Cum să-mi oprești câinele de la mușcătură când este încântat

Cum să-mi oprești câinele de la mușcătură când este încântat

De la joc la agresiune, mușcătorul este o parte a comportamentului câinilor. Cu toate acestea, nu este întotdeauna plăcut pentru proprietari. Când au dinți de catelus ascuțit sau fălci adulți puternici, poate fi destul de dureros și chiar duce la răniri. Deci, dacă vă întrebați Cum să vă opriți câinele de la mușcătură când este încântat, Vom explica cum să facem acest lucru.

Vom explica de ce câinele dvs. se poate comporta în acest fel, când este o preocupare și de a consulta un comportaist și de ceea ce puteți face acasă. Nu te agita! Există multe opțiuni de luat, iar acesta este un comportament comun și de obicei corect corect.

De ce mușcă mușcă-mi când este încântat?

Când câinii sunt mușcați, deoarece sunt încântați, nu este niciodată rău. Ei fac acest lucru pentru a juca sau a avea atenție, chiar și pentru a se liniști. Comportamentul lor este adesea mult mai puțin controlat atunci când sunt încântați deoarece devin hiperactive. Dar de ce conduce acest lucru la mușcătură? Bine, în același mod că atunci când copiii devin entuziasmați, ei pot juca sau ar putea să-și arunce jucăriile, câinii fac același lucru. Este o modalitate de a-și canaliza energia pentru început.

Micșinarea poate fi, de asemenea, utilizată ca formă pentru a vă atrage atenția. Poate că lătratul lor nu primește reacția de la tine că ei doresc. Cum ar fi să fie mângâie sau de mâncare destul de repede. Prin urmare, ca câine, nu aveți multe alte opțiuni pentru a atrage atenția proprietarilor dvs. Acestea pot fi răspândite peste lătrat, urinare, defectare, sărituri și mușcătoare. Odată ce ți-au câștigat atenția, mulți câini vor înceta să te muște când te-ai încântat.

Poate fi, de asemenea, că câinele dvs. încearcă să-și stabilească nervii de emoție și să folosească mușcătura ca o formă de stimulare. Ei pot linge în mod repetat, sunt foarte vocal, sau mușcă și mestecă toate ca forme de relaxare. Entuziasmul poate fi adesea legat cu anxietate, Și de aceea încearcă să se liniștească de orice comportament pe care îl consideră potrivit.

Cum să știți dacă este jucăuș sau comportament agresiv?

Cheia pentru a identifica mușcătura agresivă sau jucăușă este de a observa comportamentul lor general și de a analiza, de asemenea, situația. În primul rând, veți dori să vă referiți la scara de agresiune canină Pentru a identifica tipul de comportament pe care îl afișează câinele dvs. Comportamentul înfricoșător și agresiv se poate transforma rapid în mușcături agresive, iar acest lucru este adesea mult mai dureros decât mușcătura jucăușă. Poate duce la vătămări grave. Nu numai că, dar câinele tău încearcă să-ți spună ceva greșit și este treaba ta să le ajuți să se simtă mai confortabilă.

Scara de agresiune la câini
Scara de agresiune "# 8221; La câini, prin Kendal Shepherd

Căutați semne că câinele dvs. este anxios, înfricoșător sau agresiv, Acestea pot include:

  • Ochelari de balene: Când un câine arată albii ochilor lor
  • Snarling: O buză ridicată însoțită de mârâie
  • O schimbare în poziția corpului: dacă poziția corpului tău este fie o încercare de a apărea mai mică, fie câinele tău a ridicat hackles și o ușoară curbă în coloana vertebrală
  • Urechile: Înapoi înapoi

Orice semne negative pot arăta că câinele dvs. este nefericit. Când sunt provocate în această etapă sau limitele lor sunt împinse, acest lucru poate duce la mușcături agresive. Comportamentul lor fizic este cel mai bun mod de a măsura cum se simte câinele dvs. și ce acțiuni trebuie să luați în continuare.

Cum să-mi oprești câinele de la mușcătură când este încântat?

