Cum să calmezi un câine

Puține lucruri sunt mai frustrante decât un câine hiperactiv. Puii și câinii tineri adulți sunt cunoscuți că au prea multă energie. Unele rase sunt, de asemenea, cunoscute a fi mai mari decât altele. Învăţare Cum să calmezi un câine va fi un instrument benefic în arsenalul de formare a câinilor.

De-a lungul anilor, formatorii de câini și nutriționiștii canini au petrecut sute de ore de învățare despre hiperactivitatea caninei și cele mai bune modalități de a face față ei. Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de noii proprietari de animale de companie este cum să calmezi un câine. Este o problemă obișnuită că practic toți proprietarii de câini se vor confrunta la un moment dat în timp.

Câinii hiperactivi sunt ușor stimulați și rămân stimulați chiar și după ce entuziasmul a trecut. Este posibil să aveți nevoie să vă liniștiți câinele înainte de a merge la o plimbare cu mașina sau la veterinar. Poate doriți, de asemenea, să vă liniștiți Fido în jos când așteptați oaspeții.

Oricare ar fi motivul, dacă puteți învăța cum să vă liniștiți un câine, vă veți salva o mulțime de dureri de cap în viitor. Dacă simțiți că câinele dvs. este mai hiper decât în ​​mod normal sau nu pare să răspundă când încercați aceste sfaturi să-l calmeze, este posibil să trebuiască să căutați sfatul unui antrenor profesionist de câini.

RECOMANDAT: 8 modalități bazate pe dovezi de a face față unui câine hiperactiv

Cum să calmezi un câine

Cum să calmezi un câineDacă câinele dvs. are energie excesivă, trebuie să-l ardeți. Da, este într-adevăr atât de simplu. Un câine obosit nu va avea energia să se răsucească, să sară pe tine sau să vă distrugă lucrurile.

Unii câini au mai multă energie decât alții. Va dura ore de activitate în fiecare zi pentru a vă anula un tânăr catelus. Nu te frustrați. Trebuie să aveți răbdare cu un câine hiper.

Gândiți-vă la ceea ce îi place câinele dvs. Plimile zilnice nu pot fi suficiente pentru el. Poate că o trek mai lungă vă va ajuta să vă liniștiți câinele, dar câțiva câini au nevoie de un amestec de fizic și stimulare mentală A fi mulțumit.

Cum să calmezi un câineNimeni nu-ți cunoaște câinele mai bine decât tine. Dacă câinele dvs. îi place să alerge, să joace preluarea, drumeții sau alte aventuri fizice, atunci asta va trebui să faceți. Învățând cum să calmeze un câine este despre cunoașterea a ceea ce îl stimulează și îi dau oportunitățile pe care trebuie să le simtă stimulate și îndeplinite.

Exercitarea nu va fi suficientă pentru fiecare câine. Și vor fi zile când este prea cald, prea rece sau vremea nu este suficient de bună pentru ca tu să ieși afară. Deci, trebuie să aveți un plan de rezervă.

Jocuri Interactive și Jucării interactive pentru câini sunt o modalitate excelentă de a-ți juca câinele și de a-l stimula mental. Dacă aveți nevoie de câteva idei, am revizuit niște jucării de distribuire excelentă și stimulează jocurile cu câinii mei:

Cum să calmezi un câinePuteți folosi, de asemenea, mestecați câine și oase pentru a vă oferi câinii dvs. activ ceva de făcut. El va putea să ardă o energie în timp ce se află încă pe un pat sau pe o zonă desemnată. Jucarii Kong (și produse similare) sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece acestea pot fi umplute cu unt de arahide.

În cele din urmă, amintiți-vă că este important să vă verificați propriul nivel de energie. Dacă câinele dvs. acționează neobișnuit de hiper, poate fi pentru că starea dvs. de spirit este ridicată și. Când lucrați cu un câine Hyper, este important să vă păstrați calm.

Dacă începeți să vă frustrați sau agravați, este timpul pentru o pauză. Câinele dvs. vă va alimenta energia, deci trebuie să vă asigurați că sunteți calm, consecvent și răbdător când lucrați cu el.

Citiți următorul: 12 sfaturi despre cum să stimuleze mental un câine (bazat pe știință)

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele mai bune sfaturi despre cum să calmezi un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să calmezi un câine