12 Pași pentru a îmbunătăți rechemarea câinelui

12 pași pentru a îmbunătăți rechemarea catelului

Reamintind un câine este cea mai puternică comandă a Proprietarul câinilor are la îndemână la vârful degetelor. Fiind capabil să oprească câinii să facă ceea ce fac imediat și să se întoarcă la dvs. este o mare abilitate de a avea. Înseamnă că proprietarii își pot opri câinii de a intra în pericol ori de câte ori este necesar - să alerge la un câine vicios de a juca, sărind într-un iaz de apă suspect de apă, sau să fugă într-un drum aglomerat.

Nu este cea mai ușoară comandă de a preda, totuși - în special nu cu o rată de succes de 100%. Unii câini vor primi imediat, în timp ce alții vor avea nevoie de timp și au nevoie de sesiuni de perfecționare atât de des. Acest lucru se reduce atât la rasă, cât și la dispoziție - precum și la început un câine a ajuns în viață. Dacă ați cumpărat un cățeluș de salvare, formarea, în general, poate fi greu în timp ce obțineți încrederea în sus și învățați-le că sunt într-un mediu familial iubitor.

Puppy Recall Training

Aici ne uităm la cele mai bune modalități de a ajuta la învățarea călugărilor să asculte comenzile noastre de rechemare, astfel încât să poată începe viața pe cea mai bună laba.

De asemenea, va ajuta să-l învățați plăcut pentru dvs. și nu deloc stresant. Câinii sunt animale incredibil de sensibile și astfel pot să ridice când sunteți stresat și supărat. Dacă își dau seama acest lucru, obținerea lor pentru a asculta comanda dvs. de rechemare pur și simplu nu se va întâmpla. În plus, proprietarul, nu se va bucura nici de ea - ceea ce înseamnă că sunteți mai puțin probabil să o faceți în primul rând și cu siguranță nu veți face acest lucru folosind cele mai bune obiceiuri care vor lucra cu toții pentru a avea un catelus bine comportat.

1. Doar folosiți vreodată o comandă pentru rechemare

Acest lucru este important să vă amintiți când începeți pregătirea pentru cățelușul dvs. Poate fi ușor ca "veni" sau orice alt cuvânt care vă vine în mod natural atunci când doriți ca catelul dvs. să oprească ceea ce fac și vă vor întoarce la dvs.

Orice cuvânt alegeți, asigurați-vă că aveți vreodată asociații pozitive cu ea. Prin aceasta, trebuie să oferiți câinelui dvs. mare valoare câine tratează, o mulțime de laudă sau poate o jucărie pe care se pare că se bucură de joc cu toate celelalte lucruri. Este important ca atunci când câinele aude comanda dvs. de rechemare, vor să se întoarcă la tine, deoarece își amintesc că sunteți cel mai distractiv și interesant lucru pe care îl cunosc.

În legătură cu o postare: Câine tratează pungi

Un vârf de sus totuși atunci când instigați o nouă comandă, în special în ceea ce privește o amintire, este de a comuta dacă nu funcționează. Poate că au asociat cumva cuvântul cu întâmplări negative, astfel încât nu vor să vină la tine. Atunci când comutarea este o idee bună pe măsură ce puteți începe din nou.

2. Ușor o face

Puțin și de multe ori este cel mai bun mod cu orice formare a unui catelus, în special de a reaminti formarea.

Și începeți mici. Nu începeți formarea dvs. prin practicarea comenzii dvs. de rechemare pe o distanță lungă într-un parc zgomotos și aglomerat. Începeți în limitele liniștite ale unei grădini mici, cu doar câțiva metri între dvs. și câinele dvs.

Puppy Recall

Când el sau ea are agățimea de "venit", introduceți o distanță mai mare între voi. Practicați câteva zile, fiecare atât de des, și treptat face distanța dintre dvs. și mai mare - amintindu-vă să acordați un tratament sau laudă la fiecare încercare de succes.

Odată ce acest lucru a fost stăpânit, încercați să introduceți unele distragere și zgomote pentru a vedea cum se confruntă cu el sau ea. Dacă catelul dvs. găsește prea dificilă, reveniți la pasul anterior și practicați-vă la distanță, dar cu puține zgomote în jur.

