Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor 101: cele mai bune sfaturi de acțiune

Există multe întreprinderi diferite de crescătorie de câini acolo. Dar numai aceia cu câini pedigreed care vin cu lucrări care pot fi începutul celei mai de succes, populare și uneori foarte profitabile de reproducere a câinilor. Astăzi voi discuta Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor și tot ce înseamnă că trebuie să știți înainte de a vă arunca în această parte a industriei animalelor de companie.

În primul rând, permiteți-mi să merg repede ați crezut că o verificare a realității, astfel încât să mergem pe aceeași pagină.

Câinii de reproducere este o întreprindere care necesită o cantitate considerabilă de gândire, cercetare și învățare pentru a începe cu succes. Dacă credeți că începeți propria afacere, ar fi o sarcină simplă din cauza întregului hype antreprenorial recent, care este o noțiune falsă.

Ca multe altele întreprinderile de companie, O afacere de reproducere a câinilor va face o mulțime de eforturi și inteligente, deoarece nu trebuie doar să vă aduceți afacerea în sus și să alergați, dar va trebui, de asemenea, să aveți cunoștință cu privire la procesul de reproducere a câinilor și cum să aveți grijă de Mamele și puii canine.

Prima mea sfat ar fi aceasta: să vă familiarizați cu conceptul de reproducere a câinilor. Iată A Articol mare de la AKC pe câinii de reproducere pentru cei neinițiați.

Mai important, înțelegeți ce reproducere iresponsabilă este și cum să evitați toate greșelile acelor crescători care vor ajunge să fie închise și declanșează procesele. Aici este un minunat Podcast Episode On Creșterea iresponsabilă a câinilor.

Considerații preliminare înainte de a începe o afacere de reproducere a câinilor

Considerații preliminare înainte de a începe o afacere de reproducere a câinilorCu cele de mai sus, învățând cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor în ziua de azi și vârsta cu siguranta are sens. Există o creștere crescândă a noilor proprietari de animale de companie în SUA și în multe alte țări, iar analiștii prezice creșterea continuării.

Majoritatea proprietarilor potențiali de animale de companie caută câini de rasă pură Numeroase motive din partea crescătorilor. Unele companii de asigurări nu vor oferi proprietarilor de case de asigurare familiei cu rase mixte (mutts) sau rase care au o rasă particulară.

De exemplu, taurii de pituri și Rottweilers sunt două rase numite frecvent, care vor crea probleme pentru mulți proprietari. Care se datorează faptelor simple și statistici ale acestor două ființe Cele mai înfricoșătoare și agresive de câine pe planeta.

Punctul pe care încerc să-l fac aici este că trebuie să aveți cunoștință în aceste probleme și să păstrați în minte toate aceste statistici, fapte și ipoteze ale proprietarilor dacă doriți să creați o afacere de reproducere a câinilor de succes. Trebuie să știi unde te duci.

Nu uitați să vă gândiți la locația dvs. și alte opțiuni

Nu uitați să vă gândiți la locația dvs. și alte opțiuniDatorită popularității întreprinderilor de reproducere, sunteți sigur că aveți clienți indiferent Ce rasă alegeți Pentru afacerea dvs. de reproducere a câinilor. Cu toate acestea, clienții dvs. nu pot fi în zona dvs. locală. Acesta este un factor important de luat în considerare dacă doriți ca afacerea să crească rapid.

Este simplu simț comun că o afacere de reproducere a câinilor poate dura mai mult pentru a scăpa de la sol pur și simplu pentru că piața dvs. țintă este mult mai mică într-o anumită zonă cu clienții dvs. fiind la distanță de mile.

Firește, ceea ce puteți face este să vă mutați pentru opțiuni mai bune. Cu toate acestea, este posibil să doriți, de asemenea, să luați în considerare începerea unei afaceri legate de câini în aceeași zonă care va avea o șansă mai mare de succes datorită unei piețe țintă mai largă. Câteva întreprinderi să ia în considerare:

Toate lucrurile luate în considerare, dacă învățați cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor este totuși obiectivul dvs. principal, apoi nu lăsați aceste informații să vă descurajeze. Cu Planul de afaceri de reproducere a câinilor, suficiente cercetare și muncă grea despre cum să începeți eficient o afacere de reproducere a câinelui, sunteți sigur că sunteți un succes!

Dacă vă simțiți ca și cum ați fi în sarcina de a vă deține propriile dvs. de afaceri de câine, iar câinele de reproducere vă va ajuta, acest ghid vă va ajuta să creați un plan pentru a începe afacerea dvs.

Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor 101

Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor 101

Pentru restul acestui articol, voi presupune că ați citit posturile de mai sus pe creșterea câinilor și creșterea câinilor iresponsabili și știți exact ce este această afacere.

Cu acest tip de afaceri de companie, primul pas este, evident, va decide Ce rasă de câine cu care veți lucra.

Unele rase precum retriverii de aur și Labradors sunt foarte populare și ușor de vândut, în timp ce altele, cum ar fi Sheepdogs și Marele Danezii, sunt vândute mai rar și ar putea fi nevoie să fie anunțate pe o scară mai largă. Aceasta este una dintre primele considerații importante pentru dvs.

Dacă nu doriți să cheltuiți o mulțime de bani pe publicitate și doriți să transformați câinii peste repede odată ce au vârsta, atunci este mai bine să Stick cu rasele populare. Nu veți obține cât mai mulți bani pentru ei, dar nu va fi atât de multă muncă pentru a le vinde fie.

Potrivit clubului american Kennel, unele dintre cele mai populare rase de câine sunt:

Este rasa populară? Inainte de Selectarea unei rase de câini, doriți să evaluați nevoia în zona dvs. Anumite rase sunt mai populare deoarece mai mulți oameni îi reproducă.

De exemplu, este posibil să nu fie cea mai bună idee de a reproduce boxerii dacă există deja un crescător Boxer bine stabilit în zona dvs. locală. Nu înseamnă că nu o poți face; înseamnă doar că va fi și mai dificil să-ți faci numele dacă există cineva cu o reputație stabilită în curtea ta.

Cât de repede vinde? O parte a evaluării nevoii este asigurarea că rasa aleasă va vinde bine. Ca și cu orice altă afacere, trebuie să vindeți produsul pentru a face profit.

Înainte de a merge mai departe cu rasa pe care ați ales-o, vedeți ce timpul de așteptare este pentru alți crescători care vând același tip de câini.

Puteți găsi cu ușurință acest lucru făcând apeluri telefonice sau verificarea site-urilor Internet pentru alți crescători de câini. De asemenea, puteți apela crescătorii neconcurenți și le puteți întreba opinia cu privire la faptul dacă sunt mulțumiți de modul în care se vindecă o rasă specială.

Deveniți un expert în creșterea câinilor

Deveniți un expert în creșterea câinilor

Indiferent de rasa pe care o decideți să vindeți, trebuie să fiți foarte familiarizați cu ea.

Va trebui să deveniți un expert foarte bine educat și să puteți arăta clienților potențiali familiarizației dvs. cu pedigree de câini și liniile lor de sânge.

Puteți chiar să doriți să luați în considerare foarte mult formarea sub un alt crescător pentru câteva luni într-un alt oraș unde nu veți deveni în cele din urmă concurența lor.

Nu numai că va trebui să deveniți un expert pe rasă, dar va trebui, de asemenea, să învățați tot ce trebuie să știți despre practica corectă a câinilor de reproducere și de această afacere.

Există multe de știut despre momentul și tehnicile adecvate pentru creșterea câinilor, precum și cum să vă îngrijiți mama și puii ei. Să nu mai vorbim că va trebui să cunoașteți totul despre procesul de naștere și cum să faceți totul în mod legal și să păstrați câinii sănătoși și fericiți.

Mulți oameni cred că reproducerea este doar de a obține un câine de sex masculin și de sex feminin împreună și la lăsarea naturii să-și ia cursul, Dar există mult mai mult pentru reproducere decât asta.

Creditorii responsabili vinde părinților de companie responsabili, iar acei părinți vor avea o mulțime de întrebări pentru dvs. despre practicile dvs. de reproducere și ale căței dvs. Va trebui să aveți răspunsuri pentru ei; În caz contrar, reputația dvs. va coborî rapid.

Decideți cu privire la nivelul dvs. de implicare în afaceri

Decideți cu privire la nivelul dvs. de implicare în afaceri

Când încercați să învățați cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor, trebuie să planificați cu mult înainte.

Este ceva ce vă veți angaja pe deplin și doriți să vă scufundați ca o ocupație cu normă întreagă sau va fi ceva ce faceți numai o dată sau de două ori pe an pentru a vă completa venitul?

Indiferent de felul în care alegeți să mergeți, trebuie să vă angajați pe deplin în acest aspect, deoarece nimeni din câmpul de reproducere a câinelui a devenit vreodată de succes fără a câștiga o mulțime de cunoștințe și a pus în câteva ore lungi (cel puțin nu pentru o lungă perioadă de timp).

