Cum câinii citesc limba corpului uman

Cum câinii citesc limba corpului uman

Ca proprietari de câini, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face este să învățăm cum câinii noștri citesc limba corpului uman și interpretează-o. Ne poate ajuta să facem față și să gestionăm cu reacțiile lor, care sunt deosebit de importante dacă caninele noastre de companie par să prezinte un comportament inacceptabil, cum ar fi lătrat când oaspeții intră în casă sau chiar în ciudă, când un om se apropie. În plus, știind cum câinii citesc limba corpului uman, ne putem adapta acțiunile noastre, astfel încât câinii noștri să fie mai fericiți și putem controla comportamentul în acest fel.

În acest ghid, aspect, prin urmare, că câinii pot interpreta pozițiile, manierele și acțiunile noastre. Apoi, investigăm de ce reacționează în modul în care fac acele limbi de corp. S-ar putea să vă deschidă cu adevărat ochii la modul în care câinele dvs. citește limba corpului dvs. foarte diferit față de modul în care vă simțiți de fapt.

Câini de câini de mers pe jos

1. Contact vizual

Contactul cu ochii este mult uitat de o parte a limbajului corpului nostru, care este esențială pentru a construi o relație cu un câine sau cel puțin să se solicite cum se simt abordat. În principiu, este bine să realizăm și să ne amintim că câinii, în general, nu-i place să aibă contact direct cu ochii. Ei o consideră o amenințare sau o provocare care înseamnă că ați putea începe o relație cu un pooch pe piciorul greșit dacă încercați să mergeți la un câine care îl privește direct în ochi.

În schimb, ceea ce este mai bine să faceți este să încercați ceea ce este cunoscut de behavidiștii câinilor ca contact cu ochi moi. Având o anumită formă de contactul cu ochii cu câinii este necesar pentru a construi relații astfel încât să încercați o metodă ușoară ușor atunci când vine vorba de a căuta câinele sau animalul altcuiva în ochi. Toate contactul cu ochi moi este, se uită la un câine pe scurt în ochi și apoi se uită departe.

Tot ceea ce se spune, este bine să învățați un câine pentru a face față contactului direct cu ochii, deoarece este o acțiune atât de comună a oamenilor. În acest sens, ca proprietari, ne păstrăm câinii în siguranță, învățându-i un comportament bun care este tolerat de oameni. De fapt, unii comportamente de câine care lucrează cu câinii de salvare găsesc adesea că câinii care sunt capabili să se uite la oameni în ochi pentru o perioadă scurtă de timp este un motiv să se simtă pozitiv cu privire la șansele de a fi homed cu succes. Motivul fiind că un câine va fi învățat numai că de la un om și prin faptul că a format o relație cu o persoană.

2. Mainile noastre

Știind ce să facă cu mâinile noastre atunci când întâlniți un câine este esențial pentru a vă asigura că un câine răspunde pozitiv pentru noi. De fapt, ea poate păstra pe toată lumea în siguranță, în special copiii, dacă au învățat cum să se facă în mod corespunzător, deoarece poate face o diferență atât de mare cu reacția imediată a câinelui - mai ales dacă întâlnești un câine pentru prima dată.

Reacția imediată pentru atât de mulți dintre noi este să ne punem mâinile pe capul unui câine și să le batem sau să le bateți. Cu toate acestea, acest lucru este citit de câini ca un semn de dominare de către tine, omul. Pur și simplu nu-i place dacă acesta este primul lucru pe care îl face omul pentru ei prima dată când le întâlnesc. Unii câini cu probleme comportamentale nu le vor tolera ca mai plăcute, Caniene bine socializate Poate face. Din păcate, acest lucru poate duce, prin urmare, la cazurile în care a Câinele crește, nips sau mușcături la persoana care se apropie de ei.

Cel mai bun lucru de făcut atunci când se apropie de un câine pentru prima dată, prin urmare, este de fapt doar să vă țineți capul în fața nasului lor. Acest lucru poate suna contra-intuitiv dacă vă îngrijorați că vă pot mușca, dar este de departe cea mai sigură modalitate de a aduce un câine de onide. Motivul fiind că sunt capabili să vă miroasă și este, de asemenea, un mod mult mai pasiv și mai agresiv (în ochii câinelui tău) de a fi abordat. De acolo, este posibil să atingeți un câine pentru prima dată prin rotirea palmei și vom merge la zgârieturi sau de animalele de companie sub bărbie.

Salutând un câine în acest fel va însemna că aveți mult mai multe șanse să aveți un câine mai fericit și o legătură mai bună cu ei de la început.

