16 Câini care au nevoie serios de un pui de somn

câine dormind pe o pernă

Există ceva mai curat decât a Puppy sau un câine? Da: un câine somnoros care are nevoie doar de un pui de somn. Indiferent dacă somnul lor de somn în timpul jocului de joc, mese sau doar atârnă timp, nu există nici o întrebare: câinii sunt într-adevăr, foarte bine la dormit și arata foarte drăguț făcând-o.

01 din 16

Cât de mult somn au nevoie de câini?

Înainte de a ne scufunda în Doggos, este important să rețineți că cantitatea de câini de somn de fapt are nevoie de variază în funcție de vârstă și de la rasă la rasă. Puppies, de exemplu, pot dormi într-o perioadă de 18 până la 19 ore pentru fiecare 24 de ore - ceea ce oferă o mulțime de oportunități de a fixa o imagine adorabilă #Sleeppuppy. Rasele mai mari de câini, cum ar fi Greyhounds sau Marele Danes, sunt mai mici și necesită și o mulțime de somn. Ratele de mare energie, cum ar fi Retrieverii și Pomeranii la Labrador, nu trebuie să facă o zi liberă.

Nu sunteți sigur dacă Puppper-ul dvs. atrage suficient zzz? Faceți câteva modificări simple pentru culcare pentru a vă determina animalul de dormit și apoi discutați cu medicul veterinar despre ceea ce este normal pentru rasa, vârsta, nivelul de activitate și dimensiunea.

Continuați la 2 din 16 de mai jos.
  • 02 din 16

    Treziți-vă la muncă

    Ai stat vreodată pe marginea patului tău, înfășurat într-o pătură și mă întrebi dacă mergi la muncă într-adevăr merită? Nu, nici nu, nici Chase și nici nu noi.

    Continuați până la 3 din 16 de mai jos.
  • 03 din 16

    Găsiți un amic Napping

    Unele studii sugerează că luarea unui pui de somn rapid de după-amiază poate stimula productivitatea și poate crește focalizarea. Dar dacă nu aveți un loc confortabil pentru a prinde câteva zzz? Urmați plumbul lui Winnie și folosiți-vă fratele sau sora sau chiar partenerul dvs. de cazare, dacă sunteți disperat.

    Continuați până la 4 din 16 de mai jos.
  • 04 din 16

    Luați o mulțime de mini-nap

    Pregătirea pentru HouseGuests este asa de obositor. Daisy a făcut spălătorie tot weekend în anticiparea sosirii părinților ei și are nevoie doar de aproximativ 20 de minute pentru a-și închide ochii.

    Continuați la 5 din 16 de mai jos.
  • 05 din 16

    Devine prea obosit pentru a curăța

    Playtime a fost doar sooo multă distracție și atât de obositoare, petey nu poate pune nici măcar jucăriile sale departe. Ajuta un catelus afară și curățat, ar fi?

    Continuați până la 6 din 16 de mai jos.
  • 06 din 16

    Ia o mulțime de pauze

    Roger este un excursar realizat care iubește să iasă în aer proaspăt în weekend, dar trebuie să ia pauze destul de frecvente. Picioarele lui mici le pot purta până acum, la urma urmei.

    Continuați până la 7 din 16 de mai jos.
  • 07 din 16

    Obțineți doza de cofeină

    Sasha a scris scrisul final în gradul ei "post-dogtoral" toată noaptea. Uneori se întreabă dacă chiar vrea cu adevărat pH-ul ei.D. mai.

    Continuați la 8 din 16 de mai jos.
  • 08 din 16

    Puneți diferențele deoparte

    Max a făcut unele descoperiri personale serioase în acest an. Cea mai mare realizare a lui? Realizând că napping cu Kitty a fost mult mai plină de satisfacții decât lupta cu pisicile. Liderii noștri mondiali ar putea învăța un lucru sau doi de la Max.

    Continuați până la 9 din 16 de mai jos.
  • 09 din 16

    Puneți pe alții mai întâi

    Riley se preferă într-adevăr să aibă propriul său spațiu atunci când doarme, dar știe că băieții buni au pus adesea nevoile altora înainte de nevoile lor. Bună băiat, Riley - veți obține acel ochi închis în cele din urmă.

    Continuați până la 10 din 16 de mai jos.
  • 10 din 16

    Evitați întreruperile alimentare

    Știți când mâncați prea mult pe Ziua Recunoștinței sau Crăciunului sau doar o miercuri aleatoare și trebuie să faceți un pui de somn lung pentru a vă recupera de la sărbătoarea voastră? La fel și Penny.

    Continuați până la 11 din 16 de mai jos.
  • 11 din 16

    Du-te înapoi la culcare

    Acel sentiment atunci când te trezești de la un pui de somn încă obosit, super deshidratat și nesigur de ce an este. Du-te înapoi la somn, Conan.

    Continuați până la 12 din 16 de mai jos.
  • 12 din 16

    Trick mama ta

    Sammy a perfecționat arta de a pretinde că adoarme când mama lui vine să-l trezească pentru biserică. Luați notă, puii - aceasta este o serioasă, i-nu-trezește--l-up - pentru că a fost un băiat de amânare.

    Continuați până la 13 din 16 de mai jos.
  • 13 din 16

    Evitați să dormiți în pete ciudate

    Ați fost vreodată atât de obosit că ați adormit într-un loc super-ciudat (și inconfortabil)? Milo te simte - a fost atât de obosit, a adormit într-una din coșurile decorative ale mamei sale. În mod normal, deține scoici decorativi.

    Continuați până la 14 din 16 de mai jos.
  • 14 din 16

    Gestionați bluesul de luni

    "Nu este luni. Nu este luni. Este nu luni. Cum este posibil să fii așa de somn înainte ca săptămâna să înceapă?"Se întreabă pe Pug.

    Continuați până la 15 din 16 de mai jos.
  • 15 din 16

    Nu funcționează prea tare

    Charlie iubește să-i ajute familia cu o muncă de curte, dar purtând ramuri grele, tăieturi de iarbă și pungi de frunze devin obositoare. (Charlie nu este foarte bun la munca de curte oricum - devine super distras de toate bastoanele disponibile pentru el.)

    Continuați până la 16 din 16 de mai jos.
  • 16 din 16

    Snap un auto-somn

    "M-am trezit ca asta," Jack tweets. "Dar, de asemenea, vreau să mă întorc să dorm așa și să nu ieșesc niciodată din pat ca asta."

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 16 Câini care au nevoie serios de un pui de somn