Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Deci te gândești să lanseze o afacere de îngrijire a câinelui; Nu este o idee rea pentru că există mulți câini în fiecare oraș și oraș care necesită tăietura, tăierea și o serie de alte servicii de îngrijire pe o bază de rutină pentru a-și păstra sănătatea în sus. Următorul pas în planificare este de a învăța Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui, și faceți-o cu exactitate.

Deși nu toți proprietarii o fac, fiecare câine ar trebui să fie îngrijit cel puțin de două ori pe an. Odată cu creșterea rapidă a industriei animalelor de companie, acest lucru garantează îngrijirea câinelui un flux constant de clientelă.

Când oamenii se gândesc la groomers de companie, se gândesc la tunsori de câine și de curățenie facială, dar există de fapt mult mai mult decât atât. Multe dintre serviciile oferite de câine Groomers sunt necesare de către toți canini, nu doar rase cu părul lung, inclusiv:

  • Tăierea unghiilor
  • Baie
  • Curățarea urechii
  • Tratamente de purici și bifați
  • Periajul dinților
Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Îngrijirea câinilor este tipul de întreprindere că garanțiile destul de multe va fi o cantitate mare de clienți potențiali apropiați de oriunde doriți să configurați magazinul. Un cuvânt de precauție înțelepților, chiar dacă poate părea o afacere simplă pentru a începe, Există mult mai mult care intră în începerea unei afaceri îngrijirea câinilor decât întâlnirea ochiului.

Dacă începeți doar să vă gândiți să începeți o afacere de îngrijire a câinelui și ați dori mai multe informații, consultați coloana noastră Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui. Veți găsi o mulțime de informații despre ce să vă așteptați la începerea afacerii dvs. și ce puteți face pentru a vă asigura că este un succes. În prezent, ne extindem Afaceri secțiune, deci asigurați-vă că ați verificat înapoi Top sfaturi de câine Pentru cele mai recente informații de afaceri pentru câini, recenzii pentru produse de câine și știri de câine.

LEGATE DE: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă?

Dacă nu credeți că veți avea nevoie de un plan de afaceri pentru afacerea dvs. de îngrijire a câinelui, vă înșelați! Crearea unui A plan de afaceri vă va asigura că înțelegeți ce va fi necesar pentru a începe afacerea, devenind licențiat și certificat și vă va oferi un plan de urmat pentru a vă pune afacerea pe pistă spre succes pentru viitor.

Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Planul de afaceri de îngrijire a câinelui este, în esență, prima impresie a afacerii dvs. pentru investitori, parteneri de afaceri și banca. Doar spunând cuiva despre planurile tale și sperând că cel mai bun nu o va tăia. Aveți nevoie de un plan concret cu dovezi cercetate care dovedesc treaba ta are o șansă bună de succes. Asta va fi inclus în planul dvs. de afaceri.

Chiar dacă intenționați să finanțezi afacerea dvs. și nu veți avea un partener de afaceri, totuși trebuie să creați un plan de afaceri. Acest plan va include obiectivele dvs. pentru viitorul afacerii dvs. și veți putea să o utilizați ca ghid pentru a vă face afacerea în care doriți să fie în 12 luni, 3 ani, 5 ani sau chiar mai mult.

Accesați necesitatea îngrijirii câinilor

Primul lucru care trebuie făcut înainte de a gândi chiar la modul de scriere a unui plan de afaceri de îngrijire a câinelui este de a accesa necesitatea unei afaceri de acest tip în zona dvs. La evaluarea nevoii, trebuie să vă uitați la astfel de lucruri dacă zona este deja saturată cu acel tip de afacere sau dacă zona are un nivel adecvat de venit pentru a susține acest tip de întreprindere.

Veți dori, de asemenea, să vedeți cât de mulți proprietari de câini locuiesc în zona dvs. Serviciile de îngrijire ar putea fi ceva pe care oamenii îl sunt dispus să călătorească o mică distanță pentru, mai ales dacă nu există groomers de câine în orașele din jurul tău. Dacă locuiți într-o zonă rurală, puteți obține informații despre numărul de câini autorizați în orașul dvs. sau în orașele din jur, verificând cu biroul local de control al animalelor sau la biroul orașului.

LEGATE DE: Cum să devii un groomer câine?

Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Dacă locuiți într-o zonă mai urbană, ar trebui să fie chiar mai ușor să aflați câte câini sunt în cartierul dvs. Faceți o plimbare pe stradă, vizitați un parc de câine local sau leagăn de o îngrijire a copiilor Doggy în zona dvs. Dacă există o mulțime de câini în jurul tău, șansele sunt o afacere de îngrijire a câinelui ar face foarte bine în acea zonă.

Dacă există un alt groomer în zona dvs., nu vă numărați încă. Există suficientă nevoie ca două groomi să poată executa afaceri de succes în zona dvs? Ați putea oferi servicii diferite sau ceva unic care ar ajuta afacerea dvs. de îngrijire să iasă în evidență și să câștige atenția proprietarilor de câini? S-ar putea să fiți în stare să faceți acest lucru, s-ar putea să ia puțin mai mult planificare.

Planul dvs. de afaceri trebuie să precizeze în mod clar că ați cercetat necesitatea unei afaceri îngrijite în zona dvs. Investitorii doresc să vadă că afacerea dvs. are o șansă bună de succes. Ei nu vor pierde banii pe o afacere care arată ca un eșec imediat din poartă.

Stați obiectivele de afaceri pentru îngrijirea animalelor de companie

Partea pumn a planului dvs. de afaceri va fi locul în care vă declarați obiectivele de afaceri pe termen scurt și lung. Puteți lega în nevoie de afacerea dvs. aici. Unde vedeți afacerea dvs. în 6 luni, 1 an, 5 ani, și care este scopul dvs. final? Această secțiune ar trebui să fie scurtă și la punct. Investitorii nu caută specificul în această secțiune, doar o viziune largă a ceea ce doriți pentru afacerea dvs. de îngrijire.

Dacă există o mare nevoie în zona dvs., poate că vă vedeți că afacerea dvs. se extinde rapid. Dacă sunteți într-o zonă mai rurală, poate că nu doriți să vă extindeți afacerea deloc și doriți doar să obțineți suficienți clienți loiali pentru a transforma un profit decent. Oricare ar fi obiectivele dvs., asigurați-vă că îi declarați în mod clar, astfel încât investitorii vor putea vedea exact ceea ce doriți pentru viitorul companiei dvs.

Listarea acestor obiective vă va ajuta să vă oferiți o perspectivă asupra pornirii afacerii și vă oferă, de asemenea, câteva obiective concrete pentru a vă concentra pe viitor. Aceste obiective vor arăta banca sau investitorii dvs. exact unde intenționați să luați Această afacere, și vor căuta detalii în alte părți ale planului de afaceri despre cum veți ajunge acolo.

În această secțiune ar trebui să includeți, de asemenea, dacă veți avea sau nu un partener de afaceri și ce tip de entitate va fi afacerea dvs. Va fi un singur proprietar, un singur membru LLC sau un S-CORP?

LEGATE DE: Ești groomers de câine?

De cele mai multe ori, întreprinderile de îngrijire a câinelui încep ca un singur proprietar pentru primul an sau două. Apoi, odată ce aveți toate documentele, facturile și cerințele fiscale sub control, puteți începe să căutați depunerea pentru un LLC pentru a vă separa activele personale de la afacerea dvs.

Dacă ați decis să vă începeți afacerea cu un partener, trebuie să decideți acum dacă îl veți conduce ca o societate cu răspundere limitată (LLC), o corporație sau un parteneriat. Trebuie să discutați despre toate acestea cu partenerul dvs. de afaceri și asigurați-vă că faceți toate deciziile majore de afaceri împreună.

Dog Îngrijirea domeniului de afaceri

Următorul pas este de a defini domeniul de aplicare al afacerii. Trebuie să planificați astfel de lucruri Ce rase Veți mire și cum câinii vor ajunge la salonul dvs. îngrijit; Veți oferi un serviciu de preluare sau veți veni clienții la dvs? Planificați să oferiți un serviciu mobil de îngrijire sau să aveți o locație comercială?

Întreprinderile de îngrijire a câinilor mobile pot fi foarte atrăgătoare pentru proprietarii de animale de companie care nu au timp sau mijloacele de a-și obține câinele la întâlniri regulate. Locațiile comerciale funcționează și bine, dar trebuie să vă asigurați că locația pe care o alegeți va fi convenabilă pentru ca clienții să ajungă și că este situată într-o zonă de trafic ridicată, unde o mulțime de proprietari de câini îl vor vedea.

Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

O altă piesă pentru a adăuga atunci când vorbim despre scopul afacerii dvs. este ceea ce serviciile pe care le veți oferi. Dacă doriți să ieșiți în evidență, poate doriți să oferiți anumite servicii de specialitate spa, sau ceva similar, astfel încât clienții dvs. știu că sunteți diferit de alți groomiști locali.

Vrei ca afacerea dvs. să iasă în evidență, dar nu doriți să oferiți atât de multe servicii pe care domeniul dvs. este prea mare. Acest lucru poate fi confuz pentru proprietarii de câini care caută doar un grad de îngrijire standard pentru prietenul lor blând. Selectați o mână de servicii pe care sunteți bune la efectuarea și creșteți de acolo.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Decideți cât de mare doriți ca afacerea dvs. să fie la început. Veți angaja angajați sau faceți toate îngrijirea? Făcând tot ce vă va economisi bani, dar va limita, de asemenea, cantitatea de câini pe care o puteți lua. Amintiți-vă, mai mulți clienți nu înseamnă neapărat mai mulți bani.

Cu cât este mai mare scopul afacerii dvs., cu atât mai mult va costa. Supplieri suplimentare și salariile angajaților vor fi destul de scumpe. De asemenea, cu cât este mai mare afacerea dvs., cu atât mai mult spațiu veți avea nevoie. Mai mult spațiu duce la o chirie mai mare și utilități. Asigurați-vă că cântărește costurile împotriva a ceea ce bani în plus veți face dacă vă începeți afacerea pe o scară mai mare. Poate fi mai benefică să începeți mic și să crească în timp.

Concurență și prețuri

Aceste două aspecte ale unui plan de afaceri merg mână în mână. Trebuie să stabiliți cine este competiția dvs., ce servicii furnizează și ce prețuri sunt. Puteți face cu ușurință acest lucru realizând o căutare rapidă pe Internet, făcând câteva apeluri telefonice anonime sau oprirea la unitățile dvs. de concurenți și solicitarea unor întrebări simple.

Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Știți deja ce servicii pe care le veți oferi, acum este timpul să setați prețurile. Trebuie să vă prețuiți în mod competitiv cu afacerile similare din zona dvs. sau este posibil să nu aveți nici o afacere deloc. Dacă prețurile dvs. sunt prea mari, acesta va conduce clienții departe.

Când vă gândiți la prețuri, aflați cât de mult consumabilele Pentru că serviciul vă va costa și asigurați-vă că sunteți plătit și pentru timpul dvs. Este posibil să nu doriți să prețuiți serviciile prea mari, dar totuși trebuie să vă plătiți și facturile. Este o linie bună la început, dar, pe măsură ce afacerea dvs. se extinde și reputația dvs. crește cu ea, veți putea începe să vă măriți prețurile pentru a face un profit mai mare.

Publicitate și marketing

Acum trebuie să planificați publicitatea și marketingul pe care îl veți face pentru a vă promova afacerea. Nu fi intimidat. Nu va trebui să scoateți panouri de panouri în Times Square. Planul dvs. de marketing poate fi la fel de simplu ca și predarea cărților de vizită și a broșurilor. Trebuie doar să veniți cu un plan care să lucreze în zona dvs.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Publicitatea poate deveni scumpă. Sloturile radio și anunțurile de televiziune sunt minunate, dar costă, de asemenea, o mulțime de bani. Încercați să păstrați lucrurile simple la început. Poate că ați putea începe prin postarea fluturașilor la parcul dvs. de câine local, magazin de animale de companie sau altă locație unde câini de prieteni frecvent. Ați putea petrece o după-amiază, înscrieți cărțile de vizită și în aceste locații.

Dacă veți oferi un serviciu specializat, cum ar fi Mobile Grooming, gândiți-vă la piața țintă înainte de a face publicitate. Proprietarii de câini care ar fi interesați de îngrijirea mobilă sunt, probabil, nu au mijloace sau nu pot să ia timp să-și aducă animalul la groomer. Încercați publicitatea la centrele de rang înalt unde mulți locuitori nu pot fi capabili să conducă sau în districtul de afaceri al orașului dvs., unde vor fi multe persoane o mulțime de oameni de afaceri și femei ocupați. Gândindu-se în afara casetei, în timp ce publicitatea va fi mai benefică pe termen lung și probabil vă va economisi și bani.

