Top # 10: cum de anxietatea câinelui sooth cu muzica ft. Amman ahmed

Părinții PET sunt deja conștienți de toate metodele obișnuite de a face față anxietății câinelui. Este de obicei medicamente de anxietate câine, veste ca Thundershirt, Proceduri de îngrijire și vizite la VET sau alți profesioniști care vor ajuta la reducerea durerii și a disconfortului de anxietate la câini. Cu toate acestea, există o altă cale mai puțin comună față de anxietatea câinelui Sooty și că folosesc muzică.

Astăzi, sunt alăturat Amman Ahmed, Creatorul unui canal YouTube în creștere rapidă numit Relaxați-mi câinele. Canalul este plin de muzică relaxantă gratuită pentru câini și pisici pe care proprietarii de animale de companie le pot folosi pentru a-și face simptomele de anxietate ale animalelor și le calmează. Puteți chiar să obțineți toate aceste piese pe o aplicație mobilă pentru a lua cu dvs. oriunde.

În această nouă teorie a Podcast Podcast, vom acoperi o mulțime de teren în ceea ce privește anxietatea la câini. Discutăm cum și de ce animalele de companie se confruntă cu anxietate, cele mai bune și cele mai ieftine moduri de a face față ei și de a vă ajuta pe tovarășii dvs. și de ce contează că faceți asta. Desigur, vom acoperi, de asemenea, cât de eficientă ascultarea muzicii poate fi pentru anxietatea câinilor.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Cum de anxietatea câinelui Sooth cu muzica
(transcrierea podcast brut)

Cum de anxietate de câine cu muzică

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

buna tuturor! În această săptămână Teoria animalelor de companie Am decis să fac ceva diferit. Am auzit de la o mulțime de proprietari de animale de companie care, în cea mai mare parte, câinii lor, uneori pisici, au o anxietate de separare sau anxietate la un moment dat, fie că este vorba de îngrijire sau de călătorie sau lucruri de genul asta, se pare că este un subiect care să devină mai mult predominant în industria animalelor de companie chiar acum, așa că am vrut să vorbesc despre asta și asta am fost planificat în jurul valorii de Podcast din această săptămână a fost să discute anxietatea de separare și unele sfaturi și trucuri pentru a ajuta părinții de companie să se ocupe de anxietatea de separare și dacă ați ocupat de o vreme când ați privit probabil pe piață și ați văzut că există niște veste, cum ar fi cămașa tunetă vine în minte.

Există pastile, suplimente naturale, medicamente pe bază de prescripție medicală puteți obține de la veterinarul dvs., există tot felul de lucruri disponibile pentru noi pentru a ne folosi pentru animalele noastre de anxietate sau orice fel de anxietate. Și este greu, deoarece animalele de companie sunt un membru al familiei tale, vrei ca ei să fie fericiți și vrei ca ei să fie confortabili, cu siguranță nu doriți ca ei să se ocupe de stres sau anxietate, dar în același timp doriți, de asemenea, ei să fie sănătoși și trebuie să rămâi la un buget.

Deci, cu aspectul de sănătate al acestuia, o mulțime de proprietari de animale de companie nu doresc să dea câinelui lor nici un fel de supliment sau un medicament de prescripție, dacă nu este necesar 100% și dacă câinele dvs. are doar o anxietate ușoară, uneori, Având câinele dvs. a ajutat cu anxietatea de separare, nu depășiți nevoia de a vă oferi câinelui un medicament de prescripție medicală și, bineînțeles, cu bugetul tuturor acestor lucruri costă bani, suntem proprietari de animale de companie pe un buget, avem alimente și mestecați jucării și paturi de câine și alte necesități pe care trebuie să le cumpărăm, cheltuieli veterinare, lucruri de genul asta.

