10 Lesa trage sfaturi de antrenament folosind un ham de câine

Știi cât de greu poate fi Pentru a opri câinele să tragă o lesă în timpul plimbări și ați crezut că cumpărați a câine în loc de o lesa va ajuta la această problemă, dar nu a fost cazul. Este adevărat că folosirea unui ham fără tragere pentru câini care trag foarte mult este mai bine și mai sigură, Dar nu va rezolva problema principală. Hamul este acolo pur și simplu pentru a preveni sufocarea și deteriorarea traheei câinelui. Numai (re) formare câinele dvs. poate avea acest efect, iar procesul este același cu formarea numai a lesa.

Câinele dvs. de a trage pe un ham sau o lesa este de așteptat din cauza ceva numit câinelui Reflexul opoziției, care este atunci când pooch-ul tău se îndepărtează instinctiv în direcția opusă, indiferent de ce. Câinele dvs. ar putea, de asemenea, să tragă hamul pentru că este prea entuziasmat sau nefocalizat. Corectarea acestui comportament este crucială pentru a evita probleme. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă antrenați câinele să nu trageți cu ajutorul unui ham de câine (în loc de o lesa).

Alegeți lesa potrivită (pentru ham)

Uneltele potrivite pot face o lume de diferență în formarea de tragere a câinilor. Du-te cu o lesă puternică și fiabilă, care va fi atașată la ham; Ar trebui să fie de aproximativ 4-6 metri lungime. Această lungime vă va oferi câinelui liber libertatea de a merge fără reținere și de a vă da o șansă de a păstra controlul prin faptul că îl apropiați de el. Nu utilizați o lecție retractabilă.

Utilizați un ham de câine fără tragere

Chiar dacă vă puteți învăța câinele să nu trageți cu o ham regulat, precum și o lecție, care poate dura mai mult timp și efort; Dacă animalul dvs. de companie este un tractor puternic, luați și mai multe riscuri. Alegeți un ham fără tragere de la Get Go, ceea ce face ca lesa să tragă formarea mai ușoară și mai sigură.

Diferite tipuri de hamuri de câini au explicat

Asigurați-vă că hamul este montat în mod corespunzător Înainte de a-ți lua câinele pe o plimbare. Lăsați câinele să se obișnuiască cu hamul pentru o vreme. Lăsați-l să alerge în jurul casei dvs. cu hamul și nici o lecție. Dacă câinele dvs. este incomod, verificați dacă potrivirea este bună; Lăudați-l pentru răbdarea sa și dați-i un tratament pentru al ajuta să se obișnuiască cu hamul.

Există mai multe tipuri de hamuri de câini pe care le puteți cumpăra și toți au avantajele și contra. Iată o defalcare din fiecare dintre ele funcționează. Alegeți cea pe care o cunoașteți va fi cea mai confortabilă pentru dvs. și ușor pentru ca câinele dvs. specific să rămână.

Învățați-l comenzile de bază

Toți caninii trebuie să cunoască comenzile de bază de bază pentru siguranța tuturor. Dacă câinele dvs. nu cunoaște deja comenzile "Sit" și "Stay", ar trebui să începeți acolo înainte de a începe cu trainingul de leșie. Acesta va fi un instrument util în multe situații și cheia pentru a învăța pooch-ul dvs. să nu tragă.

Anvelopați câinele înainte de antrenament

Înainte de a începe trainingul de leșie, este cel mai bine să ardeți o parte din energia suplimentară a câinelui dvs. cu joc sau exerciții fizice. În felul acesta, el nu va fi înclinat să profite la maximum de plimbare, trăgând greu pe lesa. Play Fetch pentru o vreme sau remorcher-de-război, deoarece acel joc poate obosi rapid pooch-ul.

Găsiți un loc liniștit

Unii câini pot fi suprasolicitați cu ușurință. Pentru primele dvs. plimbări de antrenament, găsiți o zonă care nu are distragere. Alți câini, zgomote puternice, mașini și oameni vor împiedica ca câinele să se concentreze asupra dvs. Alegeți un drum liniștit fără prea mult trafic sau umblați câinele în curte de câteva ori pentru a obține o pregătire de bază.

