Top 5 cele mai bune jucării pentru câinii mici

Câinii iubesc să joace și să fie în jurul oamenilor, și jucăriile câinilor sunt adesea mediul prin care se leagă și interacționează cu oamenii lor. Tipul de jucării pe care vă expuneți furkidurile pentru a face o mare diferență față de dezvoltarea lor fizică, socială și cognitivă. Este important să alegeți jucăria potrivită pentru ei și să găsiți Cele mai bune jucării pentru câini mici poate fi deosebit de provocator.

Indiferent dacă aveți un câine mare sau unul mic, mărimea contează. Dacă alegeți o jucărie de câine care nu este dimensiunea corespunzătoare, ar putea provoca vătămări la animalele de companie sau ar putea duce la sufocare. Unii câini vor refuza, de asemenea, să se folosească și să se joace cu o jucărie de câine care să fie prea mare sau prea mică. De asemenea, o jucărie adecvată pentru un catelus nu poate fi cea mai bună alegere pentru câinele dvs. adult.

Proprietarii de animale de companie se plâng adesea că cele mai bune jucării pentru rasele câinilor mici sunt greu de venit, și asta este adevărat, deosebit de sigur. Deci, dacă aveți cea mai mică ceașcă Chihuahua sau un Terrier Jack Russell, cele mai bune cinci jucării pentru câinii mici sunt probabil să fie savurați de FIDO și, de asemenea, pentru ei să se joace cu:

Jucării pentru câini mici Preț Calitate Rating
Jucarii lobeve 10 cadou cadou $ B+ 4.2/5
Otterly Animale de companie Puppy Dog Crow (câini mici) $$ A 4.4/5
Kong jucărie de câine clasic $ A+ 4.4/5
Zippypaws burrow scârțâie ascunde și caută jucărie de pluș $$ B- 4.5/5
Kong coazie câine jucărie scârțâitoare $$ C 3.9/5

* Faceți clic pe cele mai bune jucării pentru câini mici pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Găsirea jucăriilor de dimensiune potrivită pentru câinii mici

Cele mai bune jucării pentru câinii mici Jucărie de câine dreapta vă va păstra pe tovarășul caninului de timp pentru perioade lungi de timp. Pentru a găsi cea potrivită, trebuie să știți ce îi place câinele dvs. Îi place să iasă? Poate că se bucură de un joc de remorcherie? Poate că este un câine tânăr care îi place să mestece? Oricare ar prefera câinele dvs., asta ar trebui să faceți cumpărături.

De asemenea, trebuie să vă gândiți la Tipul de chewer că câinele tău este. Dacă el este distructiv, jucăriile de pluș ar putea să nu merite. Cu toate acestea, unii câini se bucură de un jucărie de câine mediu sau mic în jurul gurii, fără interes să-l distrugă. Dacă acest lucru este cazul cu pooch, o jucărie moale, de câine de dimensiuni medii ar fi o alegere excelentă.

Amintiți-vă că prețul unei jucări de câine este de obicei direct legate de calitatea sa. O jucărie de 1 $ nu este probabil să dureze foarte mult timp. Este dificil să justificați cheltuielile de 10 $ pe o jucărie de câine, dar dacă va dura luni (sau chiar ani), atunci este ușor să vedeți valoarea din produs.

Doar păstrați dimensiunea câinelui dvs. în minte și asigurați-vă că alegeți o jucărie mică de câine care nu va fi prea mare sau să pună un pericol de gătit. Câinii mici au guri mai mici și nu pot purta cât mai multă greutate ca rasele mai mari. Dacă alegeți o jucărie de câine prea mare, ei nu vor putea să se bucure de joc cu ea.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că selectați o jucărie mică de câine care va fi suficient de durabil. Dacă nu are tendința de a grăbi jucăriile, atunci nu va fi dificil să alegeți unul care va fi în picioare până la fălcile sale. Cu toate acestea, dacă aveți un chewer distructiv pe mâini, trebuie să găsiți o jucărie durabilă pentru câini că nu va putea să mestece în bucăți mici și să înghită.

Cele mai bune jucării pentru câini miciDacă chiar vrei să fii sigur că puiul tău nu se va plictisi, trebuie să ai mai multe jucării pentru câini la îndemână. Studiile arată acea Câinii preferă jucării noi, deoarece sunt interesante și oferă o nouă provocare. Puteți păstra jucăriile vechi și # 8216; Nou `la animalul dvs. de companie, cumpărând mai multe jucării și le-au aprins din când în când.