Deci este o cămașă tunetă o necesitate dacă câinele dvs. are o anxietate ușoară? Probabil că nu, cu siguranță câinii au probleme de anxietate severe și trebuie tratate dacă este cu medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală sau o altă formă de tratament. Dar dacă câinele dvs. este doar neliniștit și inconfortabil, ne rupe inimile pentru a vedea că, dar uneori nu ne putem permite să plătim pentru aceste lucruri pentru a încerca cu câinele nostru, fiecare câine este diferit, nu știți. Doar pentru că o cămașă de tunet lucrează pentru un prieten al tău sau un membru al familiei nu înseamnă că va lucra cu câinele tău. Deci, doriți să cheltuiți banii și încercați acest lucru sau este mai bine să rămâneți la bugetul dvs?

Așa că în această săptămână am găsit un produs care este 100% gratuit pentru noi ca proprietari de animale de companie. Nu am încercat de fapt eu însumi. Avem un câine care are anxietate în jurul dușurilor tunete și zgomote puternice, dar este iarnă aici în Maine și nu avem o mulțime de dușuri care vin calea noastră, așa că am de gând să încerc cu adevărat primăvara și vara, Dar nu este ceva ce pot testa și încerc.

În primul rând, vă caut pe voi ca să mă ajutați să obțin niște feedback de la voi toți; Dar, de asemenea, această companie a sunat relaxați-vă câinele, și vă relaxați și pisica, ele sunt pe YouTube și după cum știți că YouTube este pentru proprietarii obișnuiți de animale de companie ca noi, puteți ajunge acolo, verificați videoclipurile și lăsați comentariile dvs. Deci, literalmente mii de proprietari de animale de companie din întreaga lume au postat videoclipuri și fotografii ale acestor videoclipuri relaxându-și animalele de companie, iar aceste videoclipuri sunt & # 8230; este Muzică pentru câini sau Muzică pentru pisici Și este generat în mod specific și lucrează cu frecvențe diferite și lucruri de genul asta pentru a găsi muzică care vă va liniști animalul atunci când sunt îngrijorați de ceea ce este că ar putea fi dacă este vorba de îngrijirea veterinară, îngrijirea, zgomotele puternice, furtunile tunete , anxietate de separare, lucruri de genul asta. Ei au dezvoltat aceste cântece Cred că le puteți numi, aceste melodii muzicale pentru a vă relaxa animalele.

Așa că astăzi am fost "# 8230; Sau de fapt nu astăzi, acesta este un interviu preînregistrat, dar ieri am reușit să vorbesc cu Creatorul acestor piese muzicale, numele lui este Amman Ahmed și am reușit să vorbesc cu el despre dezvoltarea de a vă relaxa câinele și Relaxați-vă pisica și muzica în sine, așa că voi merge mai departe și vă lasă să ascultați acel interviu și puteți, de asemenea, puteți, desigur, pe site-ul nostru, care este Teyoryofpets.COM, vor fi afișate note unde puteți să vă conectați la pagina lor YouTube și, de asemenea, pe site-ul lor. Aceste produse sunt disponibile acum în formularul de aplicații pentru Android și pentru produsele Apple, astfel încât să mă asigur că lasă link-ul acolo și dacă sunteți curios și doriți să descărcați aplicația.

Din nou, fie că este vorba despre YouTube sau aplicațiile, acestea sunt o sută la sută gratuită, așa că dacă o încercați și nu funcționează, nici o afacere mare; Dar, cu siguranță, vă caut feedback. Nu uitați, săriți pe site-ul nostru, este Teyoryofpets.COM, Puteți lăsa comentarii și întrebări și le voi asculta cu siguranță pe toți sau le voi citi pe toți, voi răspunde și voi folosi unele dintre ele în viitoarele podcast-uri, deci dacă vă simțiți confortabil cu faptul că puteți înregistra înregistrarea Mesaj dacă doriți să fiți prezentat în orice podcast viitor. Deci, aici, în interviul meu cu Amman

Interviu cu Amman Ahmed

Samantha: Vrei doar să începi să vorbești puțin despre Muzică pentru câini și cum ați fost implicați într-un astfel de lucru unic?

