7 Sfaturi despre cum să faci vizitele vet mai puțin stresante pentru câini

Sfaturi pentru realizarea vizitelor VET mai puțin stresante

Dacă câinele dvs. se bucură de Vet, nu luați asta de la sine. Ești unul dintre câțiva părinți de companie care au câștigat loteria și nu trebuie să-ți trag tovarășul de canin în ușă sau să-l coaxizeze cu câinele tratează doar pentru a-ți obține fido în mașină.

O mulțime de câini au o anxietate serioasă despre a merge la veterinar. În acest articol, îți aduc șapte sfaturi excelente Efectuarea vizitelor VET mai puțin stresante de la experți. Folosind aceste lucruri, veți putea ajuta FIDO să înțeleagă că Oficiul lui Vet nu este nimic de lucrat până la.

Câinii sunt inteligenți. Ei știu când încercăm să le păcălească. S-ar putea să fiți capabil să obțineți Fido în purtătorul său cu ușurință în primele două ori, dar după ce își dă seama că se plimba numai în transportator pe drumul spre veterinar, veți avea un timp greu să-l din nou în el din nou. Efectuarea vizitelor VET mai puțin stresante va lua o planificare, timp și răbdare corespunzătoare.

Conform Companion Psihologie animală, 30% dintre câini sunt foarte stresați În timp ce stați în sala de așteptare la biroul lui Vet. Și de ce nu ar fi ei? Este un mediu nou care miroase ca o grămadă de animale, există oameni noi care vin și ieșind și nu sunt siguri de ceea ce se întâmplă.

Să nu mai vorbim, dacă câinele dvs. a avut o experiență negativă la veterinar, el va face legătura și va fi și mai nervoasă despre așteptarea rândul său pentru a intra în camera de examen.

Am citit numeroase articole din această săptămână de la surse de încredere pentru a găsi cele mai bune sfaturi pentru a face vizite de VET mai puțin stresante. Vă încurajez că ați citit singur articolele, dar am ales primele 7 sfaturi pentru a vă împărtăși aici. Dacă aveți sfaturi suplimentare pentru a adăuga, vă rugăm să lăsați un comentariu de mai jos pentru a le partaja cu alți cititori.

Citiți și: 18 sfaturi despre cum să economisiți bani pe facturile și medicamentele VET

7 sfaturi pentru realizarea vizitelor VET mai puțin stresante

Efectuarea vizitelor VET mai puțin stresante

1. Companion Psihologie animală

Împreună cu statisticile lor privind anxietatea caninei, Acest site web împărtășește, de asemenea, câteva sfaturi interesante pentru a face vizite de VET mai puțin stresante. Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este să nu faceți singurul loc în care vă luați câinele. Dacă îl luați numai în mașină când este timpul să mergeți la veterinar, el va prinde foarte repede.

Chiar dacă este doar o călătorie rapidă la oficiul poștal, luați-vă animalul cu dvs. în mașină în mod regulat. Dacă merge la o plimbare cu tine de câteva ori în fiecare lună, el nu va cunoaște diferența când vine timpul să mergem la veterinar.

  • Nu mergeți doar la plimbările cu mașina atunci când veți ajunge la o întâlnire; Asigurați-vă că câinele dvs. are și excursii distractive, pentru a merge pentru plimbări sau pentru a vă însoți pe comenzi. Astfel, mașina nu prezice lucruri rele.

2. O planetă verde

Următorul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că câinele dvs. vă poate simți emoțiile. Dacă te simți nervos și anxios când este timpul să mergi la veterinar, el va hrăni de emoțiile tale. Stresul dvs. va adăuga la stresul său și lucrurile se vor înrăutăți. Așa cum sugerează o planetă verde Acest articol, Trebuie să rămâi calm dacă vrei Fido să rămână calm.

  • Respirați adânc și rămâneți calm! Animalul dvs. va simți probabil tensiunea dvs. și va fi subliniat, de asemenea. Am văzut cercetarea în ceea ce privește tovarășii de animale care au capacitatea de a reduce stresul uman atunci când oamenii au nevoie de ajutor. Așa că hai să facem prietenii noștri de animale o favoare și să-i reducă stresul atunci când este rândul lor pentru asistență medicală.

3. Sfaturi de la animalele de companie-n-mai mult

Acum, să vorbim despre cum veți obține câinele în biroul veterinar. Dacă obiectivul dvs. face vizite de VET mai puțin stresante, trebuie să vă asigurați că animalul dvs. este folosit de metoda pe care o veți folosi pentru a ajunge prin ușă. Dacă veți folosi un transportator, asigurați-vă că are destul timp să vă obișnuiți înainte de prima excursie la veterinar și să nu utilizați purtătorul strict pentru vizitele VET.

