Revizuire: pooch perks box subscription dog

Cutiile de abonament devin de devin mai popular de zi. Deoarece există atât de multe opțiuni disponibile, mulți proprietari de animale de companie sunt confuzi cu privire la ce caseta este potrivită pentru animalele de companie. În această recenzie, vă voi spune ce să vă așteptați în interiorul Pooch Perks Box Subscription Dog, Cât de mult vă va costa să vă abonați și tot ce trebuie să știți pentru a decide dacă acesta este cel mai bun lucru pentru puii dvs.

Dacă sunteți încă pe gard, dacă o cutie de abonament va fi o investiție bună, aruncați o privire la câteva dintre beneficiile pe care le oferă:

  • Jucării, tratate și accesoriile livrate automat - Nu este nevoie de cumpărături
  • Valoarea conținutului este mai mică decât prețul pe care îl plătiți lunar
  • Abilitatea de a personaliza jucăriile și de a trata nevoile câinelui dvs

Pooch Perks Dog BoxComoditatea acestor casete de abonament câine sunt cea mai mare remiză pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. De asemenea, unele casete de abonament câine oferă o mare valoare pentru banii cheltuiți.

Este Pooch Perks Box Subscription Dog una dintre acestea și merită să se aboneze la? Pentru a răspunde la aceasta, am făcut o recenzie extinsă în videoclipul de mai sus și am scris detalii mai importante pentru dvs. mai jos. De asemenea, puteți găsi complet close-up pe Pooch Perks Unboxing video în partea de jos a acestei recenzii.

Pooch Perks Dog Subscription Box Review

Pooch Perks Box Subscription DogCutia de abonament la Pooch Perks include 2-3 jucării și 2 tratamente în fiecare lună. Există, de asemenea, opțiuni pentru o cutie de jucărie sau doar pentru tratamentul. Dacă alegeți aceste, veți obține 3 jucării / tratamente în fiecare cutie. Perks Pooch este similar cu altele Cutii de abonament pentru câini În unele privințe, dar are câteva din caracteristicile sale unice.

Tratamentele oferite în aceste casete de către Pooch Perks sunt toate naturale și făcute în SUA. Aceasta înseamnă că nu se îngrijorează tratamentele legate de ingrediente din China sau alte țări nesigure. De asemenea, puteți alege produsele care sunt incluse în casetă pe baza câinelui dvs.:

  • mărimea
  • alergii
  • nevoile de durabilitate a jucăriilor

În timp ce puteți selecta jucării mai durabile, caseta de abonament Pooch Perks Dog nu este potrivită pentru chewere agresive sau de putere. Dacă aveți un chewer dur, sunteți mai bine să căutați o cutie de abonament care este specificată în mod specific spre aceste tipuri de câini.

De asemenea, puteți alege să prezentați casetele livrate lunar, bi-lunar sau trimestrial.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru casele cu câini multipli care trec prin mai multe jucării și tratează decât casele cu un singur câine. Este, de asemenea, frumos dacă aveți un câine care nu trece prin atâtea tratamente sau jucării și nu credeți că veți folosi toate produsele în termen de o lună.

Prețurile variază în funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de preferințele pe care le alegeți. Puteți obține o cutie de abonament Pooch Perks Dog pentru o perioadă de 27 de dolari.95 pe lună. Cutia pe care am primit-o a fost pentru un câine mare, fără preferințe de alergie sau mestecare.

Puteți să vă înscrieți pentru Pooch Perks pe CrateJoy. Costul pentru o cutie de câine, cum ar fi cea pe care o arăt în revizuirea mea de mai sus este:

  • $ 32 pe lună pentru un abonament de 1 lună
  • $ 30 pe lună pentru un abonament de 3 luni
  • $ 29 pe lună pentru un abonament de 6 luni
  • $ 27 pe lună pentru un abonament de 12 luni

Ei plătesc, de asemenea, 5 dolari pe lună pentru transport maritim. Există, de asemenea, o opțiune de a include o jucărie suplimentară în caseta dvs. Pooch Perks pentru o valoare suplimentară de 7 USD.99 pe lună.

Pooch Perks Box Subscription DogÎn timp ce nu este caseta de abonament câine care oferă cea mai bună valoare, nu este cea mai scumpă. Îmi place faptul că aveți opțiunea de a alege fie tratate, fie doar jucării. Nu ne hrănim câinilor o mulțime de tratate comerciale, așa că apreciez opțiunea de a primi doar jucării.

All-In-All, această casetă oferă o valoare medie pentru preț și include tratamente sănătoase și jucării sigure. Nu este potrivit pentru Chewers de putere, dar oferă o opțiune de a include jucăriile care sunt mai durabile decât jucăriile tradiționale de câine de pluș.

Pentru o privire mai atentă la produsele pe care le-am primit în caseta de abonament la Pooch Perks, verificați videoclipul meu Unboxing:

Citiți următorul: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pooch perks box subscription dog