Cum de a face ca un câine să nu mai plângă

Un câine de plângere vă va duce nebun și vă va trage în același timp. Dacă renunți, știi că whining nu se va opri niciodată. Dar, este atât de greu să ignori nevoile animalului tău de companie. Vreau sa stiu Cum de a face ca un câine să nu mai plângă? Urmați aceste sfaturi pentru a opri acest comportament comun de neplăcere.

Câinele dvs. poate fi plâns din orice motiv. Whining este o metodă de comunicare pentru câini. În timp ce vă poate fi enervant, este singurul mod în care știu cum să comunice dorințele și nevoile lor.

Whining este în special comună în puii. Ei au fost scos din singurul mediu pe care l-au cunoscut vreodată și luați undeva complet noi. Ele sunt folosite pentru a plânge și a primi un răspuns pentru mama sau colegii lor de așternut. Din fericire, este o fază pe care o dezvoltă de obicei în doar câteva luni.

Când câinii mai în vârstă, există, de obicei, un motiv de bază. Whining poate fi semnul unei stări de sănătate sau a unui prejudiciu. Ar putea fi, de asemenea, faptul că cerșesc pentru unele resturi de masă. Indiferent de ce cauză, trebuie să știți cum să faceți un câine să nu mai plângă.

Cum de a face ca un câine să nu mai plângă

Cum de a face ca un câine să nu mai plângă

1. Află de ce

Singura modalitate de a face un câine încearcă să-și dea seama de ce o face în primul rând. Dogul tău vrea atenție? Este doar plictisit? Este excitat sau stresat? Este câinele tău în durere? Nu puteți găsi o soluție dacă nu cunoașteți problema.

Observați câinele dvs. Ascultați sunetul plânsului și respectați comportamentul său. Dacă câinele dvs. este foarte vocal, el va avea diferite whines care ar putea însemna lucruri diferite. De exemplu, el poate avea o plângere mai moale atunci când dorește atenția sau o plâns mai mare când este încântat.

Dacă câinele dvs. este plictisit sau încântat, trebuie să-l stimuleze și să ardă o energie în exces. Dacă entuziasmul se datorează stimulării din mediul înconjurător (cum ar fi oamenii noi, o veveriță în curte etc. & # 8230;) instruire de desensibilizare pot fi necesare.

Dacă câinele dvs. dorește atenția sau a cerșit pentru mâncare, nu da in. Dacă renunțați la ceea ce dorește, veți întări pregătirea. Acest lucru va face exact opusul a ceea ce doriți și câinele dvs. va deveni de fapt mai des.

În schimb, redirecționați animalul către o altă activitate. Dați-i o jucărie, lăsați-l afară să joace sau pur și simplu să plece la lăsați-l să se distreze. Odată ce a fost liniștit pentru câteva minute, îi puteți da atenția sau gustarea pe care o căuta.

2. Nu pedepsiți niciodată câinele pentru whining

Pedepsirea câinelui pentru whining ar putea face lucrurile mai rău. Dacă el este speriat, anxios sau stresat, pedepsind-l doar va face situația mai dificilă. În timp ce poate opri pupa de la whining, este de asemenea să provoace unele daune emoționale.

Dacă câinele tău plânge, el încearcă să-ți spună ceva. Doar pentru că sunetul este enervant pentru tine nu înseamnă că face ceva greșit. El urmează instinctele sale naturale și comunicând cu dvs numai în modul în care știe cum.

câine whining

3. Ignorați neplăcerile

Dacă nu există nici o stare de sănătate sau un prejudiciu subiacent, ați întâlnit toate nevoile câinelui dvs. și nu este stresat, anxios sau încântat, el ar putea fi în plâns fără nici un motiv. Nu este obișnuit, dar câțiva câini sunt doar mai vocali decât alții.

Chihuahuas, anumite rase de terrier, schnauzers și beagles sunt bine cunoscute ca fiind unele din Cele mai multe rase de câine vocale. Dacă ați privit toate celelalte opțiuni, trebuie să ignorați neplăcerile. Oferindu-i numai câinelui tău că va atrage atenția când va striga.

Aș recomanda consultarea unei pregătiri profesionale de câine care are experiență de a face față acestei probleme specifice dacă vă luptați. De obicei, odată ce începeți să ignorați plânsul, câinele dvs. își dă seama rapid că nu-i atrage atenția pe care o caută.

Citiți următorul: 25 cele mai frecvente probleme de comportament câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a face ca un câine să nu mai plângă