11 Cele mai bune site-uri de dating pentru proprietarii de câini

Găsirea unui partener de viață mare nu este întotdeauna ușoară. Și poate fi chiar mai greu atunci când trebuie să găsești pe cineva care să-ți iubească câinele la fel de mult ca tine. People de companie datând oameni non-PET doar nu funcționează pe termen lung, ceea ce este modul în care a fost creat site-ul de întâlniri de câine și comunitățile.

Cel mai bun câine online Dating Alegerea site-ului pentru proprietarii de câiniAstăzi, din fericire pentru iubitorii de câini avid și proprietarii de animale de companie Internetul a făcut posibil ca oamenii de companie să găsească dragoste cu alți iubitori de animale de companie prin utilizarea site-ului de întâlniri de câine. Datorită numărului mare de site-uri web online care satisfac în mod specific iubitorii de animale de companie și iubitorii de câini este mai ușor decât oricând să găsească o potrivire perfectă și să întâlnească pe cineva care împărtășește pasiunea pentru animale de companie.

Dacă sunteți în căutarea unui partener să vă împărtășiți pasiunea dvs., dar doriți să vă asigurați că această persoană iubește în mod specific câinii la fel de mult ca și dvs. și încercați.

De asemenea, citiți: Tinder are o nouă opțiune de clic dreapta - Puppies!

11 cele mai bune alegeri ale site-ului dating

Cel mai bun câine de întâlnire ale site-ului pentru proprietarii de câini

1. Data animalelor mele de companie

Site: https: // Datemypet.COM /

Data mea animalul meu este site-ul perfect de dating pentru oamenii care urăsc dating online. Puteți păstra toate informațiile dvs. total anonim până când vă potriviți cu cineva cu care doriți să vă împărtășiți informațiile dvs.

Puteți naviga prin fotografii ale câinilor drăguți și al oamenilor lor și vă puteți împărtăși propriul dvs. și păstrați totul privat până când sunteți gata să ajungeți afară. Este important pentru oamenii care apreciază intimitatea lor.

Dacă sunteți nou la întâlnirile online, acesta este un site minunat de utilizat pentru a vă uda picioarele, deoarece aveți atât de mult control asupra vieții private.

2. Oamenii de companie se întâlnesc

Site: https: // PetPeoplemeet.COM /

Oamenii de companie se întâlnesc este un site de întâlniri de câine pentru persoanele ale căror animale de companie sunt o parte foarte importantă a vieții lor. Puteți să partajați întregul album de fotografii ale câinelui dvs. cu potential meciuri și puteți vedea albumele de fotografii ale oamenilor pe care ați putea fi interesați.

Deci, dacă căutați o relație casuală care implică întâlnirea la parcul de câine sau luarea drumeții câinilor îl puteți găsi aici.

Puteți găsi, de asemenea, persoane care sunt interesate de relații mai serioase care ar putea duce chiar la mersul pe culoarul acelor câini în culoar.

3. Doggone singles

Site: http: // doggoningles.COM

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Doggone Singles este că site-ul este total liber. Puteți posta gratuit, căutați gratuit, și chiar contactați persoanele gratis. Dacă doriți să încercați date online, dar nu doriți să vă angajați într-o taxă lunară imensă, încercați Doggone single-uri.

Pe acest site de întâlniri de câine puteți căuta după interes pentru potential meciuri, astfel încât, dacă vă aflați în drumeții cu câinele dvs., puteți găsi un potențial partener care îi place să facă excursii. Sau dacă vă place să vă îmbrăcați câinele în costume și să fotografiați pentru mass-media socială, puteți găsi pe cineva care împărtășește acest interes.

Și pe acest site oamenii nu vor crede că sunteți nebun dacă viața voastră se învârte câinele dvs., deoarece viața lor se rotește și în jurul câinilor lor. Ești printre prieteni.

4. Leashes și iubitori

Site: https: // leashesandlovers.COM /

Leashes și iubitorii sunt un site plin de dating doar pentru iubitorii de câini. Asigurați-vă că postați fotografii ale câinelui sau câinilor din profilul dvs. Puteți chiar să restrângeți meciurile potențiale prin ce rasă de câine au sau ar dori să aibă.

Dacă sunteți interesat doar să întâlniți pe cineva care îi iubește pe câinii lor la fel de mult ca și dumneavoastră, acesta este site-ul de dating pentru tine de a încerca.

5. Tindog

Site: http: // Twindog.CO /

Tindog este ca un Tinder pentru iubitorii de animale de companie. Puteți glisa spre dreapta sau la stânga pentru a face o conexiune cu un iubitor de câine, și un câine, care sunt lângă tine. Cârlig pentru redarea la parcul câinelui sau întâlniți-vă pentru cafea la o cafenea prietenoasă câinelui și aduceți câinii dvs. pentru a vedea dacă sunteți și ele, sunt potrivirea perfectă.