Abilitatea unui cățeluș de a vă întoarce este construită în timp și o mare practică. Nu fi dezamăgit dacă puii dvs. nu o primește imediat. Toți câinii au capacitatea de a lua puțin mai mult decât alții.

3. Urmați întotdeauna aceiași pași

Nu este o rechemare bună în grădina dvs. după o anumită metodă, doar pentru a schimba această metodă atunci când tu și puilor tăi sunt în afara. Câinii primesc mereu la bord ceea ce facem ca maeștri - indiferent dacă știm sau nu. Suntem o sursă constantă de învățare pentru ei.

Prin urmare, ei ar trebui să-și dea seama destul de repede încât atunci când spunem că vin aici la ei, ei primesc o recompensă.

Dacă începem să uităm să le răsplătim atunci când se întorc la noi când au fost întrebați, vor începe să se întrebe ce au făcut greșit să nu justifice un tratament. De acolo, deoarece sunt creaturi inteligente, ei vor începe să se întrebe dacă merită în timp ce vă va asculta data viitoare când vă faceți comanda de rechemare. Ei pot crede că inspectarea și snifful celui mai apropiat arbore de copac este mult mai distractiv și rămâne pus.

Întotdeauna urmând aceiași pași, puteți fi siguri că rechemarea câinelui dvs. se va îmbunătăți.

4. Când câinele dvs. se întoarce corect, asigurați-vă că știu că este foarte recompensat

Obținerea unui câine entuziasmat de a vă întoarce la dvs. este cheia pentru a avea o comandă de rechemare fiabilă. În plus, este mai ușor să-i învățați să le amintiți și nu la fel de stresant. Pentru a face acest lucru, consolidarea pozitivă este cea mai bună metodă de a angaja în orice moment. Folosind-o, câinele dvs. este mult mai probabil să repete acțiunea pe care doriți să o faceți, din când în când.

Pentru a obține o rechemă reușită că recompensarea foarte mică, puteți obține creativ cu tratamentele dvs., dar nu trebuie să fie legată de alimente. Mulți câini iubesc jucării cu o scârțâit sau poate o jucărie de remorcare sau o minge pentru a Joc de pret sau chase. Frisbees sunt adesea o lovitură mare și cu puii.

În legătură cu o postare: Frisbee pentru câini

Dacă dețineți un câine cu un partener, Piggy în mijloc poate fi o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă recalificați într-un mod distractiv și încurajator. Este, de asemenea, minunat pentru a construi legătura dintre un cățeluș și singur. Acesta va contribui la consolidarea faptului că tu și partenerul tău sunt cel mai distractiv lucru de pe planetă pentru ei și tot ce vor dori să facă este să se întoarcă la tine când întrebați.

Puppies aminte de instruire

5. Recompensa înainte de a ajunge la tine

Acest sfat este adesea uitat de unii dintre cei mai buni formatori, deoarece nu este un instinct uman natural. Cu toate acestea, dacă începeți să vă lăudați câinele înainte de a vă atinge, ați început deja consolidarea pozitivă necesară pentru formarea reținută de succes. În plus, când începeți să începeți să vă amintiți pe distanțe lungi, este deosebit de util.

Unii formatori folosesc un clicker, care poate lucra minuni cu câțiva câini. Trebuie folosit momentul în care câinele dvs. începe să se întoarcă la dvs. sau să facă acțiunile dorite pe care le doriți. Motivul pentru care clirogării poate fi uneori mai de succes decât lauda verbală este că lauda verbală poate obține uneori "pierdut în traducere". Acest lucru poate fi cu siguranță cazul dacă discutați cu câinele dvs. foarte mult pe o bază zilnică sau pe plimbările dvs. Cuvintele dvs. pot începe să aibă un efect mai puțin și mai puțin, în timp ce dacă salvați un clicker pentru laudă, acesta poate asigura un comportament pozitiv este lăudat în orice moment.

În legătură cu o postare: Clickers de antrenament de câine

6. Pentru a vă menține angajarea, schimbați recompensa

Câinii sunt mai mult ca oamenii decât le dăm uneori credite. La fel ca ne-am plictisit, se pot plictisi prea. Pentru a păstra puterea de recompensă, poate fi bine să o schimbați atât de des, astfel încât încă mai doresc să vă întoarcă la dvs. când utilizați comanda dvs. de rechemare.