Alegeți o locație. Odată ce ați dat seama cât de mult timp doriți să vă angajați în această afacere puteți selecta locația pentru compania dvs. Dacă o faci doar pe partea cu câinii tăi, probabil că vei conduce afacerea ta din casa ta.

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să reproduceți mai mulți câini la un moment dat sau să lucrați cu alți proprietari de animale de companie pentru a vă reproduce câinii cu a lor, este posibil să aveți nevoie de o facilitate destul de mare.

Nu veți avea nevoie doar de spațiu pentru câinii adulți, dar gândiți-vă la toate acele pui. Când sunt născuți pentru prima oară, aveți nevoie doar de spațiu pentru câteva cutii de ieșire, dar în timp ce cresc, veți avea nevoie de o mulțime de spațiu pentru ei să se exercite și să se joace.

În plus, veți avea nevoie, de asemenea, de un spațiu de birouri pentru a păstra afacerea legitimă, precum și o zonă desemnată pentru potențialii cumpărători de a vizita cu puii la alegere.

Găsirea și închirierea unui spațiu va fi cel mai mare obstacol și investiții.

În general, cu atât mai mare, operațiunea de reproducere a câinelui pe care o aveți, cu atât mai mult spațiu va fi necesar. În mod natural, mai mult spațiu este egal cu mai multe cheltuieli.

Cu cât este mai mare facilitatea dvs. cu cât va fi mai mare chirie și utilități și dacă afacerea dvs. este atât de mare, vă cere să angajați angajați, care vă vor crește drastic costurile. Veți dori să cântăriți costurile suplimentare împotriva profiturilor dvs. sporite pentru a vă asigura că merită.

Lemicitatea pornirii unei afaceri de reproducere a câinilor

Lemicitatea pornirii unei afaceri de reproducere a câinilor

Înainte de a găsi o modalitate de a începe o afacere de reproducere a câinelui rapid și înainte de a obține câini să se reproducă în noua dvs. unitate, există câteva lucruri juridice și documente pe care vi le va trebui să aveți grijă.

Primul este legile locale de zonare. Trebuie să aflați unde este legal să rulați acest tip de afacere și câte câini puteți avea.

Este posibil să aveți nevoie de astfel de lucruri ca a Licența Kennel.

De asemenea, trebuie să aflați ce certificate și alte documente vă vor stabili ca un crescător respectabil și ce alte documente trebuie să aveți grijă. Acest lucru va fi dependent de locația dvs. specifică, deci discutați cu municipalitatea dvs. locală despre acest lucru (de obicei, puteți apela Primăria dvs. și solicitați o întâlnire pentru a discuta aceste probleme).

În plus, în funcție de cât de adânc doriți să vă aflați cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor și în această industrie, puteți fi certificată de organizații precum Clubul american Kennel, care vă va aduce mult mai multă recunoaștere a potențialilor clienți.

Obținerea acestor certificări suplimentare înseamnă o mulțime de muncă suplimentară și câteva cheltuieli suplimentare, biți, cu siguranță merită.

De asemenea, va trebui să faceți unele cercetări Asigurări de afaceri pentru animale de companie.

Asigurați-vă că sunteți acoperit de datorii, mușcături de câine și alte circumstanțe speciale referitoare la crescători. Agentul dvs. de asigurări va recomanda cu siguranță contracte și alte documente care vă vor proteja, de asemenea. Poate doriți să lucrați cu un alt crescător sau un avocat care este specializat în cazuri de animale pentru a crea aceste contracte.

Ar trebui să aveți un contract întocmit pentru clienții dvs. și pentru orice alți proprietari de câini cu care puteți lucra pentru servicii de stupefiere. Va trebui să vă asigurați că sunteți acoperit legal din orice unghi.

Chiar dacă veți vinde câini prietenilor și familiei sau lucrați cu o doamnă în oraș pentru a vă întoarce câinii împreună, nu știți niciodată când pot apărea legalități și nu pot accentua cât de important este să fi semnat contracte.

Partea financiară a începerii unei afaceri de reproducere a câinilor

Partea financiară a începerii unei afaceri de reproducere a câinilor

S-ar putea să aveți deja câinii pe care doriți să îl reproduceți sau să aveți mijloacele financiare pentru a le cumpăra, dar v-ați gândit la toate celelalte cheltuieli pe care le va suporta afacerea dvs?

