Secretul meu super-calorie low-calorie pentru a instrui un câine

Toată lumea poate fi de acord că un câine bine manierat este mai plăcut să fie în jur decât un câine prost, dar învățând un câine chiar și cele mai de bază ale comenzilor necesită dedicare, timp, răbdare și Tratamente.

Mulți, mulți câini tratează.

Toate caloriile din aceste tratamente se pot adăuga rapid și dacă câinele dvs. nu pare să înțeleagă ideea sta, burta lui poate sta pe teren dacă se află sau nu. Tratamentele și gustările ar trebui să facă doar aproximativ 10% din aportul zilnic de calorii câinelui dvs.

Pentru a afla cât de mult ar trebui să fie, va trebui să discutați dieta câinelui dvs. cu veterinarul dvs. Ei pot calcula aproximativ câte calorii trebuie să mănânce într-o perioadă de 24 de ore.

Secretul meu Super-Calorie Low-Calorie pentru a instrui un câinePentru a ajuta la reducerea acestor calorii, puneți Instruire se tratează deoparte și se îndreaptă spre frigider. Cotele sunt, în sertarul cristuitor cu salata sau pe cel de-al doilea raft de lângă resturile de noapte de noapte, aveți secretul meu de antrenament scăzut de calorii: morcovi.

Ați citit corect. Indiferent dacă cumpărați morcovi compleți, morcovi de bebeluși sau chipsuri de morcovi, aveți o alternativă excelentă pentru tratarea tradițiilor doar răciți în bucătăria dvs. - Punul destinat.

Secretul meu Super-Calorie Low-Calorie pentru a instrui un câine

La fel ca tine, câinele tău necesită doar un anumit număr de calorii în fiecare zi. Orice calorii suplimentare pe care le mănâncă trebuie să fie ars cu exerciții fizice sau corpul său va începe să le stocheze ca grăsime. Fiind supraponderali este la fel de dăunătoare pentru o sănătate canină, așa cum este la un om.

Corpul întregului câinelui este afectat negativ dacă este supraponderal. Acesta va influența inima, tractul digestiv, organele vitale, oasele și articulațiile și chiar nivelul său de energie. Fiind supraponderali pot provoca probleme serioase de sănătate, inclusiv luarea de ani de la viața câinelui tău.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

De aceea este atât de important să vă hrăniți câinele o dietă bine echilibrată și nu vorbesc doar despre mâncarea pe care o hrănești. Trebuie să fii conștient de caloriile din tratamentele sale. Acesta este motivul pentru care folosesc morcovi în loc de tratare sau câini standard tratează că pot conține în sus de 25 de calorii pe tratament.

Cum functioneazã?

La fel ca orice tratare de antrenament, când câinele tău ascultă comanda, el primește un tratament. Asta e partea ușoară.

Secretul meu Super-Calorie Low-Calorie pentru a instrui un câine

Partea grea - care este de fapt destul de ușoară (îmi place să păstrez lucrurile simple) - este sigur că biții de morcov pe care îi hrănești câinele sunt dimensiunea corectă. Nu vrei să taie morcovii prea mici; În caz contrar, câinele tău ar putea sufla. Nu vrei să taie morcovii prea mari; În caz contrar, câinele dvs. va fi chomping pe un tratament timp de 30 de secunde în timp ce sunteți gata să dați următorul comanda.

Deoarece există atât de multe dimensiuni diferite de câini, nu vă pot spune cu adevărat ce dimensiune ar trebui să vă tăiați morcovii. Folosesc morcovi de bebeluși în timp ce antrenez Shih Tzu și morcovii întregului bebeluș ca ocazional doar - pentru că tratați.

Începeți cu dimensiunea pe care o credeți că va fi cea mai bună pentru câinele dvs. și apoi mergeți de acolo. Dacă pare puțin mic, faceți-le mai mare data viitoare. Dacă pare să-l ducă ceva timp să-l mestece, faceți-o puțin mai mică.

Lucrează pentru toți câinii?

În timp ce morcovii reprezintă o mare alternativă la tratarea tradițională, unii proprietari de câini ar trebui să se desprindă de acest superfood în interesul cel mai bun al câinelui.

Proprietarii de catelusi - Cu toate că Puppies Dragostea de a mesteca, morcovii nu ar trebui folosiți pentru antrenament până când nu sunt înfășurate pe deplin de alimentele moi și primesc substanțe nutritive zilnice de la Kibble. Acest lucru va reduce riscul de sufocare.

Proprietari de câini de rang înalt -  Poate doriți să vă învățați vechiul trucuri noi, dar câinii seniori care au un timp greu de mestecat Kibble sau jucării nu ar trebui să fie instruiți cu morcovi. Toți acei ani de mestecat pot provoca dezastru pe dinții și fălcile câinelui, dacă nu doriți să gătiți mai întâi morcovii pentru a le face mai moale, ar trebui luată în considerare un alt tratament de formare. Dacă decideți să gătiți morcovi pentru câinele dvs., nu adăugați zahăr, sare sau condimente. Păstrați-l simplu și simplu.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de formare pentru câini

Proprietarii câinilor pretențioși - Acest lucru poate părea auto-explicativ, dar dacă câinele dvs. nu-i plac morcovii, atunci aceasta nu este cea mai bună opțiune pentru dvs. La urma urmei, vrem să ne răsplătim câinii pentru un comportament bun, să nu-i pedepsi cu un tratament pe care nu-i plac.

Dacă dețineți a Dog Diabetic, Știți dieta câinelui dvs. mai bine decât oricine, astfel încât mingea este în instanța dvs. în decizia de a folosi morcovii ca a Instrumentul de instruire. Altele decât aceste orientări, acest Superfood Forming Secret ar trebui să funcționeze pentru dvs. și câinele dvs.

