Puppies sau câini adulți pentru a începe o afacere de reproducere?

Puppies sau câini adulți pentru a începe o afacere de reproducere?

Odată ce ați decis că doriți să continuați să începeți afacerea dvs. de reproducere, începeți rapid să vă întrebați dacă trebuie să adoptați cățeluși sau câini adulți pentru a începe aventura dvs. de reproducere. În timp ce adulții sunt pregătiți să se împerecheze aproape imediat, puii pot fi instruiți la ceea ce doriți să realizați și uneori costa mai puțin decât un adult care este un campion sau bine clasat.

Citiți mai jos câteva sfaturi excelente despre motivul pentru care avem tendința de a prefera cumpărărea câinilor adulți ca stoc de fondare, dar, în anumite circumstanțe, puii pot fi o investiție mai bună.

Care este vârsta ideală pentru a le obține la?

Nu există o vârstă ideală, deoarece depinde de programul dvs. de reproducere și de situația dvs., dar ar trebui să cumpărați primii câini fie ca câini tineri dacă sunt crescuți de un crescător foarte renumit, care a livrat în mod constant mari gunoi sau adulți care s-au dovedit deja.

Dacă vă reproduceți Greyhounds, ați putea investi într-un alergător de top rapid care sa retras sau devine prea veche pentru a cursa: va fi mai ieftin și va avea în continuare aceleași gene pentru a trece la progenii sale.
Dacă nu sunteți gata să investiți o sumă imensă de bani, nu vă puteți permite un câine la vârf, astfel încât să ar trebui fie să obțineți unul după vârful său sau înainte. Trebuie să aveți ochiul, experiența și cunoștințele pentru a observa o calitate a câinelui înainte de a-și dovedi valoarea.

Husky Family
Imagine de la Icetrax Sub CC2.0

În mod ideal, doriți să începeți cu adulții de calitate și, odată ce ați dezvoltat ochiul pentru rasă, investiți în puii ideali de la linii de sânge reputabile. În acest fel, puteți vedea ce lipsesc câinii dvs. actuali și găsiți meciurile perfecte care vor aduce acele gene la linia dvs.

Pui sau adulți?

Cu excepția cazului în care sunteți un crescător cu fracțiune de normă, cu un ochi instruit și extrem de experimentat, nu doriți să începeți prin cumpărarea de cățeluși de 8 săptămâni ca broomstick-ul dvs. fondator.

Cu toate acestea, fiți atenți Vânzarea câinilor adulți este mult mai greu decât dacă sunt Câini de lucru instruiți.

Pierdere de timp

Indiferent dacă le cumpărați la 8 săptămâni sau 12, puii nu vor fi pregătiți pentru împerecherea potrivită acum, astfel încât pierdeți un timp valoros.

Imprevizibil

Câinii devin definiți și descriși odată ce sunt adulți pe deplin adulți. Înainte de atunci, este mult mai greu să știți cum se vor dezvolta și dacă au un potențial în caracteristicile și trăsăturile pe care le faceți după.

Nimic nu a fost dovedit

Un catelus nu a dovedit nimic, dar. Singurele indicii pe care le obțineți sunt cât de de succes sunt strămoșii săi și cum progenele de la aceiași părinți fac dacă există vreunul.

Există vreun avantaj în începerea cu puii?

Bineînțeles, dacă reproduceți pentru plăcere, poate doriți să treceți prin întregul proces de îngrijire și îngrijire pentru puii voștri. De asemenea, puteți vedea cum cresc și evoluează pe parcursul lunilor și anii. Mai ales dacă doriți să concurați în spectacole și inele, probabil că doriți ca un câine care vă cunoaște inima și viceversa, astfel încât să obțineți cățelușul este apoi foarte recomandat.

Înțelegeți că atunci când pornim cu puii, începeți cu o pagină aproape goală, câinele are un potențial pe care îl considerați că ați judecat înainte de a decide să îl adoptați, dar potențialul în timp util, trebuie să fie lustruit și transformat în realizări mari. Cu un adult, obțineți un produs finit, știți ceea ce este capabil să facă adultul și ceea ce adultul este bun sau rău la, și puteți începe imediat găsirea unor parteneri complementari pentru a începe reproducerea și îmbunătățirea liniei dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppies sau câini adulți pentru a începe o afacere de reproducere?