Poate că unele dintre cele mai bune jucării pentru rasele mici pe această listă vor fi potrivite pentru FIDO. Dacă nu găsiți ceea ce căutați aici, încercați lista noastră de Cele mai bune jucării de catelus Sau întrebați la magazinul dvs. local de animale de companie pentru recomandările lor. Veterinarul dvs. sau un antrenor de câini în zona dvs. locală pot avea, de asemenea, câteva sugestii minunate.

Care sunt cele mai bune jucării pentru câinii mici?
Top 5 jucării de câine sigur pentru rasele mici

1Lobeve jucarii 10 pachete cadou set

Lobeve câine Jucarii 10 pachete cadou setAcest pachet de jucăriile cele mai bune pentru câinii mici conține jucării cu atenție selectate - un fluturaș de cauciuc de nylon pentru a prelua, bumbac de cauciuc de cauciuc și spiky cauciuc pentru mestecat, bile de bumbac și bucle pentru mestecat și tugging și un sortiment de frânghii de țesături pentru tether tugging. Aceste jucării de la Lobul Promovați dinții sănătoși și gingiile puternice, exercițiile fizice și mentale adecvate, utilizarea corectă a excesului de energie și lipirea constantă și comunicarea.

  • Recenzii mici de jucărie pentru câini: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Proprietarii de câini au observat o scădere semnificativă a anxietății de separare și a mestecului distructiv atunci când Lobeve câine Jucarii 10 pachete cadou set a fost introdus. Cu o pregătire adecvată, jucăriile ar putea fi utilizate în mod eficient pentru a redirecționa comportamentul nedorit.

Cele mai bune jucării pentru câini miciCumpărătorii au fost destul de impresionați de cumpărarea lor. Ei spun că pachetul de 10 bucăți costă mai puțin decât dacă jucăriile au fost cumpărate separat. Ei au descoperit că jucăriile sunt foarte durabile și de bună calitate, și recomandă acest pachet foarte foarte mult.

Pro:
  • Ambalaj de 10 jucării
  • Conține jucării interactive, jucării scârțâitoare, o jucărie cu buclă spinoasă, jucării de cască, jucării de mestecat, jucării Frisbee și bile de jucărie pentru câini
  • Jucăriile sunt făcute cu bumbac non-toxic care funcționează pentru a curăța dinții în timp ce câinele dvs. mestecă
Contra:
  • Nu pentru chewers distructiv
  • Unii recenzori au fost nemulțumiți de cât de ușor aceste jucării de frânghie au fost rupte

Cele mai bune jucării pentru câini miciCea mai utilă recenzie despre aceste jucării cele mai bune pentru câinii mici: "Dacă vă căutați să vă păstrați câinele activă sau să le păstrați să vă plictisiți, atunci obțineți aceste 10 jucării de câine mixte vor fi minunate. Câinii mei iubesc cu adevărat jucăria scânteie și mingea de frânghie. Îi place să tragă și să tragă ... "

2, Animale de companie Pet Pet Jucarii pentru câini mici și mijlocii

Otterly Animale de companie Puppy Dog Pet jucării pentru câini mici până la mijlocUn set de jucării de la Otterly Animale de companie Conține patru jucării diferite de frânghii - cabluri în formă de minge, în formă de os și bucată de remorcare. Toate sunt fabricate din țesături de bumbac 100% și proiectate pentru tugging, aruncarea, preluarea și mestecarea. Aceste activități nu numai că angajează un câine plictisit sau anxios, ei ajută și câinii să devină mai sănătoși. Mestecarea pe țesături promovează sănătatea dentară, redirecționează mestecarea distructivă și suferă alte comportamente nedorite. Jocul de jocuri de aruncare și remorcare îmbunătățește comunicarea și consolidează relația dintre animale de companie și proprietar.

  • Recenzii mici de jucărie pentru câini: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Puii ca Otterly Animale de companie Puppy Dog Pet jucării pentru câini mici până la mijloc atât de mult și ar petrece ore lungi îngropate în ele. Ei găsesc confort în aceste jucării și chiar dormi ținând capetele legate. Nu există părți care ar putea fi rupte sau cioplite, dar există fire care ar putea fi mestecate și ingerate. Proprietarii de câini spun că nu sunt prea îngrijorați de faptul că, deoarece câinii ar putea trece cu ușurință firele de frânghie de bumbac.

Cele mai bune jucării pentru câini miciMulți proprietari de animale de companie cred că acest set de jucării se traduce la bani cu înțelepciune. Cablurile se țin atât de bine la jocul robust și mestecarea persistentă. Este uimitor cum o frânghie ar putea avea un interes de animal atât de mult și cum rămâne în formă mare după multe luni. Setul nu este scump, astfel încât cumpărătorii sunt de două ori mulțumiți.