Care sunt beneficiile pentru sănătate?

Până acum, s-ar putea să vă gândiți să folosiți morcovi pentru a vă antrena câinele, dar nu sunteți destul de vânduți pentru că nu știți ce este așa super Despre acest superfood. Ei bine, țineți-vă strâns, prietenii mei, pentru că voi rambursa beneficiile mai repede decât un licitatie și pariez că vă voi vinde până la capăt.

În primul rând, morcovii sunt scăzuți în calorii.Un morcov de dimensiuni medii are 25 de calorii, iar un morcov de bebeluși are doar patru calorii. Odată ce ați tăiat morcovii la dimensiunea ideală pentru câinele dvs., numărul de calorii va fi chiar mai mic!

Secretul meu Super-Calorie Low-Calorie pentru a instrui un câine

Morcovii sunt, de asemenea, ambalați cu substanțe nutritive. Ele sunt bogate în următoarele vitamine:

  • Vitamina A: Promovează pielea sănătoasă și haina, ajută la prevenirea orbirii de noapte și susține o creștere sănătoasă.
  • Vitamina B1: SIDA în digestie; Promovează pielea sănătoasă, stratul, ochii, ficatul, sistemul nervos și sistemul imunitar.
  • Vitamina B6: Reduce riscul de anemie, promovează creșterea și sănătatea pielii.
  • Vitamina C: Stimulează sistemul imunitar.
  • Vitamina D: Reglementează nivelurile de calciu și fosfor din organism, ajută la controlul nervilor și mușchii și promovează oasele puternice.
  • Vitamina E: Promovează sănătatea cardiovasculară, sănătatea țesutului conjunctiv, fertilitatea și sănătatea sistemului imunitar; SIDA în digestie și încetinește procesul de îmbătrânire.
  • Vitamina K: Ajută la prevenirea osteoporozei și asigură coagularea sângelui.

Morcovii vor ajuta și câinele dvs. să mențină bine igiena dentara. Munching pe morcovi exercită dinții și fălcile, păstrându-le puternic. Curching-ul și frecare de morcovi împotriva dinților pot ajuta, de asemenea, să elimine placa.

LEGATE DE: De ce sunt câinii care mănâncă iarbă?

Lucrul meu preferat despre morcovi este că le puteți împărtăși cu animalul dvs. de companie. Nu este nevoie să vă faceți griji dacă vă înfometați în timpul antrenamentului. Sunt sigur că poți să furi o mușcătură sau două fără ca câinele tău să vadă ... poate! Nu numai că vă puteți satisface foamea dvs., dar împărtășirea alimentelor va favoriza legătura pe care o aveți cu puii.

Sunt scăzute în calorii, ambalate cu vitamine care promovează totul de la sănătatea stratului la sănătatea cardiovasculară, ajută la menținerea unei guri sănătoase și le puteți împărtăși. Știu ce te gândești, morcovii par să fi marcat peste bord!

Morcovii nu sunt singurii superfood pe care îi puteți utiliza pentru tratarea câinilor

Mulți proprietari de câini nu realizează acest lucru, dar există un alt mod de a privi câine tratează, la fel de Tony Buffington, DVM, doctor, profesor în Departamentul de Servicii Clinice Veterinare de la Universitatea de Stat din Ohio, spune & # 8230;

Tratamentele sunt lucruri care aduc bucurie; ei nu trebuie să fie alimente. Dacă doriți să vă oferiți câinele cu un tratament bun, apoi luați-l pentru o plimbare sau învățați-i un truc nou. Câinele vostru vrea să vă atragă atenția și timpul mult mai mult decât vrea o gustare."

Tratează nu trebuie să fie singura modalitate prin care vă recompensați câinele. Atenția dvs. este la fel de importantă pentru animalul dvs. de companie ca mâncarea unui tratament. Poate că câinele tău îi place să tragă sau să joace. Dacă face ceva care merită plină de satisfacții, ca și cum ar avea o sesiune de antrenament foarte mare, adu-l afară și petrece ceva timp jucând cu el. Asta va însemna mai mult pentru amândoi decât să-l răsplătiți cu un tratament.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Desigur, uneori vă veți hrăni câinele un tratament ca o gustare sau să-l răsplătiți pentru un comportament bun. Magazinul cumpărat tratează nu sunt numai ridicate în calorii, dar ele conțin, de asemenea, arome artificiale, conservanți și zahăr. Morcovii sunt un înlocuitor excelent, dar puteți da și câinelui dvs. un pic varietate de fasole verde sau broccoli.

Unele fructe cum ar fi felii de banane, fructe de padure, pepene verde și mere fac, de asemenea, un câine mare tratează. Doar amintiți-vă să conduceți cu struguri, stafide și ceapă - pot fi toxic la câini.

În toată corectitudinea, trebuie remarcat faptul că fructele și legumele - ca toate lucrurile din viață - ar trebui să fie folosite în mod moderat. Amintiți-vă, există un lucru atât de mult ca un lucru bun. Morcovii și alte legume, sunt bogate în carbohidrați și fructele conțin o mulțime de zaharuri naturale, astfel încât să nu vă alimentați niciodată câinele o cantitate mare într-o singură setare.

Dacă le veți folosi pentru antrenament și ca ocazional tratați ca mine, nu ar trebui să aveți nimic de îngrijorat. Sper ca SuperFood-ul meu de calorii redus pentru a instrui un caine ajuta sa faci legătura dintre voi si cainele dvs. cresc mai puternic.

Formare fericită!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Secretul meu super-calorie low-calorie pentru a instrui un câine