La fel ca mașina, dacă folosiți doar un transportator pentru a-ți lua câinele la veterinar, el va prinde repede și vei avea greu să-l duci în interiorul transportatorului. De asemenea, dacă veți merge câinele dvs. cu o leșie și un ham / guler, asigurați-vă că el este bine pregătit înainte să îl duceți la veterinar. Animalele-n-mai multe are acest lucru de spus Despre pregătirea animalului de companie pentru vizită:

  • Dacă nu plănuiți să utilizați un transportator de animale de companie pentru transport, instruiți câinele dvs. pentru a merge pe o lecție. O leșie scurtă sau halter este cea mai bună în această situație, deoarece oferă mai mult control pentru proprietarul câinelui și previne încurcarea cu alte animale sau mobilier. Leashes oferă, de asemenea, o mână de mână pentru cazurile în care comportamentele agresive printre animale ar putea scădea altfel.

4. MyGermanShefherd.Org explică examenul DIY "# 8220;

Efectuarea vizitelor VET mai puțin stresante va fi mult mai ușoară dacă câinele dvs. știe ce să se aștepte. Nu m-am gândit niciodată să dau un câine A & # 8220 examen și # 8221; La domiciliu, dar Acest mesaj de blog pe MyGermanShefherd.Org explică impactul pozitiv pe care această activitate scurtă îl poate avea asupra nivelului de confort al câinelui. De asemenea, include o mare diagramă a lucrurilor simple pe care le puteți face pentru a simula un examen veterinar de bază.

  • Ceea ce vreau să spun cu asta este: Deși nu sunteți veterinarul, efectuați un joc de teatru de a fi veterinar. Faceți o verificare completă a câinelui dvs, Similarla ceea ce va face veterinar în ziua numirii. Faceți ca DIY să viziteze o ocazie specială, lăsați câinele dvs. să simtă că examenul complet al corpului este ceva special. Un fel de a trata la un moment dat, într-o anumită zi. Fii total calm înainte, în timpul și după acest examen trata.

5. Sfaturi din întregul jurnal de câini

Știați că majoritatea medicului veterinar sunt bucuroși să vă oprească pentru animalele de companie, doar pentru a spune "Bună ziua?& # 8221; Luarea câinelui dvs. pentru o vizită rapidă și distractivă este una dintre cele mai bune modalități de a face îngrijirea veterinară mai puțin stresantă pentru el. Nu vreți ca câinele dvs. să asocieze biroul lui Vet cu neutering, fotografii regulate și de a avea sânge desenate.

La fel de acest articol din întregul jurnal de câini explică, oprirea de a spune și # 8220; hi & # 8221; la veterinar este o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să aibă experiențe pozitive regulate la biroul veterinar.

  • Locurile noi sunt uneori producătoare de anxietate - doar pentru că sunt noi. Oprirea ocazional reduce anxietatea câinelui dvs. prin simpla transformare a biroului VET de la un necunoscut la un mediu cunoscut.

6. Vetstreet spune că mituirea poate funcționa bine

Ce câine nu este motivat de alimente? Există o selecție câteva, dar, în cea mai mare parte, câinii iubesc tratează, și puteți folosi gustări sănătoase pentru a vă ajuta câinele să se simtă mai confortabil la veterinar. La fel de Acest post de blog pe vetstreet.COM explică, dacă câinele dvs. este foame când mergeți la veterinar, el este probabil să se concentreze asupra trataților pe care le aduceți. Acest lucru vă va ajuta să vă luați mintea de la examenul iminent.

  • Și vorbind despre cookie-uri, luați tratamente, dar asigurați-vă că animalul dvs. este suficient de foame pentru a le dori. Nu vă va ucide animalul de companie pentru a sări peste masă înainte de o vizită veterinară, dar va face tratamentele pe care le veți avea la spital par și mai delicioase. Aduceți tratamentele cu adevărat delicioase, suculente, carne, cum ar fi bastoanele de carne pentru alimente, Deli Turcia sau fulgi Bonita pentru pisici.

7. Bună de menaj are și niște indicii

Efectuarea vizitelor VET mai puțin stresante este un subiect atât de fierbinte încât chiar bine Menaj oferă sfaturi. În Acest articol Acestea explică faptul că utilizarea înfășărilor și mirosurilor anti-anxietate poate fi foarte benefică pentru câinii care devin stresați când merg la veterinar. Aceste produse sunt ușor de găsit atât online cât și în magazinele cu amănuntul.

  • Ajuta la ușurarea anxietății animalului cu un miros de pacificare sau înfășurare. Esența lavandă, de exemplu, poate ajuta să calmeze canini. Vă puteți îmbrăca, de asemenea, puștiul într-o îmbrăcăminte anti-anxietate, cum ar fi thunderthirt, ca "senzație de bătălie poate să-i calmeze", spune Stilwell.

Sperăm că aceste sfaturi au fost utile și data viitoare când trebuie să-ți iei câinele la veterinar, vei avea un timp mai ușor cu el.

Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. (e) stresați despre vizitarea veterinarului, oricum și anxietatea este severă, este posibil să fie nevoie să priviți mai departe. Puteți găsi mai multe informații despre tratamentele din articolele noastre Veste anti-anxietate și medicamente de anxietate pentru câini.

Citiți următorul: 10 sfaturi despre cum să calmezi un câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi despre cum să faci vizitele vet mai puțin stresante pentru câini