7 Idei despre cum să scadă stresul la câini

Cum să scapi stresul la câini

Câinii pot deveni stresați din mai multe motive diferite, Și depinde de noi, proprietarii lor loiali, să încerce să găsească cauza suferinței caninei noastre și, sperăm, rezolvăm motivul. Anxietatea este foarte frecventă la câini și poate fi cauzată de multe lucruri, trebuie să jucăm detectivul și să ajungem la cauza rădăcinii. Odată ce ne dăm seama de asta, trebuie să știm Cum să scapi stresul la câini.

Câinele dvs. va arăta anxietate în multe moduri diferite, inclusiv la lătrat, care poate fi constantă, distrugând totul în vedere, îngrijirea excesivă și lins, toaletă în locuri neobișnuite și, în general, acționând diferit față de dvs. și alții în casa dvs. Nu numai că sunteți frustrat cu aceste comportamente, dar vă veți simți, de asemenea, rău pentru câinele dvs.

Unii câini sunt doar animale anxioase, care au nevoie de puțin mai mult ajutor de la noi. Lipirea cu o rutină poate fi un mare beneficiu pentru animalele de companie ca acestea. Dacă aveți un câine care este anxios, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a încerca să ușurați sau să rezolvați problema cu totul.

Aceste metode au funcționat foarte bine pentru mulți proprietari de câini și acum o să le împărtășesc cu tine. Sperăm că aceste modalități de a scuti de stres la câini vă vor ajuta să vă liniștească puiul și să vă lăsați amândoi mai fericiți și mai sănătoși.

Recomandat citit: Probleme de anxietate de câine și tratamente

7 idei despre cum să scadă stresul la câini

Moduri de a scuti stresul la câini

1. Exercitați câinele dvs

Dacă v-ați dorit să învățați cum să scutiți stresul la câini, exercițiul este cel mai bun mod. Este mare pentru câinele tău și minunat pentru sănătatea și bunăstarea dvs! Câinii iubesc exercițiul la fel ca și noi, și știm cu toții că îmi ameliorează stresul.

Știați că exercițiul poate scuti și stresul la câinii noștri? Da, poate absolut poate! Exercitarea este minunată pentru un câine care este stresat.

Exercițiul va stimula producerea de serotonină, care este cea mai bună produs chimică care este eliberată atunci când exercităm sau suntem fericiți. Funcționează la fel pentru câinii noștri. Prin exercitarea câinelui dvs. mai mult, îl veți ajuta să eliberați orice stres care ar fi putut fi construit în interior. Există multe modalități pe care le puteți exercita cu câinele dvs., inclusiv plimbări suplimentare, o alergare rapidă sau un joc de preluare.

2. Încercați să vă distrageți câinele

Cum să distrageți un câine anxiosCâinii pot deveni stresați din mai multe motive diferite și multe sunt subliniate în anumite situații. De exemplu câinele dvs poate deveni stresat dacă aude focuri de artificii Sau poate chiar tunete, orice zgomot puternic poate cauza câinelui tău multă suferință. Dacă acesta este cazul cu FIDO, atunci distragerea într-adevăr face minuni.

Tot ce trebuie să faceți este să luați mintea câinelui dvs. de pe zgomot. Puteți face acest lucru prin practicarea de trucuri pe care câinele dvs. îl cunoaște deja sau prin recompensarea lui dacă îndeplinește truc cu succes.

Pe măsură ce câinele tău se concentrează asupra sarcinii și răsplata care vine, el nu se îngrijorează de zgomotul la fel de mult.

LEGATE DE: Care este cea mai bună jucărie de câine?

Jucăriile de puzzle sunt perfecte pentru distragerea câinelui dvs. în situații stresante și acestea pot include jucării cum ar fi tratarea bilelor sau jucăriilor Kong. Orice distragere care implică câinele dvs. care trebuie să se concentreze asupra altora va funcționa. Când există o recompensă la sfârșitul sarcinii, câinele dvs. nu va fi la fel de înspăimântat în situațiile stresante.

El ar putea să nu-mi place mult situația, dar cel puțin o recompensă va face mult mai tolerabilă.

3. Thundershirt

ThundershirtThunderierele sunt perfecte pentru un câine stresat sau anxios. Un thundert este un îmbrăcăminte apropiată pe care trebuie să o înfășurați în jurul câinelui. S-ar putea să vă întrebați ce face acest produs. Ei bine, un thundert a fost proiectat astfel încât câinele dvs. să simtă presiune continuă.

