Cum de a instrui un câine pentru a prelua: un ghid video ușor de urmărit

S-ar putea să credeți că învățați cum să pregătiți un câine pentru a prelua este simplu și nu va mai face mult efort. Majoritatea oamenilor cred că câinii sunt înclinați în mod natural să aducă și că nu are nevoie de mult efort pentru a le învăța jocul.

Cum să antrenezi un câine pentru a aduce videoÎn realitate, formarea câinelui dvs. pentru a prelua este la fel ca orice alt tip de instruire. Este nevoie de răbdare și consistență. Există câțiva câini care ar putea să se ridice în mod instinctual pe joc, dar majoritatea câinilor vor trebui să fie arătați cât de multă distracție poate fi.

Și, în ciuda tuturor eforturilor tale, câinele tău nu poate arăta niciun interes în a învăța cum să aducă. De obicei, câinii mai tineri sunt mai jucăuș decât câinii mai în vârstă.

daca tu Adoptați un câine mai în vârstă Poate fi mai greu să-l înveți să iasă. Tot ce poți face este să încerci, și dacă câinele tău se bucură de joc, el va ridica în cele din urmă.

Mai multe sfaturi: Videoclipuri zilnice pe Top Dog Sfaturi YouTube Canal

Cum să antrenezi un câine pentru a prelua

Cum să antrenezi un câine pentru a prelua

Înainte de a începe să înveți cum să antrenezi un câine pentru a prelua, trebuie să înțelegi că jocul și # 8220; Păstrați departe & # 8221; ar putea fi foarte dăunătoare procesului. Mulți părinți de companie iubesc să se țină departe de cățeluși, dar este în mod esențial ca învățarea câinelui opusul preluării.

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să vă încântați câinele cu privire la conceptul de preluare. Trebuie să Utilizați o jucărie bună de câine că ea găsește atrăgătoare. După cum puteți vedea în ghidul meu video, Labrador Retriever iubește să urmărească bilele. Sunt ușor pentru ea să scoată în gură și ea iubește entuziasmul de a urmări o minge în timp ce se rostogolește peste pământ.

Unii câini pot prefera o jucărie care scârțâie sau face un zgomot zdrobit. Dacă câinele dvs. îi place jucăriile de frânghie, utilizați unul dintre aceștia. Primul pas în a învăța cum să antrenezi un câine pentru a prelua este să-l facă interesat de joc și singura modalitate de a face asta este să-i dea ceva atârnat de urmărire.

LEGATE DE: 10 cele mai bune sporturi de făcut cu câinele dvs

Este posibil să aveți nevoie să jucați cu jucăria pentru un pic înainte ca câinele să devină încântat de asta. Aruncați-l în jur, îl înfuriați, faceți tot ce trebuie să vă atrageți atenția asupra jucăriei. Odată ce îi acordă atenție, este timpul să-l aruncați.

La început nu ar trebui să o arunci prea departe; 15-20 de picioare este o distanță bună. Dacă câinele dvs. nu va urmări imediat, arătați-i cum a fost făcut. Urmăriți după jucăria și arătați-i cum să-l recupereze. În cele din urmă, Fido va vedea că urmărirea jucăriei este poate fi foarte interesantă.

Cum să antrenezi un câine pentru a prelua

Ultimul pas

Acum vine partea grea. Odată ce puiul tău înțelege să-l urmărească mingea și să-l recupereze, trebuie să-l înveți să-l aducă înapoi. Alegeți o comandă pe care o veți folosi în mod consecvent. Folosesc & adu-l înapoi, & # 8221; Dar puteți folosi orice comandă scurtă pe care o doriți.

Este posibil să trebuiască să sunați numele câinelui dvs. și să utilizați tratamente pentru a-l ademeni la început. Odată ce câinele dvs. a preluat jucăria, arată-i un tratament și Utilizați comanda pe care le-ați ales. Dacă aduce jucăria înapoi acolo unde ești sigur că îl recompensați cu un tratament și laudă.

Cum să antrenezi un câine pentru a preluaDacă câinele dvs. se întoarce înapoi pentru tratament și nu reușește să aducă mingea înapoi, va trebui să luați pași mai mici. Laudă-l pentru a recupera jucăria și pentru a ridica cu gura lui. Stați aproape de el și recompensați-l când aduce jucăria înapoi la tine.

Continuă să Creșteți treptat distanța între tine și câine și recompensa de fiecare dată când se întoarce cu jucăria.

Cheia este de a-și construi entuziasmul pentru joc și de a-i învăța conceptul de a aduce jucăria de câine. Odată ce câinele dvs. are elementele de bază în jos, puteți începe să lucrați la aspecte mai provocatoare, cum ar fi scăderea jucăriei în mână sau în așteptare până când jucăria a aterizat să alerge după ea.

Amintiți-vă, dacă câinele dvs. nu pare foarte interesat să joace Fetch, este posibil să nu fie jocul lui. Poate că se va bucura de tugging pe o jucărie de frânghie sau să găsească o jucărie ascunsă. Ca noi, fiecare câine are propriile lor preferințe și displace. Fetch poate să nu fie suficient de stimulant pentru FIDO, dar sunteți sigur că veți găsi un joc pe care îl bucură dacă continuați să încercați.

Citiți următorul: Concursuri de agilitate pentru câini - Cum să începeți, știința privind riscurile, rănile, argumentele pro și contra

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a instrui un câine pentru a prelua: un ghid video ușor de urmărit