Polooo este prima toaletă automată a lumii pentru câini

POLOO este titlul lumii =

Citiți corect titlul. Există o toaletă automată pentru câinii disponibili pe piața animalelor de companie chiar acum. Sună prost, dar este de fapt unul dintre cele mai tare (și strangest) produse pe care le-am văzut pentru câini. Poloo este o toaletă automată de câine care a fost inițial creată pentru a ajuta la protejarea animalelor de companie din contractarea infecțiilor tractului urinar.

Infecțiile tractului urinar (UTI) pot fi cauzate de colonizarea bacteriană atunci când un câine își păstrează urina prea lungă. Ținând o vezică de mult timp, ca atunci când ați plecat să lucrați timp de 8-10 ore în fiecare zi, puteți provoca, de asemenea, vezica urinară să se întindă. Acest lucru poate duce la daune pe termen lung și poate fi legată de incapacitatea de a controla vezica urinară cu vârsta.

LEGATE DE: Cum de a găzdui un câine gratuit

Poloo este lumea

Această toaletă Doggy vine în două forme - fixe și portabile. Versiunea portabilă vă permite să conectați unitatea oriunde există electricitate. Partea de sus a unității este acoperită cu gazon artificial. Când fi FIDO merge la baie, poloo-ul canalează câine se potrivește într-o pungă etanșă că puteți dispune cu ușurință. Apa și urina sunt intră într-un recipient sigilat care poate fi descărcat prin intermediul unui sistem de pompare.

Versiunea fixă ​​trebuie să fie instalată lângă apa și sursele de alimentare și în apropierea unei scurgeri. Există un furtun de admisie a apei care atașează cu un filet și conector de furtun feminin ¾-inch. Acesta poate fi conectat direct la o supapă de închidere cu un diametru ¾-inch, de asemenea. Există o ieșire de deșeuri care trebuie conectată la o scurgere.

Acest dispozitiv este o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini care lucrează de la domiciliu sau de părinți de companie care locuiesc în oraș și nu pot să-și meargă câinele de mai multe ori în fiecare zi. Este, de asemenea, ideal pentru animalele de companie care nu le place să iasă în ploaie sau alte meteo nefavorabile.

Poloo se conectează la a Aplicația smartphone de asemenea. Știu ce vă gândiți - "De ce doriți o aplicație smartphone care urmărește activitățile de baie ale câinelui?"De fapt, este destul de benefică în monitorizarea heath-ului animalului.

Modelele de baie sunt unul dintre cei mai evidenți indicatori că câinele dvs. are probleme de sănătate. Aplicația Poloo vă va anunța când animalul dvs. de companie utilizează baia. Dacă, de exemplu, el începe să urineze frecvent că veți fi conștienți de această problemă, chiar dacă nu sunteți acasă. Veți primi, de asemenea, imagini ale fecalelor câinelui dvs., astfel încât să puteți lua măsuri imediate dacă ceva nu pare corect.

Poloo este lumea

Dispozitivul funcționează prin conexiunea Wi-Fi a casei dvs. Analizează datele și vă trimite alerte atunci când este necesar. Nu numai că va informa despre tine când va merge la Pooch Baia, dar poate trimite și alerte dacă apa este scăzută. Poloul face, de asemenea, probe de urină și fecală pentru veterinarul dvs. mult mai ușor.

LEGATE DE: Housebreking How-to`s: Grass Literboxes vs. Plăcuțele de antrenament ale casei

Există trei versiuni ale Polooului care vor fi disponibile consumatorilor. Versiunea silentă este de 12V electrică, auto-curățare și include adaptorul WiFi. Dacă alegeți să urcați până la versiunea de aur, veți avea acces la aplicația Poloo pentru iOS sau Android și câini de sănătate sistem de monitorizare. Versiunea Platinum include, de asemenea, fibră de carbon externă.

Pe 15 martiea Compania va lansa campania lor Crowdfunding pe IndieGogo. După peste 1 an de muncă grea, creatorii polooului speră să ridice destui bani prin campanie pentru a începe fabricarea comercială a dispozitivelor. Chiar acum, producția este limitată și fiecare piesă este făcută manual. Dispozitivele Poloo sunt fabricate în Italia.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Polooo este prima toaletă automată a lumii pentru câini