Cum să vă scrieți planul de afaceri pentru câini

Cum să vă scrieți planul de afaceri pentru câini
Vânzare!

& # 36; 12.99

Vrei să faci bani din pasiunea ta pentru câini? Intenționați să Începeți câinii de reproducere Dar aveți nevoie de acel prețios plan de afaceri să te duci?

SKU: Categoria EBDBBP: Câine de cărți de cărți electronice
  • Descriere

Descriere

Ebook Cover - Cum să scrieți planul de afaceri pentru câini

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai bărbatului și aproape fiecare gospodărie deține un câine sau planuri de a: Deci, indiferent de câinii pe care doriți să o creați spre vânzare, există o piață pentru el.

Poate doriți să reproduceți câinii de familie, cum ar fi Poodle, Buldog Francez, Pomerania, etc; Există o piață fără fund, gândiți-vă la femei și persoanele care trăiesc în spații mici și apartamente. Tendința imensă de Câini de designer Explodează înregistrările în ceea ce privește vânzările, devine o piață în care rasele cele mai profitabile se schimbă în mod regulat: devine o afacere ca majoritatea celorlalți.

Dacă preferați mai degrabă câini de găzduire de reproducere, cum ar fi Dobermans, Pitbulls, Shepherds German, Rottweilers, etc; Cererea a crescut cu rata de crimă în creștere rapidă din întreaga lume.

Indiferent dacă locuiți în Statele Unite, u.K, Canada, Nigeria, Kenya, India, etc; Puteți fi extrem de reușit: Această afacere nu are limite. Datorită internetului, puteți ajunge cu ușurință pe piața globală și o clientelă internațională bogată, arată cum sunt infinite oportunitățile în această afacere de reproducere a câinilor promițătoare.

Mulți crescători de câini au făcut o mulțime de câini de reproducere a banilor din punct de vedere etic, în niciun caz nu trebuie să vă sprijiniți spre Mills Puppy. Cu siguranță nu este soluția de a face un profit în timpul reproducerii câinilor.

Cum să vă scrieți planul de afaceri pentru câini este un ghid superficial pentru a vă ghida, pas cu pas, până când scrieți decât planul de afaceri extraordinar. Poate că căutați câteva fonduri suplimentare (bănci, prieteni, investitori etc.) sau poate pur și simplu doriți să vedeți cât de viabilă este ideea de afaceri de reproducere; În ambele situații, aveți nevoie de planul de afaceri și trebuie să îl pregătiți cu atenție.

În Cum să vă scrieți planul de afaceri pentru câini, Vă explicăm cât de în mod concret explicați ideea dvs. de afaceri, cercetarea dvs. de piață, strategia dvs. de vânzări și marketing, structura dvs. de stabilire a prețurilor, analiza financiară și, eventual, rezumatul dvs. executiv. Veți citi sfaturi, sfaturi și o metodologie modernă pentru a reuși la Convingerea cititorilor potențiali. Mai multe Sunt incluse foi de calcul Excel și disponibile pentru tine de a utiliza în analiza financiară: foaie de profit și pierdere, costuri de pornire, prognoza vânzărilor și fluxul de numerar. Toate pregătite cu formulele deja configurate, astfel încât pur și simplu trebuie să completați semnele și calculele se vor face automat.

Sunteți bineveniți!

Produse asemanatoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă scrieți planul de afaceri pentru câini