Amman: Da. Deci, cred că pentru noi ne-am petrecut ca cel puțin șase / șapte ani, cum ar fi într-adevăr privim în tehnologia din spatele a ceea ce funcționează și cum funcționează. Așa că am început așa cum am spus literalmente ca șase ani în urmă din universitate, pur și simplu mă luptam să obținem un loc de muncă și am avut o diplomă și a fost complet lipsită de valoare pentru că am fost acasă și doar recuperarea de la recesiune și 2010 Marea Britanie a fost încă frumoasă Hard Hit. Așa că am spus bine că am o mie de lire sterline, ceea ce cred că este ca 1500 de dolari acum lăsat de la împrumutul meu student și bine că nu pot obține un loc de muncă, voi încerca să încep o afacere.

Și nu știam unde să încep, ce să fac și am început să ne uităm la diferite tipuri de muzică și cum pot beneficia de oameni. Așa că am început să ne uităm la muzică pentru a ajuta oamenii să se culce, am început să facem cu adevărat bine și am colaborat cu o echipă ca în El Salvador, care au fost apoi semnate la eticheta mea de înregistrare, astfel încât toate lucrurile pe care le facem sunt complet exclusive și de acolo & # 8230; Facem destul de bine ca doi ani în jos, suntem bine de ce nu privim Muzică pentru câini?

Am spus bine că noi cercetăm în spatele acestei situații și în special ca cercetările din jurul muzicii clasice și cum afectează un câine și am început apoi un fel de experimentare și am găsit o bază pe YouTube pe care suntem ca și cum credeți cel mai bine?& # 8221; Evident, este un produs complet gratuit, așa că nu vă vindem nimic, iar oamenii au început să se angajeze și au plăcut-o și au încercat-o și apoi când au început anii am început să dezvoltăm diferite tehnici pe care le-am spus din când în când Acesta este secretul pe care îl avem "# 8230;

Samantha: Dreapta.

Amman: Așa că ne-am uitat la frecvențe diferite și cum ar fi combinarea faptului că cu diferite tipuri de muzică, diferite stiluri de muzică. Și apoi da, lucrurile încet au început să lucreze. Baza noastră de fan, așa că avem o listă imensă de joc pe YouTube pe canalul nostru numit ceas de lucru, și sunt atât de mulți fani care prezintă videoclipuri despre câinii lor adormit la muzica noastră și că tocmai a făcut totul mult mai puternic pentru că nu a fost Venim de la noi, venise de la fanii noștri. Și apoi cu asta este complet cultivat pe an pe an.

Nu ne clasificăm ca oameni de știință sau avem ani de experiență în această terapie, terapie pe animale sau ceva de genul asta, pentru că am fost așa cum am experimentat muzică și am găsit tehnici care au început să lucreze și am primit feedbackul de la baza noastră de ventilator. Și pentru că toate lucrurile noastre sunt complet libere, cred că am stabilit așteptările destul de scăzute, dar odată ce a început oamenii, oamenii # 8220; wow! Bine, acest lucru este ceva cu adevărat special.& # 8221;

Așa că acum sunt pe YouTube cu Relaxați-mi câinele Canalul cred că este vorba despre patru milioane de vizionări pe lună pe YouTube, ca chiar și serviciile noastre de streaming muzical, care este Music Aqua, care obține aproximativ o jumătate de milion de fluxuri pe lună, așa că este destul de interesant. Și tocmai am lansat pe Apple TV și pe TV Roku și la focul Amazonului, și asta se descurcă foarte bine, ca oamenii să meargă la muncă și doar să lase la câinii lor.

Deci, da, este foarte util, iar sumele de comentarii și feedbackul pe care îl obținem, trebuie doar să mergeți la canalul nostru YouTube pentru a vă uita la numărul de comentarii pe care le primim de la oameni, iar majoritatea acestora sunt într-adevăr într-adevăr pozitiv. Și cred că este ceea ce face cu adevărat special, este ca și cum am citit aceste comentarii în care oamenii au încercat ca atât de multe lucruri diferite, atât de multe forme diferite de medicamente și modul în care îl scriu este ca acesta foarte emoțional, și de aceea de aceea cum facem ceea ce facem este de fapt merită, și cred că este ceea ce ne ține pasul este pozitivitatea pe care o primim de la fanii noștri.

