8 Sfaturi pentru mers pe jos câinele dvs. În siguranță în fiecare zi

Sfaturi pentru mersul pe jos câinele dvs. în siguranță în fiecare zi

Câinii noștri au nevoie de o mulțime de exerciții fizice - unele rase mai mult decât altele. Mersul câinelui tău în mod regulat este cel mai bun mod pentru dvs. amândoi pentru a obține exercițiul pe care îl meritați. Poate suna ca un simplu, dar există măsuri de precauție pe care trebuie să le luați pentru a vă menține și FIDO Safe.

Indiferent dacă dumneavoastră și câinele dvs. sunteți de putere de putere sau preferați să luați plimbări lente, ușor, îmbrăcămintea potrivită și un efort suplimentar mic vă va ajuta să o faceți în siguranță. Întoarceți fiecare plimbare într-o excursie distractivă cu o parte a antrenamentului cu ascultarea. O mică cantitate de efort la început va face ca mersul mai plăcut și mai sigur pentru dvs.

Sfaturile experților: Unde și cum să găsiți locuri de muncă de câine bune?

Plimbarea câinelui: 8 sfaturi despre cum să faceți bine

Mergând câinele dvs. - un ghid pentru ao face în siguranță

1. Îmbracă-te pentru succes

Purtați pantofi confortabili care vor rămâne pe picioare dacă câinele dvs. schimbă brusc direcția. Pantofi de tenis sau pantofi din piele dantelă care se potrivesc corect sunt cele mai bune.

Purtați îmbrăcămintea care este o culoare strălucitoare pentru a vă face mai vizibilă. Un șofer distras este mai probabil să observe că traversați strada dacă purtați un portocaliu strălucitor, verde sau roșu.

Dacă locuiți unde dușurile de ploaie tind să apară din nicăieri, luați-vă de-a lungul unui poncho de ploaie, mai degrabă decât o umbrelă. Ponchoul de ploaie va lăsa mâinile libere să controleze lesa. Păstrați unul la îndemână și pentru câine. El va fi mai puțin probabil să încerce să se grăbească acasă și nu veți merge în casa voastră cu un câine umed și mirositor.

LEGATE DE: Cum să vă păstrați câinii în siguranță pe plimbări zilnice

2. Nu fi timid

Mersul pe câinele dvs. - un ghid pentru ao face în siguranță 2

Dacă vă plimbați câinele noaptea, faceți-vă și animalul dvs. de companie foarte vizibil cu reflectoarele sau luminile. Chiar și la amurg, ar putea fi suficientă lumină pentru ca tu să vezi, dar tu și câinele tău devin mult mai puțin vizibili altora. Purtați o vestă reflectorizantă, utilizați o lecție reflectorizantă și puneți un guler reflectorizant pe câine.

Dacă reușește să obțină departe de tine, Leșua reflectorizantă și gulerul vor face mult mai ușor să-l găsească și să-și salveze viața dacă se află pe o stradă. Puteți utiliza LED-uri mici, clip-pe LED-uri pentru o vizibilitate și mai mare. Purtați un capac care se aprinde, puneți un cuplu de aprindere pe centură și puneți unul sau două dintre ele pe gulerul câinelui dvs. pentru al face mai vizibil și creșterea siguranței sale.

Luați o lanternă cu dvs. pentru a vă aprinde în zone care sunt deosebit de întunecate. Utilizați o lanternă care se potrivește în buzunar sau poate fi tăiată pe centură pentru a păstra ambele mâini libere atunci când nu îl utilizați.

RECOMANDAT: 9 Resurse privind câinii de formare a leșiei

3. Rămâi în banda ta

Mergând câinele dvs. - un ghid pentru ao face în siguranțăPorniți câinele pe trotuar, dacă este posibil. Când trebuie să-l umblați pe stradă, să mergeți împotriva traficului, astfel încât să vă îndreptați spre vehicule.

Puneți câinele pe partea stângă. Ești mult mai vizibilă pentru șoferi decât câinele tău, indiferent cât de înalt este. El va fi mult mai sigur plimbare cu tine între el și mașini.

Posibilitatea ca el să cadă în calea unei mașini după o veveriță, pisică sau un alt câine Înainte de a vă da seama ce face el va fi foarte redus dacă este în stânga ta. Păstrați scurta lesa, așa că nu poate merge mai mult de câțiva centimetri înainte de a ajunge la sfârșitul ei. Acest lucru va reduce foarte mult capacitatea sa de a fi rănit prin traficul care se apropie.

Ghid complet: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Doriți sfaturi mai interesante și acționabile pentru părinții de companie? Apoi amintiți-vă la Abonați-vă la canalul nostru YouTube Pentru videoclipuri zilnice cu toate câinii și proprietarii.

4. Obțineți echipamentul potrivit

Cele mai bune echipamente de mers pe josTrebuie să utilizați și gulerul drept pentru câinele dvs. Un ham bun Doggy poate fi bine pentru câinii calzi, liniștiți, în timp ce câinii mai puternici pot avea nevoie de un halter de cap pentru a vă oferi un control suficient pentru al merge în siguranță.

Instruirea de bază de ascultare va ajuta, dar câinii care tind să tragă sau să încerce să ruleze după veverițele ar trebui să poarte un halter cap.

Utilizați o piele de 3 până la 4 picioare sau o leșie de nailon plat atunci când vă plimbați câinele. Long, Flexi-conducă care se retrag în mânerul din plastic trebuie să fie rezervate atunci când aveți timp să vă luați câinele într-un parc și să stați în timp ce explorează. Lipsa de control cu ​​leash-uri lungi poate fi periculoasă atunci când vă plimbați câinele pe un trotuar în jurul altor persoane și câini.

