Toți crescătorii de câini sunt mori de catelus (ceea ce spun ei)

Toți crescătorii de câini sunt mori de catelus (ceea ce spun ei)

Destul e destul. Petreceți cinci minute în mijlocul crescătorilor de câini și proprietarii de câini și veți auzi spunând cum sunt crescătorii de câini despicabili. Cât de dezgustător este pentru un crescător de câini să încerce să-și comercializeze câinii să facă un profit. Cum nimeni nu ar trebui să trateze câinii ca mărfuri sau produse comerciale. Cum îndrăznești crescătorii au pus o etichetă de preț pe câinii lor.

Este timpul ca un rant bun, deoarece prea mulți oameni nu o primesc: Toți crescătorii sunt mori de catelus, da, poate în propria ta imaginație prețioasă.

Fiecare crescător de câini este o afacere. Punct.

În primul rând, să definiți ce a Afaceri este.

Afaceri
BɪZNəS /

  1. Ocupație, o profesie sau o activitate obișnuită a unei persoane.
  2. activitate comerciala.

Comerțul este Activitatea de cumpărare și vânzare Deci, de îndată ce începeți să vindeți câini, faceți afaceri, o afacere legată de câini. De îndată ce vă reproduceți câinii pe care îl veți vinde, sunteți angajat într-o afacere de reproducere a câinilor. Este la fel de simplu ca cel puțin literalmente.

O moară de pui din Canada
Ce este real Puppy Mill Se pare ca & # 8230; (Credite: nopuppymilscanda)

Rușinea de a fi inteligentă la câinii de reproducere

Problema cu reproducerea câinilor și comunitatea de reproducere, fie că este vorba de un comitet de mesaje online sau într-o inelare, este că toată lumea a fost condiționată să creadă că a face un profit dintr-o ființă vie este o crimă. Ei bine, nu este. Și sincer, este de fapt necesar ca orice ameliorator să genereze profituri pentru a reinvesti mai mult în câinii săi și pentru a-și crește afacerea de reproducere a câinilor.

Fiind un crescător bun folosit pentru a fi bun cu câinii; Dar în zilele noastre, acest lucru nu este suficient. Mâncarea de câine este scumpă, chiar și atunci când este de casă, iar facturile VET împreună cu taxele de spectacole goliți buzunarele tuturor. Este vital să vedeți crescătorii de câini care reușesc să facă bani din activitatea lor ca a erou Decat trăsători.

[Pulcquote-stânga] Este mai ușor să-i împingeți pe ceilalți decât să vă ridicați.[/ Pulcquote-stânga]

Ceea ce am spus Manualul câinelui crescătorului, Ebook-ul nostru popular pentru crescătorii de câini, este că nu reușește să spui că ești mulțumit de ceea ce ai pentru că nu poți obține ceea ce vrei.& # 8221; Într-adevăr, majoritatea crescătorilor fac fantastic cu câini, dar suge la antreprenori buni, oameni de afaceri buni. Ei suge la marketingul acesteia și brand-ul lor și ei suge și mai mult la generarea unor venituri suficiente pentru a face un profit bun.

Succesul nu este un cuvânt rău, chiar și atunci când este vorba despre vânzarea câinilor

Transformarea unei pasiuni într-o afacere nu înseamnă a deveni un antreprenor obsedat de profit. Vrem să începeți și să conduceți o afacere responsabilă și etică de reproducere a câinilor. Unul care este profitabil și de succes pentru tine să crească și să se extindă la fel de mult ca și ca câinii tăi să rămână sănătoși și să îmbunătățească rasa. Crede-mă, este departe de a fi antitetici.

Ca orice afacere, unii o vor face cu îngrijire, dragoste și pasiune, alții o vor face extrem de iresponsabilă și iresponsabilă doar pentru a face bani. Nu este nici un fel de defecțiune a crescătorului dacă unii crescători incompetenți și obsedați de profit nu au putut să-și pasă mai puțin de calitatea câinilor lor sau de calitatea clienților lor. Da, clienți. Au plătit pentru câinele lor, sunt clienți. Și nu, nu le permite să-și trateze câinele prost.

Broad Dog Show
Un spectacol tipic de câine din Briad. (Credite: M & R GLASGOW Sub CC2.0)

Bull comun *** t

[Pulcquote-dreapta] Întelegere spune că sunteți mulțumiți de ceea ce aveți pentru că nu puteți obține ceea ce doriți.[/ Pulcquote-dreapta]

Dacă ați petrecut vreodată o după-amiază cu alți crescători de câini, veți înțelege rapid că nu este nimic mai puternic decât ura turnată peste un crescător de alți doi crescători.

Un bun crescător de câini are o listă de așteptare, el nu își promovează așternutul.

Băierii buni nu sunt online, sunt ocupați de reproducere.

Visul lui este de a fi o moară de catelus, el este doar un crescător de curte lol.

Crescătorii responsabili nu fac un profit sau abia.

Aceasta este doar o selecție de stupidități auzite în spectacole și citi online. Din nou, acești oameni spun că, pentru că își ratez foarte bine câinii, dar nu pot înțelege că un alt crescător poate să se reproducă ca câini buni ca ei în timp ce fac mai mulți bani. Este mai ușor să-i împingeți pe ceilalți decât să vă ridicați. Și din păcate, acesta este ceea ce fac majoritatea profesioniștilor în legătură cu câinele, toată ziua, toată noaptea, pentru că nu au resursele de a face urcarea și să se îmbunătățească la ceea ce suge la - e.G. Savurarea afacerii.

Semn de oprire

Acești crescători răniți de multe ori nu dau seama că de asemenea vând câini, sunt, de asemenea, crescători comerciali, ei fac, de asemenea, un profit (cât de puțin poate fi.) Este aproape un lucru bun de a reuși la vânzarea câinilor buni și sănătoși: singurul fapt de a face un profit cu un câine mare este considerat o rușine de majoritatea crescătorilor de câini. Nici măcar nu are sens.

Și, în timp ce crescătorii responsabili se luptă și se acuză reciproc că sunt fermieri de catelus, cei care suge cu adevărat la câinii de calitate de reproducere, dar strălucește la vânzarea câinilor pentru profit, își creează cățelușele și se extinde.

O comunitate bună de reproducere a locului de muncă,
Te faci mare la fotografiere pe băieți greșit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Toți crescătorii de câini sunt mori de catelus (ceea ce spun ei)