Revizuire: orbee-tuff snoop tratează jucăria de câine de distribuire

Este important să vă oferiți câinelui o varietate de jucării care să-i piagă interesul și să-l țină distrați. Tratați jucăriile de distribuire reprezintă o opțiune excelentă pentru câinii care sunt motivați de alimente. Orbee-tuff snoop Jucaria de caine este usoara sa foloseasca si asigurati-va ca orice pup.

Multe jucării de distribuire (inclusiv aceasta) pot fi, de asemenea, utilizate ca alimente lente. Puteți plasa câinele dvs. în interior și urmăriți-l să lucreze pentru cina lui. Aceste tipuri de jucării oferă stimulare mentală și activitatea fizică pentru câinele dvs.

Aceste tipuri de jucării sunt deosebit de mari pentru cățeluși și câini hiperactivi. Destul de des un câine cu provocări excesive de energie sau de comportament este doar plictisit de lipsa de stimulare mentală. Furnizarea de jucării de câine stimulative mintale și a unui exercițiu adecvat poate fi tot ce trebuie să rezolvați problema.

Orbee-Tuff Jucărie de câine Snoop are un design simplu, dar poate oferi câinelui dvs. o mulțime de divertisment. Nu este potrivit pentru chewers agresiv și va face apel doar la câinii motivați alimentari. Continuați să citiți pentru a afla cum câinii noștri ca această jucărie unică.

Orbee-tuff snoop trata distribuirea jucării câinilor

Orbee-Tuff Jucărie de câine SnoopJucaria de câine a lui Orbee-Tuff Snoop este disponibilă în două dimensiuni. Cel din videoclipul și fotografiile mele de revizuire este mingea de 5 ". De asemenea, puteți cumpăra o minge de 4 "dacă aveți un pui mai mic. Este fabricat dintr-un moale, netoxic Elastomer termoplastic (TPE) material care este ftalat, BPA și fără plumb.

Așa cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, când deschideți partea de sus a jucăriei, îl puteți umple cu Kibble sau câini mici tratați. Odată ce închideți partea de sus, devine dificil pentru câinele dvs. să recupereze mâncarea. Își poate lipi nasul în gaura centrală și sună în jur pentru a-și lua gustările.

Dacă câinele tău îi place să mănânce, această jucărie o va distra cu siguranță până când toată mâncarea a dispărut. De asemenea, puteți folosi jucăria ca un alimentator lent. Dimensiunea mare poate deține mai mult de 1/2 ceașcă de kible.

Materialul TPE este chiar infuzat cu ulei de mentă pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele respirație mirositoare proaspătă. Această jucărie este disponibilă în 6 culori:

  • albastru deschis
  • albastru inchis
  • portocale
  • verde
  • roșu
  • Violet

Planet câine face ca jucarul de snoop orbee-tuff aici, în SUA. Sunt ușor de curățat cu apă caldă și un săpun blând. După cum puteți vedea, această jucărie păstrează cu siguranță câinii mei motivați de mâncare.

Mingea de 5 "funcționează bine pentru Retrieverul meu de 70 de lire de 70 de lire, și 4 8243; Dimensiunea este minunată pentru amestecul meu de beagle de 30 de lire. Acest jucărie de câine moale, cauciuc, nu este potrivită pentru Chewers agresiv, dar cred că ar funcționa pentru orice rasă sau dimensiune - atâta timp cât acestea sunt motivate alimentare.

Puteți achiziționa jucăria de câine orbee-tuff Snoop pe Amazon pentru $ 13.99- $ 16.99, în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Această jucărie ar trebui să dureze de mulți ani, atâta timp cât câinele dvs. nu este un chewer distructiv. În opinia mea, această jucărie de câine este o valoare foarte bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune jucării interactive pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: orbee-tuff snoop tratează jucăria de câine de distribuire