Cum să începeți câinii de reproducere în 5 pași

Cum să începeți câinii de reproducere în 5 pași

Învăţare Cum să începeți câinii de reproducere ca o afacere este ca și cum ați porni orice altă afacere: trebuie să înțelegeți ce stâlpi ar trebui să vă concentrați. Aici, în afaceri de reproducere, credem cu fermitate că a Câine de reproducere de afaceri este o activitate care merge pe trei picioare, toate extrem de importante:

  1. Cainii- În primul rând, câinii sunt prioritatea noastră și ar trebui să fie a ta, au venit primul
  2. Creșterea-Asta este ceea ce faci cu câinii tăi, ei sunt vopseaua ta, reproducerea este arta capodoperelor pictura
  3. Afacerea- În mod natural, doriți o recompensă financiară pentru câinii de calitate produs, vă permite, de asemenea, să continuați să vă îmbunătățiți câinii și pe reproducerea dvs

Majoritatea crescătorilor de câini vor merge și se vor concentra pe câini în principal, dacă nu exclusiv. Acesta este motivul pentru care, ori de câte ori le întrebați dacă fac un profit, ei vă spun că nu este, desigur, "# 8221; și nu pot înțelege nici măcar ideea de a fi rău la afaceri. Ei vă vor spune, fără îndoială: Nu poți face bani cu creșterea câinilor dacă o faci bine. Așa că am găsit-o! Am găsit singura afacere de pe Pământ, unde profit nu este posibil! Hmmm, ne permite să nu suntem de acord cu acești oameni.

În mintea majorității oamenilor, afacerea este aproape un cuvânt rușinos.

Spunând că doriți să produceți câini sănătoși genetic, dar deveniți și un vânzător mare și să le vindeți pentru mai mulți bani decât majoritatea oamenilor (pentru că puteți!), aproape că s-ar gândi mai rău despre tine decât despre multinaționale.

De-aceea Creșterea câinilor pentru începători poate fi greu și mulți vor renunța. Într-un fel, cei care renunță nu ar trebui să înceapă chiar în primul rând. O mulțime de crescători noi nu își dau seama că câinii de reproducere înseamnă îngrijire pentru puii nou-născuți, vizitați medicul veterinar și petrecerea unui iad mult mai mulți bani decât atunci când aveți doar un singur animal de companie acasă. Avem câteva sfaturi despre cum să Opriți pierderea banilor la reproducerea câinilor.

Acest lucru nu a fost menit să fie un post aici, dar degetele mele nu s-au putut opri, așa că o să-ți dau acești cinci pași care până acum, te-am ținut departe de visul tău Întoarceți-vă pasiunea pentru câini într-o afacere profitabilă și responsabilă.

Cum să începeți câinii de reproducere pentru bani
Pașii către o afacere de reproducere a câinilor de succes și profitabilă!

Sperăm că vă place acest mic infografic, am făcut-o pentru noi Pagina de Facebook și am decis să o adaug și aici!

Planificați afacerea dvs. de reproducere a câinilor

Ca și pentru orice efort sau orice proiect pentru asta, trebuie să vă așezați și să aveți o ceașcă de cafea, pentru că veți fi la această masă de ceva timp. Brainstorming. Acesta este exact ceea ce veți face și apoi va trebui să răspundeți la câteva întrebări de bază, nu cu inima voastră, ci cu capul vostru.

  • De ce sunt eu în asta? Pasiunea pentru câini? Banii? Altceva?
  • Sunt dispus să fiu propriul meu șef? Pot fi motivați să-mi dau toată ziua în următorii câțiva ani?
  • Voi rămâne motivat dacă afacerea nu merge așa cum a fost planificată și ori devreme?
  • Cum voi face bani? Câini la modă? Dar ce se va întâmpla când tendința moare?
  • Există o piață pentru rasa mea preferată? Există o concurență imensă?
  • Cum pot îmbunătăți rasa? Care sunt bolile moștenite specifice acestei rase?

Ei bine, obțineți spiritul, există mii de întrebări pe care trebuie să le întrebați și apoi să răspundeți, în toată onestitatea. Dacă sunteți mulțumit de acest lucru, atunci, mergeți mai departe și scrieți a Planul de afaceri de reproducere a câinilor, sau cel puțin, un rezumat executiv.