Tindog este disponibil numai pe telefoanele mobile, astfel încât veți avea nevoie de un telefon inteligent. Dar într-adevăr, ce iubitor de câine nu are un smartphone plin de fotografii ale câinelui lor?

6. Întâlniri.COM

Site: https: // întâlniri.COM /

Întâlnirea nu este în mod specific un site de dating, dar poate duce la unele meciuri mari de iubire locale de companie. Întâlnirea este un site în care oamenii din zona dvs. găsesc prieteni pentru a ieși cu.

Pentru proprietarii de câini este o modalitate fantastică de a găsi alți proprietari de câini și de a înființa Doggie Playdates la Parcul Dog. Sau puteți configura o cafea iubitorilor de câini întâlni și salută să cunoască alți iubitori de câini în zona locală.

7. Site-urile sociale

Doar pentru că site-urile sociale nu sunt în mod specific pentru întâlniri nu înseamnă că nu puteți găsi dragoste pe ele. Facebook, Instagram și Twitter toți au o mulțime de iubitori de animale de companie care iubesc să partajeze fotografii ale animalelor de companie și să vadă fotografii ale altor animale de companie.

Căutați grupuri de iubitori de animale de companie pe Facebook. Sau să caute hashtag-uri specifice animalelor pe Instagram și Twitter pentru a găsi alte persoane care împărtășesc pasiunea dvs. pentru animale de companie. Niciodată nu știți când veți găsi pe cineva pe acele site-uri cu care aveți o scânteie.

8. Animale personale / meci.COM

Site: http: // animalele.COM /

Persoanele Animale Persoane a fost un site de dormit singuri care a fost combinat acum cu meciul.com, deci va trebui să creați un profil pe meci.COM pentru a utiliza serviciul. Dar, odată ce faceți acest lucru, puteți căuta în mod special personalului de animale pentru a vă asigura că toate meciurile dvs. sunt prietenoase cu animalele de companie.

Meci.com este cel mai mare site de dating online, astfel încât veți avea cea mai mare piscină de potențiali Pet Pet Dating Parteneri atunci când utilizați acest site și căutați personalul oamenilor de animale.

9. Trebuie să iubească animalele de companie

Trebuie să iubești animalele de companie este un alt site de dating de câine care se ocupă de cei care sunt atenți la întâlnirile pe Internet. Este cel mai mare site de dating doar pentru iubitorii de animale de companie și este unul dintre cele mai sigure.

Trebuie să iubească animalele de companie pre-ecrane toate profilurile utilizatorilor care se înregistrează pentru site înainte de aprobarea acestor profiluri. Asta nu înseamnă că nu veți întâlni ocazional un profil care pare puțin ciudat. Dar înseamnă că este mai probabil să găsiți iubitorii legitimi de animale de companie care caută dragoste pe acest site.

Calitatea de membru trebuie să iubească animalele de companie este exclusiv pentru persoanele care dețin sau cel puțin au deținut și iubiți câini sau pisici. Astfel încât să puteți fi sigur că potentialul meci de pe acest site nu spun doar că iubesc animalele de companie, dar nu au deținut niciodată unul.

10. Meci catelus

Site: HTTPS: // MatchPuppy-Prod.Herokuapp.COM /

Match Puppy nu este în mod specific un site de dating câine, dar este o modalitate excelentă de a găsi alți iubitori de câini care trăiesc în apropiere. Și niciodată nu știți când una dintre acele prietenii ar putea deveni ceva mai mult.

Match Puppy a fost inițial dezvoltat ca o modalitate pentru ca proprietarii de câini să găsească alți proprietari de câini în vecinătatea lor. Utilizează tehnologia mobilă similară tehnologiei utilizate în Tinder sau Tindog.

Oamenii pot introduce adresa lor sau codul poștal și pot găsi profile ale altor proprietari de câini din apropiere. Puteți contacta proprietarii de câini în apropierea dvs. pentru a vedea dacă doresc să facă un jucărie doggie sau să aranjeze un doggie să se întâlnească împreună.

11. Faceți cunoștință cu iubitorii de câini

Site: https: // metdoglovers.COM /

Dacă doriți să fiți 100% sigur că vă întâlniți cu oameni care iubesc câinii, se întâlnesc cu iubitorii de câini este cel mai bun site de întâlniri de câine pe Internet pentru a încerca.

Acest site nu are doar poderi care au și câini. De asemenea, are o mulțime de informații minunate, discuții de panouri și șanse de a vorbi cu alți iubiți de câini despre câini și proprietatea câinilor.

Puteți găsi oameni locali din zona dvs. pentru a ieși cu sau conectați cu. Dar, de asemenea, puteți vorbi cu alți proprietari de câini despre problemele de comportament, noi echipamente legate de câini, alimente pentru câini și alte subiecte. Este ca un site complet social media doar pentru oamenii care iubesc câinii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Cele mai bune site-uri de dating pentru proprietarii de câini