În funcție de cauză, forma de tratament trebuie să difere. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai eficiente forme de tratament pentru a preveni mușcătura câinilor atunci când sunt încântați.

Luați-le pentru o vizită în veterie

Uneori un câine poate mușca excesiv pentru că sunt în durere. Deși acest lucru este mai neobișnuit atunci când mușcătura apare numai în timpul spursurilor de emoție. Cu toate acestea, este ceva ce merită considerat ca mușcătura exagerată ar avea loc mai mult decât alte comportamente în acest scenariu. Un câine care are dureri de dinți poate mesteca pentru a încerca să scadă durerea. Pe de altă parte, un câine în dureri mai generale poate arăta mai multe semne de agresiune din cauza toleranței scăzute. Acest lucru poate duce apoi la mușcături agresive datorită unui eveniment interesant sau nou. Obținerea lor verificată vă poate permite să excludeți acest lucru ca o cauză potențială.

muscatura excesivă la câini
Unii câini mușcă excesiv pentru că simt durere.

Socializați câinele dvs

Când câinele dvs. nu este corect socializat ca un catelus, sau mai vechi în cazul salvurilor, le poate afecta pentru următoarele interacțiuni. Dacă nu știu cum să interacționeze în mod corespunzător cu câinii sau cu oamenii, entuziasmul lor poate duce la un comportament inadecvat. Când sunt tineri, în perioadele sensibile din viața lor câinele dvs. va înțelege limitele și ceea ce este potrivit. Aceasta este dacă acestea sunt în mod corespunzător socializate și învață limite pentru a asigura un comportament blând și adecvat. Micșoara lor poate fi pur și simplu o lipsă de înțelegere a limitelor animale și umane. Prin utilizarea Armare pozitivă și un ton calm pentru a vă ajuta câinele să învețe, ei vor respecta că mușcătura nu este un comportament pe care doriți să-l întâmpinați.

Nu renunța la act

Mușcătura poate fi o formă de atenție. Oferindu-le atenția, chiar și cerșeri, uneori impune ideea câinelui dvs. că acest comportament va obține ceea ce doresc. În primul rând, trebuie să începeți să nu recunoașteți comportamentul lor. Când încep să mănânce și să muște, încercați să nu fiți vocali și să evitați să contactați ochii cu ei. De asemenea, puteți redirecționa atenția asupra jucăriilor și a alimentelor. Deși trebuie să fii atent când câinele tău poate considera acest lucru ca o formă de laudă de mușcătură. Încercați să obțineți pe altcineva în casă pentru a le distrage atenția când intrați în casă. sau să aibă voce tare sau Stimularea jucăriilor Mutarea când intrați. Distragerile pot determina să înțeleagă că acest comportament nu este necesar și le puteți da atenție atunci când sunt calm.

Instruirea cu ascultare

Un câine bine pregătit este unul pe care îl puteți controla, chiar dacă este încântat. Luați în considerare luarea câinelui Instruirea cu ascultare clase pentru a ajuta la învățarea tehnicilor potrivite pentru a avea un câine bine comportat. Prin învățarea comenzilor dvs. de câine, cum ar fi starea, întindeți, rămâneți și plecați, acestea sunt suficiente pentru a vă controla câinele în acest scenariu. Puteți intra în ușă și spuneți-le ferm să stea și să se culce. Puteți rămâne cu ei până când se calmează și le dau un salut controlat. În curând vor începe să înțeleagă salutul pe care îl preferați și chiar să stați la intrarea dvs. după un timp.

De asemenea, puteți practica instruirea câinelui la domiciliu. Verificați unele Videoclipuri de antrenament YouTube a se referi.

Purtați câinele afară

Unii câini și rase sunt mult mai energici decât alții și au un nivel de energie mai mare. Mobântarea lor poate datorită excesului de energie și necesită mai multe exerciții și stimulare. Prin urmare, asigurați-vă că ați purtat câinele mai mult pentru a vă ajuta să minimalizați și să controlați comportamentul lor de entuziasm. Puteți face acest lucru cu mai mult Plimbare, Perioade mai mari de joc cu jucării, și alte forme de exercițiu. Încercați să păstrați perioada de joc sau de stimulare până când câinele dvs. începe să se obosească. Ei nu ar trebui să fie epuizați, ci doar fericiți să nu mai jucați și să vă odihniți puțin. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. este bine hidratat în acest timp și are acces în apă în mod constant. Puteți utiliza a Câine de câine de călătorie să aibă unul pe mâna în mod constant.

