Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea: un ghid video

Puii sunt atât de distractivi! Ele sunt adorabile și jucăuș, dar sunt, de asemenea, o mulțime de muncă. Dacă nu țineți ochii pe puști, el va merge la baie în casă sau să-ți mestece lucrurile. Învăţare Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea vă va economisi o mulțime de frustrare și bani.

Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea videoNu numai că mestecă enervant pentru că trebuie să plătești pentru a înlocui toate lucrurile, dar este, de asemenea, foarte periculos pentru câinele tău. Câini care mestecă lucrurile riscă să sufocă sau să mănânce ceva care este toxic.

De asemenea, pot fi răniți serios.

Au existat cazuri când câinii s-au grabit la veterinar după ce au fost electrocutați în timp ce mestecați un cablu de alimentare. Majoritatea medicilor veterinari au o mulțime de povestiri despre intervențiile chirurgicale pe care le-au făcut pentru a elimina obiectele de la un câine Tractul intestinal blocat.

Învățați cum să vă antrenați un câine pentru a opri mestecarea face parte din responsabilitatea dvs. pentru a vă păstra Pooch Safe. Nu este dificil, dar va dura mult timp și o mulțime de răbdare. Acest ghid pas-bystep vă va ajuta să reușiți!

Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea: un ghid video

Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea

Știați că paraziți sau deficiențe nutriționale ar putea determina animalul dvs. să mestece lucruri pe care nu le presupune? Pica este termenul folosit pentru o afecțiune medicală care provoacă câinele dvs. să-și taie și să mănânce elemente nealimentare.

Este înțelept să aveți câinele dvs. examinat de un medic veterinar dacă nu va înceta să-ți mestece lucrurile. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați adoptat un câine adult care încearcă în mod constant să mestece aceleași tipuri de articole (cum ar fi mobilierul din lemn sau covoare).

VET dvs. va fi, de asemenea, capabil să excludă problemele gastrointestinale. Aceste probleme de sănătate pot provoca greață, iar mestecarea este un mecanism natural de coping pentru câinii cu stomacuri supărate.

Face mediul în siguranță

Dacă câinele dvs. este un chewer, este responsabilitatea dvs. să-l păstrați în siguranță. În funcție de gravitatea mestecinței sale, acest lucru ar putea însemna investirea în porțile de animale de companie sau un stilou de pene pentru a-l păstra în zonă sigură.

Va trebui să asigurați cabluri electrice pe care câinele le poate avea acces la. Va trebui, de asemenea, să vă asigurați că toate elementele comestibile, cum ar fi bomboane sau apartamente, sunt în afara puilor.

Unele articole de uz casnic foarte frecvente sunt toxice pentru câini. Asigurați-vă că toate medicamentele și consumabilele de curățare sunt la îndemâna sau în spatele dulapurilor blocate. De multe ori câinii pot găsi cum să deschidă dulapuri joase pentru a accesa obiectele ascunse.

UTIL: Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea

Încurajați mestecarea corespunzătoare

Când câinele tău mestecă ceva pe care nu ar trebui să-l folosească, să-l învețe pe el să se oprească. Îmi place & # 8220; Nu.& # 8221; Este simplu și primește momentul de pe animalul dvs. de companie repede.

După ce a spus cue, puneți-l pe un toy de mestecat corespunzător În fața animalului dvs. de companie. Încurajați-l să mestece-o pe ea prin lovirea ei în jurul valorii sau jucând un joc rapid de remorcherie sau preluare cu FIDO.

Când învățați cum să învățați un câine pentru a opri mestecarea, Cue verbal este foarte importantă. Este un semnal pentru animalul tău că ceea ce face el nu este corect. Arătându-i jucăria potrivită de mestecat, îi arătați opțiunea corectă.

În cele din urmă, câinele dvs. va auzi cue verbală și va face alegerea potrivită pe cont propriu.

Asigurați-vă că alegeți cu înțelepciune jucăriile câinelui. Cumpărați jucării pe care le cunoașteți îl vor interesa. Îi plac jucăriile care scad? Tug toys? Dacă el este un câine leneș, încercați să tratați dozarea sau jucăriile de puzzle pentru al menține interesat.

De asemenea, puteți cumpăra jucăriile comestibile pentru câinele dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a angaja Fido atunci când învățați cum să vă antrenați un câine pentru a opri mestecarea. Bully bastoane sunt o opțiune bună. Ele sunt sănătoase și mult mai sigure decât chews Rawhide.

NEVOIE DE AJUTOR? Cum de a alege jucăriile de câine dreapta după vârstă

Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea

Câinele dvs. este plictisit?

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru oricine de a învăța cum să antreneze un câine pentru a opri mestecarea este să se asigure că a ars o mulțime de energie înainte să-l lași singur. De multe ori un câine va mesteca să se distreze când se plictisește.

Dacă vă lăsați singur animalul în timpul zilei, asigurați-vă că îi dați o mulțime de exerciții în dimineața. Luați-l pentru o plimbare, jucați un joc de preluare sau lăsați-i mult timp să vă plimbați în jurul curții înainte de a pleca.

Nu vă așteptați să veniți acasă de la serviciu și să stați pe canapea în timp ce câinele dvs. se află liniștit lângă dvs. Dacă el a fost singur toată ziua, va avea nevoie de o mulțime de exerciții fizice când ajungi acasă.

Dacă nu vă puteți angaja la acest lucru, este mai bine să nu adoptați un câine. Ele necesită o mulțime de timp și atenție, sau comportamente negative (cum ar fi mestecarea) vor deveni cu siguranță o problemă.

Un alt sfat la învățarea modului de a instrui un câine pentru a opri mestecarea este:

Nu permiteți câinelui dvs. să mestece nici unul dintre elementele vechi aruncate

Acest lucru este extrem de important. Articolele aruncate sunt încă ale tale. Ele miroase ca tine (sau membrii familiei dvs.) și vă vor încuraja doar câinele să continue să mestece alte obiecte din jurul casei dvs.

Păstrați lucrurile consecvente. Doar permiteți câinelui să-și mestece propriile jucării și tratează. Permițându-l să mestece obiectele aruncate de la om în casa dvs., îl va face mai mult să mestece și alte bunuri umane.

Gustați spray de descurajare

Dacă ați luat toți pașii anteriori și încă nu puteți obține animalul dvs. de companie să nu vă mai mestecați lucrurile, puteți încerca spray-ul de descurajare. Unele dintre cele mai frecvente spray-uri anti-mestecare includ:

  • Domnul. Spray anti-mestecat al lui arahide
  • Granlick`s Gust amar de Apple de descurajare pentru câini
  • Barker & Pooch Chewfix Spray amar
  • Picioare particulare Anticy Spray amar

Aceste sprays lasă un gust rău în gura câinelui tău, făcându-l să nu vrea să mestece din nou acest obiect. Aceste spray-uri ar trebui să fie o ultimă soluție sau un instrument de instruire pe care îl utilizați în timp ce învățați și cum să vă antrenați un câine pentru a opri mestecarea.

Spray-ul îl va învăța doar să nu mestece obiectele pe care le folosiți. Formarea corectă vă va permite să vă învățați că puștii dvs. să nu mestece nimic pe care nu-l trebuie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea: un ghid video