Trebuie să te gândești la:

  • Costul facilității și utilităților (dacă este cazul);
  • Cheltuielile angajaților (dacă este cazul);
  • Taxe de licențiere și certificare;
  • Echipamente (inclusiv cutii, pături, alimente pentru adulți, înlocuitori de lapte dacă puii o cer, etc.);
  • Cheltuieli de birou;
  • Publicitate și costuri de marketing.

Precum și alte lucruri, în funcție de modul în care și unde alegeți să vă conduceți afacerea.

Când vă planificați finanțele, trebuie să fiți cât mai detaliat posibil. Veți dori să creați o Planul de afaceri de reproducere a câinilor care vă va ajuta să vă dați seama de toate costurile.

Un plan de afaceri vă va ajuta să înțelegeți costurile afacerii dvs. de afaceri.

Odată ce ați dat seama că este timpul să vă stabiliți prețurile. Doriți să vă asigurați că prețurile dvs. sunt competitive cu crescătorii similari, astfel încât să faceți apeluri telefonice și să aflați ce pui de rasă merge.

Amintiți-vă că nu aveți încă o reputație și nu veți putea să vă stabiliți prețurile similare crescătorilor care fac.

Factor în nivelul de reputație al celorlalți crescători, educație și experiență atunci când vă stabiliți propriile prețuri. Cote sunt că puii dvs. vor trebui să fie la prețuri puțin mai mici decât alți crescători, dar pe măsură ce reputația dvs. crește, puteți crește comisioanele.

Publicitatea afacerii de reproducere a câinelui

Publicitatea afacerii de reproducere a câinelui

Când vine vorba de discutarea modului de a începe o afacere de reproducere a câinilor, trebuie să vorbim despre publicitate și marketing - cheia la o lansă reușită.

Publicitatea Acest tip de afacere este puțin diferit de multe alte întreprinderi de companie. Șansele sunt că nu veți vinde o mulțime de cățeluși prietenilor, membrilor familiei și vecinilor din comunitatea locală.

Deși nu vă poate răni afacerea pentru a face publicitate în magazinele de animale de companie locale, parcurile de câine și facilitățile de îngrijire, probabil că nu vă va face o mulțime de afaceri.

Aici este adevărul: o afacere de reproducere a câinilor are o audiență țintă mult mai mică decât majoritatea întreprinderilor de companie.

Firmele de mers pe jos ale câinilor și groomers de câine pot face publicitate tuturor proprietarilor de câini, deoarece fiecare câine are nevoie de serviciile lor. Din păcate, piața de reproducere a câinilor este mult mai selectivă.

Publicul dvs. țintă este doar câțiva părinți câini care se află pe piață pentru un câine al rasei dvs. specifice. De aceea trebuie să faceți publicitate la o scară mai mare. Internetul va fi cel mai bun prieten al tău de-a lungul aventurii dvs. de publicitate.

Pentru început, va trebui să creați un site web foarte bun. Iată A Ghid mare despre cum să creați un site gratuit sau aproape gratuit.

Dacă nu doriți să faceți acest lucru, atunci vă recomandăm să vă înscrieți ajutorul unui profesionist cu acest lucru pentru a vă asigura că cât mai mulți oameni văd site-ul dvs. cât mai posibil.

Gândiți-vă și în afara casetei. Publicitatea pe site-uri web, în ​​reviste și alte spații dedicate rasei dvs. este o modalitate excelentă de a vă atinge publicul țintă.

În cele din urmă, este timpul să ajungem la muncă!

Lansați afacerea dvs. de reproducere a câinilorSperăm că vă dați seama că învățați cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor este mult mai mult decât pare, dar este ceva care este cu siguranță posibil și poate fi profitabil.

Cercetare, educație și planificare adecvată de afaceri vă vor obține unde trebuie să fiți. Nu grăbiți procesul și petreceți suficient timp pe planul de afaceri (consultați articolul nostru de mai sus). Cu cât sunteți mai pregătiți când vă lansați, cu atât veți avea mai mult succes.

Indiferent ce faceți, este important să subliniem că veți deveni foarte familiarizați cu rasa dvs. și sunteți foarte conștienți de prețul de rasă din zona dvs.

Când combinați această cunoaștere cu o mulțime de muncă grea, veți face bine. În cel mai scurt timp, veți începe să construiți o bună reputație pentru operațiunea de reproducere a câinelui și să crească.

Citiți următorul: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de reproducere a câinilor 101: cele mai bune sfaturi de acțiune