Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Uh-oh, te-ai întors acasă pentru a vedea o pată la stânga pe covor. Din păcate, aceasta este o problemă comună pentru părinții de companie.

Dacă aveți un câine senior care are probleme să-și dețină afacerea, un cățeluș de învățare Formarea casei, Sau doar un câine care a avut un mic accident, atunci știi că a ieșit pete de companie din mobilier și covorul poate fi uneori dificil.

Nu uitați să nu fiți prea stricți cu câinele dvs. dacă au avut un accident; uneori nu este vina lor.

Puppies care învață să găzduiască trenul trebuie să fie disciplinați, dar asigurați-vă că le certați în consecință.

Formarea casei are nevoie de timp și răbdare, și cu siguranță trebuie să curățați o mulțime de mese. Este toată parte de a deține un catelus. Trebuie doar să înveți cum să scoți pe pete de companie din covor și mobilier.

Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Când câinele meu era doar un cățeluș și trecând prin formarea casei, am trecut printr-o serie de produse pentru a ajuta la scoaterea petelor și mirosurile persistente.

Am constatat că un singur produs a lucrat incredibil de bine, care este MIRACUL MIRACULUI AVANSATE PETA & MIDOR REMOVER.

Acest produs fantastic a schimbat într-adevăr modul în care au fost scoase petele de pe covorul meu. Încă mai folosesc îndepărtarea avansată a petelor și mirosului până în ziua de azi, iar câinele meu are aproape 2 ani. Îl recomand foarte mult!

MIRACUL MIRACULUI AVANSATE PETA & MIDOR REMOVER

Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilierOri de câte ori cineva mă întreabă ce produs folosesc pentru a obține pete și mirosuri din covor și mobila Din accidentele câinelui meu, îmi recomand întotdeauna acest lucru.

Removerul avansat pete și mirosuri elimină mirosurile și petele și le ține departe.

Câinele meu îi place să se joace în puddle, iarbă și noroi, așa că atunci când se întoarce de la joc, găsesc amprentele labe peste tot.

Din fericire, acest produs elimină, de asemenea, petele de iarbă și murdărie, precum și mirosul câinelui umed.

Acest produs este 100% natural și sigur, deci nu trebuie să întrebați copiii dvs. sau animalele de companie să părăsească camera în timp ce o utilizați. Removerul avansat de pete și mirosuri curăță toate urmele de mizerie de companie, care ajută la descurajarea răspândirii Deșeuri de animale de companie.

De asemenea, curăță covorul atât de bine încât orice trasare a mirosului de animale de companie va fi plecată instantaneu.

Aceasta înseamnă că data viitoare când câinele tău caută un loc pentru a merge pe pipi, va fi la ușă, și nu covorul unde au avut un accident înainte!

Un alt lucru pe care chiar îmi place acest produs este că are un miros ușor, curat.

Unele produse de curățare, în special cele care ar trebui să elimine mirosurile, au un miros atât de puternic, te fac greață.

MIRACUL MIRACUL MIRACUL ȘI REMOVERUL DE MIDOR nu este numai sigur pentru utilizarea pe covoare, dar îl puteți folosi pe suprafețe dure, canioane, transportatori, și chiar pe îmbrăcăminte și pături.

Modul în care lucrările de îndepărtare a patelor și mirosului este de fapt destul de îngrijită și odată ce înțelegeți cum o face, veți realiza de ce funcționează mai bine decât majoritatea altor produse.

Formula bio-enormmatică a companiei reacționează în mod specific la petele și mirosurile ecologice.

Aceasta înseamnă că șterge problema în loc să o masucă doar cu un miros chimic puternic.

Un alt lucru de adăugat la lista de motive pentru care iubesc acest produs, este pentru că se usucă chiar înaintea ochilor tăi, aproape instantaneu, după ce ați folosit o cârpă sau un prosop de hârtie pentru a șterge mizeria departe.

Această caracteristică uimitoare oprește urmărirea produsului prin casa dvs.

Cum să eliminați petele cu rememorare avansată pete și mirosuri

Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Învățați cum să obțineți petele de companie din covor și mobilierul este simplu. Începeți prin urmărirea în jos unde sa întâmplat accidentul.