Pro:
  • Ambalaj de 4 jucării durabile de frânghie
  • Fabricat din fibre de bumbac naturale 100%
  • Fibrele de bumbac Curățați și atașați dinții în timp ce câinele dvs. este mestecat
  • Lavabil
Contra:
  • Mai mulți recenzenți au remarcat că aceste frânghii nu sunt la fel de durabile cum sunt descrise
  • Firele de bumbac pot fi ingerate dacă câinele dvs. se încadrează aceste jucării

Cele mai bune jucării pentru câini miciCea mai utilă recenzie despre aceste jucării cele mai bune pentru câinii mici: "Puppy-ul meu cavachon este un chewer. Ea a rupt multe dintre jucăriile ei de mestecat. Jucarii scandalului doar ultima seara cel mult. Și, ceva umplute este junk într-o oră. & # 8230; Apoi mănâncă umplutura care ... "

3Kong jucărie clasică de câine

Kong jucărie de câine clasicCând vine vorba de jucăriile de câine, nu veți merge niciodată în neregulă cu a Kong. Există șase dimensiuni disponibile, iar dimensiunea XS este ideală pentru câinii mici care cântăresc până la 5 lb. Mestecarea este un instinct natural de câine, iar roșu Kong Classic este făcut pentru a satisface nevoia. Această minge roșie este făcută din cauciuc durabil din toate naturale și este proiectat pentru chewers mediu. Are o bounce erratic care o face excelent pentru jocurile de preluare. Există o gaură în partea de jos pentru umplerea tratațiilor.

  • Recenzii mici de jucărie pentru câini: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă există o singură jucărie care face multe lucruri pentru un câine, atunci trebuie să fie clasic Kong. În primul rând, este foarte durabil că durează vârstele. Are Bounce pentru Jocuri active Toss-and-Fetch. Când este umplut cu un tratament și înghețat peste noapte, Kong jucărie de câine clasic face pentru o mare jucărie ideală și calmantă pentru un câine anxios. Este o jucărie minunată pentru un câine plictisit sau simplu leneș și l-ar fi ținut ocupat de ore.

Cele mai bune jucării pentru câini miciCâinii îl iubesc în gură când sunt inactivi, pe cale să doarmă, anxietate sau să se simtă singuratic. Le ține departe de spirații distructivi. Proprietarii câinilor se simt mai sigure lăsându-și câinii cu Kong-urile umplute, iar câinii par a fi mai încântați să-l explorând decât să se hrănească prin sertare pline de șosete. Proprietarii de animale de companie au peste 101 de lucruri pentru a-și umple Kong-urile cu și asta face ca Kong-ul să fie mai interesant pentru animale de companie.

Pro:
  • Disponibil în 6 dimensiuni
  • Fabricat din cauciuc durabil din toate naturale
  • Are o bounce nereușită care o face excelentă pentru jocurile de preluare
  • Gaura din partea de jos vă permite să depuneți această jucărie cu tratamente sau unt de arahide
Contra:
  • Unii câini au fost capabili să rupă bucăți mici de cauciuc de pe această jucărie și să-l ingerați
  • Datorită designului său din cauciuc, nu toți câinii se bucurau să se joace cu această jucărie

Cele mai bune jucării pentru câini miciCea mai utilă recenzie despre aceste jucării cele mai bune pentru câinii mici: "Am avut noroc cu regii trecuți. Niciodată o problemă de durabilitate. Motivul pentru care continuăm să comandam mai mult, este câinele nostru pierde (le scapă în timp ce ei mi-au adunat alte lucruri) în pădurea din apropiere. Cel mai recent Noi ... "

4zippypaws burrow scârțâie ascunde și caută jucărie de pluș

Zippypaws burrow scârțâie ascunde și caută jucărie de câine de plușCând câinele tău mic cere atenție cu acei ochi mari, dar nu ai somn, Jucării interactive pentru câini poate fi linia de salvare. Zippypaws Burrow Squeaky Hide-and-căutare Set plushy are trei modele, și anume, ariciul Den, șoareci n brânză și cabana de pui. Hedgehog Den are o coadă cilindrică rotundă, cu găuri și trei jucării drăguțe de arie - toate din materiale pluse, fleecie. Celelalte modele folosesc același concept ascuns și căutați, dar cu culori, desene și forme diferite.

  • Recenzii mici de jucărie pentru câini: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Câinii iubesc să sondă cu nasul și labele lor în interiorul găurilor din Zippypaws burrow scârțâie ascunde și caută jucărie de câine de pluș Căutarea jucăriilor scânteiate pline. Ei își iau premiul de îndată ce ei au un arici care scârțâie cu scârțâit în picioare. Apoi le-au tras captura de la gaură și l-au dus la ea. Ariciul sunt de aproximativ 2.5 "lățime și 4" lungime, iar câinii iubesc să-i poarte în jurul ca un trofeu.

Cele mai bune jucării pentru câini miciProprietarii de câini spun că câinii lor își scot coada în entuziasm ori de câte ori ariciile drăguțe sunt încărcate în interiorul lui Plush Den. Ei au stăpânit jucăria și știu foarte bine cum funcționează lucrurile, totuși ei încă se joacă cu ea cu entuziasm de fiecare dată. De fapt, este destul de puzzle pentru niște proprietari de animale de companie, mai ales că câinii lor nu sunt atât de dornici să distrugă aceste lucruri pufoase. Ei ar putea să le distrugă cu ușurință în Smitheregens într-un ochi de ochi, dar preferă să meargă ușor pe ele. Poate că este genul de jucărie pe care animalele de companie le cresc împreună cu.

Pro:
  • Puzzle interactiv provoacă câinele dvs
  • Dimensiunea burrow este de 14 ° C x 6 & # 8243; H și arici sunt 4 & # 8243; l x 2.5 ° C # 8243; w
  • Fabricat din materialul fleece plushy
  • Disponibil în 3 stiluri
Contra:
  • Consumatorii supărați spun că această jucărie nu este la fel ca publicitate, revendicând materialul este ieftin și colorantul
  • Mai multe recenzii afirmă că câinii foarte mici au reușit să distrugă această jucărie într-o chestiune de minute

Cele mai bune jucării pentru câini miciCea mai utilă recenzie despre aceste jucării cele mai bune pentru câinii mici: "Unul dintre câinii mei de sex masculin a pretins această jucărie. El este hilar de păzire această jucărie când intenția inițială a fost pentru caini să împărtășească și să joace împreună. De fiecare dată când mă întorc în jurul valorii de el a primit acest jurnal și protejează chipmunks ... "

5kong coazii câine scânteie jucărie

Kong coazie câine jucărie scârțâitoareUn alt Kong Toy o face în lista noastră de jucării cele mai bune pentru câinii mici. Recent lansat în linia Kong Cozie este această jucărie plină de pluș cuddly. Acest lucru este moale și drăguț în exterior, dar realizat din mai multe straturi dure în interior. Când este apăsat, acesta dă un sunet scârțâit că câinii găsesc irezistibil atrăgătoare. Există 10 caractere drăguțe pentru a alege, și de când sunt din Kong, sunt ambalate cu aceeași calitate, valoare și durabilitate pe care jucăriile Kong sunt cunoscute.

  • Recenzii mici de jucărie pentru câini: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Câinii iubesc Marvin Moose și ar face totul pentru al prinde într-un joc de preluare.  Kong coazie câine jucărie scârțâitoare Nu va reuși să obțineți interesul câinelui dvs., indiferent dacă îl aruncați pe Marvin pentru ca câinele dvs. să-l urmărească, sau să-ți pui Marvin cu câinele tău să doarmă liniștit. Marvin și restul gangului - aligatorul, Elmer elefantul, și șapte mai multe - nu sunt doar trofee sau pradă a lui Hunter - sunt și un prieten de confort al câinelui.

Cele mai bune jucării pentru câini miciPotrivit proprietarilor de câini, aceste cele mai bune jucării pentru câinii mici sunt printre cele mai dificile jucării de pluș pe care le-au avut vreodată. Desigur, depinde în mare măsură de cât de distructiv sau nu este câinele dvs. atunci când vine vorba de mestecare, dar coazii supraviețuiesc mestecin. Două până la trei luni într-o gospodărie este durata obișnuită a acestor jucării Kong, și asta este o lungă perioadă de timp pentru o casă cu mestecuri medii.

Pro:
  • Disponibil în 3 dimensiuni și 10 stiluri
  • Realizate cu un strat suplimentar de material pentru durabilitate
  • Echipat cu un squeker pentru a atrage câinii să joace
Contra:
  • Odată ce scârțosul este perforat, nu mai face zgomot
  • Nu este recomandat pentru chewers agresiv

Cele mai bune jucării pentru câini miciCea mai utilă recenzie despre aceste jucării cele mai bune pentru câinii mici: "Am cumpărat 6 kong cozie și calitatea pare să difere de fiecare. O mică informație de fundal: avem doi Dobermans. Unul iubește să se joace cu jucării, le poartă ca un copil ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune jucării pentru câinii mici