pe site-ul dvs. pentru a atrage interesul ta PUPS. Poate fi înțelept să solicitați ajutorul unui profesionist cu acest lucru, Dacă vă puteți permite acest lucru.

Gândiți-vă la alte modalități de a vă publica afacerea, iar atenția de la publicul dvs. țintă. Ce zici de reviste, site-uri sau alte publicații care sunt orientate spre rasa dvs. specifică? Deoarece publicul dvs. țintă este mai mic decât multe alte întreprinderi, va trebui să obțineți creativi și să vă gândiți în afara casetei pentru a ajunge cât mai mulți potențiali clienți posibil.

Management și angajați

În funcție de mărimea operației de reproducere, trebuie să existe o anumită structură de management, mai ales dacă intenționați să angajați angajați. Pentru o mică operațiune, sunteți dedicat la normă întreagă, probabil că va fi suficient de ușor pentru o persoană să facă totul în sine.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Pentru operații mai mari sau dacă singurul dvs. interes este să supravegheați afacerea, atunci va trebui să angajați angajați sau subcontractanți pentru a face față o parte din operațiunile de zi cu zi ale afacerii. Dacă intenționați să lucrați cu alți crescători, va trebui, de asemenea, să atingeți acest lucru în aceste secțiuni. Ei nu pot fi angajații dvs., dar dacă intenționați să utilizați un câine de la un alt crescător, va trebui să vă explicați politica dvs. și cum veți supraveghea reproducerea.

Finanțare

Aceasta este de departe cea mai importantă parte a planului dvs. de afaceri. Majoritatea antreprenorilor își folosesc planul de afaceri pentru a atinge finanțarea de la bănci sau investitori. Chiar dacă vă puteți în față costul, aveți nevoie de un plan detaliat pentru cât de mult va dura capital pentru a vă obține Afaceri de pe teren și cum veți folosi banii în mod corespunzător.

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Face ca acesta să fie foarte cinstit despre astfel de lucruri ca și abilitatea dvs. de a finanța proiectul. De exemplu, nu planificați afacerea în jurul cumpărării și a câinilor campioni de reproducere dacă aveți doar 2.000 de dolari pentru a începe afacerea. Pentru operațiunile de reproducere subcapitalizate, este mai bine să ridicați câinii și să le introduceți în concursuri pentru a vă construi numele și reputația.

Dacă vă uitați la planul dvs. de afaceri când ajungeți la acest punct și vă puteți da seama, este posibil să nu vă puteți finanța, fie să rescrieți planul de afaceri să apeleze la investitori sau oficialii băncii sau să-l rescrie pentru a reduce costurile, astfel încât acesta se aliniază cu dvs buget. Criminalul numărul unu al noilor companii este subfinanțat de la început. Nu vrei să devii parte din acea statistică.

O altă regulă inteligentă de urmat este să vă asigurați că aveți suficientă finanțare pentru a rula afacerea fără venituri timp de 6 luni. Țineți minte gestaţie Perioada pentru câini este în jur de 60 de zile singur.

Când faceți o listă a cheltuielilor dvs. planificate, lucrurile evidente cum ar fi chirie, utilități și hrană pentru câini vor veni în minte rapid, dar trebuie, de asemenea, să planificați pentru cheltuielile non-evidente. Veți avea nevoie de cutii, consumabile pentru cățeluși și jucați pentru ei să se plimbe în jurul. Ce zici de & # 8230;

  • Cheltuieli de birou, inclusiv un computer, mobilier și consumabile de birou
  • o zonă mobilată în care părinții potențiali de animale de companie se pot întâlni cu puii
  • Orice taxe asociate cu utilizarea unui câine de stud sau a unei canine de la un alt crescător
  • fotografii inițiale și verificări VET pentru puii
  • Orice îngrijire medicală necesară pentru câinii adulți
  • Licențierea și costurile de asigurare

Și mai mult. Nu lăsați nici o piatră neadevărată atunci când vă planificați cheltuielile. Cu cât este mai cuprinzătoare dvs plan de afaceri, Cele mai puține surprize pe care le veți avea în timp ce începeți afacerea dvs. de afaceri.

Juridice și taxe

Punctul oricărei afaceri este de a face un profit, iar punctul de preț al puiilor dvs. este ceea ce vă permite să faceți acest lucru dacă comercializați-le și le vindeți corect. Va trebui să aflați prețurile pe care concurența dvs. îl percep și să solicite sfatul celorlalți crescători ai tipului dvs. de câine.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Ia în considerare faptul că sunteți un crescător neexperimentat. Chiar dacă ați fost în jurul câinilor toată viața și ați lucrat cu crescători în trecut când câinii lor au Având naștere, Încă sunteți neexperimentați să vă reproduceți câinii și să vă desfășurați afacerea, astfel încât prețurile dvs. să nu fie comparabile cu cele ale crescătorilor experimentați. Pe măsură ce câștigați experiență și reputația dvs. în industria de reproducere a câinilor crește, deci va fi taxele dvs.

Puteți încărca mai mult pentru puii dvs. dacă câinele dvs. de știft are un pedigree renumit sau pentru orice altceva care vă face câinii de o calitate superioară decât competiția. De asemenea, trebuie să vă prețați astfel încât să puteți stabili și să se bazeze pe un flux constant de venit pentru a menține operația de reproducere.

Odată ce ați stabilit prețurile, trebuie să scrieți contracte că toți părinții dvs. adoptivi trebuie să semneze. Acest contract vă va împiedica să fie tras la răspundere pentru orice aspecte juridice asociate câinelui. De asemenea, vă va proteja clienții și câinii. Având un contract este o necesitate, și poate fi bine meritat să lucrați cu un avocat sau alt profesionist atunci când vă întocmeți contractul inițial.

Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui

Mulți crescători își creează propriile contracte, dar doar asigurați-vă că faceți cercetările dvs. pentru a vă asigura că toate bazele dvs. sunt acoperite. Puteți obține informații despre ceea ce ar trebui să fie scris în contractul dvs. și unele eșantioane gratuite excelente de la următoarele site-uri web:

Există și alte resurse pe care le puteți găsi, iar secțiunea legală a bibliotecii locale ar fi o altă resursă excelentă. Dacă aveți contacte în industria de reproducere a câinilor, este posibil să doriți să le cereți unui eșantion de contract sau o anumită îndrumare cu scrierea dvs. Utilizați toate resursele pe care le aveți la dispoziție pentru a vă asigura că luați cât mai multe măsuri de precauție legale.

Odată ce planul dvs. de afaceri este complet, este timpul să vă aliniați finanțarea și să obțineți afacerea dvs. de reproducere a câinilor!

Faceți-vă o mare favoare mare și luați-vă timpul și fiți amănunțit atunci când faceți planul de afaceri al câinilor dvs. Amintiți-vă că nu este setat în piatră, dar va face un mare ghid pentru a vă urma când începeți călătoria interesantă de a deveni proprietar de afaceri. Cu cât planul dvs. de afaceri este mai detaliat, cu atât va fi mai ușor pentru a obține afacerea dvs. de reproducere și a alerga.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scrieți un plan de afaceri de reproducere a câinelui