Nu recompensați tragerea

Nu recompensați tragereaÎntotdeauna stați în control. Nu lăsați câinele să te plimbe. Dacă câinele dvs. trage pe lesa, nu mai mergeți imediat. Când continuați să mergeți și să vă dați ritmul, trimiteți un mesaj care tragerea de leșie este bine. Dacă dezlănțuiți câinele după ce începe să tragă, îl recompensați pentru un comportament rău.

Când vă opriți mersul pe jos, câinele dvs. va înceta să meargă și pe jos. Aceasta poate fi o problemă dacă câinele dvs. este mare și puternic, dar trebuie să persiste. Utilizați toată greutatea dvs. pentru a rămâne într-un singur loc până când nu mai trage. Dă-i câteva momente pentru ca câinele să se înregistreze că este tragerea lui care a oprit plimbarea.

Utilizați tratează ca recompensă

Folosirea tratațiilor de câini vă va ajuta canina să afle că nu trage este un lucru bun. Avea o pungă de calorii scăzute cu tine în orice moment în timpul plimbărilor. În primele câteva sesiuni de antrenament, atâta timp cât se plimba alături de dvs. fără a trage deloc, dă-i un tratament la fiecare câteva minute sau cam așa ceva.

Dacă poochia începe să scape și să tragă pe lesa, să nu mai mergi. Spune-l la tine și spune-i să stea. Recompensați-vă pooch-ul cu afirmație sau laudă când vine și se află sau ascultă în alt mod comenzile dvs. După aceea, începeți să mergeți din nou.

După o săptămână, începeți plimbarea numai cu tratamente în punga dvs. Când câinele dvs. merge de partea dvs., oferiți-i un tratament în fiecare moment și apoi. Când nu se oprește și nu repetă procesul. Câinele dvs. ar trebui să înceteze să se tragă după ceva timp chiar și fără tratate, care este scopul final. Este normal ca acest proces să ia o vreme, oriunde de la câteva săptămâni până la câteva luni.

Spune-i când e rău

Pe măsură ce antrenamentul de ascultare a câinelui de bază merge, folosește indicii verbale și fizice pentru a lăsa câinele dvs. să știe că nu se comportă corect. De exemplu, când începe să tragă pe lesa, spune strict "nu" sau "oprire" înainte de a opri mersul pe jos.

Vă puteți glisa picioarele pentru un pic înainte de a vă opri mersul pe jos. În acest fel, el va asocia pașii tăi grei și va trage picioarele cu o oprire iminentă din cauza tragerii, care îl poate determina să încetinească sau să vină să meargă de partea voastră. Nu ți-ai strigat niciodată câinele - nu este o modalitate eficientă de a face față oricărei probleme comportamentale.

Faceți sesiuni de formare scurte

Păstrați-vă că plimbări scurte. Acest lucru vă va ajuta și câinele să se concentreze pe instruire și să evite frustrarea atunci când poochează-ți pe lesa. Alegeți rute scurte în cartier și luați câinele dvs. la aceste plimbări mai des. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a vă menține pooch-ul focalizat, deoarece veți merge într-o zonă familiară care nu este la fel de stimulantă ca explorarea unor noi rute.

Ia pauze, rămâneți consecvenți

Unii câini vor lua mai mult timp pentru a învăța să nu-și tragă lesa. Acest lucru poate fi frustrant pentru amândoi și a lua o pauză ocazională în timpul plimbărilor dvs. face parte din antrenament. După ce ați recuperat, veți putea să vă concentrați din nou pe instruire.

11 lesa trage sfaturi de antrenament folosind un ham de caineEste important să rămâneți consecvenți și să nu trimiteți mesajele mixte de câine. Faceți același lucru de fiecare dată când începe să-l tragă și să-l răsplătească când vă ascultă. Păstrați-vă la ea cu plimbări regulate. Dacă renunți la antrenament la un moment dat, va trebui să vă reamintesc câinele dvs. de tot ce a învățat din nou.

Toate acestea pot suna ca o mulțime de muncă și asta pentru că este: În funcție de câine, cu leșie de tragere de tragere, poate dura destul de mult pentru a obține perfecțiunea. Dar repetarea faptului că această formare necesită va oferi câinelui dvs. un exercițiu suficient și timpul petrecut împreună pe plimbările dvs. vă va întări legătura și vă va îmbunătăți relația.

Citiți următorul: Cele 7 cele mai bune formare de formare pentru cățeluși și câini adulți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lesa trage sfaturi de antrenament folosind un ham de câine