Revizuire: scari de animale de companie permanente pentru animale de companie

Găsirea scărilor pentru animalele de companie care pot susține greutatea de câini mari și extra-mari pot fi o provocare. În timp ce multe modele pretind că susțin în sus de 100 de lire sterline, scările nu sunt construite cu animale de companie mari în minte.  Pet echipamente de animale de companie liber sunt făcute cu pași extra-mari, care sunt suficient de largi pentru chiar și cea mai mare canină.

Sunteți conștient de pericolele pe termen lung ale unui câine care sărind în sus și în jos din locurile înalte? De fiecare dată când câinele dvs. sare, forța întregii sale greutăți corporală pe labe, picioare și articulații. De fapt, studii au descoperit că vor duce la sărituri și să alungi Probleme comune de sănătate și artrita la câini în timp.

Pet echipamente de animale de companie liberDacă câinele dvs. sărind și de pe pat sau canapea în fiecare zi - sau mai rău, de mai multe ori în fiecare zi - va lua o taxă pe articulațiile sale de-a lungul anilor. S-ar putea să nu observați prea mult când este mai tânăr, dar în timp ce vârsta acest stres asupra articulațiilor sale se va prinde până la el.

Proprietarii de animale de companie nu ar trebui să aștepte până când observă necazuri în comun înainte de a investi într-un set de scări de animale de companie pentru câinele lor. Dacă aveți un câine mare sau extra-mare, poate fi greu să găsiți doar setul potrivit de pași pentru animalul dvs. de companie. Scările de animale de companie fără animale de companie sunt o opțiune excelentă de a vă aduce câinele în și din nou dintr-un vehicul, dar este posibil să nu fie cea mai practică opțiune de utilizare în interiorul casei dvs.

Pet Gear gratuit Standing Pet Reviews

Pet Gear gratuit Pet Scari pentru caini ReviewDupă cum puteți vedea în fotografia de mai sus, aceste scări de animale de companie sunt destul de mari. Când se confruntă, ele măsoară 60 și # 8243; w x 19 & # 8243; w. De aceea am spus că ar fi minunat pentru a ajuta Fido într-un vehicul înalt, dar ele nu pot fi potrivite pentru a fi utilizate în interiorul casei dvs.

Aceste scări se îndoaie cu ușurință, pe care le puteți vedea în videoclipul meu de mai sus. Când sunt pliate, măsoară 30 și # 8243; W x 8.5 H & # h. Ele pot fi ușor fixate într-un dulap sau spatele unui vehicul. Dimensiunile scărilor în sine sunt 28 și # 8243; w.

În afară de mărimea lor mare, scările de animale de companie permanente pentru animale de companie sunt, de asemenea, destul de grele. Ei cântăresc 27.5 kilograme, care pot fi prea grele pentru ca unii oameni să poarte. Dacă sunteți îngrijorat de greutatea, sunt mult mai mici modele de scări pentru animale de companie disponibile care cântăresc mai puțin de 10 kilograme.

Pet Gear gratuit Pet Scari pentru caini ReviewO caracteristică care face ca aceste scări să iasă din mulțime este capacitatea lor de a ține câinii care cântăresc până la 350 de lire sterline!

Aceste scări mă pot ține pe mine și amândoi câinii noștri în același timp. Când stau pe ele, ei nu se îndoaie sau nu se încurcă. Scările de animale de companie permanente pentru animale de companie sunt extrem de durabile, și le recomand foarte mult ca o opțiune pentru cele mai mari rase de câine.

Puteți vedea mânerurile de fund din cauciuc în videoclipul meu. Ei împiedică aceste scări să se alunece în jurul animalelor de companie atunci când se alungă pe ele. Detașabil Covoare de covoare oferă, de asemenea, tracțiune pe scări și sunt mașini lavabile pentru curățarea ușoară.

De obicei, prefer să folosesc scări de companie cu șine laterale, care împiedică câinele dvs. să treacă accidental peste marginea scărilor. Din păcate, scările de animale de companie permanente pentru animale de companie nu au această caracteristică. Cu toate acestea, scările sunt mult mai largi decât cele mai comparabile produse.

Pet Gear gratuit Pet Scari pentru caini ReviewDupă cum puteți vedea în fotografia din dreapta, Beagle-ul nostru poate sta lateral pe aceste scări. Există o mulțime de spațiu pentru o rasă extra-mare, ca un Saint Bernard sau Mastiff. Singura mea preocupare ar fi animale de companie energetice care sunt niște câini puțin stângaci sau în vârstă, care sunt puțin instabili pe picioarele lor. Dacă decideți să achiziționați aceste scări de animale de companie, asigurați-vă că vă uitați la puii dvs. atenți atunci când îi împiedică.

Acestea sunt cele mai mari și mai durabile scări de companie pe care le-am văzut. Funcția de pliere le face destul de convenabili, în ciuda greutății lor grele. În timp ce ele sunt unul dintre produsele de cea mai bună calitate din categoria lor, scările de animale de companie permanente pentru animale de companie se vinde în prezent pentru 163 USD.99 pe Amazon.

Multe modele de scară de companie vinde mai puțin de 50 de dolari, așa că știu că se pare că acestea sunt mult mai scumpe decât alte opțiuni pe care le-ați examinat. Cu toate acestea, atunci când comparați durabilitatea, confortul și dimensiunea acestor scări, cred că sunt o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Cum să antrenezi câinii să folosească scări și rampe [infografice]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: scari de animale de companie permanente pentru animale de companie