Amintiți-vă că există o întreagă serie de recompense disponibile care vă va ajuta să vă păstrați câinele angajat și interesat de instruirea dvs. De fapt, instruirea va rămâne un joc distractiv pentru ei dacă vă schimbați recompensele o dată la un moment dat. Jucării, jocuri și tratamente pot fi folosite pentru a avea același efect dorit.

Puppies, în special, par să răspundă bine la un joc de Chase. Dacă îi încurajați să vă urmărească când încep să se întoarcă la dvs. și să folosească o laudă verbală și un clicker, vor începe să ignore distragerile din jurul lor și să învețe să se amintească de la distanțe mai mari.

Când utilizați jucăriile, amintiți-vă că jucăriile de antrenament ar trebui utilizate numai pentru instruire. În timp ce este bine să schimbați ce jucăriile pe care le utilizați ca recompense în timpul practicii de rechemare, asigurați-vă că rezervați doar câteva pentru practică și aveți un număr pe care îl pot juca pur și simplu acasă pentru a opri un comportament de mestecat distructiv.

În legătură cu o postare: Jucării pentru câini

Puppies aminte de instruire

7. Face să vină de pe lesa sau să elibereze distracția

O parte din învățarea rechemării este, de asemenea, învățând să fie eliberată de comanda unui masterat.

Ca o consecință, eliberarea ar trebui văzută ca o apariție distractivă - atât de mult încât să se întoarcă când se întreabă este un eveniment fericit. Dacă ar fi făcut ceva distractiv înainte de a-l rugați să se întoarcă, să se întoarcă la ceea ce au fost ei au fost sniffing sau investighează.

Poate părea un pic ciudat să-i învețe să se bucure de eliberarea, până la punctul de a fi contraintuitiv, dar va contribui la întărirea înțelegerii comenzii de rechemare, precum și răspunsul lor pozitiv la acesta.

În cele din urmă, face ca fiecare plimbare să mergi pe acel pic mai plăcut, de asemenea, ca câinele dvs. va fi mai fericit și veți fi și o consecință.

8. Nu este niciodată prea devreme pentru a începe instruirea

În timp ce puii sunt cu siguranță plini de energie și au o atenție scurtă, cu atât mai devreme începe să le pregătești, cu atât mai bine. Plus, având în vedere că comanda de rechemare este cea mai bună comandă pe care le puteți învăța, este chiar mai bine să începeți să învățați această comandă devreme și mai devreme.

Unul dintre lucrurile utile despre formarea unui catel este că acestea sunt impresionante la acea vârstă și dragostea pozitivă. Plus că au cantități nesfârșite de energie, astfel încât să le oferim atât exerciții fizice, cât și stimularea mentală este un mod ideal de a le obosi.

Cheia este de a pune o bază bună între tine și noul tău catelus mic. De asemenea, va contribui la construirea unei legături mai puternice între voi, precum și solidificați ierarhia în relația dvs. Comenzile ca "veniți aici" sunt unul dintre primii pași pentru a insufla dinamica proprietarului.

Recuperarea formării pentru puii

9. Nu-l face stresant pentru ei sau pentru tine

Acesta este un punct cheie pentru a vă aminti în toate formarea, mai ales atunci când încercați să insuflați importanța "veniți aici" pentru animalul dvs. de companie.

Formarea nu ar trebui să fie stresantă. Dacă este, va fi mai puțin eficace. Adesea, acest lucru se datorează faptului că, ca o consecință, facem lucrurile mai puțin regulat dacă nu ne bucurăm de ele.

Este important, prin urmare, să nu configurați sesiuni de formare într-un mod care, în orice caz, să vă vadă ca câinele să nu reușească. Acest lucru ar putea însemna cererea să se întoarcă la o distanță prea lungă înainte de a fi gata, sau începând de antrenament într-un parc aglomerat, cu toate mirosurile, atracțiile și zgomote pentru a da o mulțime de distragere a atenției.

Începând cu antrenamentul într-un astfel de loc va însemna în mod inevitabil că câinele dvs. nu va face așa cum vă întrebați și, prin urmare, nu îl veți lăuda sau nu îi va face jocuri distractive pentru al menține interesat. Tot ceea ce va ridica este faptul că proprietarul lor este supărat.

Păstrați lucrurile simple și distractive și sunteți la jumătatea drumului pentru a vă întoarce câinele dvs. de fiecare dată.