Lăsați câinele singur

În cele din urmă, poate fi un caz dacă dați timpului dvs. de câine să se calmeze când vor fi supraexpuse. Mulți proprietari de câini vor cumpăra a Crăciun de câine pentru a oferi un spațiu sigur, precum și unul adecvat atunci când câinele lor trebuie să fie singur. Asigurați-vă că cutia este suficient de mare pentru dimensiunea lor și suficient de largă pentru fiecare poziție de dormit pe care o bucură. De asemenea, puteți cumpăra a Cutie de acoperire, Deoarece întunericul oferit de capacele cu crate de câine vă poate ajuta să vă relaxați și să vă liniștiți câinele. Spre deosebire de faptul că priviți la o poartă de cutie sau o ușă de cameră și întrebându-se cum pot ajunge la ea. Asigurați-vă că vă oferiți câinele cu apă în timp ce se află în cutia lor. Precum și instruiți-le în mod corespunzător că cutia nu este o pedeapsă și se simt în siguranță și fericiți înăuntru.

Cum să disciplineze un câine care mușcă?

Când doriți să disciplați un câine care mușcă, cheia este fi ferm, dar calm. De asemenea, armarea pozitivă este una dintre cele mai bune modalități de a instrui câinele dvs. pentru a efectua un comportament. În acest caz, îmbătrânirea fără mușcătură. Când încep să muște, spun ferm, apoi continuați să stați liniștiți și să le ignorați. Nu faceți contact vizual până când nu se calmează, deoarece acest lucru pot excita din nou. Permiteți-i să se calmeze și odată ce au, vă puteți răsplăti cu atenție și laudă ca o armare pozitivă.

Să fie conștienți de faptul că acest proces va fi necesar Răbdarea și coerența Pentru a vă atinge obiectivul. Pentru câțiva câini poate dura doar săptămâni, în timp ce pentru alții poate dura luni. Dacă doriți rezultate mai rapide, merită cu siguranță contactați un comportamentist pentru o evaluare individuală a câinelui dvs. Ei vor putea afla ce factori pot încuraja câinele dvs. să se comporte în acest fel. Într-o manieră pe care nu o puteți căuta la informații generalizate online. Există întotdeauna factori care nu pot fi menționați în situații specifice, iar aceste elemente pot fi factorii cheie care determină mușcă-ți câinele atunci când sunt încântați.

Ce nu ar trebui să faceți pentru a vă opri câinele de la mușcătură

Deși mușcătura dvs. de câine poate fi dureroasă și frustrantă, există acțiuni pe care nu ar trebui să le faceți niciodată în încercarea de ao preveni. În primul rând și cel mai evident, Nu vă răniți ca câinele să-i sperie din comportament. Este crud, neetic și, de asemenea, nu rezolvă problema. Veți slăbi legătura cu ei, precum și inducerea fricii în viața lor. În plus, interacțiunile și opiniile oamenilor vor suferi, ceea ce poate duce, la rândul său, la o mai mare mușcătură cu o severitate mai mare.

De asemenea, nu ar trebui să încercați să apară ca alfa strigând, privindu-le la ele, sau chiar deținându-le prin gulerul sau scruff. Același om care a descoperit ideea de teoria pachetului și alfa de asemenea a respins-o. Există o unitate de familie și asta vă vede câinele dvs. Prin încercarea de a crea un sentiment de superioritate, de fapt, induceți o atmosferă agresivă și învățați câinele dvs. să vă temeți. Vrei ca animalul tău să se simtă fericit și iubit alături de învățarea comportamentului lor bun. Prin urmare, aceste maniere de formare nu sunt calea de a vă ajuta câinele. Evitați întotdeauna pedeapsa și, în schimb, utilizați armătură pozitivă.

