10 Sfaturi despre cum să calmezi un câine

Cum să calmezi un câine

Câinele dvs. poate avea nevoie de calmare Din multe motive diferite. El ar putea fi supraexcitat, înfricoșător sau anxios. Cum te duci să-ți calmezi câinele în jos depinde de propriile preferințe personale. Sperăm că aceste sfaturi Cum să calmezi un câine va lucra pentru animalul dvs. de companie.

Există multe modalități încercate și testate pe care le puteți liniști pe câinele dvs. și cei mai mulți dintre ei funcționează cu adevărat bine. Desigur, reacția noastră inițială este să ne înghiți câinele să încerce să-l calmeze, dar există moduri mai bune în care ne putem ocupa de situație.

Metodele incluse în acest articol vor învăța câinele că într-adevăr nu este nevoie să fii sacru, anxios sau stresat. Bineînțeles că poate fi prea încântat de ceva - poate că vă poate vedea că veți face plumbul, ceea ce înseamnă că veți merge la o plimbare. Pentru a vă calma câinele, trebuie să înțelegeți dacă este anxios, speriat sau peste excitat. Odată ce știi asta, vei ști cum să faci mai bine situația.

ŞTIINŢĂ: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de cercetare)

10 sfaturi despre cum să calmezi un câine

Cum să calmezi un câine

1. Înțelegeți limba corpului câinelui

Primul lucru de care aveți nevoie Înțelegerea limbii corpului câinelui tău. Este speriat, stresat sau supraexplicat? Putem adesea greșit limba corpului nostru, dar este cheia cu privire la modul în care le putem ajuta să se calmeze. Toți câinii reacționează la stimuli diferiți în moduri diferite.

Un câine poate deveni speriat și poate fugi să se ascundă, în timp ce un alt câine speriat ar putea deveni agresiv. Ambii câini sunt speriați, dar reacțiile lor sunt total diferite. Unele semne comune ale unui câine speriat includ:

  • Corpul său fiind ascuns
  • El poate să se uite departe de tine sau să aibă ochii dilatați
  • Urechile sale ar putea fi în jos sau chiar merg înapoi
  • El poate începe să plângă
  • El poate începe să se agită și să se rătăcească
  • Labele sale pot deveni transpirați
  • El poate pierde controlul vezicii sale

2. Găsiți cauza principală a comportamentului câinelui dvs

Uneori cauza principală este evidentă. Câinele poate auzi focuri de artificii sau tunete; Orice zgomot puternic are potențialul de a declanșa o reacție la câinele dvs. și să-l facă să devină stresată sau înfricoșătoare. Dacă el este peste excitat, există multe motive pentru acest lucru, de asemenea. El poate fi atât de copleșit să vă vadă dacă ați fost în afara zilei sau el poate ști că îl duceți la plimbare.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune medicamente de anxietate pentru câini de calmare

Încercați să înțelegeți lucrurile din punctul de vedere al câinelui dvs., puneți-vă în situația sa. Cum ați reacționa? Acest lucru vă va oferi o mai bună înțelegere a modului în care ar putea să se simtă.

3. Minimizați cauza

Odată ce ați găsit cauza stresului câinilor sau asupra emoției, încercați să faceți tot ce puteți pentru ao reduce. Dacă tunetele sau focurile de artificii sunt cauza, de îndată ce le auziți, porniți televizorul și închideți toate ferestrele și ușile. Închiderea perdelelor sau a blind-urilor va ajuta și.

Bineînțeles că această metodă este cu adevărat depinde de cauza suferinței câinelui dvs., dar indiferent de motivul, încercați să-l minimalizați cât mai bine. Dacă câinele dvs. devine emoționat pentru că își vede plumbul care iese din sertar, atunci nu scoateți lesa până în ultimul minut.

Cum să calmezi un câine

4. Încercați să vă distrageți câinele

Dacă v-ați întrebat cum să vă liniștiți un câine, distragându-l este o idee minunată! Cu cât se concentrează mai mult pe altceva, cu atât mai puțin în cauză va fi despre ceea ce îl deranjează. Are câinele tău o jucărie preferată pe care o iubește? Dacă da, încercați să-l distrageți cu asta.

Dacă auziți tunete sau focuri de artificii, întoarceți televizorul, aduceți jucăria și jucați-vă cu el până când zgomotul a plecat. Câinele dvs. poate fi în stare să-l audă, deoarece câinii au auzul excelent, dar cel puțin nu ar trebui să-l deranjeze atât de mult. Cheia este de a transforma ceea ce a fost o situație stresantă într-una fericită.