10. Repetiția nu este întotdeauna cheie

De câte ori ați fost în parc pentru a vedea un proprietar de câine care îi cheamă în mod repetat numele câinelui său, doar pentru a vedea câinele să-și păstreze capul în jos, sniffing ceea ce a fost în schimb?

Dacă câinele dvs. nu ascultă comanda dvs., opriți-vă. Dacă nu, ei vor învăța că ignorarea dvs. și a vocii dvs. este o opțiune - un comportament care va sângera în orice altă parte a antrenamentului lor.

Amintiți-vă să folosiți o armare pozitivă în momente în care câinele dvs. v-a ignorat, prin urmare. Se plătește pentru a fi consecventă în acest sens, chiar dacă poate fi înnebunită când câinele dvs. pare să fie flagrant împotriva comenzii dvs.

Doar continuați și începeți din nou din nou când câinele dvs. este mai puțin distras.

11. Cereți sprijin din partea prietenilor și a familiei

Nu este bun să ai un câine care răspunde vreodată la o singură persoană din familie sau printre prieteni. Câinii trebuie să asculte pe toți oamenii, dacă este vorba de oameni care îi vor păstra în siguranță de la traficul care se apropie și de alte pericole care apar.

În plus, face ca câinele dvs. să fie mult mai mult parte a familiei, spre deosebire de un animal de companie unui membru. Obțineți câinele dvs. pentru a practica rechemați cu toată lumea și asigurați-vă că toți folosesc aceleași tehnici de formare ca și în ceea ce privește consolidarea pozitivă. Încercați să insuflați virtuțile de formare a câinelui dvs. cu fiecare membru al familiei, cel puțin câteva minute pe zi. Consistența este esențială atunci când formați puii și veți beneficia de toate beneficiile în curând.

De asemenea, puteți utiliza prietenii și familia dvs. ca distrageri care vă pot ajuta în regimul dvs. de formare. Poate îmbunătăți cu adevărat rechemarea câinelui dvs. de a practica cu alți oameni care își strigă numele sau fluturând una dintre jucăriile lor preferate în jur.

Recalling formare de catelus

12. Dacă o înțeleg, nu-ți pedepsi câinele

Aceasta este probabil una dintre cele mai fundamentale reguli de formare a câinilor care pot fi învățate. Este, de asemenea, unul dintre cei mai greu de angajat. Doar amintiți-vă că câinii nu înțeleg cu adevărat bine și rău. Ei doar învață ceea ce li se permite să facă și ceea ce nu li se permite să facă. Ei nu înțeleg de ce.

Diferența dintre modul în care ne diferențiam bine și rău este motivul pentru care noi, ca proprietari, suntem atât de frustrați de puii noștri când ne îndepărtează de noi și nu ascultă comenzi de rechemare - printre multe altele!

Cu toate acestea, câinii care sunt instruiți cu consecințe negative vor începe adesea să acționeze în alte moduri care se manifestă în probleme de comportament cum ar fi agresiunea sau nervozitatea.

Consolidarea pozitivă este de departe cea mai bună politică. Dacă câinele dvs. primește ceva greșit, acceptați-l și continuați.

Dacă începeți să implementați toate aceste tehnici atunci când începeți să vă antrenați câinele să vă întoarceți când ați sunat, ar trebui să începeți să vedeți o îmbunătățire a capacității lor de a răspunde.

Este totuși important să ne amintim să opriți antrenamentul atunci când câinele dvs. își pierde interesul. Câinii au o atenție scurtă și dacă treceți prin capacitatea lor de a vă păstra interesul, veți găsi ambele sesiuni de antrenament o experiență negativă, care este ultimul lucru pe care îl doriți.

În schimb, păstrați sesiunile la aproximativ 15 minute pe zi. Nu numai că câinele dvs. va răspunde mai bine, sunteți mai probabil să vă antrenați cu ei în fiecare zi, ceea ce este atunci când proprietarii de câini văd cea mai îmbunătățită a comportamentului câinelui lor.

Rechemarea este cea mai importantă comandă pe care un câine îl poate învăța - așa că nu grăbiți antrenamentul. Succesul va veni la cei care arată răbdarea și dragostea față de animalul lor de companie.

Sursă:

  1. Cum să vă antrenați câinele să vină când este chemat, RSPCA
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Pași pentru a îmbunătăți rechemarea câinelui