Nu vă răniți câinele din comportament
Rănirea câinelui dvs. nu va rezolva problema!

Cum să-mi oprești câinele de la mușcătură când este excitat - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că sunteți conștient de tot ceea ce trebuie să știți când vă împiedicați câinele de la mușcătură atunci când sunt încântați, am creat o secțiune de întrebări frecvente ușor de citit aici.

De ce câinele meu încearcă să mă muște când iau ceva departe?

Există două motive posibile: Agresiunea de jucărie sau mușcătura jucăușă. Unii câini sunt foarte posesivi asupra lor. Dacă doriți să ajungeți și să încercați să o luați de la ei, ei vor reacționa negativ pentru a încerca să rămână în posesia ei. Acest lucru va necesita redirecționarea atenției legată de armarea pozitivă.

Pe de altă parte, poate fi pur și simplu că câinele tău joacă un pic prea aproape. Ei vă pot oferi o joacă, dar ei pot răni. Contactați un behaviorist pentru cel mai bun mod de a controla piesa de joc în fiecare situație individuală.

Cum vă puteți opri câinele de la mușcătură?

Nu există niciun tratament cu vindecare pentru a opri câinele dvs. de la mușcătură, deoarece fiecare situație este diferită. Trebuie să aflați cauza și să determine tratamentul adecvat după aceea.

Cum pot arăta dominația peste catelul meu?

Ynu ar trebui să încerce de fapt să arate dominanțe peste catelul dvs. per se, dar, în schimb, comenzi ferme cu armare pozitivă. Ca câinii ne văd ca o unitate de familie și nu un pachet, comportamentul nostru nu ar trebui să vizeze realizarea dominanței. În schimb, redirecționați mușcătura sau tratați-o în cea mai potrivită modalitate, în funcție de cauză.

Cum calmezi un câine supraexpodat?

Cele mai bune modalități de a calma un câine supraexcitat este de a Rămâneți liniștiți-vă, dați-le spațiu pentru a vă relaxa, și încercați să evitați contactul vizual sau alte forme de atenție. Dacă apare nervos sau încântat, atunci câinele dvs. va reflecta mai mult aceste emoții. În plus, realizarea contactului cu ochii sau chiar a afectiunii poate face ca câinele să creadă că sunteți încurajați acest comportament sau cel puțin implicarea în ea.

De asemenea, puteți lua în considerare furnizarea câinelui cu spațiu și un anumit timp. Luați în considerare achiziționarea unei cutii pentru câinele dvs. într-o cameră liniștită și dacă acestea sunt supraexcitate, luați-le ușor la cutia lor. Odată ce s-au liniștit, le-au lăsat și le dau afecțiune blândă. Asigurați-vă că utilizați un capac de cutie și o reducere suplimentară și reducerea stresului!

Cum să opriți un catelus de la mușcarea picioarelor și mâinilor?

Când un catelus vă mușcă mâinile, spuneți-le ferm. Odată ce se opresc, recompensează-le cu joc, afecțiune sau un tratament. Dacă vă mușcă degetele și degetele de la picioare, încercați să redirecționați mușcătura spre jucării în schimb. În curând vor înțelege că acesta este ceea ce ar trebui să fie mușcat și nu tu!

Văzând câinele dvs. mușcă în mod regulat dvs. sau altfel poate fi destul de îngrijorător, dacă comportamentul este indus de emoție sau nu. Înțelegeți ce cauzează acest comportament de la câinele dvs., astfel încât să puteți găsi cel mai bun mod în care să îl împiedicați. Întotdeauna amintiți-vă, Nu-ți pedepsi câinele. Ei prezintă un comportament pe care îl cred că sunt potriviți, iar slujba dvs. este de ao corecta ușor și de a le ajuta să devină cele mai bune puști care se comportă într-o manieră distractivă și iubitoare. Aceasta este cea mai bună modalitate de a opri un câine de la mușcătură când este excitat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-mi oprești câinele de la mușcătură când este încântat