Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă

Nu toate jucăriile de câine sunt create egale. De fapt, unele jucării pentru câini pot fi de fapt periculoase pentru ei să se joace și să mestece. Este responsabilitatea noastră ca proprietarii de câini să ofere animalele de companie cu mestecați sănătoși, sănătoși, pentru a ajuta la sănătatea dentară, forța maxilarului și pentru a-și satisface instinctul natural de mestecat.

Ca și în cazul celorlalte decizii pe care le faceți pentru câinele dvs., faceți o mulțime de cercetări și consultați cu profesioniștii și alți proprietari de câini atunci când alegeți jucării pentru câini adecvate. Ce este potrivit pentru câinele vecinului dvs. nu va fi neapărat pentru câinele dvs. Veterinările sunt cei mai buni oameni care vor întreba despre acest lucru, dar care jucării de câine fac veterinarii recomandă cel mai adesea?

"Ei vor avea o preferință de jucării în același mod în care copiii au preferințe de jucărie. Odată ce determinați favoritele lor, puteți ajusta selecția și bugetul în consecință pentru jucăriile care vă distra animalul.& # 8221; - Dr. Mark Stickney, DVM (sursă)

Puteți să vă adresați întotdeauna medicului veterinar pentru recomandări specifice sau vizitați orice număr de forumuri online pentru a cere altora cu câini similare care îi preferă. Va fi un proces de încercare și eroare, dar atâta timp cât urmăriți aceste linii directoare de bază, ar trebui să puteți evita orice dezastruos pe căutarea dvs. de a găsi jucăriile de câine perfecte pentru companionul dvs. de companie.

Citiți și: 5 cele mai bune jucării câinelui făcute în America

Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?

Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă

Jucăriile de câine pentru a evita

Ca și în cazul alimentelor câinilor și tratează, uneori este mai ușor să vorbim despre ceea ce este recomandat prin începerea cu ceea ce este nu recomandat și ceea ce ar trebui să evitați cu totul.

Știind ce nu este sigur sau sănătos pentru câinele dvs. atunci când cumpărăturile pentru jucării pentru câini vă poate ajuta să înțelegeți mai bine de ce alternativele sunt atât de favorizate și la ce să caute. De asemenea, vă poate ajuta să evitați să vă puneți în mod necunoscut câinele în situații potențial periculoase.

Fără jucăria de companie este indestructibilă. Unele animale de companie sunt mult mai distructive. De fapt, distrugerea este o mare parte din distracția pentru majoritatea câinilor și a unor pisici. Este un pic de cumpărător fermecător.& # 8221; - Dr. Katherine Miller, dr (sursă)

Există mai multe reguli dure de urmat atunci când amintiți ce jucăriile de câine pentru a evita obținerea pentru câinele dvs, toate acestea de multe ori Recomandat de mulți veterinari.

1. O jucărie de câine trebuie să fie suficient de moale pentru ao linge cu miniatura

Jucării pentru câini, în special oasele, care sunt Mai tare decât acest risc, rupeți dinții câinelui.

Veterinii văd adesea premolarul gigantic ca principala accidentă dentară din bătălia de câine pe os. Acest dinte este plin de nervi, costisitoare pentru reparare, si ratat foarte mult de caini care trebuie sa-l elimina.

2. Jucăriile de câine nu trebuie să fie în măsură să fie sfâșiate

Câinele dvs. nu ar trebui să fie în stare să-i dorească, să se răstoarne sau să ingerați biți de jucărie câinelui său.

Multe jucării inadecvate de catelus conțin mirosuri, ochi de ochi falsi și alte biți mici care pot provoca cu ușurință sufocarea sau obstrucția intestinală.

3. Jucăria de câine trebuie să fie mai mare decât gura câinelui

Unul dintre primele lucruri de acordat atenție este Dimensiunea jucăriilor câinilor. Dacă o jucărie se poate potrivi confortabil în gura câinelui, devine instantaneu un pericol de sufocare.

Acest lucru este valabil mai ales pentru câinii care se joacă sau alergând cu jucării în gură. De asemenea, trebuie să acordați atenție acestui lucru atunci când căutați Cele mai bune jucării de catelus.

4. Evitați orice altceva care ar putea conține Salmonella

Cand vine vorba de câine de mestecat jucării, Un nou nivel de risc se deschide. Studiile au arătat, de asemenea, că anumite jucării de câine nesigure (de obicei chinezii) expun câinii la multe substanțe nocive.

Acesta este un teritoriu foarte dezbătut, dar este mai bine să greșești pe partea de prudență. De exemplu, câine de mestecat care conține crud poate conține, eventual, salmonella sau e. coli.

În plus, pot provoca probleme de digestie la câțiva câini. Din aceste motive, acestea sunt cele mai evitate. Urechile de porcine, articulațiile de vacă și altele asemenea sunt cele mai evitate, din aceleași motive. Bully bastoane pentru câini sunt în mod normal cea mai bună alternativă dacă sunteți în căutarea unui mestecător sigur.

