Cum să-ți aduci câinele în filme

Cum să-ți aduci câinele în filme

Toată lumea crede că animalele lor de companie este o stea. Dar câinele dvs. arată adevăratul potențial de la Hollywood? Ia-l în afacerea de spectacol poate părea o modalitate ușoară de a obține celebru sau cel puțin Pet celebru, dar pregătindu-ți câinele pentru timpul mare poate fi și mai dificil decât să încerci să te aduci într-un film sau un emisiune TV.

Principala problemă sunt numeroși profesioniști și lipsa de oportunități acolo. PET dvs. de companie se va confrunta cu concurență din canioanele private și câinii care au fost instruiți să fie actori de la naștere. Și pentru a fi sincer, nu poate fi subliniat suficient cât de dificil este pentru orice casă privată să intre în industrie. Ca și cum vorbim în mod constant despre asta rum.gocrazyx.info, Este pur și simplu mai convenabil pentru mijlocul producțiilor de dimensiuni mari pentru a contacta o canisa și să le pregătească animale bine pregătite care sunt întotdeauna gata.

Acum, este posibil ca să puteți avea câinele dvs. la o casting de animale de companie, și să-l pornească în această călătorie în filme și TV? Și, posibil, într-o zi, el poate atrage o atenție deosebită de o producție mai mare și a fost plătită o mulțime de film pentru a apărea într-un blockbuster de la Hollywood? Este. Este dificil, dar este cu siguranță posibil, și există modalități de a face acest lucru. Există turnuri care se întâmplă tot timpul, mai ales în locuri precum Los Angeles și există școli care învață câini să fie stele de film.

Un câine obedient este o stea potențială, conform CD-urilor

Instruirea cu ascultare trebuie să devină prima dvs. prioritate în acest moment. Dacă doriți să vă vedeți câinii într-un film de la Hollywood sau într-un anunț pe televizor într-o zi, trebuie să le antrenați pentru a fi 100% ascultători și de pe lesa. Agențiile de animale și directorii de film au nevoie de un animal care să facă așa cum se spune că prima dată când o spun. Există atât de multe lucruri care se întâmplă pe un film sau un televizor, și chiar mai mult care intră într-o imagine de creare, deci directorii de multe ori nu au timpul sau răbdarea să se repete dacă un câine nu ascultă prima dată. Să se comporte sau să fie concediat.

Cum să-ți aduci câinele în filme
Tine minte Uggie, o stea de film de câine de la un film câștigător de Oscar & # 8220; Artistul & # 8221;?

Trucurile pe care câinele dvs. trebuie să le cunoască în spectacolul de afaceri sunt bun simț când vă gândiți la asta. Probabil ați văzut un câine la televizor înainte. Ce a trebuit să facă? De obicei, ei trebuie să fie instruiți să meargă la un anumit loc pe set, să urmeze anumiți actori la momentul potrivit, să stea și să vorbească pe comandă, să se rotească și alte acțiuni de bază.

În ceea ce privește instruirea, nu există nimic nou nici măcar pentru un prim proprietar de câini. Tot ce trebuie să rețineți că antrenamentul și răspunsul Pooch trebuie să fie rezistent la nebun. Pentru comenzi, chiar și cele de bază vor face pentru a începe cu: 0 8221; Head jos & # 8220; Speak & # 8220; pe dvs. Side & # 8220; Du-te cu, & # 8221; Ședere, stai, voce.& # 8221; Câinele dvs. trebuie să poată efectua toate acestea fără ezitare într-un mediu bogat foarte distractiv pentru a avea o șansă la Hollywood.

LEGATE DE: Cele mai bune școli de formare a ascultării câinilor

Dacă sunteți într-adevăr îngrijorați că este posibil să nu vă puteți pregăti câinele să urmați aceste comenzi, există așa-numitele clase de ascultare a câinelui de la Hollywood, concepute special pentru a preda trucuri de afaceri pentru câini, pisici și alte animale talentați. Dacă locuiți într-o zonă sau un oraș în care au stabilit în mod constant produsele de filmare, cum ar fi Los Angeles, este foarte probabil că veți găsi o clasă de actorie pentru animalul dvs. din zona dvs. Asta e corect - Clase de acționare câinilor!

Pentru a verifica dacă canina dvs. este gata de filmare înainte de a contacta agențiile locale de animale, testați-vă pooch-ul cu Canța americană Clubul Caninii Caninei Cetățenie, sau CGC pentru scurt. Acest test de antrenament de câine asigură că FIDO îndeplinește cele mai înalte standarde de comportament și este bine manevrat, bine păstrat și bine pregătit. Toată lumea care transmite testul oficial câștigă un certificat și un titlu care dovedește directorilor că acest câine este unul pe care ar putea dori să îl ia în considerare.

