Revizuire: jucării câinilor de câine din afară

Majoritatea câinilor iubesc să se joace cu jucării. Unii se bucură de tugging și de preluare, în timp ce alții le place să mestece. Jucăriile de câine din afară vin într-o varietate de stiluri pentru a satisface nevoile de aproape orice câine. Este important să vă oferiți animalele de companie cu o varietate de jucării pentru a beneficia de dezvoltarea mentală și fizică.

Unii proprietari cred că jucăriile câinilor sunt doar acolo pentru a juca când Fido are nevoie de un exercițiu. Dimpotrivă, dacă achiziționați jucăriile potrivite pentru câinele dvs., ele pot fi, de asemenea, foarte stimulative mintale.

La fel ca noi, câinii noștri doresc stimularea mentală. Fără ea, se vor plictisi și vor începe să găsească lucruri de a se distra. La fel ca un copil plictisit, acest lucru va duce probabil la rochia dvs. de a distruge ceva sau intră în ceva pe care nu ar trebui să îl atingă.

Dând câinelui dvs. o varietate de jucării îl va păstra fericiți și sănătoși. El va putea să se joace și să se distreze, ceea ce îl va împiedica să caute ceva de făcut pe cont propriu. Să nu mai vorbim, cumpărarea unei grăunte de jucării de câine de calitate este obligată să fie mai ieftină decât înlocuirea mobilierului, a încălțămintei, a îmbrăcămintei și a oricăror altceva pe care câinele dvs. îl poate ruina.

Outward Hound pretinde că a făcut jucării de calitate care sunt durabile și accesibile. Am fost interesat să le verific și să văd dacă s-au ridicat la cei doi distrugătoare de jucărie.

RECOMANDAT: Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

Outward Hound câine Jucării Review

Jucăriile de câine din afarăOutward Hound are o linie de jucărie care include mai mult de 50 de produse. Am primit patru dintre ei pentru a testa cu fetele noastre - dintre care două sunt de la aceeași linie.

Invincibles

Invincibles Gecko Stuffless fără câine de câine scârțâit pare a fi favoritul în casa noastră. Labradorul nostru, Saddie și Beagle, Molly, ambele dragoste de pluș. Molly este, de asemenea, puternic atras de jucării care scârțâie.

De obicei, jucăriile de pluș nu durează mai mult de câteva zile în casa noastră. Cele mai ieftine nu o fac mai mult de câteva ore.

Outward Hound Invincible Jucărie de câineLinia invincibilă de la câinia exterioară se face cu stratul de mestecat al companiei. Ei au, de asemenea, o legare deosebit de puternică. În timp ce ele sunt mai durabile decât cele mai multe jucării de pluș, ele nu sunt încă concepute pentru Chewers Power.

Îmi place că aceste jucării sunt umplute gratuit. Fetele noastre nu au rupt-o deschise, dar este frumos să știi că atunci când o fac, nu va fi o explozie de umplutură în toată camera de zi. O altă caracteristică excelentă este că mirosurile încă scad după ce au fost perforate.

Există două dimensiuni și două opțiuni de culoare disponibile cu aceste jucării. La momentul acestei revizuiri, Atât soiul 2-squeker, cât și soiul de squeker se vinde pentru 7 USD.99 pe Amazon.

Foc Biterz

De asemenea, am primit Foc Biterz scârțâind jucărie de câine de pluș. Câinii mei se bucură prea mult, dar nu la fel de mult ca și gecko invincibil. Cred că este pentru că materialul nu este la fel de moale.

Outward Hound Fire Jucărie de câine BiterzAceastă jucărie este făcută din același material pe care îl folosesc pentru a face furtunuri de incendiu. Să spun că este durabil este o subestimare! Voi observa că există brațe mici atașate de părțile laterale ale acestei jucări, iar câinii mei le-au rupt după o săptămână de a juca cu ea. Cusatura este puternică și nu a rupt o gaură în corpul jucăriei, așa că nu este foarte rău pentru uzură.

Aceste jucării de câine de câine din afară sunt, de asemenea, echipate cu mirosuri care continuă să scrâgă după ce au fost perforate. Acestea sunt disponibile în două dimensiuni. Micul este de aproximativ 17 și # 8243; lung și are două shakers. Cel mai mare, care este cel pe care îl am, este 25 și # 8243; lung și are trei shakeri.

Acestea sunt un pic mai scumpe decât jucăriile invincibile, dar sunt, de asemenea, mult mai durabile. La momentul acestei revizuiri, Designul 2-squeker este de 8 USD.47 și designul 4-squeker este de 15 USD.93 pe Amazon.

Bionic

Outward Hound Jucărie de câine Bionic BoneAcum vine o linie de jucării pentru câini de câine din afară pentru Chewers Power. Saddie are fălci puternici, iar aceste jucării funcționează foarte bine pentru ea. Molly are o gură mult mai mică și nu este o putere de mestecat. Ea va juca cu aceste jucării și uneori se bucură de ei dacă Saddie are deja una, dar nu este un fan imens al acestora. Nu cred că aceasta este o problemă cu Jucării, totuși; Este doar o diferență în preferința câinilor noștri de jucării.

Bionic Bone și  Bionic Fierbe au fost făcute cu puterea de chewers în minte. Acestea nu sunt jucării tradiționale de cauciuc de cauciuc. Ele sunt realizate cu un material de elastomer termoplastic (TPE), care este un amestec de cauciuc și plastic. Ele sunt BPA, plumb și ftalat gratuit.

Aceste jucării de câine de câine din afară pot fi umplute cu tratamente pentru a oferi o experiență de mestecat de lungă durată pentru câinii care iubesc doar pentru a gneau lucrurile. Nu există margini ascuțite și nu se așează.

Sunt încrezător în a spune că aceste jucării sunt foarte sigure pentru chiar și cele mai puternice chewers.

Osul bionic este disponibil în patru dimensiuni. Avem dimensiunea mare pentru Saddie. Se ponderată pe ambele capete pentru a crea o mișcare spirală când este aruncată. De asemenea, bounce și plutește în apă.

Outward Hound Bionic Fierbe de câineDupă cum demonstrează în revizuirea mea video, Saddie iubește să joace cu aceste jucării de la Outward Hound. Are o bounce imprevizibilă, ceea ce face o provocare interesantă pentru ea.v

Îmi place să fac unt de arahide sau câine tratează aici pentru a ocupa Saddie când am plecat. Este de obicei acoperită de particule de alimente și drool până în momentul în care venim acasă, dar este o mașină de spălat vase de sus pentru curățarea ușoară. PRIMĂ!

În funcție de dimensiunea pe care o alegeți, aceste jucării de câine de câine Gama de preț de la $ 11.99 până la 16 ani.99 pe Amazon La momentul acestei revizuiri.

Fierberul bionic are toate aceleași caracteristici ale osului, dar are patru laturi în loc de două și este disponibilă numai într-o singură dimensiune. La momentul acestei revizuiri, a fost înfundat Bionic Vânzarea pe Amazon pentru $ 15.69.

Citiți următorul: Top 14 cele mai bune jucării de câine mari pentru câinii mari

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jucării câinilor de câine din afară