Samantha: Sigur, vreau să spun că câinii sunt ca membrii familiei pe care îi știi, dacă nu sunt fericiți, și în special anxietatea de separare este un lucru imens în comunitatea canin și așa cum ați spus că există medicamente și haine speciale și tot felul de lucruri de încercat și Ajutați-vă cu asta, așa că dacă vă puteți face cu ușurință prin pornirea pe YouTube sau lăsându-vă Amazonul pe sau ceva de genul ăsta pentru câinele dvs. în timpul zilei în timp ce ați plecat, că este un lucru uriaș.

Amman: Da.

Samantha: Da, și voi fi sigur că în notele de spectacol pentru podcast voi fi sigur că vă conectați și canalul YouTube, astfel încât ascultătorii noștri să poată sări acolo și fie să-l verifice pentru câine sau să vadă comentariile și lucruri de genul asta. Acest lucru este cu siguranță un lucru mare atunci când îl vedeți că lucrează pentru alți proprietari de animale de companie, sunteți cu siguranță mai potrivită pentru a încerca singur.

Amman: Da, exact.

Samantha: Da. Fantastic! Deci, băieți / # 8230; aveți oricare dintre veterinari sau orice experți în domeniu care o folosesc și lucrează cu dvs?

Amman: Deci, pentru noi, de o dată am avut o mulțime de oameni în SUA care a spus, "Vreau să încerc această muzică, # 8221; sau am încercat-o în canise, & # 8221; cum ar fi o mulțime de proprietari de canisare și cum ar fi & # 8220; acest lucru mi-a făcut munca mult mai ușoară.& # 8221; Și o mulțime de veterin veterine încep să o folosească pentru că oamenii au primit pe YouTube pe telefonul lor și când își pun câinele ca în purtător sau le iau la veterinar, ei vor avea iPhone-ul sau orice altceva jucând muzica, atunci când merge la veterinar ca și # 8220; ce este acest lucru?& # 8221; Și apoi au avut "de ce este câinele tău atât de calm?& # 8221; Și apoi de acolo așa cum se răspândește, așa că da. Și un lucru pe care vrem să-l facem acum este ca să ajungă la mai mulți veterinari, mai multe canise și simt că suntem bucuroși să le oferim muzica noastră gratuit, nu știu că le percepe acest lucru, așa că ne-ar plăcea ajutați cât mai multe canise posibil.

Samantha: Absolut. Asta e minunat!

Amman: Da.

Samantha: Deci, pentru planurile viitoare, doriți să vă extindeți deloc, poate să faceți niște animale diferite sau știu că ați menționat că ați început cu oamenii pentru "somnul uman.

Amman: Da. Deci, pentru noi, de fapt, surprinzător că avem un alt canal numit Relaxați-mi pisica și asta se descurcă foarte bine. Știi din nou Relaxați-mi pisica A început acum doi sau trei ani, încă o dată pe YouTube, și cu producătorii noștri o mulțime de cercetări din nou cu terapie muzicală pentru pisici și am fost ca și cum ar fi fost ceva aici, # 8221; Încă o dată cei doi ani liberi de încercare și eroare de a afecta publicul nostru și dacă mergeți la canalul nostru YouTube Relaxați-mi pisica, Odată ce oamenii au trimis videoclipuri despre pisicile lor și pisoii care au adormit și se relaxează la muzica noastră.

