Cum să-ți antrenezi câinele să trăiască cu alți câini

Cuplu în cameră cu câini de companie

Uneori nu este suficient. Având un câine este grozav, dar având mai mult decât unul este fantastic! Plin de recompense duble și triplă provocările, o casă de câine multi-câine vă poate scoate părul peste cele mai simple lucruri. Mulți proprietari de câini găsesc că având mai mult de un câine în casă își face viața completă și cu siguranță interesantă. Fie că sunteți adăugând mai mulți câini la gospodăria dvs. unică de câine sau porniți cu mai mulți câini, va trebui să vă antrenați câinii cum să trăiți împreună. Nu este prea dificil, dar va trebui să aveți răbdare și să rămâneți în concordanță cu toți câinii.

01 din 08

Daca esti adăugând un câine suplimentar Pentru câinele dvs. unic, va trebui să faceți o întâlnire și să salutați. Prima întâlnire dintre câinele dvs. stabilit și noul venit ar putea pune tonul pentru întreaga lor relație, bun sau rău. Dacă este posibil, încercați să le întâlniți într-un cadru neutru, departe de casă. Dacă adoptați de la un adăpost, vedeți dacă vă puteți aduce câinele să se întâlnească cu potențialul câine nou înainte de semnarea adoptării pentru a vedea dacă se vor accepta reciproc. Fiți răbdători și dați câinilor timp să se cunoască reciproc.

  • 02 din 08

    Acordați o atenție deosebită catelusilor

    Dacă sunteți gata pentru provocarea de a aduce acasă două (sau mai multe) pui, va trebui să faceți câteva pași speciali pentru a face ca tranziția.

  • Trenul de crate. Cratează-le împreună atunci când nu sunteți disponibil, dar cutia este de neprețuit pentru obținerea unui timp de instruire unu-la-unu cu fiecare catelus. Cratează unul în timp ce lucrați cu celălalt.
  • Cumpărați două din tot! Două jucării, două Leashes, și în special două paturi / pături. Ei pot fi supuși împărtășirii acum, dar asta ar putea schimba pe măsură ce îmbătrânesc și mai mari.
  • Utilizați culori diferite pentru tot, chiar dacă câinii sunt diferiți în aspect și nu sunt greșeli pentru fiecare. Nu este pentru ei; E pentru tine.
  • 03 din 08

    Planificați un singur moment

    Fiecare câine din casa ta trebuie să se simtă special, în fiecare zi. Faceți timpul să petreceți un singur timp cu fiecare dintre câinii dvs. Au nevoie de individ Sesiuni de instruire Pentru ca aceasta să se țină în capul lor și au nevoie de atenția de la dvs. (fără concurență) pentru a vă stabili ca proprietar. În caz contrar, cei doi (sau mai mulți) câini vor veni să se bazeze unul pe celălalt și ați putea fi retrogradat la simplul zgomot de fundal. Dacă aveți alți adulți (sau copii mai mari) în casă, le luați un câine pentru o plimbare în timp ce vă antrenați sau jucați cu cealaltă și apoi treceți. Se transformă cu antrenament, astfel încât câinii tăi învață să asculte toți oamenii din casa ta și nu doar capul familiei.

  • 04 din 08

    Pregătiți-vă pentru luptele câinilor

    Este un fapt: dacă aveți mai mult de un câine, veți avea câini de luptă. Cele mai multe dintre luptele dintre câinii de uz casnic nu vor fi lupte grave și se vor încheia la scurt timp după începere. Cea mai frecventă cauză a acestor tusuri este rang: Câinii vor trebui să lucreze cine vine mai întâi între ele. Cu excepția cazului în care ambele câini sunt neobișnuit supuși, aceste tipuri de lupte de câini vor fi inevitabile. Pentru a menține luptele să devină serioase:

  • Neutru. Hormonii de răcire sunt un factor imens în agresivitatea câinilor, în special unul față de celălalt.
  • Faceți partea dvs. pentru a întări ordinea pachetului: sunteți în primul rând, apoi ceilalți oameni, apoi câinii, în orice ordine pe care au stabilit-o.
  • Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Întăriți ordinea pachetului

    Chiar și atunci când nu se luptă, veți dori să acordați atenție rangului. Odată ce s-au sortat, va trebui să știți ce câine a ieșit pe partea de sus. Chiar dacă preferatul dvs. nu este liderul, veți mai fi nevoie să faceți partea dvs. prin punerea celuilalt câine mai întâi (după tine și ceilalți oameni din casa ta). Hrăniți câinii tăi în ordinea de rang, prin setarea de sus Câine castron de alimente în primul rând. Lăsați-o mai întâi la ușă și nu se quibble dacă puiul pare să vă monopolizeze afecțiunile.

  • 06 din 08

    Setați orele de alimentare

    Hrăniți ambii câini în același timp al zilei, dar încă mai satisface câinele alfa al celor două (sau mai mult), prin punerea în primul rând a alimentelor. Atâta timp cât amândoi câini mănâncă aceeași mâncare și își vor termina masa la o dată, nu ar trebui să existe probleme. Câinii ar trebui să aibă întotdeauna propriul fel de mâncare, dar o găleată de apă comunală este de obicei bine. Poate fi necesar să se hrănească câinii în diferite zone ale casei dacă:

  • Un câine termină mai întâi și încearcă să mănânce celălalt Mâncarea câinelui, deoarece acest lucru poate duce la o plimbare supraponderală destul de repede
  • Se luptă peste mâncare
  • Ei mănâncă alimente diferite (de exemplu, dacă cineva mănâncă o alimentație de dietă adultă, iar cealaltă primește o mâncare de catelus)
  • 07 din 08

    Gestionați entuziasmul

    Oricine are mai mult de un câine știe că cel mai haotic timp este când tu, omul, in cele din urma Vino acasă de oriunde ai fost. Bouncing, poate lătrat, zgârieturi, zgomote de ștergere încântătoare și poate că pot apărea puddle chiar emoționate. Nu recompensați nebunia. Plimbați-vă în ușă după o absență și ignorați câinele până când sa liniștit suficient pentru a sta în mod corespunzător și laudă lavid asupra puilor pentru a face acest lucru. Dacă puteți ignora haosul când veniți și refuzați să recunoașteți nimic, dar a Câinele de ședere, Câinele dvs. va prinde foarte repede.

  • 08 din 08

    Probleme și comportament de verificare

    Indiferent dacă introduceți un câine nou câinele dvs. existent sau aduceți câini de acasă mai mulți, vă puteți aștepta la câteva scufundări. Dacă apar probleme chiar și după ce ordinul de perforare a fost sortat, este posibil să aveți nevoie de un ajutor extern. O altă problemă potențială este dacă un câine este ușor instruit, dar cealaltă se dovedește destul de dificilă. Un specialist în domeniul comportamentului medicului veterinar sau al animalelor de companie poate ajuta. Ei vor veni de obicei la casa ta, văd câinii tăi în acțiune și apoi lucrați cu tine pe un Managementul comportamentului și planul de instruire.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să-ți antrenezi câinele să trăiască cu alți câini