Cum de a antrena un cățeluș încăpățânat

Puppy stau pe un pad de antrenament pentru coafura pentru antrenament

Toate puii au propria lor personalitate. Catelul tău ar putea fi îndrăzneț, timid, iubitor, de protecție sau o combinație a acestor și alte caracteristici. Unele pui sunt deosebit de încăpățânate, mai ales când vine vorba de antrenament quety. Indiferent cât de mult vă iubiți noul dvs. tovarășul tău mic, quety Training un catelus încăpățânat - și de a face față accidentelor repetate în casă - poate fi frustrant.

Puii încăpățânați se dezvoltă în mod obișnuit pe aceleași principii de formare de bază de bază pe care toate căppiesele le fac. Diferența este că vă puteți găsi nevoia de a aplica aceste principii pentru o durată mai lungă și cu un accent mai mare. Dacă îi găsești greu să-ți conving puii că antrenamentul potty este pentru cele mai bune, verificați aceste sfaturi despre cum să vă antrenați un cățeluș încăpățânat.

1) au răbdare

Potty Training necesită timp. Când lucrați cu un pui încăpățânat, răbdarea este paramoună. Unii câțiva se antrenează în câteva zile, în timp ce alții iau șase luni sau mai mult. Dacă vă uitați la sfârșitul acestuia din acest domeniu, este încă considerat normal - înseamnă doar că aveți nevoie pentru a vă menține perseverența și consistența.

2) să fie consecvenți

Așezați-vă planul de potty și rămâneți cu el, inclusiv la fața locului tău desemnat de pui. Alegeți un loc care este în afara drumului în care este liniștit și calmant. În acest fel, nu va trebui să-l schimbați mai târziu dacă treceți de mașini sau câinele de lătrat al vecinului devin o distragere nedorită.

Luați-vă catelul în același timp în fiecare zi, lăudați-i în același mod și utilizați aceleași comenzi.

3) Stați la un program

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le putem face ca părinți câini nu își dădu seama cât de des trebuie să meargă un cățel tânăr. Ca regulă generală, un cățeluș poate deține urină pentru cât mai multe ore în timp ce sunt lungi. Asta înseamnă că dacă nu vă lăsați câinele de 8 săptămâni la fiecare două ore, este mai probabil să ajungeți la un accident interior. Acest lucru este valabil și pentru noaptea de noapte. Dacă aveți un dormitor greu, ați putea fi capabili să scântezi cu puțin mai mult între pauze de potty, dar nu-l împingeți.

Puii vor trebui, de asemenea, să meargă imediat după trezire, după ce mănâncă sau bea și după ce a jucat. Programarea pauzelor dvs. Potty pentru aceste vremuri vă va îmbunătăți foarte mult succesul.

4) recompensa, nu pedepsiți

Puppy fiind recompensat cu o armare pozitivă

Utilizați întotdeauna armătură pozitivă și laudă sau recompensa puiul pentru un loc de muncă bine făcut.1 Nu-i pedepsiți pentru că aveți accidente în interior sau veți risca să creați un pui timid care este prea frică să ieșiți afară și să faceți ceea ce trebuie.

5) Accidente de curățare

Mirosul este un atract uriaș pentru câini și joacă un rol semnificativ în locul în care ei decid să-și facă afacerea.2 Dacă pot mirosi accidentul anterior pe covor sau covor, vor fi desenate să meargă din nou acolo. Doar ștergerea ei nu este suficientă - mirosul va rămâne. Folosirea unui agent de curățare enzimatică este esențial pentru a elimina toate urmele pe care le-a apărut un accident pentru a elimina tentația pentru ca puștiul să se rătăcească din nou acolo.3

6) Utilizați o cutie de cutie

Catedra de antrenament are multe beneficii. Poate veni la îndemână pentru călătorie, îți va ține puiul din necazuri în timp ce ai plecat și poate servi ca un loc sigur pentru ei să meargă când ai companie. Cutia de antrenament poate fi, de asemenea, metoda dvs. GO-I-TO pentru antrenament quety.

Ideea din spatele ei este că puii nu vor să-i învețe în spațiul lor personal. Beverlyhillsvets.COM. Publicat 19 iulie 2019. Accesat la 9 februarie 2021.">4 Dacă sunt adăpostiți într-o cutie, care este suficient de mare pentru ca ei să stea confortabil și să se întoarcă în jurul valorii, nu vor avea spațiu la olar și să se îndepărteze de ea. Le va face să se gândească de două ori și dacă trebuie să meargă.

Atunci când antrenament cu crate, va trebui să rămâneți cu regularea de descărcare a lui Let-out-out și să ascultați și să urmăriți orice indiciu că trebuie să meargă.5 Un alt beneficiu al metodei de formare a cratelor de antrenament este că un accident din cutie este mult mai ușor de curățat decât unul de pe covor.

7) Dați-le timp

Toți ne aflăm într-o grămadă, mai ales dacă este 13a Timpul pe care l-ați lăsat puiul pentru această zi. Rushing-o pe catelul dvs. încăpățânat pentru a-și face afacerea nu le va convinge să facă lucrurile pe drum. Asigurați-vă că au un timp amplu afară pentru a mirosi aerul, cerc cu curtea și chat cu vecinii. Le puteți da repetate, dar comenzi blânde la quTy, dar nu-i sperie sau le agit.

Dacă aveți o curte nefentată și sunteți preocupat de siguranța lor în timpul perioadelor lungi, ia în considerare Instalarea unui gard de câine fără fir.

8) Înscrieți-vă un ajutor

Nu există nici o rușine în a aduce întăriri. Ajutorul poate veni sub forma unui sitter de câine, câine Walker sau un prieten care vă poate lăsa catelul în timpul zilei în timp ce sunteți departe. Doggie Daycare este o altă idee care vă poate ajuta să oferiți oportunitățile de olimitare în jurul valorii de ceasuri pe care câinii tineri au nevoie. Ajutor poate veni, de asemenea, sub forma unui antrenor profesionist sau a unui schimbător de animale care poate lucra cu dvs. și cu catelul dvs. pe diferite strategii de formare a potturii.

De asemenea, este important să comunicați cu medicul veterinar. Probleme medicale, cum ar fi infecțiile tractului urinar, pot face acest lucru ca un catelus pur și simplu să nu poarte vezica urinară. Vedeți întotdeauna medicul veterinar dacă vă confruntați cu orice fel de întârziere în formarea de quety pentru a exclude cauzele medicale.

Gândurile finale

Nu lăsați să-ți antrenezi cățelul încăpățânat se transformă într-o bătălie de lovire, drag-out care amenință relația ta. Mai presus de toate, vă mențineți răbdarea, apoi încercați aceste sfaturi pentru o gospodărie fără accidente.

  1. Formare pozitivă de armare. Societate umana.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
  2. Horwitz D, Landsberg G. Dog Probleme de comportament de marcare. Vcampitales.COM. Accesat la 9 februarie 2021.
  3. Corona L. Ce sunt agenții de curățare enzimatici și de ce toată lumea cu animale de companie vorbesc despre ei. Chicagoribune.COM. Publicat 16 septembrie 2019. Accesat la 9 februarie 2021.
  4. Potty probleme: De ce nu-mi va pipăi câinele afară? Beverlyhillsvets.COM. Publicat 19 iulie 2019. Accesat la 9 februarie 2021.
  5. Cum să găzduiască câinele sau catelul. Societate umana.Org. Accesat la 9 februarie 2021.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a antrena un cățeluș încăpățânat