Fii atent cu chews comprimat. Comestibile tratamente, cum ar fi chews Rawhide, pot ajuta la sănătatea dentară. Dar câțiva câini, mai ales chestii agresivi, le consumă prea repede sau pot înghiți piesele întregi.& # 8221; - Dr. Flori Amy, DVM (sursă)

5. Evitați jucăriile pentru câini

O altă opțiune care nu este favorizată între profesioniștii din domeniul medical Jucării pentru câini.

De ce? Deoarece pot fi ușor rupte de câinii motivați. Când se termină în stomac și tractul intestinal, o intervenție chirurgicală de multe ori urmează. Riscul de intervenție chirurgicală sau chiar deces nu merită pur și simplu beneficiul mic de a vă oferi amuzamentul câinilor timp de câteva ore.

LEGATE DE: 3 tipuri de jucării de câine cele mai nesigure pentru pui

Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă

VET Jucării recomandate pentru câini

1. Rawhide Alternative

Așa cum a spus, chews de câine Rawhide sunt, în general, descurajați de veterinari din mai multe motive.

Dar, dacă tu și câinele tău sunteți ambii fani ai acestora, există o mulțime de alternative bune la chews de crud. Una dintre cele mai populare și cele mai bune alternative sunt bâzâi bully pentru câini. Ele sunt decontaminate și conțin ingrediente suplimentare de combatere a plăcii.

2. Chews antler natural

Deși prelucrate, oasele comerciale pentru câini sunt în general descurajate de veterinari.

O opțiune bună pentru câini care nu sunt chewere agresive este Chews antler. Majoritatea mestecilor de cîine pentru câini sunt făcute din coarne de cerb natural, astfel încât sunt cruzime și ecologice și sunt una din Cele mai populare mestecați pentru câini.

Ele sunt, de asemenea, mult mai greu decât oasele prelucrate, astfel încât să vă simțiți încrezători că piesele mici nu vor întrerupe și provoca vătămări. Ele sunt de lungă durată și sunt excelente pentru câinii care au alergii severe și numeroase la alte materiale.

Cele mai bune jucării pentru câini Kong pentru cățeluși3. Jucării câinelui Kong

Kong are o înregistrare dovedită a celor mai bune jucării de câine care sunt opțiuni excelente pe termen lung.

Majoritatea jucăriilor câinelui Kong sunt dure, asa ca ei să se ridice la câini cu fălci puternici, în special aceste Cinci cele mai bune jucării Kong. Ele sunt făcute pentru a fi umplute cu tratamente, alimente umede și unt de arahide. Aceasta înseamnă că jucăriile Kong pot păstra în mod eficient câinele ocupat timp de ore, zi după zi.

4. Jucării de câine nylabone

Nylabone Jucării câinelui sunt la fel ca reali oase pentru câini, dar nu atât de greu încât ei stau să-și spargă dinții câinelui. Sunt durabile și nu tind să se desprindă în cite.

Chews de câine Nylabone sunt special făcute pentru puii care mestecă cele mai multe alte jucării. Dacă câinele dvs face reușesc să spargă bucăți de nylabone, ar trebui să o luați.

5. Greens Dog tratează

Greens sunt unul dintre cele mai bune câini dentare, dar ele sunt atât de durabile încât să se dubleze ca jucării pentru câini, păstrând animalele ocupate pentru perioade lungi de timp în timp ce își curăță dinții.

Greens Dog Tratamente au fost odată încruntate de comunitatea veterinară pentru a fi cunoscută că provoacă obstacole intestinale. Cu toate acestea, compania a suferit o reformulare a produselor lor și este acum mult mai sigură și mai ușoară ca câinii să digeră.

6. Jucării puzzle pentru câini

Nina Ottosson Jucarii puzzle pentru câiniCâini ca o provocare bună și au nevoie de ceva pentru a-și menține creierul stimulat.

Puzzle Jucării câinelui, cum ar fi cele create de Nina Ottosson pe care l-am intervievat înainte, pot păstra câinii ocupați ore întregi și le pot oferi suficientă stimulare mentală pentru a obosi.

Verificați-vă Revizuirea jucăriilor de câine de puzzle ale lui Nina Ottoson pentru a vedea cum funcționează.

Furnizând animalul dvs. de companie cu jucării de puzzle, puteți să vă asigurați că nu se va plictisi și se va abține de la participarea la comportamentele distructive obișnuite expuse de câinii plictisit, sub-stimulați. Stimularea mentală este extrem de importantă pentru câini.

Citiți următorul: 15 cele mai bune jucării ieftine de mestecat pentru câini sub $ 10

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce jucării de câine sunt veterinari recomandă?