Organix a câștigat starea verificată a proiectului non-gmo

Organix a câștigat starea verificată a proiectului non-GMO

Organix, producătorul de produse alimentare organice de companie, a câștigat starea verificată a proiectului non-GMO pentru alimentele cu animale de companie conservate Rețete care sunt făcute cu pui organic. Compania oferă cea mai completă linie de alimente certificate de animale de companie organice, realizate sub Departamentul Național al Departamentului Agriculturii din Statele Unite ale Americii.

Organix a obținut statutul după trecerea printr-un proces riguros de verificare, care recunoaște doar cele mai bune practici pentru evitarea OMG-urilor în ingredientele de rețetă. Castor & Pollux, Creatorii mărcii Organix au fost achiziționate de Merrick Pet Care, Inc. în 2012. Merrick este singurul u.S. Producătorul a fost certificat pentru a face alimente umede și uscate pentru animalele de companie organice.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Verificarea a fost realizată după un audit aprofundat atât al ingredientelor alimentare PET, cât și a instalațiilor de fabricare a companiei pentru a se asigura că Organix îndeplinește cele mai înalte standarde posibile pentru evitarea OMG-urilor. Acum, 10 organix conserve de câine și produse de pisică vor purta Proiect non-GMO Sigiliu verificat.

Organix a câștigat starea verificată a proiectului non-GMO

Ei includ:

  • ORGANIX Pui organic și rețetă de orez brun (pentru câini)
  • ORGANIX Pui și rețetă de cartofi (pentru câini)
  • ORGANIX GRATUIT GRATUIT Pui și rețetă de cartofi (pentru câini)
  • ORGANIX GRATUIT GRATUIT GRATUIT organic și rețetă de legume (pentru câini)
  • Organix Butcher & Bushel Granuri GRATUIT GRATUIT GRATUIT Cină de pui cu cartofi proaspeți în rețeta de sos (pentru câini)
  • Organix Butcher & Bushel Granuri GRATUIT GRATUIT Cină de pui organică cu cartofi și mere de cartofi și mere în rețetă de sos (pentru câini)
  • Organix cereale GRATUIT GRATUIT GRATUIT & PHEL Pate Rețetă (pentru pisici)
  • ORGANIX GRATUIT GRATUIT GRATUIT CHENIC Pate Rețetă (pentru pisici)
  • ORGANIX GRATUIT GRATUIT GRATUIT GRATUIT CHENIC DOARDED în sos (pentru pisici)
  • ORGANIX GRATUIT GRATUIT GRATUIT GRATUIT & PHICE Rețeta de ficat Shredded în sos (pentru pisici)

Începând acest lucru vară, Părinții de companie se pot aștepta să vadă că noile cutii care poartă sigiliul pe rafturile magazinului de animale de companie. Rețetele OGNAIX sunt vândute într-o varietate de magazine, inclusiv PETSMART, alimente întregi și piețe de fermieri, precum și online.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

În plus față de această verificare, rețetele de produse alimentare Organix conservate și câine sunt certificate USDA organice și făcute cu ingrediente organice de 95%. Retetele lor includ pui organic, legume organice și fructe organice. Ingredientele pe care le folosesc nu au adăugat hormoni de creștere, fără antibiotice și fără îngrășăminte sintetice. Nu utilizează ingrediente din China și toate produsele Organix sunt fabricate în Statele Unite în instalația lor certificată organizat.

Proiectul non-GMO este o organizație non-profit care se angajează să construiască și să păstreze alimentarea cu alimente non-GMO în lume. Ei se străduiesc, de asemenea, să-și educă consumatorii și să le ofere alegeri non-GMO. Ei cred că consumatorii trebuie să aibă posibilitatea de a alege dacă aceștia consumă sau nu organisme modificate genetic. A început în 2003.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Organix a câștigat starea verificată a proiectului non-gmo