Calmează câinele tău anxios, calea ușoară cu balsam calm

Calmează câinele tău anxios, calea ușoară cu balsam calm

Avem un câine care suferă de anxietate de separare. Deși mă simt rău pentru ea, este, de asemenea, destul de enervant. Chloe, boxerul nostru de 6 ani, este o salvare cu o istorie foarte tristă. Știu că are un motiv să fie atât de nerăbdător tot timpul, dar este un pic iritant atunci când avem o furtună în mijlocul nopții și vă ține treaz cu împingerea ei, gâfâind și tremurând.

Am încercat multe tratamente diferite pentru anxietatea lui Chloe, dar nimic nu a reușit să vindece problema 100%. Nu am încercat medicamente pe bază de prescripție medicală, dar Am folosit veste de anxietate și multe tratamente naturale diferite. Am ales să nu încercăm medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, deoarece Chloe are, de asemenea, o condiție cardiacă și nu vrem ca medicamentele să fie împiedicate prin adăugarea unei alte pilule în regimentul ei.

Calmează câinele tău anxios, calea ușoară cu balsam calmLEGATE DE: 9 motive pentru a utiliza uleiuri esențiale pentru câini

În timp ce cercetați posibilele tratamente pentru Chloe, am dat-o peste fermele negre și balsamul lor calm natural. Compania de 15 ani Specializată în crearea de spray-uri și balsamuri cu calități de vindecare bazate pe flori pentru a ajuta la îmbunătățirea și calmul comportamentelor animale, în special cele care apar în situații stresante.

Anxietatea și stresul sunt două dintre cele mai frecvente probleme de sănătate mintală la câini și pot duce la o listă de spălătorie a altor probleme de comportament și de sănătate.

Mi se pare că această metodă de tratament fascinantă și am vrut să o împărtășesc cu voi toți astăzi, pentru că știu o mulțime de proprietari de animale de companie care caută o abordare mai naturală și mai holistică a sănătății câinelui lor. Diferența dintre medicina holistică și medicina veterinară tradițională este tot în tratament.

Veterinarii tradiționali se uită la simptome, diagnosticați problema și apoi concentrați-vă pe tratarea simptomelor care au început să arate. Medicina veterinară holistică analizează simptomele, diagnozează o cauză rădăcină și apoi încearcă să trateze această cauză; Astfel, tratarea simptomelor care s-au arătat și cele care nu s-au manifestat încă.

Calmează câinele tău anxios, calea ușoară cu balsam calmAceastă metodă holistică de tratament este baza din spatele produselor de ferme de negru. Esențele de flori utilizate în produsele lor Adresați toate aspectele problemelor mentale și emoționale că câinele dvs. se luptă cu. Ele ajută la schimbarea și echilibrarea comportamentelor în timp, spre deosebire de medicamentele pe bază de prescripție medicală care maschează problemele, dar nu fac nimic pentru a vă ajuta câinele în viitor.

LEGATE DE: Holistic Dog Health 101: Ultimate Ghid bazat pe știință

Produse din această companie lucrează cu puterea de aromoterapie. Uleiurile esențiale și ingredientele bazate pe plante din aceste spray-uri și balsam trimit o aromă care vă va ajuta va fi animalul dvs. de companie - este atât de ușor! Balsam calm este un amestec de uleiuri esențiale de grad terapeutic într-o bază de vitamina E, ceară de albine și ulei de măsline. Rose, Geranium, Tansy, Lavendar și Sage sunt folosite pentru a vă liniști animalul, să-i elibereze anxietatea și să-i ofere un sentiment de pace.

Compania face, de asemenea, un balsam blând pentru a ușura furia, tensiunea și drama în animalele agresive, iar balsamul curajos vă ajută câinele să depășească timiditatea și nesiguranța. Ele fac produse pentru a vă ajuta câinele să se concentreze asupra învățării, se confruntă cu durerea și depresia și chiar au un spray pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă relaxați. Puteți găsi chiar și o diagramă de comportament la îndemână pe site-ul Blacking Ferms, care vă va ajuta să decideți ce produs este potrivit pentru câinele dvs., în funcție de simptomele sale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Calmează câinele tău anxios, calea ușoară cu balsam calm