Cum să opriți un câine de la pipi pe covor

Accidentele se întâmplă, mai ales când sunteți pregătit un câine. Puii și animalele de companie se știe că au accidentul ocazional, dar se poate întâmpla cu orice câine. De aceea este important ca toți proprietarii să știe Cum să opriți un câine de la pipi pe covor.

Este incredibil de dificil să scoateți mirosul de urină din covoare. Urina se epuizează în fibrele covorului și a umpluturii dedesubt. Chiar și cele mai bune mașini de curățat cu covoare pot lăsa un miros în urmă.

Așa cum se spune vechea, o uncie de prevenire merită o jumătate de kilogram de vindecare. Indiferent dacă ați adoptat un cățeluș sau un câine adult care are încă accidente interioare, va trebui să-l antrenezi în mod corespunzător. Dacă aveți nevoie de resurse pentru a vă ajuta cu această formare, avem multe:

Dacă câinele dvs. este deja pregătit, dar continuă să pipi pe covor, este probabil pentru că miros de urină este încă acolo. Chiar dacă nu poți mirosi nimic, probabil câinele tău poate. Un simț al mirosului câine este 10.000-100.000 de ori mai mare decât a noastră!

Poate fi, de asemenea, pentru că câinele dvs. a intrat în obiceiul de a privi în acel loc. Câțiva câini îi place să se poată găsi și # 8221; În zonă tot timpul. Dacă este cazul cu puii dvs., va trebui să rupeți obiceiul dacă doriți să știți cum să opriți un câine de la pipi pe covor.

Cum să opriți un câine de la pipi pe covor

Cum să opriți un câine de la pipi pe covor

Enzimatic de curățare sunt cel mai bun mod de a obține mirosul de urină din covoare. Aceste produse utilizează enzime în formulele lor pentru a ajuta la ruperea petelor și mirosurilor. Enzimele sunt catalizatori biologici macromoleculari care ajută la accelerarea reacțiilor chimice. Enzimele diferite descompun diferite tipuri de mirosuri.

Cele mai bune cartele de pete și mirosuri de urină utilizează enzime pentru a descompune urina pentru a se asigura că fiecare particulă este îndepărtată. Prin urmare, nu va exista nici un fel de urină în covor pentru ca animalul dvs. să miroasă.

De asemenea, puteți cumpăra Repelnte de animale de companie comerciale acea descuraja câinele tău de peeing în acea zonă. Aceste produse au un miros care descurajează că câinii nu-i plac. Când încep să se smulgă pentru un loc care să meargă, se vor opri de mirosul de spray și să părăsească zona.

Făcând-o PET NATURAL REPLULENT este o opțiune, de asemenea. Majoritatea câinilor nu-i plac mirosul de citrice, inclusiv lămâi, limes și grapefruit. Puteți face un câine de casă repellent prin adăugarea a 2-3 linguri de suc de citrice într-o sticlă de pulverizare umplută cu apă. De asemenea, puteți utiliza 15-20 picături de ulei esențial de citrice în locul sucului de citrice proaspăt.

Dacă nu aveți suc de citrice sau uleiuri esențiale la îndemână, puteți folosi și Decuparea alcoolului sau a oțetului Pentru a descuraja câinele dvs. de pe covor. Indiferent de ce alegeți, utilizați un raport de apă și alcool / oțet 1: 1 într-o sticlă de pulverizare.

Indiferent de pulverizarea repellentă a câinelui, vă decideți să utilizați, pulverizați-o generos în zona în care câinele dvs. urină de obicei. Asigurați-vă că pulverizați aproximativ 2 picioare în jurul zonei în toate direcțiile. Acest lucru vă va asigura că câinele dvs. rămâne departe de zonă. Dacă îl observați în apropierea locului obișnuit, luați-l afară imediat.

Citiți următorul: Zgâriere de pământ - de ce câinii o fac după pauze de baie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la pipi pe covor