Calmarea muzicii pentru câini - ce este și cum poate beneficia de câinele dvs

Pentru o mulțime de oameni - proprietarii de câini și altfel - ideea de a folosi muzică pentru a vă calma animalul de companie se simte prost prost. Pentru majoritatea, ideea că poate fi folosită pentru a calma chiar și un copil este nonsens. Adevarul este, Muzica calmanta pentru caini poate fi foarte eficient, mai ales pentru câinii cu mari probleme de anxietate.

Așa cum putem folosi adesea anumite genuri și tipuri de muzică pentru a ne calma nervii, pentru a scoate o parte din stresul nostru și pentru a obține o pauză, deci pot câinii noștri. Da, trupa sau muzica orchestrală nu este ceva comun în sălbăticie, dar mașinile nu sunt fie și care nu le face mai puțin interesante pentru câini, o face?

În plus, în timp ce muzica compusă nu este ceva găsit în natură, diferite sunete și chiar cântece de păsări sunt. Și, la fel ca unele dintre aceste sunete pot fi surprinzătoare și înfricoșătoare la un animal, o mulțime de ei le pot aduce pace și seninătate. Un cântec de păsări blânde, sunetul unei brize ușoare prin copaci, murmurul lent al râului și alte sunete similare pot fi foarte liniștitoare.

Sună ca acestea pot fi deosebit de reconfortante, motiv pentru care chiar și o mulțime de oameni joacă înregistrări de 10 ore ale sunetelor naturii în timp ce lucrează în loc de muzica umană reală. Muzica calmanta pentru caini poate avea efecte similare cand a fost jucat pentru animalul de companie in timpul zilei si studiile au aratat muzica asta este o modalitate eficientă de a calma un câine stresat..

LEGATE DE: 10 Modalități de știință de a retrăi anxietatea la câini

Muzica calmanta pentru caini
Ce este și cum să-l utilizați pentru a vă ajuta câinele

Muzica calmanta pentru caini

De ce să folosiți muzică calmantă pentru câini?

Nu este câinele dvs. perfect mulțumit de standardele, zgomotele de zi cu zi din jurul lui sau ea? De ce ar avea nevoie de un câine muzică calmant? Nu este ca câinii trebuie să lucreze 8-12 ore pe zi.

Dar știai asta Muzica are dovedit științific Pentru a calma câinii și a scuti stresul, anxietatea, depresia și multe alte probleme de sănătate mintală în canini?

Există câteva alte motive posibile pentru care un câine ar avea nevoie de ajutor să se calmeze. Unii proprietari de câini sunt norocoși să nu se confrunte cu ei, dar alții nu sunt la fel de norocoși. Iată câteva dintre cele mai frecvente motive pe care părinții de companie le folosesc muzică calmantă pentru câini:

1. Anxietate de separare

Anxietatea de separare este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care un câine ar trebui să asculte muzica calmească. O mulțime de câini trebuie să petreacă mai multe ore pe zi singure acasă, cinci zile pe săptămână, în fiecare săptămână. Acest lucru este ceva destul de neobișnuit pentru un câine, deoarece, prin natura lor, sunt animale foarte sociale.

Muzica calmanta pentru cainiPentru ca un câine sălbatic să petreacă doar 10 ore în fiecare zi, ar fi o situație dezastruoasă și eventual amenințătoare de viață. Deci, nu ar trebui să vină ca o surpriză dacă câinele dvs. se întâmplă să aibă anxietate de separare. Secolele de domesticire au redus astfel de cazuri destul de puțin, dar anxietatea de separare este încă o condiție destul de frecventă.

Nu numai că este frecventă și dăunătoare pentru sănătatea fizică și psihică a câinelui dvs., dar destul de des este foarte dăunătoare pentru mobilierul casei dvs. Câinii pot deveni distructivă când au plecat singur acasă.

Tu ar putea închiriați un sitter câine să vizitezi animalul dvs. de companie în timpul zilei sau să-l trimiți la îngrijirea copiilor. Din păcate, aceste opțiuni nu sunt în bugetul proprietarilor de câini. Ați putea încerca să obțineți un al doilea câine sau alt animal de companie pentru a păstra compania Fido în timpul zilei, dar dacă asta nu funcționează? Atunci veți avea doi câini care vă distrugă lucrurile în timp ce sunteți departe de casă!

Metode de ploaie de câine legate de anxietate și dogic medicație de anxietate poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta animalele de companie care suferă de anxietate de separare. O altă opțiune utilizează o varietate de consumabile de câini pentru a vă calma animalul de companie, ca a câine anxietate vesta. Dar aceste tratamente vor costa bani, pot sau nu vor funcționa și să ia timp înainte de a deveni eficienți. Nu ar calma muzica pentru caini sa fie o optiune mai usoara? Să nu mai vorbim, nu vă va costa nimic și este de fapt dovedit științific pentru a lucra pe canini pentru a vă relaxa și a le calma.

2. Probleme de sanatate

Problemele de sănătate reprezintă o altă cauză probabilă de stres și anxietate în câinele dvs., în special atunci când nu sunteți în jur pentru a vă calma animalul.