Acest sentiment de presiune va ajuta la calmarea nervilor câinelui tău. După cum sugerează și numele, aceasta este alegerea perfectă pentru zgomotele puternice care pot provoca multă primejdie a câinilor. O tundere poate fi de asemenea folosită pentru călătorii, dacă aceasta este cauza stresului câinelui dvs.

LEGATE DE: 5 cele mai bune veste de anxietate pentru a ușura stresul la câini

4. Masați-vă câinele

Când învățați cum să scapi stresul la câini, nu putem uita de masaj canin. Câinii iubesc să aibă un masaj și îi ajută într-adevăr să-i calmeze și să se relaxeze. Masați câinele folosind curse lungi, lente, deoarece acest lucru va funcționa pentru a-și ajuta să-i calmeze nervii. De asemenea, puteți utiliza mișcări circulare și puteți lucra în jurul corpului câinelui.

5. Utilizați feromoni

Modalități de a scuti stresul la câini cu feromoni

Câine care apare de feromoni sau DAP, într-adevăr, ajută la calmarea unui câine stresat. Mirosurile de lucru se întreabă pentru canini și vă vor ajuta să vă liniștiți câinele în jos. DAP a devenit o opțiune foarte populară și este o chimică sintetică.

Feromonii sunt produse de către câinii de sex feminin care alăptează și ajută la procesul de legare odată ce mama a dat naștere. Ajută la menținerea calmei și conținutului puilor. Dacă aveți un catelus stresat la domiciliu sau chiar un câine adult, încercați-o. Lucrează și veți avea un câine fericit și calm din nou în cel mai scurt timp.

LEGATE DE: Cel mai bun medicament de anxietate pentru câini pentru câinii calme

Puteți achiziționa această chimică sintetică și o utilizați ca un dop în difuzor. Va elibera mirosul de câte ori, pe care câinele dvs. va fi capabil să miroasă. Ei durează aproximativ o lună.

Nu vă faceți griji, oamenii nu o pot mirosi, așa că nu veți observa nimic. Câinele dvs. va fi ușor capabil să miște cu mirosul reconfortant în întreaga casă, iar oaspeții dvs. nu vor ști că există ceva suplimentar în aer.

6. Muzică

Moduri de a scuti stresul la câini cu muzicăNe iubim muzica și câinii noștri. Unii proprietari părăsesc muzica pentru câinii lor, în timp ce sunt plecați sau sunt la locul de muncă pentru această zi. Lăsarea televizorului va face, de asemenea, câinele dvs. să simtă că cineva este acasă cu el. Aceasta este o modalitate excelentă de a ușura stresul dacă câinele dvs. suferă de anxietate de separare.

Lăsând radioul sau televiziunea dvs., câinele dvs. se va simți cu adevărat calm și conținut. Dacă v-ați întrebat cum să ușurați stresul la câini, acesta este unul dintre cele mai simple căi. Puteți cumpăra de fapt muzică care a fost special făcută pentru câini.

LEGATE DE: Câinii se uită la televizor?

De asemenea, puteți juca muzica în mașină, care este ideală dacă câinele dvs. este subliniat când călătoriți. Puteți chiar să cumpărați muzică care vă va ajuta câinele dacă suferă de fobii de zgomot.

7. Suplimente de câine

Modalități de reducere a stresului la câini cu suplimente de câini

Înainte de a vă oferi câinele dvs., suplimentele se consultă întotdeauna cu veterinarul dvs pentru a vă asigura că sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să ia.

Suplimentele de câini sunt utilizate pe scară largă și pot fi o alegere foarte bună pentru un câine stresat. Puteți obține suplimente care sunt un amestec de ierburi și flori care ajută la calmarea nervilor câinelui în mod natural.

Suplimentele pot veni într-o varietate de forme, inclusiv picături, gume, pastile și spray-uri. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați unele picături la mâncarea sau apa câinelui sau adăugați câteva picături pe un tratament dacă câinele dvs. refuză să ia pastile. De asemenea, ați putea zdrobi suplimentele în formă de pilule și presați-le peste mâncarea animalelor de companie.


Există multe modalități minunate de ameliorare a stresului în câinele dvs. și, sperăm, cele pe care le-am menționat aici vă vor ajuta pe cel mai bun prieten al tău. Există multe motive pentru care câinii noștri devin stresați și depinde de noi să găsim cauza. Câinii nu sunt menite să fie stresați, ar trebui să fie fericiți și mulțumiți. De aceea trebuie să învățăm cum să scuzăm stresul la câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Idei despre cum să scadă stresul la câini