Chiar dacă nu aveți nevoie de fonduri externe, scrierea propriului plan de afaceri vă va ajuta să înțelegeți care sunt obiectivele dvs., dacă acestea sunt realiste din punct de vedere financiar și cum veți ajunge acolo. Avem o carte electronică Cum să vă scrieți propriul plan de afaceri de reproducere a câinelui, pe care le puteți cumpăra separat de Manualul câinelui crescătorului.

Brainstorming
Adâncimea minții tale produce grosimea ideilor tale.

Configurați și începeți afacerea dvs. de reproducere

Odată ce sunteți clar cu dvs Planul de reproducere, Este timpul ca acțiunea să înceapă. Trebuie să confirmați rasa pe care doriți să o găsiți și să găsiți câinii dvs. de fondatori, să vă întâlniți cu crescătorii, să vă construiți spațiile de câine acasă, cumpărați paturile, dezinfectanți ai canisei și cumpărați toate consumabilele pe care le veți avea nevoie.

Ce zici de veterinarul tău? Trebuie să găsiți veterinarul potrivit pentru dvs., uneori nu este cel mai apropiat, sau cel mai ieftin. VET dvs. trebuie să devină cel mai bun prieten al tău, el sau ea va avea grijă de toți câinii tăi pentru următorii ani. Vrei repede să ai mobilul tău VET pe apelare rapidă, doar în caz de urgență.

Odată ce câinii și canisa sunt îngrijiți, este timpul să vă configurați structura juridică și să vă înregistrați compania, astfel încât sunteți licențiat ca un crescător de câini. Vestea proastă, înseamnă că trebuie să vă păstrați cărțile la curent! Contabilitatea nu este niciodată o plăcere, dar trebuie făcută și # 8230; Regulile variază în funcție de țara de la care vă aflați, dar de obicei, pentru astfel de întreprinderi mici, cerințele sunt minore în ceea ce privește formalitățile anuale.

Rulați și gestionați câinii și așternutul

Acum, ați stabilit, trebuie să începeți să vă gestionați câinii, să le cunoașteți și să le faceți cunoscuți prea. Înscrieți-vă la unele cluburi locale și participați la evenimente de câine pentru a vă întâlni cu alți crescători și pentru a găsi o potrivire perfectă pentru una dintre următoarele gunoi. Asta Cum să începeți o canisa. O mulțime de muncă și de rețea.

Au o rutină clară în ceea ce privește hrănirea și exercitarea, trebuie să vă păstrați câinii sănătoși. Verificați-le în mod regulat pe voi înșivă sau aduceți-le la veterinar pentru teste de rutină, dar și pentru a le șterge din condiții genetice și a bolilor comune. Nu uitați că fiecare gunoi nou trebuie să ofere o îmbunătățire comparativ cu cele anterioare și este datoria dvs. de a face acest lucru. Trebuie să aveți cunoștințele, asigurarea și, am menționat cunoștințele?

Dacă sunteți un crescător cu normă întreagă, este posibil să doriți să investiți în mai multe catelusi, deoarece nu ar trebui să crească niciodată o cățea spate în spate. Pur și simplu încercați să găsiți, fără a vă grăbi, specimene mari din alte linii de sânge. Uneori va fi un catelus, dar alteori poate fi un câine adult sau un campion! Trebuie să obțineți ochiul și # 8221; a crescătorului și cunoașteți punctele forte și slăbiciunile câinilor curente pentru a găsi parteneri complementari.

Deveniți un crescător de câini reputați!

Câini, la fel de bine ca ei, nu Construiți-vă reputația de ei înșiși. Trebuie să vă arătați lucrarea voastră mare pentru lume și există diferite modalități de a face acest lucru.

Online, pe Facebook, evident, am scris chiar și un articol care vă oferă Toate motivele pentru care ar trebui să vă promovați afacerea de reproducere a câinilor pe Facebook, Dar și pe panourile de mesaje, numite și forumuri. Trebuie Obțineți site-ul dvs. de crescător Dacă nu este deja cazul, deoarece toată lumea vă va verifica numele și câinii dvs. online înainte de a vă contacta. Chiar și vecinul tău. Nu este nevoie să proiectați o piesă de artă, dar oamenii trebuie să vă poată găsi dacă vă caută, este la fel de simplu ca asta.

