Simplu de contract de vânzări de catelus exemplu

Simplu de contract de vânzări de catelus exemplu

În timp ce verificăm statisticile de vizitare a companiei de afaceri, am observat cât de mulți oameni au mers pe articolul nostru de vânzări de catelus: este una dintre cele mai populare posturi!

Actualizare (Aug 2015): Am creat acum un uimitor Biblioteca de contract de reproducere a câinilor, verifică!

Într-adevăr, este un articol detaliat detaliat Ce ar trebui să fie în orice acord de vânzări de catelus, Cu toate acestea, unii vizitatori ne-au cerut un contract mai simplu, fără prea multe clauze.


Exemplu de contract de vânzări de catelus (șablon)

Numele dvs. de canisare Herephoenix, AR • 335-8828-2817

Breeder (de asemenea, vânzătorul)

Numele complet:
Abordare:
Cod poștal:
Oraș:

E-mail:
Mobil:
Site-ul web:

Cumpărător (proprietar de catelus)

Numele complet:
Abordare:
Cod poștal:
Oraș:

E-mail:
Mobil:
Site-ul web:

Puppy

Rasă:
Culoare:

Data de nastere:
Mamă:
Tată:

[] Înregistrat PureBred - Ref:
[ ] Neînregistrat
Tranzacţie

Preț:

[ ] Bani gheata
[ ] Verifica
[] Transfer

Plata primita:

Acest contract de vânzări de catelus obligă în mod legal amelioratorul și cumpărătorul în următoarele condiții:

Breeder a urmat Ghidul Clubului Național al Clubului și a folosit schemele de sănătate ale clubului Kennel și certificarea pentru a se asigura că Sirele și Barajul sunt stocul de reproducere solidă. Puii au fost crescuți într-un mediu de origine și au fost vieți în două săptămâni, cinci săptămâni și opt săptămâni. Catelul se crede că este în stare bună de sănătate.

Cumpărătorul este puternic recomandat să aibă verificarea Puppy-ului în termen de trei zile de la colectarea catelului. Dacă VET certifică faptul că există vreo problemă care face ca catelul să fie incapabilă de vânzare, cu condiția ca catelul să fie returnată în aceeași stare ca atunci când a fost vândută și în termen de șapte zile, amelioratorul va lua catelul înapoi și va restitui prețul complet de cumpărare. Creditorul nu va plăti cheltuielile suportate în întoarcerea unui cățeluș și nu acceptă nicio pretenție pentru suferință cauzată de întoarcere.

Creșerul a întrebat cumpărătorul cu câinii și cu această rasă de câine și pe baza informațiilor primite este dispusă să plaseze un catelus cu cumpărătorul. Creditorul a subliniat cumpărătorului Principalele condiții pe care rasa este predispusă și schemele de sănătate au urmat pentru a reduce riscul unor astfel de condiții. Fiecare catelus este un individ, iar crescătorul nu poate fi tras responsabil ar trebui să condiții, genetice sau altfel, să se dezvolte mai târziu în viață.

Cumpărătorul este de acord că câinele va fi păstrat în condiții adecvate pentru bunăstarea și sănătatea sa. Acesta va fi hrănit pe o dietă potrivită pentru vârsta și starea sa și are un exercițiu adecvat. Acesta va primi toată îngrijirea veterinară necesară pentru a-și menține sănătatea fizică. Câinele va fi ținut sub control adecvat și nu va fi neglijat sau maltratat în nici un fel. Cumpărătorul atestă că el sau ea nu a fost interzis să păstreze un câine sau orice alt animal de către orice instanță juridică.

În cazul în care circumstanțele apar în cazul în care devine necesar să se repornească câinele, amelioratorul trebuie să fie informat mai întâi și să ofere o oportunitate de a lua înapoi câinele fie prin cumpărare (în cazul vânzării), fie la domiciliu dacă are nevoie de salvare.

Semnătura crescătorului

dаta:

Semnătura cumpărătorului

dаta:


Descărcați acest contract de vânzări pentru câini gratuit

Nici un semn necesar, nici un e-mail este necesar, doar faceți clic mai jos și acest șablon este al tău. Pur și simplu adăugați detaliile canisei în antetul documentului și completați golurile. La fel de ușor ca asta!

Evident, doriți să recitiți întregul contract de câteva ori pentru a vă asigura că conține ceea ce doriți de la ea. Dacă nu, nu ezitați să o schimbați, așa că se potrivește cerințelor dvs!

Descărcați documentul cuvântului

Dacă aveți nevoie de un contract sau un acord destul de detaliat, verificați articolul nostru privind Ce trebuie să aveți într-un contract de vânzări de câini, Există șabloane detaliate la sfârșit.

Am creat acum un uimitor Biblioteca de contract de reproducere a câinilor, verifică!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Simplu de contract de vânzări de catelus exemplu