Unele dintre soluțiile la anxietatea de separare pur și simplu nu se aplică în acest caz și, în timp ce medicamentele sunt de obicei necesare cu probleme de sănătate, în aceste cazuri adăugarea de muzică calmă pentru câini poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea stresului animalului dvs. de companie.

3. Stres

Stresul asupra schimbărilor recente ale vieții, poate că un membru preferat de familie a părăsit gospodăria recent, fie datorită morții sau pur și simplu în mișcare? Poate un nou membru sa alăturat, fie că vorbim despre un nou adult sau o naștere, câinii se ocupă de obicei de nașterea copiilor destul de bine, dar nu întotdeauna.

Muzica calmanta pentru cainiSau poate că întreaga familie tocmai sa mutat într-o casă nouă și întregul proces doar stresați prietenul tău blană prea mult. Cand Câinele dvs. este stresat, Muzica liniștitoare poate fi de mare ajutor, mai ales dacă câinele la ascultat înainte.

Chiar dacă întreaga împrejurimire a câinelui vostru s-au schimbat în ultimele luni, prezența unor sunete și muzică familiare poate să-i dea cea mai necesară ancora pentru a vă menține calm și a se adapta la noua sa casă.

4. Hiperactivitate

Din cauza lipsei de formare și a unei bune educări, o mulțime de proprietari de câini au o problemă cu câinii hiperactivi care coacă prea mult, mai ales când sunt acasă singuri. Hiperactivitatea în mașină este, de asemenea, o problemă comună pentru o mulțime de proprietari de câini. În situații, cum ar fi acestea, având o selecție de muzică frumoasă, calmantă pentru câini este întotdeauna plăcută.

5. Adăposturi

Dacă lucrați într-un adăpost pentru câini, atunci puteți înțelege că câinii sunt adesea destul de stresați. Acest lucru este destul de comun și ceea ce este mai rău este că chiar și un câine prea anxios într-un adăpost poate conduce jumătate din ceilalți câini acolo pentru a avea o anxietate severă, de asemenea.

Acesta este motivul pentru care o mulțime de adăposturi moderne și anterioare de câine utilizează muzică calmantă (printre alte tehnici) pentru a vă asigura că câinii sunt în cea mai bună dispoziție și starea de spirit posibilă. Adică, cine va vrea să adopte un câine care este stresat și anxios?

Ce anume calmează muzica pentru câini?

O mulțime de proprietari de câini fac greșeala de a-și juca propriul radio sau fluxul iTunes preferat pentru câinii lor, în timp ce sunt plecați din casă. În timp ce acest lucru poate lucra uneori dacă genul preferat al proprietarului câinelui și stilul de muzică este calmant și pentru câine, dar nu vă puteți aștepta ca acest lucru să se întâmple de multe ori, chiar dacă pare intuitiv pentru dvs.

Câinii și oamenii procesează și înțeleg muzica și sunetul diferit. Există mai multe lucruri care joacă o parte în acest domeniu:

1. Câinii aud lucruri pe care nu le putem face

Câinii aud multe lucruri pe care auzul nostru uman pur și simplu nu poate detecta. În anii `60 și 70, o mulțime de oameni au susținut că rock `n` rola conține mesaje satanice ascunse. Astăzi, toți suntem de acord că acest lucru este un nonsens, dar știi ce conțin o mulțime de melodii și melodii aleatorii?& # 8230; o tona de terenuri și sunete înalte care nu ne deranjează pentru că nu le putem auzi.

Din păcate, aceste sunete pot irita cu adevărat un câine, Potrivit cercetării. Și, în timp ce acest lucru nu este suficient de un motiv pentru tine să nu mai asculți muzica preferată din când în când, înseamnă că ar trebui să fii atent ceea ce joci pentru câinele tău în timp ce ești în afara casei. Acest lucru este valabil mai ales dacă intenția dvs. este să vă liniștiți animalul.

2. Câinii nu înțeleg versurile

Pentru noi, muzica este mult mai mult decât sunete. Fiind capabil de gânduri abstracte, pentru noi o mulțime de cântece și muzică au semnificație suplimentară care este în afara naturii simple a sunetului - detectăm semnificație în melodie, precum și în text. O persoană poate asculta unele cântece metalice grele, brutale cu riff-uri foarte puternice și un versuri agresive agresive și simt că acest lucru poate fi calmant pentru ascultător.

Este o chestiune de ceea ce înseamnă cântecul persoanei care îl ascultă pe un nivel abstract și personal. Acest lucru nu contează pentru un câine, totuși. Jucați metale grele pentru Fido în fiecare zi și rezultatul va fi altceva decât un calm și relaxat canin.

Ca un punct secundar, dacă aveți un câine prea stresat la domiciliu, dar vă place mai multe genuri "stresante-sounding" cum ar fi metalul, este o idee bună să utilizați dopuri de ureche atunci când doriți să ascultați acasă. Da, câinele tău va auzi încă muzica cu mare auzul său, dar faptul că nu este în plină expansiune peste tot apartamentul va face o mare diferență.