De asemenea, offline. Și trebuie să luați trenul, autobuzul, mașina sau orice ar trebui să luați, să vă aduceți pe voi înșivă și pe cei mai buni câini pentru a participa la evenimentele relevante pentru câini. În funcție de rasa dvs. și de preferințele dvs., ar putea fi show-uri de conformație, agilitate, flyball, curse, înot, herding sau orice alt sport de câini.

Un câine care participă la aceste evenimente, chiar și fără a câștiga, vă va aduce o atenție deosebită de la alți crescători și potențiali cumpărători. Evenimente la scară mică, se întâmplă în orașul dvs. sau nu prea departe, sunt minunate pentru cei care nu vor să ia un zbor lung doar pentru un eveniment pe care îl cunosc că nu vor câștiga.

Câine spectacol și eveniment
Frecventați cât mai multe evenimente, pentru a vă întâlni cu oamenii și de a deveni cunoscut!

Ideea de aici este doar pentru a întâlni și saluta oamenii din industrie, introduceți-vă, obțineți contacte și păstrați-vă în rețea. Dacă aveți un gunoi și un alt crescător, știți că are o cerere, el vă va transmite clientul. Și dacă aveți nevoie de o favoare sau un sfat, veți găsi urechi atente și cunoștințe. Nu este nevoie să vă întoarceți cu 500 de cărți de vizită, ci să fiți prietenos și să discutați cu oamenii, să le oferiți adresa dvs. și adresa dvs. de e-mail, să le adăugați pe Facebook, să vizitați canisa și să stați în contact.

Vinde-ți puii, cu un profit

Aici ești, ultimul pas. Acum ați petrecut atât de mult timp, bani și efort, trebuie să obțineți cu un înalt! Promovați așternutul înainte de ao avea, încercați să construiți o listă de așteptare, astfel încât valoarea dvs. să crească și stresul dvs. scade!

Utilizați toate canalele pe care le puteți lăsa lumea să știe că aveți pui uimitori: Facebook, anunțuri clasificate, prieteni, forumuri online, club de rasa de câini, clienți, alți crescători și oricine aveți e-mailul!

Cu cât mai multe cereri pe care le aveți, cu atât mai mult prețul va crește, astfel încât petreceți zi și noapte ajungând la oameni pentru a vă promova așternutul. Nu hărțuiți sau spam, dar să fie prezentă, să fie vizibilă, să fie cunoscută.

Odată ce ați vândut toate puii, asigurați-vă că păstrați legătura cu proprietarii. Adăugați-le pe Facebook și urmăriți în mod regulat, cereți fotografii și pentru referințe. În acest fel, puteți arăta perspective potențiale cât de fericiți sunt clienții dvs., chiar luni și ani după ce au primit micul lor pooch!

Căutați mai multe informații?

Poate că aveți nevoie de niște îndrumări pentru a trece prin toți acești pași în mai multe detalii și probabil că aveți nevoie de ajutor cu aspecte care nu au fost discutate aici? Nu stresați, Puteți obține ebook-ul nostru foarte popular, Manualul câinelui crescătorului, și au un ghid de creștere a câinelui care se ocupă de Totul despre cum să începeți propria afacere de reproducere a câinelui.

Acesta nu este un ghid de pui de catelus, este un adevărat ghid de reproducere a câinilor și ca modern ca modernitate poate fi. Acoperim toate aspectele companiilor de reproducere a câinilor și ale caniselor în 2016.

Aceasta este NU o schemă rapidă de îmbogățire, este nevoie de timp și cunoștințe. Vă vom explica genetica caninei din spatele diferitelor stiluri de reproducere, cum să găsiți potrivirea potrivită pentru o creștere viitoare, cum să strălucească în timpul spectacolelor locale de câine și cum să folosiți Internetul și Mediasul Social pentru a vă propulsa calea de canisa înaintea alții.

Reducere specială astăzi
33% din manualul utilizând Flash33 La checkout!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți câinii de reproducere în 5 pași