Aflați ce nu este vorba de o afacere de reproducere a câinilor!

Aflați ce înseamnă o afacere de reproducere a câinilor!

Ultimii ani au văzut mii de oameni Pornirea propriei afaceri de reproducere a câinelui, sau așa că le place să o numească. Există o diferență între vânzarea mașinii și a fi un dealer de mașini, este destul de mult pentru orice afacere de reproducere. Este bine pentru exact despre ce reproducere a câinelui nu este vorba, cel puțin atunci când sunteți serios despre asta.

O modalitate rapidă de a face bani

În primul rând, dacă intenționați să faceți bani și să vă îmbogățiți în câteva luni de la câinii de reproducere, veți eșua. Doar crescătorii serioși fac (o mulțime de) bani și muncesc din greu pentru a atinge și depăși obiectivele lor financiare. Fiecare nou venit din această industrie trebuie să înțeleagă că pentru a rasa câinii de care aveți nevoie pentru a petrece o mulțime de bani și numai atunci veți obține o rentabilitate satisfăcătoare a investiției dacă ați pus în timp și efortul pe care îl va lua.

Cumpărarea câinilor, creșterea câinilor, hrănirea câinilor, aducându-le la veterinar, achiziționând toate jucăriile și accesoriile, obtinerea unui site web și o strategie de marketing, plătind onorariile pentru a intra în competiții "# 8230; Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care vă vadați la bugetul dvs. & # 8230; Va face bani, în cele din urmă, dar nu este un miracol care se întâmplă atunci când puii sunt de 8 săptămâni. Fi pregătit să cheltuiască și să meargă minus înainte de a merge plus.

Business de reproducere a câinilor este distractiv

Oh, nu poți fi greșit. Având un câine, acasă, este distractiv. Câinii de reproducere ca o afacere este Ca orice altă afacere: epuizant, nervos și stresant. Mai mult, pe măsură ce lucrați cu animale pe care le iubiți și îngrijiți, sunteți cu acești câini toată ziua, toată noaptea. Este greu de deconectat ca, spre deosebire de orice altă lucrare, nu vă lăsați responsabilitățile în urmă la ora 17:00.

Există indubitabil a profund sentiment de plăcere și satisfacție După fiecare moment petrecut cu câinii tăi și chiar mai mult după ce ați văzut ce a devenit așternuturile dvs. anterioare, dar pentru a ajunge la acea scenă, veți trece printr-o mulțime de provocări și este treaba dvs. să găsiți soluții, mereu și din nou și veți fi reușit să meargă prin foc.

Am nevoie doar de un bărbat și o femeie

Din punct de vedere tehnic, da, ai putea face doar cu un bărbat și o femeie. Dar, dacă doriți să generați un flux regulat de venituri, trebuie să înțelegeți că este cerut crescătorilor să-și îmbogățească cățea în fiecare an sau jumătate și jumătate. Cu o cățea, ați avea doar un singur gunoi și nu uitați că nu știm niciodată câți puii vor naște.

Cei mai de succes crescători încearcă să aibă mai multe femei pentru a produce mai multe cățeluși fără a-și lipsi animalele, își folosesc, de asemenea, bărbații la Stud dacă sunt cunoscuți și promițătoare. Făcând acest lucru, puteți genera mai mulți bani, atât de la femele, cât și de la bărbații voștri.

Ușor ca postarea unui anunț!

Odată ce ai o gunoi, Trebuie să vindeți toate sau unele dintre puii, Acesta este modul în care vă veți genera veniturile și vă veți menține afacerea de reproducere a câinelui și creșterea. Punerea câinilor voștri în vânzare este întotdeauna un moment crucial, așa cum înseamnă că sunteți pe punctul de a recolta beneficiile de luni, dacă nu ani, de a scurge munca interesantă. Gândindu-vă că pur și simplu trebuie să postați anunțuri pe site-uri specializate și alte forumuri este o greșeală uriașă.

Concurența este uriașă și greu de bătut, așa cum vă veți diferenția? Dacă le vindeți la un preț ieftin, veți avea un echilibru negativ pe acest gunoi? Dacă le vindeți la un preț mai mare, perspectivele dvs. vor înțelege de ce aceste pui sunt atât de scumpe? Aveți ceva de susținut și justificați acest preț ridicat? Dacă le vindeți la un preț ridicat și clienții dvs. se plâng apoi online și vă ruinează reputația ca un crescător de câini?

O fermă de catelus sau o moară de catelus

A Puppy Mill, De asemenea, numit o fermă de catelus, este o afacere de reproducere a câinilor foarte comercial care este operată cu un accentul pe profituri asupra bunăstării câinilor. Multe asociații caută și analizează aceste (denumite în mod greșit) și nici o ființă umană constituită în mod normal ar trebui să se gândească vreodată să facă asta. Câinii care rezultă din astfel de organizații sfârșesc cu necazuri comportamentale și pot deveni extrem de instabile și periculoase.

Am reprezentat A Portret întunecat de întreprinderi de reproducere a câinilor, dar pentru tine de a înțelege că face acest lucru necesită serios o mulțime de muncă, angajament și sacrificii, inclusiv financiare. Există atât de multă bucurie să obțineți de la câinii de reproducere, iar majoritatea crescătorilor o fac pentru un motiv, nu doar pentru banii și distracția - aceste creaturi mici iubitoare dau atât de multă iubire!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aflați ce nu este vorba de o afacere de reproducere a câinilor!