Cum să scoți câinele să iasă din covor

Accidentele se întâmplă, mai ales când vă antrenezi noul pui nou. Puppies și animalele de companie se știe că au accidentul ocazional, dar se poate întâmpla cu orice câine. De aceea este important ca toți proprietarii să știe Cum să scoți câinele să iasă din covor.

Acest sfat nu funcționează doar pentru mochetă. Acesta vă va ajuta, de asemenea, să eliminați mirosul și petele de fecale de câine de la așternutul de animale de companie, mobilierul dvs. și orice alt obiect care nu pot fi ușor aruncați în mașină de spălat.

Există o mulțime de produse comerciale care pretind că Îndepărtați petele de companie și mirosul de la covoare și tapițerie. Există chiar și o serie de servicii de curățenie profesionale care oferă o îndepărtare a patului PET și a mirosului. Din păcate, aceste servicii profesionale sunt prea scumpe pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie și produsele comerciale pot fi scumpe prea.

Am încercat o mulțime de curățători de casă atunci când învățați cum să obțineți câine în afara covorului. Rețeta pe care o împărtășesc în acest ghid este ușoară, la prețuri accesibile și eficiente. Voi împărtăși, de asemenea, câteva sfaturi pentru a preveni deteriorarea covorului dvs. și a legăturilor utile cu sfaturi despre instruirea corectă a animalului dvs. de companie.

Cum să scoți câinele să iasă din covor

Cum să scoți câinele să iasă din covor

Produse de prevenire și comercială

Cea mai ușoară modalitate de a obține câine în afara mochetei este de a preveni accidentul în primul rând. Indiferent dacă ați adoptat un cățeluș sau un câine adult care are încă accidente interioare, va trebui să-l antrenezi în mod corespunzător.

Avem o mulțime de resurse pentru părinții de companie care se luptă să-și antreneze noua lor adăugare:

Desigur, chiar și câinele cel mai bine pregătit va avea un accident din când în când. Când învățați cum să obțineți câinele Poop din covor, există o mulțime de produse comerciale disponibile pentru a vă ajuta. În timp ce toți pretind că sunt eficienți, există un produs pe care îl recomand pe baza experienței de succes de primă mână.

Fizziune PET PET și remodelarea mirosului este produsul meu comercial pentru cum să obțineți câine pee miros din covor. Este sigur de utilizat pentru mobilier, podele, covor și țesături. Utilizează puterea de CO2 pentru a elimina toate petele pe bază de proteine, care include fecale de câine. Puterea de CO2 sparge proteinele separate, iar apoi surfactanți în siguranță, dar-puternici (săpun) sunt eliberați pentru a elimina toate dovezile unei pete.

Puteți verifica mai multe informații despre Fizzion și verificați opțiunile de cumpărare pe Amazon. Dacă veți achiziționa un produs de curățare comercială, asigurați-vă că alegeți un curățător enzimatic care va descompune particulele fecalelor pentru a îndepărta complet petele și pentru a scăpa de miros. Nu vrei să pierzi bani pe un curat, care doar maschează mirosul și lasă o masă în urmă.

Cum să scoți câinele să iasă din covor

Dacă nu sunteți interesat să utilizați un produs comercial, puteți înlătura în continuare pata și mirosul de câine de la covor cu o rețetă naturală la domiciliu. Dacă este posibil, Nu lăsați pata setată în. Curățați-vă după animalul dvs. cât mai curând posibil.

În primul rând, curățați orice exces de poj de pe covor. Aveți grijă să nu frecați mizeria în covor. Ridicați ușor fecalele fără să o împingeți mai departe în fibrele covorului.

Dacă aveți acces la un șaibă de covoare / tapițerie, va fi ușor să scoateți pata lăsată în urmă. Doar asigurați-vă că ați testat orice covoare de covoare pe care le alegeți să utilizați pe un mic, inconspicuos, sunt de covor. Este cel mai bine să fii în siguranță, doar să inserați pe covorul de covoare să se estompeze covoarele.

Dacă căutați un Rețetă de curățare a covoarelor de casă, incearca asta:

  • 2 cani de apă
  • 1 lingurita. Săpun non-bleach
  • 1 lingurita. oțet alb

Se amestecă ingredientele într-o sticlă de pulverizare și se agită viguros înainte de fiecare utilizare. Pulverizați o cantitate mică de curățare pe pete și pe blot până când lichidul este complet absorbit. Repetați acest proces până când pata este plecată.

Dacă încercați să eliminați o pata veche, setată, este posibil să aveți nevoie de ceva mai puternic decât această rețetă de casă. Această rețetă ar putea funcționa, dar probabil că va trebui să repetați procesul de curățare de mai multe ori.

Citiți următorul: 6 produse de curățare care pot fi otrăvind câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scoți câinele să iasă din covor