Și cum surprinzător avem o mulțime de acoperire de presă, Relaxați-mi pisica și da, așa ceva "așa chiar acum ne concentrăm pe adoptarea unor pisici și cred că știți că suntem o echipă destul de mică, doar una câte una și că ne uităm la # 8230; Doar obțineți acolo cât mai mulți oameni posibil, puteți accesa această muzică, este pe YouTube, este complet gratuit. Și dacă funcționează apoi că este bine & # 8230;

Samantha: Da absolut. Și menținându-l gratuit că este atât de important pentru proprietarii noștri de companie pe un buget să aibă ceva care să-i ajute pe câinele lor și ca și cum am spus acele straturi și lucrurile de genul asta, acele lucruri sunt foarte scumpe, ca să aibă așa ceva este gratuit, în primul rând, dar al doilea dintre toate pentru a avea ceva care funcționează și # 8230; o mulțime de oameni nu doresc să-și dau câinele dacă nu trebuie, ca să aibă ceva ce este simplu, este simplu, Ușor și este gratuit, vreau să spun că este aproape unul dintre acele lucruri prea bune, până când ajungi pe canal și tu folosești asta. Există atât de multe videoclipuri despre & # 8230; că proprietarii de animale de companie au făcut din câinii lor relaxând și doar să se bucure. Deci, atunci când ajungeți acolo și vedeți impactul pe care îl are asupra acestor câini, este destul de uimitor.

Amman: Da. Și da, cred că din perspectiva noastră continuăm să experimentăm cu sunete și frecvențe diferite și mai multe combinații și punerea lui acolo. Și nu știți că muzica noastră este minunată, avem niște feedback de la fanii noștri și spunând că este teribil și # 8230; acest lucru este ca zgomot puternic, de ce este asta? Acest lucru îmi deranjează câinele.& # 8221; Și, uneori, odată ce avem destule feedback, suntem "bine acest lucru nu funcționează.& # 8221;

Astfel încât majoritatea lucrurilor noastre au un impact pozitiv, dar este doar doar proces și eroare și lucrul cu fanii noștri și cred că este cu adevărat important și de aceea baza noastră de fan este în creștere cu adevărat rapid. Nu vrem să fim acei muzicieni aroganți, unde suntem calea noastră și am avut ani de studiu și toate aceste lucruri, vrem să ne angajăm cu voi și să spunem și să construim acest produs împreună, voi sunteți în ea la fel de mult ca noi.& # 8221; Și cred că asta avem o astfel de bază de fan loială.

Samantha: Da absolut. Este frumos ca proprietarii de animale de companie să aibă acest lucru și cred că fiecare câine este un pic diferit, astfel încât să încercați unele dintre lucrurile diferite de pe site și să găsiți doar ceea ce preferința personală a câinelui dumneavoastră cred că muzica este ajută și.

Deci, mai întâi, bineînțeles, trebuie să-i mulțumesc lui Amman pentru acest interviu minunat și să ne lăsăm să știm mai multe despre Muzică pentru câini și Muzică pentru pisici și cam cum a fost dezvoltat. Și, bineînțeles, așa cum a menționat că nu sunt oameni de știință, nu sunt cercetători care au studiat nimic de-a face cu auzul sau neurologia Caninei sau ceva de genul asta, astfel încât această muzică este doar un fel de încercare și testată și ca el a spus că " VE de-a lungul anilor au dezvoltat frecvențe care par să se potrivească câinilor și așa că este ceea ce este, este posibil să trebuiască să sari pe site-ul și un fel de uitare în jur pentru a găsi ceva care credeți că câinele tău ar dori. Desigur, dacă te uiți pe site-ul lor YouTube puteți obține și uita la comentariile altor proprietari de animale de companie și există ca și cum am spus într-adevăr sunt mii și mii de comentarii.

Așa că uitați-vă, găsiți câteva lucruri care sunt bine revizuite și încercați cu câinele dvs., este ca și cum am spus, este gratuit, astfel încât să nu fie răniți deloc doar pentru a încerca să încercați și dacă Câinele tău suferă de anxietate de separare și # 8230; Dacă animalul dvs. de companie suferă de anxietate de separare sau anxietate despre groomers sau veterinari, aplicația mobilă face cu adevărat ușor să spui că vei merge să mergi la groomers sau la veterinar, ascultați-l în mașină sau ascultați-l la plimbare sau ascultați-l când ajung acolo, îl joacă în fundal și încercați să vă ajutați câinele să se calmeze și să se relaxeze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 10: cum de anxietatea câinelui sooth cu muzica ft. Amman ahmed