Câine de formare privind fluierul: când să-l utilizați și cum să obțineți un câine pentru a asculta

Câine de formare privind fluierul: Când să-l utilizați și cum să obțineți un câine pentru a asculta

Formarea câinilor nu este opțională! De îndată ce vă aduceți pooch-ul înapoi acasă, trebuie să introduceți un regim de pregătire a câinelui pentru a preveni crearea problemelor comportamentale și a face viața dificilă. Există mai multe abordări pentru formarea câinilor și fiecare proprietar are preferatul, dar mulți aleg să utilizeze un fluier. Aceste dispozitive la îndemână au fost în jur de sute de ani și sunt o modalitate excelentă de a atrage atenția câinelui tău. Nu toată lumea îi place și nu sunt o reparație rapidă pentru instruirea câinelui tău - încă mai trebuie să puneți efortul în. Cu toate acestea, atunci când este folosit corect, un fluier poate fi un instrument excelent pentru a-ți instrui câinele.

Ce face un fluier excelent pentru formarea câinilor?

Dacă încă nu sunteți sigur dacă Whistle Training este pentru dvs., iată câteva motive convingătoare pentru care un fluier este un instrument de antrenament atât de mare pentru câinele dvs.

  • Ele pot fi auzite de la un drum lung!

Câinele de câine au fost folosite pentru prima oară pentru antrenamentul câinilor de a călători când păstorii erau la distanță de ei. Chiar dacă sunteți în stare să strigați foarte tare, este posibil să nu doriți să faceți acest lucru în strada dvs. locală sau în parc! Și dacă sunteți în stare să depășiți jena, vocea umană poate purta doar până acum. Un fluier, pe de altă parte, poate fi auzit de la cel puțin 200 de metri distanță. Veți putea obține atenția câinelui dvs. chiar dacă se îndepărtează de dvs! De asemenea, tonul distinctiv și ridicat poate fi preluat foarte ușor de auzul unui câine. Se va evidenția printre zgomotul traficului și al oamenilor vorbind.

  • Ele fac un zgomot consistent

Un câine va învăța cel mai bine atunci când există o coerență în abordarea de formare. Poate fi greu de realizat acest lucru cu vocea ta. De asemenea, dacă mai mult de unul dintre voi se pregătește câinele dvs., vocile dvs. vor avea în mod inevitabil diferit și acest lucru poate fi confuz. Același lucru este valabil și pentru semnalele de mână. Toți tind să folosim propria noastră variație a acestora și acest lucru poate fi problematic.

Un fluier este un instrument de instruire util pentru că va suna întotdeauna la fel, indiferent de modul în care este suflat sau cine îl suflă! Întreaga familie se poate alătura procesului, dar puteți menține coerența.

  • Ei pot lovi cu piciorul un regim de antrenament eșuat

Nu este deloc neobișnuit ca proprietarii de câini să-și piardă un pic cam cu Instruire. Puteți lăsa lucrurile să alunece și să permită un comportament să se strecoare în faptul că nu sunteți cu adevărat mulțumiți. Poate fi greu să transformi această situație în jurul valorii fără a folosi o nouă abordare și un fluier de câine poate fi acea abordare.

Poți de fapt Învățați un câine vechi noi trucuri dacă utilizați un fluier pentru a avea un nou început. Zgomotul unic de fluier va primi imediat atenția câinelui dvs. și puteți începe antrenamentul dvs. din nou cu entuziasm reînnoit.

Desigur, puteți folosi, de asemenea, formarea fluierului cu un pui nou și ei vor face atârnă imediat.

Folosirea fluierului

Cum de a alege un fluier de câine

Vor exista o mulțime de fluiere de a alege și este destul de probabil că veți avea nevoie de mai mult de unul. Probabil că veți dori una la domiciliu, una în mașină și poate unul în buzunarul hainei! Iată principalele variații pe care le veți găsi.

  • Material

Un fluier de câine poate fi făcut din metal, plastic sau lemn. În timp ce lemnul poate fi alegerea fluierului ecologic, cele mai puternice fluiere sunt fabricate din metal și acestea ar fi cea mai bună alegere pentru formarea câinilor. Un fluier de câine din plastic este probabil să fie înfricoșător și ar putea fi spart atunci când este agățat în jurul casei dvs. sau când sunteți afară și despre.

Fluierul ar trebui să fie ușor de curățat și poate doriți să îl atașați la un fob de cheie sau un lanț în jurul gâtului, unde puteți ajunge repede.

  • Gama de frecvențe

Nu contează cu adevărat ce domeniu de frecvență alegeți, dar trebuie să respectați! Modificările frecvenței fluierului vor provoca o mare confuzie câinelui dvs., astfel încât dacă aveți mai multe fluiere, asigurați-vă că acestea sunt aceeași frecvență!

În legătură cu o postare: Câine fluieră

Același lucru se aplică atunci când cumpărați un fluier de înlocuire. De îndată ce noul dvs. fluier vine, scrieți frecvența undeva în siguranță!

Ai putea folosi un fluier tăcut câine, deoarece câinii pot auzi frecvențe că urechea umană nu poate detecta. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi cel mai bun fluier pentru dvs. Va fi mult mai ușor pentru a produce o explozie consistentă a fluierului dacă o puteți auzi în timp ce vă antrenați câinele.

Când să utilizați fluierul câinelui

Câinele de fluiere oferă o mulțime de flexibilitate atunci când vine vorba de comenzi de instruire. Puteți folosi fluierul pentru a vă învăța câinele elementele de bază. Acestea includ starea și amintirea care sunt atât destul de simple și sunt un loc bun pentru a începe. Desigur, puteți să vă ajutați propriile comenzi de fluier pentru acestea, dar puteți, de asemenea, să adoptați modelele stabilite care au fost folosite de generațiile de formatori de câini și păstori. Odată ce ați stăpânit elementele de bază, puteți să vă învățați comenzile dvs. mai complexe, cum ar fi plecarea, mergeți bine, întindeți-vă și răsuciți-vă.