Pentru proprietarii care doresc să se echipeze cu echipamentul de mers pe jos de câine, avem mai multe liste bine cercetate peruse:

  1. Cea mai bună leșie de câine
  2. Cel mai bun ham de câine
  3. Cel mai bun guler de câine
  4. Cele mai bune lei de câini liberi
  5. Cele mai bune pâini de câine
  6. Cel mai bun rucsac de câine

Unele pauze de echipament, câinii ocazional scapă și se pierd, iar alte lucruri pot merge prost, mai ales când mergeți mai mult timp merge cu câinele tău. Asigurați-vă că aveți tot ceea ce aveți nevoie atunci când vă îmbarcați pe plimbări mai lungi cu animalul dvs. de companie este important.

Ghid complet: Cum să opriți un câine de la tragere - instrucțiuni pas cu pas

5. Concentrați-vă asupra a ceea ce este important

Luați telefonul cu dvs. pentru siguranță, dar lăsați urechile acasă. Plimbarea câinelui dvs. necesită în mod sigur atenția dvs. nedivizată. Telefonul trebuie utilizat numai dacă trebuie să apelați pentru ajutor. Chat-urile cu prietenii pot aștepta până când ajungeți acasă.

Plimbările ar trebui să fie "Timpul SUA" pentru dvs. și doar câinele dvs - Fără căști sau căști. Trebuie să rămâi alertă și să fii conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Dacă ascultați muzică, nu veți auzi un alt Walker, jogger sau biker venind în spatele tău. Tu sau câinele tău ar putea să se rătăcească cu ușurință în calea lor, provocând un accident și posibile răniri.

LEGATE DE: Tipuri de câini Leașuri și cum să alegeți dreptul

6. Păstrați răcire și rămâneți hidratat

Mergând câinele dvs. - un ghid pentru ao face în siguranță 5

Plimbare câinele în siguranță În vremea caldă are un pic mai mult pregătire și poate chiar o schimbare a locului de desfășurare. Aveți o sticlă de apă cu dvs. în orice moment când mergeți câinele, în special în vreme caldă.

Riscul de boală de căldură sau de căldură pentru dvs. și câinele dvs. se ridică cu temperatura.

Câinii pot deveni rapid deshidratați și supraîncălziți înainte de a vă da seama ce se întâmplă. Acest lucru este valabil mai ales de Câini brahycefalice (câini cu "POSHED IN & # 8221; Muzles) cum ar fi pugs și buldogi francezi sau englezi. Muzzele lor scurte fac mai greu să se răcească.

Dacă aveți nevoie de apă, câinele dvs. probabil o face prea. Când vă aflați sete, luați o băutură de apă și turnați o apă în mâna ta cupă pentru câine. Nu umblați câinele dacă trotuarul este prea fierbinte pentru ca tu să stai pe picioare confortabil în picioare goale. Dacă este prea fierbinte pentru tine, este prea fierbinte pentru labele goale.

Plimbați-vă câinele devreme Dimineața înainte ca trotuarul să se încălzească în zilele fierbinți este mai sigur și mult mai confortabil pentru amândoi. Du-l într-un parc cu trasee de mers pe jos care sunt răcoroase și umbrite dacă poți. Noile împrejurimi vor fi un beneficiu suplimentar, oferindu-vă o schimbare de peisaj și câine câteva noi viziuni, sunete și mirosuri interesante pentru a explora.

LEGATE DE: Catelul tău are nevoie de cizme de câine?

7. Lăsați loc pentru instruire

Mergând câinele dvs. - un ghid pentru ao face în siguranță 6

Includeți o pregătire de bază de ascultare în rutina dvs. de mers pe jos. Acesta va plăti pe termen lung, făcând ca câinele dvs. mai sigur și mai plăcut pentru dvs. amândoi. Puneți niște tratamente de dimensiuni de mușcătură într-o baggie și puneți-o în buzunar înainte de a ieși din ușă. Asigurați-vă că sunt suficient de mici pentru ca câinele să se îndoaie rapid într-o singură mușcătură.

Utilizați The Cel mai bun câine tratează Pentru a recompensa poochia de fiecare dată când face ceva corect. Câinii învață mult mai bine când sunt recompensați cu gusturi gustoase și laudă. Învață-l să meargă în siguranță la vindecarea ta până când îi spui că este bine să faci câteva minute să exploreze și să se elibereze.

Ajutați-l să înțeleagă diferența dintre trotuar și pe stradă. Ia timpul să se oprească înainte de a traversa strada, chiar și atunci când nu există trafic și îl face să stea. Așteptați câteva secunde, verificați dublu pentru trafic, spuneți câinelui "bine" apoi trece peste stradă. Această practică va adăuga doar câteva minute la plimbare și ar putea să-și salveze viața.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

8. Nu calcati iarba

Plimbarea câinelui dvs. - un ghid pentru ao face în siguranță 7

Nu permiteți câinelui dvs. să rătăcească pe peluzele altor oameni. Îngrășăminte chimice și pesticide pe care mulți oameni le-au pus pe iarba pot arde labele și nasul unui câine. Ele pot provoca, de asemenea, deteriorarea unui câine care nu poate deveni evident de mulți ani.

Plimbați-vă câinele în siguranță pe trotuar. Când puteți vedea substanțe chimice granulare pe trotuar în fața dvs., încercați să le evitați. Traversați strada sau umblați câinele pe stradă până când veți depăși substanțele chimice.

Pentru mai multe sfaturi despre câine de mers pe jos sau cum să-ți antrenezi comenzile esențiale de câine, Aruncați o privire la ghidul nostru în profunzime și video de mai jos. Vreau mai mult? Abonați-vă pe YouTube!

Ghid complet: Cum de a instrui o comandă de bază de bază - instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi pentru mers pe jos câinele dvs. În siguranță în fiecare zi