Finanțe

Aici unde lucrurile devin complicate. Trebuie să planificați cheltuielile viitoare. Nimic nu trebuie să fie setat în piatră, doar o figură de bile de la cât de mult va avea nevoie de capitalul de pornire și ceea ce îl veți cheltui. Va fi probabil nevoie de un pic de capital de pornire pentru afacerea dvs., chiar dacă o executați din casa dvs.

Unele cheltuieli pe care trebuie să le planifice sunt:

  • Facilitatea în sine, inclusiv chirie și utilități
  • Costul de renovare a spațiului, dacă este necesar
  • Echipamente (tuburi de baie, uscătoare, mese de îngrijire etc & # 8230;)
  • Brooming Brooming (șampon, perii, Clippers, etc & # 8230;)

Acestea sunt cheltuielile dvs. majore. Acestea vor varia, desigur, în funcție de afacerea dvs. particulară. Dacă vă veți desfășura afacerea din casă, cheltuielile dvs. pot fi puțin mai puțin, iar dacă aveți nevoie să cumpărați și să transformați o van într-un salon de îngrijire mobilă, acestea pot fi puțin mai mult.

Când vă imaginați finanțele, nu uitați să includeți costurile dvs. de publicitate, precum și cheltuielile dvs. de birou. Veți avea nevoie de un computer, telefon de afaceri și alte echipamente de birou. Nu uitați de birou, scaun și alte mobilier de care aveți nevoie de clienții dvs. umani.

Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Când vă planificați finanțele și creați bugetul inițial, nu lăsați nici o piatră neadevărată. Gândiți-vă la fiecare aspect al afacerii dvs. și la toate sarcinile de zi cu zi pe care le veți efectua. Asigurați-vă că ați enumera cât mai mult posibil, astfel încât bugetul dvs. va fi la fel de aproape de precis, după cum puteți obține.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de formare câine

Când vă scrieți planul de afaceri de îngrijire a câinelui, este mai bine să depășiți estimarea în acest caz. Nu doriți să subestimați și apoi să nu reușești să eșueze repede pentru că era subfinantată. Faceți cercetarea și fiți cât mai exacți posibil, dar asigurați-vă că vă lăsați un pic de cameră de wiggle. Sunt obligați să existe cheltuieli pe care nu ați planificat pentru a începe afacerea dvs. de îngrijire a câinelui.

Responsabilități juridice

Aceasta este ultima secțiune a planului de afaceri de îngrijire a câinelui, dar este, de asemenea, cel mai important. Asigurați-vă că responsabilitățile dvs. legale sunt luate în considerare pentru a fi o prioritate de vârf. Dacă nu luați măsurile de precauție legale adecvate, ar putea însemna probleme mari pentru dvs., angajații dvs., investitorii dvs. și clienții dvs. Să nu mai vorbim că va ruina repede reputația ca un groomer.

Responsabilitățile dvs. juridice vor varia în funcție de locul în care locuiți. Diferitele state și orașe au propriile reguli și reglementări pentru proprietarii de afaceri, deci asigurați-vă că respectați pe cei care vă guvernează și afacerea dvs.

Asigurați-vă că câinele dvs. îngrijirea planului de afaceri adresează:

  • Responsabilitățile dvs. de licențiere și de certificare
  • Răspundere de la răspundere pentru clienții dvs
  • Asigurare
  • Orice legi specifice din regiunea dvs
  • Contracte de client

Din nou, și nu pot spune suficient acest lucru, Planul dvs. de afaceri nu este setat în piatră. Nu aveți nevoie să respectați planul dvs. 100%, de fapt, nu cred că există mulți proprietari de afaceri care au. Aceasta este ghidul dvs. pentru a vă asigura că ați crezut planul dvs. prin intermediul pe deplin și știți unde se îndreaptă afacerea dvs. Odată ce începeți să cercetați și să scrieți planul de afaceri de îngrijire a câinelui, veți realiza că există mult mai mult decât ați crezut.

Cu cât sunteți mai serios cu planificarea afacerii dvs., cu atât mai serios veți privi la bancă și potențialii investitori. Un plan solid de afaceri va fi fundamentul succesului dvs., deci nu ar trebui să fie luat ușor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui