Revizuire: căruciorul de animale ibiyaya pentru câini

Dacă câinele dvs. este o rasă mică sau medie, Puteți găsi un avantaj foarte mult într-un cărucior de animale de companie. Dacă nu sunteți familiarizați cu cărucioarele de companie, ele sunt exact ceea ce sună. Gândiți-vă la ei la fel ca un cărucior de copil. Cărucioarele de companie sunt practic același lucru, pentru animale, desigur, cu doar câteva ajustări ușoare și Ibiyaya elegant Retro Pet Stroller poate fi una dintre cele mai bune pe piață.

Este mult mai ușor să-ți împingeți animalul pe o traseu de mers pe jos, prin parc sau la plajă, mai degrabă decât să-l purtați. Folosind un sling purtător, un transportator de rucsac sau un purtător de pungă la modă este bine pentru călătorii scurte, dar este probabil să se obosească foarte repede.

Funcționalitatea unui cărucior de companie vă permite să ajutați cu ușurință animalele de companie sau câinii cu dizabilități să iasă și să vadă lumea. Dacă câinele dvs. a suferit un prejudiciu sau se recuperează de la intervenția chirurgicală, un cărucior de companie poate fi o modalitate excelentă de a-l aduce pe jogging-ul zilnic.

LEGATE DE: De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine

Un Ibiyaya Pet Stroller ar fi cu siguranță o alegere excelentă dacă faceți cumpărături pentru un cărucior pentru FIDO, totuși ei destul de scumpe. Veți obține ceea ce plătiți - acestea sunt unul dintre cele mai bune cărucioare de animale de companie de pe piață și cu siguranță va dura generații de câini, dar dacă veți folosi doar un cărucior pentru o perioadă scurtă de timp Verificarea mai bună într-o opțiune mai puțin costisitoare.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Am fost trimis Ibiyaya elegant retro i cărucior în schimbul revizuirii mele cinstite și am fost extrem de impresionat de calitatea și durabilitatea acestuia. Dacă intenționați să achiziționați un cărucior de companie să utilizați de ani de zile, aceasta este o alegere excelentă! Va fi un pic de investiție, dar cu siguranță va plăti pe termen lung.

Nu pot minți, chiar nu am avut așteptări mari pentru acest produs, dar am fost foarte greșit! Am folosit acest cărucior pentru câteva săptămâni acum și sunt extrem de mulțumit de asta! După cum am menționat în recenzia mea video, am împrumutat câini de rasă mică de la familie și prieteni pentru a testa retro elegant I din Ibiyaya.

LEGATE DE: Cele mai bune zece cărucioare și cărucioare de câini

Acest cărucior poate conține până la 77 de lire sterline, ceea ce înseamnă că fie laboratorul nostru de ciocolată sau boxerul nostru ar puteaau călătorit în ea. Ține minte că Acest cărucior nu este făcut pentru a găzdui rase mari. Câinele vostru mare poate îndeplini cerințele privind greutatea, dar va fi cu siguranță prea înalt și va fi inconfortabil într-un astfel de transport mic.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Limita de greutate de 77 de lire s-a stabilit deoarece acest cărucior poate fi folosit pentru a găzdui doi câini în același timp. Acestea fiind spuse, câinele dvs. ar trebui să cântărească cu adevărat sub 35 de kilograme pentru a se potrivi confortabil în acest cărucior. Dimensiunile cabinelor sunt de 12 ani.5 și x 24.5 și # 8243; W x 23.5 & ​​# 8243; H.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Un lucru pe care doriți întotdeauna să îl căutați atunci când achiziționați tot ce vă va închide în jurul câinelui dvs. este Ventilație adecvată. Acest cărucior are o mulțime de ea! Capacul superior se deschide și închis, dar când este închis, există o plasă de plasă pe ambele părți, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji cu privire la animalul dvs. de companie, obținându-vă o mulțime de aer proaspăt. Designul cu două fețe de design vă permite să accesați cu ușurință animalul dvs. de companie, de asemenea.

Topul rămâne în siguranță prin intermediul închiderilor Velcro pe fiecare parte, iar plasa vă oferă câinelui abilitatea de a privi în orice direcție pentru a împiedica să se simtă captrată și speriată. Elegant Retro I este, de asemenea, echipat cu un tampon interior detașabil pentru curățarea ușoară. 

Există două scurte tetings atașate și la interiorul cabinei. Clipurile metalice se atașează în siguranță la gulerul câinelui, astfel încât să nu poată sări. Roțile EVA ultra ușoare în partea din față a acestui cărucior de animale Ibiyaya se rotesc la 360 de grade pentru o întoarcere ușoară, iar roțile din spate sunt mari și pot rula cu ușurință pe murdărie, nisip sau în cazul zăpezii mele.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Toate cele patru roți pot bloca în scopuri de securitate și există un compartiment de depozitare mare sub cabina căruciorului pentru a găzdui orice consumabile pe care le aveți sau câinele dvs. Suportul de detașabil al paharului situat pe mâner este o atingere plăcută!

LEGATE DE: Cele mai bune cinci purtători de backpack de câini

După cum puteți vedea în videoclipul meu, acest cărucior se îndoaie cu ușurință și în jos cu o ușoară tragere. Există o caracteristică de blocare care să o împiedice în jos în timp ce călătoriți sau depozitați căruciorul. Una dintre trăsăturile mele preferate ale acestui cărucior de animale Ibiyaya este mânerul reglabil de înălțime. Sunt doar 5`2 & # 8243;, așa că am nevoie de ghidon în jos mult mai mic decât 5`10 `# 8221; soț.

Acest cărucior este ideal și pentru călătoria! Se pliază plat și se poate potrivi cu ușurință în partea din spate a unui SUV mic sau în trunchiul unei mașini. De asemenea, cântărește doar aproximativ 25 de lire sterline, deci este ușor de transportat de la un loc la altul.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Dacă veți folosi adesea un cărucior de câine și credeți că probabil veți avea întotdeauna mic sau mediu Câini de rasă, acest cărucior este o alegere excelentă. Cu siguranță aveți ani de utilizare din acest lucru. De fapt, nu aș fi surprins dacă ați folosit acest lucru cu mai multe generații de animale de companie familiale.

Ibiyaya Pet Stroller pentru câini Review

Puteți găsi acest cărucior online pentru aproximativ 320 de dolari. Evident, că este o mulțime de bani pentru un cărucior de animale de companie. Cu siguranță înțeleg că nu va fi o opțiune pentru toată lumea, mai ales dacă folosiți doar căruciorul pentru o perioadă scurtă de timp în timp ce sunteți câine se recuperează de la un prejudiciu sau ceva similar.

Cu toate acestea, în cazul în care familia dvs. adoptă de obicei rase mici și intenționați să utilizați acest cărucior de companie de mai mulți ani, este cu siguranță merită investiția. Nu va trebui să înlocuiți cel mai elegant retro i oricând în viitorul apropiat. Nu aș fi surprins dacă acest cărucior a durat decenii, chiar dacă l-ai folosit în fiecare zi!

Rezumatul lui Ibiyaya Pet Stroller pentru câinii Review

Pro: Nu veți găsi un cărucior mai durabil sau bine construit oriunde. Acesta este absolut cel mai înalt cărucior de animale de companie pe care l-am testat vreodată. Are o mulțime de caracteristici minunate pentru a vă menține animalul sigur și confortabil și există și câteva facilități frumoase pentru părinții de companie. O investiție în acest cărucior va plăti de mulți ani. Este ușor să călătoriți cu și să vă în sus și în jos în doar câteva secunde. Elegant Retro I este un cărucior foarte convenabil de animale de companie.

Contra: Singurul dezavantaj la acest cărucior bine construit și convenabil IBIYAYA PET este prețul. La mai mult de 300 de dolari, cu siguranță nu se va potrivi în bugetul tuturor. Obțineți ceea ce plătiți, dar știu că nu este întotdeauna singurul factor atunci când alegeți produsul de cumpărare. Dacă veți folosi doar acest cărucior pentru o perioadă scurtă de timp, aș recomanda cu siguranță să privim o opțiune mai ieftină.


Acum e rândul tău

Ați folosit Ibiyaya Pet Stroller pentru câini deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru căruciorul de animale Ibiyaya pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: căruciorul de animale ibiyaya pentru câini