CGC nu este în nici un caz destul de gata de la Hollywood, dar este un început bun.

Cum să-ți aduci câinele în filme

Ridicarea câinilor dvs. și temperamentul dvs. specific al caninei vor avea un impact enorm asupra cât de bine poate fi instruit și cât de succes poate deveni în filme. Va trebui să utilizați un bun simț și obiectivitate. Evaluați personalitatea câinelui dvs. cu 100% onestitate și decideți dacă are cotletele să intre în scena de la Hollywood. Câteva lucruri de căutat într-o stea de film potențial de câine:

  • El trebuie să fie încrezător și nu timid
  • Prietenia și abilitățile sociale sunt importante
  • Este necesară o ascultare completă, iar încăpățânarea este rea
  • Răbdarea va avea și o mare importanță
  • Întotdeauna bine echilibrat, starea de spirit calmă, fără anxietate

Există doar câteva calități care ar reprezenta un câine bine comportat, care este sigur, instruit și pur și simplu o alegere perfectă de a lucra într-o echipă mare pe o producție de film mare, unde există o mulțime de distragere.

& Caută un câine superb pentru a juca partea de plumb!& # 8221;

Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți pentru a vă asigura că câinele dvs. este unii directori de turnare din Canină vor alege să fie următorul faimos câine de la Hollywood este că el este foarte bine îngrijit. Amintiți-vă cât de des ați auzit că o persoană potrivită trebuie să devină actor sau un model? Atunci nu ar trebui să fiți surprinși că același lucru se aplică chiar și pentru câini!

LEGATE DE: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă

Directorii de turnare aleg adesea animalele de companie și animalele pe baza aspectului lor, după ce a fost sigur că animalul este bine instruit. Nu contează ce rasa dvs. Fido este, pentru că rasele de câine intră și ies din modă în spectacol de afaceri, cum ar fi îmbrăcămintea și tendințele de coafură. Un director ar putea solicita o rasă populară, cum ar fi un retriever de aur, sau poate solicita un câine unic de rasă mixtă. Nu există nici o idee cine va dori ca câinele dvs. sau când, așa cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că câinele este gata și arată cel mai bine atunci când este timpul să strălucească timpul.

Cum să-ți aduci câinele în filme

În cea mai mare parte, mulți câini sunt deja drăguț și bine caută. Mai ales dacă partea solicită un catel, puteți lua orice câine tânăr și ar fi dificil să le spui nu. Nu ar fi prima mea preocupare, dacă aș alege să-mi iau câinele în filme de la Hollywood.

Primul tău și primar preocupare ar trebui să fie peste ceva ce ai controlul și asta Instruire, Instruire, instruire. Există multe lucruri care intră într-o rutină de antrenament a caninului și mai ales cea în care trebuie să le pregătiți pentru o producție de la Hollywood, așa că nu mă voi extinde aici. Voi scrie un post separat mai târziu despre cum să antrenez câini pentru filme, unde putem discuta despre rutinele și metodele de instruire strict.

Alegerea unei rase de câine, care este garantată să fie populară

Din păcate, este foarte puțin probabil să faceți acest lucru.

Aceasta este mai mult o notă laterală în cazul în care te-ai gândit vreodată la alegerea unei rase de câine pentru singurul scop de a face într-o stea de film și de a se baza pe popularitatea rasei. În realitate, nu puteți face nimic pentru a face publicitate sau impactul popularității raselor de câini. Au existat câteva teorii înainte ca cele mai spectacole de câine Westminister să aibă un impact mare asupra popularității rasei care apoi transferă în filme, dar această ipoteză de atunci a fost debunat (Studiu, PDF).

Alte teorii sugerează că influența popularității de rasă de câini vine din filmele în sine și acest lucru pare a fi un caz mai probabil:

& # 8220;Rezultatele noastre confirmă cantitativ convingerea comună că filmele pot avea un impact durabil asupra culturii populare. În cazul popularității de rasă de câini, Impactul filmelor a fost mare.& # 8221; - Din studiul legat.

Dacă este adevărat, nu există nici o modalitate de a ști ce rasă va fi o stea de film mai de succes anul viitor. Directorii, directorii și producătorii vor face această decizie pentru noi și Succesul filmului sau al unui spectacol de televiziune va determina cât de popular devine rasa.

Procesul de turnare a câinelui supraviețuitor pentru filme va fi dur

Turnarea pentru actorii de animale este la fel de dură și competitivă ca și actorii pentru actorii umani și, probabil, veți întâlni o mulțime de respingere, mai ales la început. Nu țineți-l pe CD-uri; Este natura afacerii. Mulți oameni nu-i place directorii de turnare, deoarece sunt cei care resping 99% din animale de companie. Ei trebuie sa. Există doar o parte, și sute, dacă nu mii, de animale. Este un loc de muncă dur și talentul ar trebui să fie mai înțelept față de acești profesioniști.