Drăguț pug uita la fată

3. Unde corpul nostru este poziționat

Știind unde sunt poziționate corpurile noastre atunci când se întâlnesc un nou câine este fundamental pentru stabilirea unei relații cu privire la cei mai buni termeni cei mai buni din prima instanță. Pe scurt, atunci când întâlniți un câine pentru prima dată, este bine să vă amintiți că modul în care salutăm oamenii pentru prima dată ar trebui să fie foarte diferit de modul în care salutăm câinii. În timp ce oamenii vom avea tendința de a întâlni față în față, dacă întâlnim un pătrat câine în timp ce în picioare, ei vor găsi acest lucru incredibil de intimidant și dominator. De fapt, ei vor găsi întreaga situație care amenință și toate reacțiile lor ulterioare la tine vor fi sub presiune datorită stresului pe care îl întâlnesc noi pe care îl întâlnesc le provoacă.

În schimb, încercați să vă uitați la punctul de vedere al unui câine - literalmente. Îndoiți-vă și faceți-vă cât mai mic posibil, astfel încât să vă aflați la nivelul lor când le cunoașteți. În plus, încercați să veniți la ei lent în timp ce faceți acest lucru și, de preferință, nu în față. Majoritatea comportamentelor câinilor recomandă întâlnirea câinilor, în special cele timide, din lateral, care pot ajuta cu adevărat atunci când întâlniți un câine de salvare nervos pentru prima dată.

4. Cum se mișcă corpul nostru

În al doilea rând la modul în care corpurile noastre sunt poziționate atunci când întâlnim mai întâi un câine, este modul în care corpul nostru se mișcă atunci când le întâlnesc și ei. În principal, câinii relaxați, cei relaxați, nu-i plac mișcările bruște care sunt neașteptate atunci când întâlniți pe oricine, mai ales atunci când întâlniți oamenii înalți pentru prima dată. Ca rezultat, încercați să vă amintiți să vă păstrați mișcările lentă și constant, fără flini rapide sau jerks. La fel ca și cum am întâlnit o față câinelui, vor găsi aceste mișcări intimidante și amenințătoare și de la acel moment vor fi atenți la tine până când consideră că amenințarea de a fi eliminat. Puteți opri acest lucru de la întâmplare și începeți relația dvs. la fel de puternic cu un câine nou, dar luați lucrurile încet și calm cu ei.

Dacă aveți copii care iubesc câinii, acesta poate fi un punct cheie pentru a încerca să insufle în acei datorită faptului că copiii nu sunt cunoscuți pentru a vă deplasa încet sau rămânând încă.

Tânăra femeie se bucură de câinele ei adorabil

5. Statura și comportamentul nostru

Nu toți behaviționistii câinilor sunt de acord asupra acestui lucru, dar câțiva câini mai sensibili, probabil, se ridică pe demul nostru. Din păcate, aceasta poate fi una dintre cele mai dificile părți ale limbajului nostru de corp pentru a se asigura că atunci când întâlnim un câine pentru prima dată - fie un potențial animal de companie sau pur și simplu un câine unui prieten - că întâlnirea începe bine, stabilind astfel o relație bună de la început.

În esență, însă, dacă sunteți nervos în jurul unui câine, există o șansă mare ca ei să se ridice pe acei nervi și să creadă ceva. Acest lucru poate însemna că acestea pot prezenta un comportament de protecție față de orice alt membru al familiei din apropiere sau pur și simplu comportament de protecție în ceea ce privește îngrijirea lor. Dacă sunteți relaxat și în ușurință, acest lucru este mult mai probabil să nu fie cazul. Câinele va ști instinctiv că nu aveți alte intenții, mai ales dacă v-ați apropiat de el sau că luați în considerare toate sfaturile de mai sus.

Cum câinii citesc limbajul corpului uman - linia de jos

Luând toate aceste sfaturi la bord, poate suna copleșitoare la început, dar poate fi cheia fericirii unui câine și capacitatea lor de a interacționa cu oamenii. Este, de asemenea, cheia pentru păstrarea dvs. și a altora în siguranță, ca și cum vă apropiați de un câine într-un mod care să fie cel mai probabil să interpreteze ca o amenințare, sunteți mult mai probabil să aveți o altercare urâtă cu ei. Știind cum un câine citește limbajul corpului omului ar trebui să meargă, de asemenea, în mână cu un om știind cum să citească a Limbajul corpului câinelui. Ori de câte ori își au coada între picioare, hackle-urile lor în sus sau urechile înapoi - ar trebui să fim conștienți că acesta este un semn de stres și care se apropie de un câine într-un astfel de stat, mai ales într-un mod pe care îl găsesc intimidant, este un mare nu Nu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum câinii citesc limba corpului uman