Când câinele dvs. aude focurile de artificii, el va fi evident stresat sau speriat, dar prin aducerea unei jucări pe care o transformați pe situația stresantă într-una fericită. Câinele dvs. va începe în curând să înțeleagă că o situație stresantă ar putea duce la o activitate plină de distracție.

5. PET câinele dvs

Toți câinii iubesc afecțiunea și ei se dezvoltă absolut pe ea. Nu toți câinii ca fiind animale de companie în aceleași moduri, totuși. câini ca niște lovituri lungi, în timp ce alții preferă Pats. Mulți câini le place să fie zgâriați și toți au petele lor preferate de zgâriere.

Un sfat mare despre cum să calmezi un câine este să încerci să-l pui așa:

  1. Puneți palma pe capul câinelui dvs. și apoi lucrați încet în spate
  2. Deplasați-vă de la cap până la șolduri
  3. Aplicați o ușoară presiune
  4. Repetați până când începeți să observați efectele de calmare

Cum să calmezi un câine

6. Încercați o vesta de anxietate de câine

Învățați cum să vă liniștiți un câine nu este dificil, dar dacă câinele dvs. vă oferă un timp deosebit de greu, există produse disponibile pentru a vă ajuta. Veste de anxietate, cum ar fi tunele, au fost dovedite pentru a ajuta câinii calm.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune veste de anxietate de câine pentru a retrăi stresul la câini

Acestea sunt îmbrăcăminte apropiată care se înfășoară în jurul corpului câinelui și aplică o ușoară presiune. Ei trebuie să fie apropiați în scopul de a relaxa nervii, care vă vor liniști în cele din urmă câinele în jos.

7. Puneți muzică clasică

Dacă câinele dvs. este stresat sau anxios pus pe o muzică clasică, într-adevăr vă va ajuta să vă liniștești animalul de companie. Mulți proprietari de câini fac acest lucru ca o metodă calmantă și este folosită și în adăposturile animalelor.

8. Încercați difuzoarele de feromoni

Feromonă difuzoarele funcționează foarte bine la calmarea câinilor. Feromonii sunt mesageri chimici care lucrează pentru a calma un animal stresat. Cum functioneazã? Este un remediu natural care se întoarce atunci când puii sunt încă în uter. Când o mamă dă naștere puilor, ea eliberează feromoni care îi vor ajuta să-i calmeze.

Feromonii fac ca puii să se simtă în siguranță și siguri. Versiunile sintetice care sunt cumpărate în magazine și practicile veterinare sunt cunoscute sub numele de DAP, sau câine care face feromoni. Ele sunt disponibile pe scară largă fără prescripție necesară pentru cumpărare.

9. Discutați cu veterinarul dvs

Dacă ați încercat să vă dați seama cum să vă liniștiți un câine, veterinarul dvs. va avea cele mai bune sfaturi. Uneori câinele dvs. poate fi stresat sau anxios și nu puteți ajunge la partea de jos a acestuia, dacă acesta este cazul că ar fi a idee minunată de a discuta cu veterinarul dvs.

Suferința câinelui dvs. ar putea fi cauzată de o stare de sănătate subiacentă. Veterinarul dvs. vă va putea ajuta să ajungeți la partea de jos a cauzei și apoi să continuați să o tratați.

Cum să calmezi un câine

10. Exercitați câinele mai mult

Câinii iubesc mersul și dacă nu se plimbau suficient, poate duce la probleme de comportament. Exercitarea va ajuta foarte mult un câine stresat prin eliberarea tuturor stresului care ar fi construit în interiorul lui.

Exercițiul ne face fericiți și este același pentru câinii noștri. Încercați să mergeți mai mult câinele, sau dacă vă place să alergați, atunci este o opțiune excelentă. Asigurați-vă că câinele dvs. este în stare bună de sănătate fizică. VET-ul dvs. vă va spune dacă câinele dvs. este în sus pentru provocarea exercitării.

Există multe modalități de a învăța cum să calmeze un câine și toți lucrează foarte bine. Cheia este de a înțelege cauza rădăcină înainte de a începe să vă gândiți cum să o vindecați.

Când știm cauza anxietății câinelui nostru, stres sau excitat, putem ajunge la munca la reducerea sau chiar prevenirea acestuia. Câinii sunt cei mai buni prieteni și vom face întotdeauna tot ce ne stă în putință pentru ei și asta include găsirea unor modalități în care le putem face cât de fericiți pot fi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi despre cum să calmezi un câine