Când instruiți un câine de lucru, este posibil să doriți să introduceți comenzi mai complexe pentru a le face să facă sarcini specifice și acestea vor avea nevoie de un model distinct al fluierului.

Înainte de a începe, aveți un lucru la folosirea dvs. de fluier. Experimentați cu suflare până când puteți face un sunet consistent, care este puternic și nu se rotește sau nu se schimbă la început sau la sfârșit. Pentru a face acest lucru corect, va trebui să vă folosiți limba pentru a opri brusc aerul și pentru a aduce sunetul într-o oprire îngrijită fără a fi oprită. Acest lucru se face prin atingerea vârfului limbii la muștiuc ca și cum ați face un zgomot "T".

Folosind fluierul dvs. pentru comenzile de ședere și de aminte

Majoritatea manualelor de îngrijire a câinilor și experții de comportament câinilor vă vor recomanda să începeți prin instruirea pooch-ului dvs. pentru a se folosi o comandă verbală "Sit". Aceasta este o modalitate bună de a vă ajuta câinele să afle că trebuie să vă acorde atenție și să faceți ceea ce le spuneți. Este, de asemenea, o modalitate bună de a perturba comportamentul nedorit și de a aduce câinele dvs. sub control.

Amintiri este o altă comandă importantă și un alt moment atunci când ar trebui să utilizați fluierul, mai ales că este posibil să fiți în aer liber unde este mai greu ca câinele dvs. să audă comenzi verbale și unde există o mulțime de distragere pentru pooch-ul tău.

Majoritatea formatorilor folosesc o lovitură scurtă a fluierului ca o comandă de sit. Este un sunet foarte ușor pentru ca câinele dvs. să recunoască și își va atrage atenția repede. De asemenea, este cea mai comună comandă pe care probabil că o puteți folosi și este o idee bună să o păstrați cât mai simplă posibilă.

Comanda de rechemare trebuie abordată diferit. Când o folosiți, câinele dvs. va fi probabil la o distanță de tine. Poate că vor lătra la un alt câine sau la un mamifer mic în subglindă. Acest lucru va face mai greu pentru ei să vă audă, astfel încât va trebui să suflați fluierul pentru o perioadă mai lungă. Mulți formatori folosesc trei lovituri scurte de fluier pentru această comandă.

Obținerea câinelui tău să asculte

Ca și în cazul tuturor formării câinilor, acest lucru va necesita o mulțime de răbdare și unele tratamente gustoase! Principiul fundamental este că vă recompensați câinele cu un tratament când se supun unei comenzi și care îi face să vrea să vă asculte în viitor. Ei vor asocia să facă ceea ce li se spune cu obținerea unui tratament și că este cu siguranță ceva pe care câinele dvs. va dori să îl urmărească! Aceasta este o armare pozitivă și este mult mai bună decât să le certați pentru a face ceva greșit, ceea ce este o abordare negativă și nu funcționează, de asemenea.

În legătură cu o postare: Câine tratează

Dacă începeți formarea fluierului cu un nou pui, ați putea începe să utilizați doar comenzi de fluier. Cu toate acestea, aceasta poate fi o muncă grea și un câine tânăr poate dura ceva timp pentru a vă obișnui. Cea mai bună abordare ar putea fi pentru a vă învăța câinele dvs. câteva comenzi vocale mai întâi și apoi progresați la comenzile fluierului. Pur și simplu adăugați comanda fluierului pe măsură ce utilizați instrucțiunile verbale.

În legătură cu o postare: Clickers de antrenament de câine

Predarea comenzii "Sit"

Lucrul important aici este să sufli fluierul după ce câinele tău sa așezat și nu înainte. Cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este de a ține un tratament deasupra capului câinelui. Pe măsură ce se uită în sus să privească la tratament, fundul lor în mod natural scade la podea. De îndată ce corpul lor face contact cu pământul, suflă fluierul și le dau tratamentul. Majoritatea câinilor primesc atârnă de asta într-o săptămână sau cam asa ceva.

Câine amuzant Basset Hound alergând cu stick

Predarea comenzii "Recall"

Cel mai bine este să începeți această pregătire în interior și într-o cameră în care nu există distrageri. Ignorați-vă pooch-ul timp de câteva minute și apoi suflați comanda câinelui (și dați comanda verbală dacă câinele dvs. îl cunoaște deja). În mod inevitabil, poochul tău va veni pentru a investiga zgomotul și ar trebui să le dai un tratament și o mulțime de agitație.

Repetați acest lucru de două ori și apoi uitați de tot restul zilei. Încercați din nou ziua următoare și în timp, câinele dvs. Pooch va asocia acea comandă de fluier cu un tratament gustos. Apoi va fi timpul să încercați în aer liber. Poate doriți să utilizați o leșie lungă pentru a începe cu doar în cazul în care șuruburile de pui și refuză să se întoarcă.

Ultimul cuvânt despre fluiere ..

Câinele de câine sunt o modalitate excelentă de a controla comportamentul nedorit și de a vă menține pooch-ul sub control. Ele sunt mai consecvente decât comenzile vocale și permit tuturor membrilor familiei să se implice în formare. Odată ce pooch-ul dvs. primește atârna, puteți introduce comenzi mai complexe și puteți arăta cu adevărat!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine de formare privind fluierul: când să-l utilizați și cum să obțineți un câine pentru a asculta