Dacă știi câinele tău, precum și știu a mea, atunci știi exact când au avut un accident, din cauza privirii vinovate pe fața lor.

Odată ce ați găsit-o, examinați accidentul.

Dacă este uscat în covor, atunci va trebui să acoperiți complet locul într-o cantitate bună de rememorare avansată pete și mirosuri și lăsați-o să se înmoaie pentru câteva minute.

Dacă este un nou loc și nu a avut ocazia să se usuce încă, atunci chiar mai bine! Pulverizați un strat pe loc și ștergeți mizeria.

LEGATE DE: Cum să-ți oprești câinele de la pooping în casa ta și cu curele lui

Odată ce ați fost curățată mizeria, veți avea nevoie să utilizați un alt strat.

Fac un al doilea spray deasupra locului în care mizeria obișnuia să fie, astfel încât zona covorului (sau podeaua din lemn de esență tare) poate avea șansa de a respira.

Acest lucru asigură, de asemenea, că orice mizerie și miros a rămas acolo înainte, a părăsit complet clădirea.

Spray un alt strat generos deasupra locului în care mizeria obișnuia să fie și să se stabilească timp de 5 minute.

Odată ce a trecut suficient timp, luați un prosop de fel de mâncare, o cârpă sau un prosop de hârtie și se dau ușor zona.

Încă o pot mirosi!

Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Dacă încă mai puteți mirosi mirosul care a fost lăsat în urmă de la mizeria care a fost făcută, atunci aveți câteva opțiuni.

Cea mai ușoară ar fi să folosim mai avansate PETO & MIDOR REMOVER.

Va trebui să înmuiați complet zona în care vine mirosul.

Luați capul de pulverizare din sticlă, dați o tonă de produsul În partea de sus a locului, și doar uitați de asta.

După aproximativ o oră, du-te înapoi și vezi cât de uscat este. Verificați dacă mirosul este încă acolo, ceea ce înseamnă că probabil că va trebui să vă puneți fața de la un centimetru de la fața locului.

Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier

Dacă mirosul este încă acolo, atunci aruncați mai multe pe loc și lăsați-l timp de cel puțin 2 ore.

Dacă mirosul este încă acolo când vă întoarceți, continuați să încercați mai multe ori. Dacă încă nu va mai avea departe, atunci îmi pare rău, dar va trebui să luați mai multe măsuri extreme.

Mirosurile rămase înseamnă că unele dintre urina este lăsată în covoare sau podeaua. Dacă nu o eliminați, mucegaiul poate fi creat și calitatea aerului din casa dvs. va fi afectată.

Puteți începe prin încercarea de a spăla covor cu un covor curat.

S-ar putea să aveți deja unul sau poate că puteți împrumuta unul de la un membru al familiei sau un prieten.

Dacă nu, nu vă faceți griji. Multe închiriere de echipamente întreprinderi Închiriați curățitorii de covoare și ar trebui să fie destul de ieftin de închiriat unul pentru o după-amiază.

Dacă încă mai puteți mirosi mirosul după ce ați încercat să folosiți îndepărtarea avansată a patului și mirosul și ați spălat covorul de mai multe ori, din păcate, veți avea nevoie să luați covorul.

Da, asta devine destul de greu, dar este mai bine pe termen lung. Dacă aveți un covor de zonă, minunat. Dacă nu, îmi pare rău, dar Covorul că trebuie să vină.

Experiența mea cu avansată

În experiența mea și opinia, miuratul de miracol al naturii și mirosul de remover este cel mai bun produs de curățare atunci când vine vorba de îndepărtarea petelor de companie și a mirosurilor din dvs mobila Și covorul tău.

Există atât de multe produse de curățenie disponibile proprietarilor de animale de companie și este imposibil să se spună care dintre ele funcționează cu adevărat fără a le încerca.

Există pulberi care lucrează prin înmuierea urinei de la covor și blocare în miros, precum și spray-uri, spume și chiar unele produse de gel.

Am încercat o mulțime de branduri și stiluri diferite de îndepărtare a mirosului și a mirosului, iar acest lucru din miracolul naturii este preferatul meu de departe.

A lucrat un milion de ori mai bun decât orice alt produs pe care l-am încercat și îl recomand foarte mult.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți petele de companie din covor și mobilier