Creșterea câinelui un venit impozabil în statele unite?

Câine crește un venit impozabil în Statele Unite?

Una dintre cele mai mari întrebări pe care le va întreba înainte de a începe creșterea câinilor: creșterea câinelui un venit impozabil? Răspunsul scurt la această întrebare foarte populară este, da. Trebuie să raportați toate veniturile activităților de reproducere a câinilor.

Chiar și fără a fi un crescător de câini, Sunt Unele cheltuieli este posibil să puteți deduce Din declarația dvs. fiscală, Și este serviciul de venituri interne spunând că ați putea.

Raportați toate veniturile la IRS

Toate veniturile pe care le-ați primit prin activitățile dvs. de câine trebuie să fie raportate ca venituri pe declarațiile dvs. fiscale. Acest venit va include Puppy Vânzări, Taxe de studii, și Venituri de îmbarcare. Când utilizați impozitele pe venit, veți găsi opțiuni în Cum să vă prezentați exact Câine de creștere a câinilor:

  • Puteți depune fie impozitele prin intermediul unui formular de afaceri
  • sau puteți depune un formular de program C.

Modul în care declarați venitul de creștere a câinilor va determina dacă vă puteți deduce sau nu cheltuielile și limitele acestor deduceri.

Hobby vs. Afaceri

Primul lucru pe care va trebui să-l determinați înainte de a ști cum să vă depuneți taxele Dacă creșterea câinilor este considerată a fi un hobby sau este considerată o afacere. Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că vi se cere să plătiți impozit pentru toate veniturile primite ca rezultat al reproducerii câinilor.

Indiferent dacă creșterea câinilor este considerată a fi fie a unei afaceri, fie a unui hobby, dacă vindeți câinii pe care ați creat-o, trebuie să plătiți taxele datorate.

Veți găsi asta, Pentru majoritatea oamenilor, creșterea câinilor nu vor fi etichetate o afacere, Chiar dacă banii vor fi schimbați. Dacă încercați să reprezentați activitățile dvs. de reproducere ca o afacere, poate fi foarte probabil să ducă la mai multe probleme decât va fi în valoare.

Dacă aveți o afacere pe scară largă și aveți un număr de identificare fiscală, veți depune venitul aflat sub afacerea dvs., dar altfel, trebuie doar să depuneți venitul ca și orice alt venit pe care îl faceți pe tot parcursul anului, cum ar fi contractarea lucrărilor, Freelange sau fluxuri reziduale de venituri.

Programul C

Formularul de program C este utilizat pentru a raporta orice venit sau pierdere pe care l-ați oprit ca un singur proprietar. Dacă creșterea câinilor pe care o faceți nu este considerată a fi o afacere, venitul impozabil pe care trebuie să-l raportați cu privire la impozitele dvs. va trebui să fie depus printr-un formular de program C. Depunerea unui program C este ceva care este destul de simplu de făcut.

Doar pentru că trebuie să depuneți un formular de program C, nu înseamnă că nu puteți deduce cheltuielile de reproducere a câinilor. Când faceți un formular de program C, Toate veniturile dvs. de reproducere a câinilor sunt supuse unui impozit pe cont propriu, În plus față de impozitele pe venit după toate cheltuielile dvs. Din acest motiv, Este important să se includă fiecare cheltuială legată de afaceri pe formularul de program C.

Orice sumă de bani pe care îi cheltuiți va reduce nu numai impozitul pe venit regulat, ci și taxa pe cont propriu pe care trebuie să o plătiți la U.S. guvern. Deducerile împotriva veniturilor pe cont propriu din domeniul forței de muncă vor reduce în mod obișnuit factura fiscală cu 30% până la 50%, deci asigurați-vă că ați pus cheltuieli atât timp cât sunt scutite adevărate.

Simplu și simplu, asigurați-vă că revendicați toate veniturile dvs. din activitățile de reproducere a câinilor pe un formular de program C.

Cheltuielile pot fi deduse

Chiar dacă creșterea câinilor dvs. nu se califică ca o afacere (și în majoritatea cazurilor, nu este), nu va face o diferență de a vă deduce sau nu cheltuielile. Chiar dacă sunteți un crescător de câini de hobby, încă veți putea să deduceți cheltuielile de reproducere a câinilor pe declarațiile dvs. fiscale. Tot ce trebuie să faceți este să vă raportați Câine de creștere a câinilor Pe formularul de program C, după cum sa menționat mai sus și iau deduceri limitate pentru cheltuielile dvs. de reproducere.

Dacă intenționați să solicitați o cantitate excesivă de deducerile din activitățile de reproducere a câinilor, sunteți foarte probabil să atrageți atenția și să declanșați un audit IRS al declarației dvs. fiscale.

Mereu au copii ale tuturor înregistrărilor oricărei cheltuieli pe care le deduceți pe declarația dvs. fiscală Pentru cheltuielile dvs. de reproducere a câinilor, care vă va face viața mult mai ușoară dacă ați fi auditat vreodată de U.S. guvern.

Concluzie

Majoritatea oamenilor care rasează câini vor fi sub categoria de crescători de hobby, care vor avea un impact foarte mic asupra declarațiilor dvs. fiscale.

Este foarte important să vă aflați Conștient de toate opțiunile dvs. fiscale și că discutați acele posibilități cu profesioniștii dvs. fiscali. Creșterea câinelui un venit impozabil? Da, dacă vindeți câini pe care îl reproduceți, trebuie să raportați toate veniturile dvs. la U.S. guvern.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Creșterea câinelui un venit impozabil în statele unite?