LEGATE DE: 25 de cărți cele mai bune cărți de animale de companie ar trebui să citească

Tu și câinele tău nu va fi probabil angajat chiar de pe minutul pe care îl decideți să îl angajați în această călătorie de a face câinele dvs. un succes de la Hollywood, chiar dacă câinele dvs. este foarte bine pregătit și ultra drăguț (bine, poate în acel caz șansele tale sunteți superior). Respingerea este sinonimă cu Hollywod. Vor exista perioade lungi de timp între locurile de muncă în care rasa dvs. de câine particulară nu este doar solicitată. Este important să continuați să încercați și să nu renunțați. Cu cât ieșiți mai mult, cu atât veți înțelege mai bine cum funcționează afacerea, veți avea experiență și veți face mai bine la audițiile vreodate de o singură dată.

Cum să-ți aduci câinele în filme
Deci, care se potrivește cel mai bine cel mai bun? Fotografie: Xan latta

De asemenea, amintiți-vă că caninile sunt capabili să vă simțiți emoțiile și chiar să vă estimeze starea de spirit bazată pe Expresii faciale. Nu canalizați nici o negativitate față de ei din toată respingerea pe care o primiți. Câinele dvs. va fi probabil să ia în considerare acest lucru și poate afecta modul în care acționează în timpul audițiilor viitoare. Întotdeauna să fii plin de speranță, vesel și să renunți la o vibrație foarte pozitivă, astfel încât pooch-ul tău să poată asocia fericirea cu audiții. Acest lucru va face mult mai ușor să vă ocupați de câinele dvs. și să-l urmeze instrucțiunile în timpul mai multor audiții pe care le veți avea.

Dacă câinele dvs. devine o stea de film de la Hollywood & # 8230;

Viața unei stea de câine de la Hollywood poate fi dificilă pentru ambele, câine și antrenorul său. Dacă sunteți antrenorul animalului dvs. de companie, situația ar putea fi puțin mai puțin stresantă, dar cu stres, totuși. Cu toate acestea, cele mai multe producții de filme vor insista asupra angajării unui a Formator de câini certificați Pentru a asigura un câine bine pregătit și ascultător în orice moment. Probabil că nu vor lua cuvântul dvs. pentru asta.

Cum să-ți aduci câinele în filme

Încercați să vă bucurați de viață cât mai mult posibil și să faceți același lucru pentru pooch-ul dvs. care probabil că vă câștigă destul de puțin din acea numerar de la Hollywood. Faceți un efort, astfel încât dvs. și câinele dvs. să fie capabili să călătoriți pentru muncă fără a fi subliniat.

Zilele de fotografiere încep de multe ori mai devreme și se termină târziu și pot dura mai multe ore pentru a termina, așa că veți fi cel care se îngrijește cel mai mult în timpul acestor ore lungi. Condițiile de pe set vor fi întotdeauna în siguranță pentru câinele dvs., astfel încât să nu fie o îngrijorare pentru dvs. ca handler (dacă rămâneți unul).

Orice film sau televizor care utilizează un actor animal trebuie să respecte standardele stabilite de American Humane Society Film și unitate de televiziune și va avea adesea un reprezentant pe set pentru a se asigura în persoană că câinele și antrenorul nu sunt presați să facă ceva care nu este sigur pentru câine. Există, de asemenea, un site web care se extinde mai mult pe acest lucru - Humaneollywood.Org.

LEGATE DE: 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Poate un câine să aibă un agent? Nu, nu există nici un fel de agenție adevărată de companie (sau cel puțin nu a existat la momentul acestei scrieri). Animalele de companie sunt de obicei considerate a fi elemente de recuzită și vor fi închiriate și # 8221; la producție, la fel de rece cum sună la un activist pentru drepturile animalelor. Același lucru se aplică tuturor animalelor din întreaga bord; asta este doar cum funcționează Hollywood. Motivul fiind ceea ce am spus chiar la început - cele mai multe producții de film și televiziune vor folosi canicule și școli speciale de instruire de unde sunt "închiriere și # 8221; câini. Turnarea pentru animalele private se întâmplă, dar este rară.

Cum să-ți aduci câinele în filmeNu renunta totuși. Hollywood este o afacere high-end, care se extinde în mod constant, inovatoare și oferind noi oportunități. Dacă aceasta este ambiția dvs., atunci veți putea împinge destul de greu pentru a întrerupe acel strat exterior de respingere și a ajunge la locul în care trebuie să fii. Cel mai bun noroc pentru tine si pooch-ul tau!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți aduci câinele în filme