3. Nu toate "muzica calmează" este aceeași

Punctul de mai sus nu înseamnă că orice sună "moale" va fi calmant la un câine. O baladă poate avea o mulțime de distracție dramatică atașată de ea, poate avea și mai multe răsturnări și se transformă în melodie. Toate acestea pot fi stresante pentru un câine sau cel puțin, nu au efectul calmant pe care îl căutați.

Pur și simplu, atunci când căutați muzică calmantă pentru câini, asigurați-vă că are o senzație liniștită, plăcută. Nu vrei nimic prea abrupt sau neașteptat și nimic care ar ridica o ureche.

Ce spune cercetarea?

Muzica calmanta pentru cainiDa, au existat mai multe studii pe chestiunea muzicii calme pentru câini și ne-am uitat Mulți dintre ei înainte. Majoritatea constatărilor lor se întâmplă să coincidă.

De exemplu, Un nou studiu publicat În jurnalul de Fiziologie și comportament a concluzionat că cele două genuri că caninii calme sunt cele mai multe sunt reggae și rock moale.

Da, majoritatea canininelor iubesc răcirea cu vocea rece Bob Marley, și cine le poate da vina pe ei? Este posibil să nu fie prima noastră alegere pentru cel mai calmant gen, dar cu siguranță o putem înțelege.

Soft Rock este probabil o alegere și mai surprinzătoare pentru majoritatea oamenilor. La urma urmei, Rock este Rock, chiar și atunci când este moale, dreapta? Se pare că este greșit. Și există și logică.

La urma urmei, sub genurile de rocă și metal sunt adesea la fel de diferite de celelalte ca oricare dintre celelalte genuri. Deci, după cum se dovedește, tempo-ul lent până la mijlocul stâncii moi (în mod specific acustic soft rock) are o influență foarte calmantă asupra majorității câinilor. Gândiți-vă la trupe și artiști, cum ar fi Anne Murray, dulgherii, Barry Manilow, și Elton John.

Și, dacă niciuna dintre aceste alegeri nu este la preferințele dvs., amintiți-vă că nu trebuie să le ascultați. Muzica calmanta pentru cainii despre care vorbim este ceva ce ai juca, de obicei, in timp ce esti afara. Când sunteți acasă, prietenul tău blând va face să-l calmezi.

Când a fost întrebat despre cea mai calmă muzică disponibilă, majoritatea oamenilor ar spune clasic. Dar este ca calmant pentru tovarășii noștri canini, așa cum este pentru noi?

Muzica clasică este acolo și acolo, nu există nici o îndoială despre asta. Aproape fiecare studiu efectuat în această privință, ca aceasta din Jurnalul de Comportament Veterinar, de exemplu, sunt de acord că la fel ca și în cazul oamenilor și a copiilor, muzica clasică are, în general, un efect foarte liniștitor și calmant asupra canininelor. Doar nu ca calmare ca reggae și rocă moale, aparent.

Să nu uităm că, la fel ca noi, câinii noștri au propria lor individualitate. Deci, încercați mai multe melodii și interpreți din fiecare gen și vedeți care funcționează cel mai bine pentru animalul dvs. de companie.

În cele din urmă, merită menționat că în ultimul deceniu sau astfel o mulțime de artiști au luat-o asupra ei pentru a compune muzică care vizează în mod specific câinii și pisicile. Acesta este cu siguranță un punct care merită recunoscut. Așa cum am spus la început, animalele și oamenii aud și văd muzica foarte diferit, și ei "folosesc" pentru scopuri diferite.

Deci, există o mulțime de muzică care este compusă în mod specific pentru câinii care merită să încercați. Deoarece majoritatea este nou, însă, nu există atât de multe teste și studii care au comparat muzica făcută pentru câini cu genuri umane cum ar fi reggae și rocă moale.

Citiți următorul: Top 15 cele mai bune ajutor de anxietate de câine pentru calmare

Muzica calmanta pentru cainiCu toate acestea, majoritatea recenziilor sunt foarte pozitive. Verificați aceste site-uri pentru a începe:

Este întotdeauna o idee bună să vă asigurați că difuzoarele și sistemul general de sunet pe care îl utilizați este de bună calitate. Dacă difuzoarele pop sau au statice, câinele dvs. va experimenta că, ca parte a muzicii în sine și poate fi surprinsă de sunete.

De asemenea, asigurați-vă că sunetul nu este prea tare. Dacă vă veți lăsa câinele să ascultați numai muzică timp de 6-10 ore, trebuie să fiți sigur că totul este corect.

Și, în ceea ce privește sănătatea sistemului de sunet și cablurile sale, este întotdeauna mai bine pentru ca toți să fie la fel de mari și cât mai ascunși posibil. Dacă nu, anxietatea câinelui tău poate ajunge la el înainte de a reuși să o tratezi pe deplin. Mestecarea pe firele electrice ar putea duce la vătămări grave.

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Calmarea muzicii pentru câini - Ce este și cum poate beneficia de câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Calmarea muzicii pentru câini - ce este și cum poate beneficia de câinele dvs